Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 12:22
- Nahlásit

inu
Nó, Kuba mě tam koupil přívěšek, že prej je to nějaká raritní výroba, kerá už se nebude opakovat a já jsem si tam koupila takový hezoučký lila korálky.. lepčí než brilianty s brokátem dohromady

mě se tam líbili ty malý vázičky.... sem to prokaučovala a nekoupila si ani jednu ale neva ..až se vochladí tak si tam uděláme vejlet

já tě nechávám pozdravovat
to se mě líbí ale ta vopuchlá nit se mě nelíbí.... od kdy má vopuchlá nit tolik kilo co já????
a du muším stříhat...

inu
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 12:27
- Nahlásit

Fajka
mě se tam líbili ty malý vázičky..
čéče chtěla sem ti nějakou donýst, ale vůbec jsem tam nic takovýho neviděla?

Měli tam v okně korálky a ve vitrínce ty přívěšky a pak ještě nějaký jiný, ale nic, co by vypadalo jako vázička..

od kdy má vopuchlá nit tolik kilo co já?
tak řekni číslo a uvidíš, že tě přebiju

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 12:28
- Nahlásit

inu
tak řekni číslo a uvidíš, že tě přebiju
tsssssssssss takový intimnosti

Měli tam v okně korálky a ve vitrínce ty přívěšky a pak ještě nějaký jiný, ale nic, co by vypadalo jako vázička
maj je tam ve vitríně v rohu místnosti nahoře....
hmmm to nahoře bude asi ten problém

inu
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 12:29
- Nahlásit

Fajka
takový intimnosti
se nedělej, huž se nějakej ten čásek známe

to nahoře bude asi ten problém
a byly NA vitríně nebo VE vitríně?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 12:31
- Nahlásit

inu
huž se nějakej ten čásek známe
no to jo ale nejde vo vás ..víme??? dyk to tu čte půl národa

a byly NA vitríně nebo VE vitríně
VE vitríně ale nahoře...

a už fakt du....
odpověd na mail mate fmailu...

inu
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 12:35
- Nahlásit

Fajka
nejde vo vás ..víme??
odpověd mate fmailu...
tak to jóó, tak uvidíme

VE vitríně ale nahoře...
tam byly nějaký přívěsky s rozsypaným čajem.. sem asi slepá

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 12:49
- Nahlásit

inu
voPeklá, víme

na ja!! Máš pravdu přecetkyně

to jedno bižátko černý je.

černý bižu! Miluju, kde v Kristijánově je ten obchod, v zimě tam musim!
Mám takovej čarovací černej přívěsek ve stříbře na hroozně dlouhým řetízku. Dokonalá věc

A vůbec, mrkněte sem:

jo v kamení je věcí

STŘIHORUKEJ EDVÓRD

a du muším stříhat...

To zas bude v álejích mrtvejch

inu
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 12:53
- Nahlásit

PetraK
Máš pravdu přecetkyně
já vím, sem přece felká náčelnice

Miluju, kde v Kristijánově je ten obchod, v zimě tam musim!
prodávaj to hnedka f tom Muzeu a mají spoustu tvarů. Kuba říkal, že dyš slyšel, že je to vzácnost, jakože už se to nevyrábí a až se to doprodá, tak se to nikdy už vyrábět nebude, tak to hnedka musel vzít. Jo a maj tam různý tvary, moc pěkný to je

o v kamení je věcí
Ohnivej opál je na tebe jako dělanej

du muším stříhat...
páč vona má syndrom sebepoškozování, víme? Už jí nestačí ufiklej prst, teď chce eště tu upadlou nohu

inu
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 13:00 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Jináč f tom mejlu bylo, že Fakýšová má třicet kilo i s postelí..
tož inu tak

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 13:21
- Nahlásit

Zdravím milé dámy, huš sem tu....a totálně uvařená neb je tam ještě hůř jak včéra

PetraK
sem nic nezapálila.použila jsem minutku totiž
jj, to říkáš teď, když už je po všem

opravdu je to chytrá ptíca, proto taky radši beru husu. A pak - mají moc krásný oči.
od tý doby, co mně štípla, tak je blbá a na oči se nekoukám, koukám se před nima dekovat pryč

copak potřebuješ, že lichotíš??
lichotím? A komu?

hlavně ať to nebolí, nebolí, nebolí!!
bolí mně hlava , takže zub je proti tomu pohádka ráje

to nemusim, mám představivost.
ajééééje , co zase z tebe vypadne?

pak že já su úhyl!! Vy ste líheň úhylů! Radši nechci vědít, co dělá zbytek rodiny.
tuto zálibu máme jen my dva se synkem, ostatní jí s námi nesdílejí, ale fakt nevím proč

hm, tak jedině jí využít jako muchobijku
sem si nikdy nevšimla, že by se do much trefila.... strejdovi do frňáku jo, ale ten ho má velkej

no to ne ale, přece ho nenechám nějaký krůtě!! Nic! Doma bude!
najednou... ještě před chvílí si ho nabízela

jako by to ve výsledku byl nějak velkej rozdíl
to je velkej rozdíl, páč při ječení sem slyšet dál

a dělá to všem?
to nevím.... pokud jde o nás, tak jo, jak je to jinde netuchám

náhodou, já jiná než hodná ani nejsem!!!!!!!!!!!! Já sem tak hodná, až sem nejhodnější, takže si prostě zasloužim KONCERT!! A dneska v noci býýýl!! Býýl
kolik si toho vypila před spaním?

naděláš! Vošmrdláš to hadrem a je to.
to by udělálo jen nějaký čuňátko a ne čistotná ženština

Musíte přijet na tu chalupu prostě. od teď si dávám závazek na holej pupek, že už nikdá nesmim zapomenout nabíječku!
dobrá, beru tě za slovo a pokud pojedeme okolo, tak budu voláááááát ..... jo a jinak dneska mužskej končí někdy kolem osmý v Řevničově

takže takovej dva v jednom. Mám doma kindrvejce!
ne abys ho votvírala a koukala, co z něj vypadne

pomooooooooooooooooooc Michal Buřt!!! Pomooooooooooooooc!!
Mám vosypky.

nemáš s tím začínat

jak to? Dyk von šunku taky rád! Radši než sladký, ne?
to máš recht, ale když upeču, tak to sladký taky miluje

v noci???
večééér a natřela bezbarvým lakem

no v kuchyni sem všeobecně dost dobrá jako
jen v kůchni?

až budu mít chvíli dám vám vědít, jak sem ze sebe včera udělala perfektního idiota!! Ostatně .... to mi jde taky dobře
to sem zvědavá

inu
Zasejc vo rok starší, j
vše nejlepčejší vinšuju a přeju brzký konec dizertačky

inu
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 13:22
- Nahlásit

brut
brzký konec dizertačky
nehodnějšíííííí

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 13:32
- Nahlásit

Janiii
nooo, jsou to takoví menší obříci noooo
já jsem vám je ještě neukazovala na phouutouuu???

jdu to rozeslat!!! mám teda z minulýho tejdná

taky cííí vidět obříky

Fajka
se tu probíraj furt a to že já s Ešuskou jsme starý jak Jeruzalém se všeobecně už ví...
od tebe to teda sedí.... dyš seš mladší jak Jeruzalém

Teda koukám, že tu probíráte váhy a míry....tak to raději půjdu pryč, abych nedostala žinfárkt
Navíc Imunita by chtěla furt dárečky a neuvědomuje si, že je sama dáreček
Fajka má zase představuže hubená niť je vlastně tlustá... bože, bože, to to tu vypadá, když tu jeden chvíli není

Já cííí taky do Kristiánova Kuba mě tam koupil přívěšek, že prej je to nějaká raritní výroba, kerá už se nebude opakovat a já jsem si tam koupila takový hezoučký lila korálky..
mě se tam líbili ty malý vázičky....
tohle by se mi taky moc líbilo

inu
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 13:33
- Nahlásit

brut
neuvědomuje si, že je sama dáreček
to řekni všem, keří mě nemůžou přijít na méno

Já cííí taky do Kristiánova
tak se domluvíme a pudem tam všeci. Fajkýšovic deluxe vila ubytuje hned padesát lidí naráz, jen doufejme, že kraken jich tolik udejchá

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 13:36
- Nahlásit

inu
nehodnějšíííííí
já vím
Jak jsi s tím daleko? Ségra začala psát doktorát a zasekla se po půl straně.... vzhledem k tomu, že tam musí být uvedena citace alespoŇ z 20 cizojazyčných knih nebo statí, tak zjistila, že jich má jen 8.... zbytek musí dohledat, přečíst a vybrat Naštěstí má ještě dost času na odevzdání, ale stále má málo času na psaní

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 13:38
- Nahlásit

inu
to řekni všem, keří mě nemůžou přijít na méno
co já, ale ty by jsi to měla nosit na cedulce, aby si jí každej přečetl a byl v obraze

tak se domluvíme a pudem tam všeci. Fajkýšovic deluxe vila ubytuje hned padesát lidí naráz, jen doufejme, že kraken jich tolik udejchá
co kraken, ten je miláček, ale Fajka s Čííífem, to bude horší oříšek, aby je z nás nešlehlo

inu
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 13:40
- Nahlásit

brut
tam mělo bejt nejhodnější.. panebože, huž sem uvařená

Jak jsi s tím daleko?
pfft, má to mít minimálně padesát stránek. Tři mám uspořádaný, třicet neuspořádanejch + jsem zjistila, že k některejm tématům toho budu muset ještě spoustu přečíst + najít, přeložit a upravit obrázky... jde to děsně pomalu a strašně mě to nebaví, kor dyš je venku takhle..musím s sebou hodit...

Naštěstí má ještě dost času na odevzdání
já ho mám neomezeně mnogo.. teoreticky, prakticky šéf už mi (oprávněně) nějakou dobu dejchá za krk..

má málo času na psaní
ani nemluvte

inu
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 13:43
- Nahlásit

brut
ale ty by jsi to měla nosit na cedulce
a co přesně?
* Nevomezená inuita
* Inuita jako slíva
* Blbáááá, nejblbější
* Kráfa Milka

Nebo tak něco?

e Fajka s Čííífem, to bude horší oříšek
Číf je benigní, toho sem většinu doby ani nezahlídla.. dokavaď mě neukazoval svoji sbírku motýlů.. ééé... cédéček

Čibuk je tvrdej kalibr, voběd servíruje na použitejch táckách, topí šiškama a večeři si každej musí uhnat na poli za domem.

A to sem eště zjistila, že tam s nima v domečku žijou další dva lidi!

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 13:48
- Nahlásit

inu
bejt nejhodnější
sem pochopila

Tři mám uspořádaný, třicet neuspořádanejch + jsem zjistila, že k některejm tématům toho budu muset ještě spoustu přečíst + najít, přeložit a upravit obrázky
dobrej maglajs

já ho mám neomezeně mnogo.. teoreticky, prakticky šéf už mi (oprávněně) nějakou dobu dejchá za krk..
ségra na to přesně rok a půl, což je při jejím tempu pomalu šibeniční čas Jí na krk nikdo nedejchá, doktorát si dělá sama od sebe, ale aby vše dokončila a mohla se věnovat dalším věcem, tak to musí zvládat v přesně daných termínech... navíc musí dodělat státnici z aj, což neustále odkládá
Navíc nemládne ..... tímhle tempem vše dodělá až bude bezzubá bába

ani nemluvte
její pracovní tejden bych nechtěla mít ani za trest, páč denně jede 15- 19 hodin ( a když myslím tejden, tak celých 7 dní)

inu
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 13:50
- Nahlásit

brut
dobrej maglajs
a nejlepší na tom je, že už to v životě nikdo nevotevře, to veledílo

mohla se věnovat dalším věcem
po tomhle toužím už dva roky!!!

. tímhle tempem vše dodělá až bude bezzubá bába
tyjo, nestraš mě

páč denně jede 15- 19 hodin
doufám, že za to bere aspoň padesát táců Hm, spíš je ráda, že má vůbec nějakou práci, co?

inu
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 13:52
- Nahlásit

zatím se loučím, běžím si urvat něco k jídlu..

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 13:52
- Nahlásit

inu
co přesně?
no, že si dáreček k pohledání

Nevomezená inuita
* Inuita jako slíva
* Blbáááá, nejblbější
* Kráfa Milka

Nebo tak něco?

ale tfůůůůj , takhle ošklivě mluvit, dej si bacha, aby si si nemusela vypalchovat pusu mejdlem

Číf je benigní, toho sem většinu doby ani nezahlídla.. dokavaď mě neukazoval svoji sbírku motýlů.. ééé... cédéček
ahá, tak to vypadá slibně

Čibuk je tvrdej kalibr, voběd servíruje na použitejch táckách, topí šiškama a večeři si každej musí uhnat na poli za domem.
tohle je trochem horší varianta, ale to vyřeším včasnou přípravou, kdy si vše důležité přinesu s sebou

A to sem eště zjistila, že tam s nima v domečku žijou další dva lidi!
vězni, služebnictvo?

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 13:57
- Nahlásit

inu
a nejlepší na tom je, že už to v životě nikdo nevotevře, to veledílo
votevře, ve chvíli kdy nastane nějakej průser ( jako třá na právech v Plzni), tak to votevřou, aby zjistili, že nejste vomezená a zase to zaklapnou a nechají zapadat prachem

po tomhle toužím už dva roky!!!
vydrrrrrrrrž, už se ti to chílí ke konci

tyjo, nestraš mě
ty si moje střelená ségra?

doufám, že za to bere aspoň padesát táců Hm, spíš je ráda, že má vůbec nějakou práci, co?
vzhledem k tomu, že učí část týdne na střední sociální, kde má plat na bodu mrazu a pak má dvě sdružení, které si na sebe musí vydělat, tak se jí o padesáti tisících může jen zdát .... i když, občas se jí povede napsat článek do spec. časopisů a prodat třá do Anglie, tak pak má jednorázově třá patnáct navíc, ale to opravdu velmi sporadicky

zatím se loučím, běžím si urvat něco k jídlu..
dobrou chuť

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 14:09
- Nahlásit

inu
felká náčelnice

sem četla telka náčelnice, pas fsteklá náčelnice a nakonec sem se trefila

Ohnivej opál je na tebe jako dělanej

myslíš tu životní radost, nebo potenci?

páč vona má syndrom sebepoškozování,

měla by se s tim léčit!!!

teď chce eště tu upadlou nohu

neměla by jednodušší, kdyby si pořídila lepru? U tý prej vodpaává maso.

že Fakýšová má třicet kilo i s postelí..

olověnou postelí! Olověnou.

brut

když už je po všem

bylo snad ve zprávách, že by u nás hořelo? Nebylo! No!

co mně štípla, tak je blbá a na oči se nekoukám,
Hm, tudle sem štípla Brtnika a taky řikal, že sem husa hloupá!
Děte se voba vycpat!

lichotím?

aha! To nebyla lichotka, to byla irónyje!

bolí mně hlava , takže zub je proti tomu pohádka ráje

to z toho vjědra asi, co? Piješ? jako duha?

co zase z tebe vypadne

moudro životní!! No co si tak můžu představovat u někoho o kom by se dal natočit seriál s názvem Malý Pitvaval

ostatní jí s námi nesdílejí, ale fakt nevím proč

asi chyba ve výchově, možná si je posílala do blbejch kroužků, kdežto synek chodil někam semhle, že jo

, že by se do much trefila.... strejdovi do frňáku jo, ale ten ho má velkej
tak to je příbuzná na nic!

... ještě před chvílí si ho nabízela

no to sem zrovna byla husa. Hloupá.

páč při ječení sem slyšet dál

dáme někdy závody! Na chalupě a až popadaj stromy, bude aspoň dříví na zimu

pokud jde o nás, tak jo,

aha, tak já myslela právě jen u vás, že třeba kdyby Brůtikovec byl ze hry, že by se vyklidnila u něj. Kurnik fakt tohle nevim. Ale tak zase- víš co? hlavně že má radost, ne? Stejně závody, nebo zkoušky asi dělat nebudete, ne?

kolik si toho vypila před spaním?

vody?? Tři korbele. Alkehůl žádnej, páč to bych jinak nezvládla to všechno. Ale hošíčkovala jsem, hnedle jak sem dovalila z nákupu, nakopla sem kompjůtr, vosolila volume doleva a jela jak fretka. Dvanáctá to jistila.

jen nějaký čuňátko

si nějak cimprdlich, tady se ráchá v krvi a čmouha na monitóru jí rozhodí sandále

mužskej končí někdy kolem osmý v Řevničově

ať přijede na kafe! To huž tam budeme. Musím taky zpracovat tu mapuuuu!

co z něj vypadne

z něj padaj samý perly! Jako včera: "Koláče Ty seš vážně magor!" A to neni vůbec pravda, nejsem magor.

nemáš s tím začínat

s toudle vobludou? S tou bych si nikdá nezačala! Ani kdyby měl zelený voči!

to máš recht, ale když upeču, tak to sladký taky miluje

vim, si to pamatuju. No ale taky někdy sladkýmu podlehnu. Jako minulej víkend, kdy jsem dělala broskový řezyyyy! Bože to byl lábuš, to je to nejlepčí co umim. Moc toho neumim, ale todle jo, jo, jo!!

večééér a natřela bezbarvým lakem

no tak jo, já myslela že v noci. hele a vosk znáš? Ale to je podle mě spíš na menší věci.

jen v kůchni?

sem skromná!

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 14:15
- Nahlásit

inu
nehodnějšíííííí

tyvogo to až si přečte Janiii tak se poprská smíchy

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 14:18
- Nahlásit

brut
vězni, služebnictvo
boha jeho

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 14:18
- Nahlásit

brut

Já cííí taky do Kristiánova

je to v Liberci, jestli jsem koukala, takže místo obrázku a nanuka, by Tě mohli za odměnu pak vzít tam, co??

inu

Tři mám uspořádaný, třicet neuspořádanejch
hele ale tos dost poskočila

dobu dejchá za krk..

prasák!

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 14:21
- Nahlásit

fuj velebnosti to je hnus tam se nedá bejt f tom vedru
kašlu na to kašlu na práci vono se to neposééééře ....
du si ulovit na pole něco k jídlu pak se ospršit a dám si nanučka... dyby něco tak hezkej vejkend a nehumříte teplem!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 14:34
- Nahlásit

brut
to sem zvědavá

JAK SI KOLÁČE URVALO OSTUDU.

Šlo Koláče venčit pséka. I vzalo mu tenisáka. A protože toho dne bylo horko převeliké, namířili si to s psékem k vodě. Aby nerušili ostatní lidijové, šli kus stranou, tam kde voda rákosím obrůstá. A obrůstá tam rákosím převelice. Takže aby Koláče dohodilo do vody, muselo se snažiti usilovně. Mrskalo Koláče tenisákem, mrskalo, v uších špuntlý hošíčky a psék lítal do vody a ven jako ten magor. I po chvíli kolem procházela grupa mužských elementůch věkového rozmezí tak nějak mezi pětadvacítkou a třicítkou. A jali se přes pséka družiti, což Koláče netušilo do tý chvíle, dokud jí do špuntlýho ucha někdo nezařval: "Máte pěknýho psa!" Koláče je statečný, takže i když se leklo, tak do gatí to nepustilo! mužský elementi pokračovali v monologu ve stylu: " A to je pes loveckej, že jo? Já to hned poznal!" " a jak je starej?" "já mám taky doma psa!" Koláče si připadalo jako když potkalo mateřskou školku nicméně nadmulo pýchou hrudníček a chtělo pokračovati v metání tenisáku. Pekelně se soustředilo, páč před mužským elementem si přece nemůže urvat vostudu. Rozhodlo se býti lepčí než stará Fibingerka..... mocně se rozpřáááááhlo, mocně se zaklonilo /možná tady byla chyba??/ a mrsklo tenisákem do prostoru. Jeenže, ho asi nějak zapomnělo pustit nebo co, takže místo aby tenisák letěl co nejdále vpřed, rozhodl se že poletí poblíž a doleva, takže dopadl asi tak max. 4 metry od Koláče. Do nejhustčího rákosí Mužský elementi popadali na betón, smáli se i lidijové na protějším břehu! Smáli se naprosto všichni, smálo se i Koláče, páč si představila jak to celý asi proběhlo . Mužský elementi prohlásili, že pes je chudák a přišel o balonek. Koláče se rozhodlo situaci nevzdat a ostudu svou vlastní pozakrýt tím, že celýmu světu vokáže, jak dokonalého má pséka. I Koláče zavelelo : "Hošíčku! Hledej!" a vokázalo do rákosí. Hošíček překvapivě zajel do rákosí a ač to je práce nelehká, páč hustý rákosí uzavře pach a navíc nevěděl, kde má hledat, páč tenisáka neviděl padat, TAK!!! ZACHRÁNIL KOLÁČE REPUTACI A TEN POSRATEJ TENISÁK NAŠEL!!!!! Mám zlatýho pejska.

A taky mám pejska pasteveckýho, protože při návratu mi přivedl malýho zajička

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 14:39
- Nahlásit

Fajka
ašlu na to kašlu na práci vono se to neposééééře ...

máš recht moje řeč!
a nás čeká přesun na apaluchu.
jsem zvědavá, co bude Kostižer řikat na Jardu - synovec s sebou krom Moniky své, přiveze i andulku, kterou si pořídili a kterážto se Jarda zove

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 14:41
- Nahlásit

PetraK
bylo snad ve zprávách, že by u nás hořelo? Nebylo! No!
to nebylo ani minule a dělala si pyromana

mně štípla, tak je blbá a na oči se nekoukám,
Hm, tudle sem štípla Brtnika a taky řikal, že sem husa hloupá!
Děte se voba vycpat!

... koukám, že by sme si s Brtníkem rozumněli

aha! To nebyla lichotka, to byla irónyje!
mnooooo, tak nějak malinko

to z toho vjědra asi, co? Piješ? jako duha?
je to z vedra, páč ráno mi nic nebylo....a teď už piju, tak je mi o dost líp

moudro životní!! No co si tak můžu představovat u někoho o kom by se dal natočit seriál s názvem Malý Pitvaval
dyby si napsala Malý pitval, tak bych to brala, ale pitavala nééé

asi chyba ve výchově, možná si je posílala do blbejch kroužků, kdežto synek chodil někam semhle, že jo
synek hlavně chodil ke mně do práce ...ostatním to tam smrdělo

tak to je příbuzná na nic!
taky si říkám, proto sem jí už dva roky neviděla

no to sem zrovna byla husa. Hloupá.
a teď nejseš?

dáme někdy závody! Na chalupě a až popadaj stromy, bude aspoň dříví na zimu
to můžem.... já mám v chatě zakázáno řvát na parník "Ahóóóóój" , páč se poakždý sousedka lekne , tak to kompenzuje Brut, páč ten štěká do ochraptění, pokud mu parník nezahouká... už to všichni vědí a tak mu houkaj dvakrát

aha, tak já myslela právě jen u vás, že třeba kdyby Brůtikovec byl ze hry, že by se vyklidnila u něj. Kurnik fakt tohle nevim. Ale tak zase- víš co? hlavně že má radost, ne? Stejně závody, nebo zkoušky asi dělat nebudete, ne?
ani jedno nebude, cvičíme si jen pro radost a pro poslušnost ( základní)... já zkoušky nemůžu, páč jsem nervák a znervila bych tím i psy

vody?? Tři korbele. Alkehůl žádnej, páč to bych jinak nezvládla to všechno.
tři korbele beru,ale tu vodu néééé.... i když u tebe se štajním syndromem by se čék moc divit neměl

si nějak cimprdlich, tady se ráchá v krvi a čmouha na monitóru jí rozhodí sandále
to je něco jiného....doma mám ráda uklizeno ( ne že by někdy bylo)

ať přijede na kafe! To huž tam budeme. Musím taky zpracovat tu mapuuuu!
zpracuj, alespoň trefíme ... mu to vyřídím, ale obávám se, že beze mně nepřijede, páč ani jednoho z vás nezná

z něj padaj samý perly! Jako včera: "Koláče Ty seš vážně magor!" A to neni vůbec pravda, nejsem magor.
má pravdu přecedo ...seš magor a to tu každej dosvědčí

s toudle vobludou? S tou bych si nikdá nezačala! Ani kdyby měl zelený voči!
kecáááš, páč kdyby měla vobluda zelený oči, tak by si nad tím alespoň přemejšlela

vim, si to pamatuju. No ale taky někdy sladkýmu podlehnu. Jako minulej víkend, kdy jsem dělala broskový řezyyyy!
a pak že jen šunku

no tak jo, já myslela že v noci. hele a vosk znáš? Ale to je podle mě spíš na menší věci.
vosk je dobrej, ale ne na postele, který budu opírat o zeď.... ten je výbornej třá na komody nebo štokrlátka

sem skromná!
sem se tak lekla, až sem dostala škytafku ...

Fajka
boha jeho
co se divíš

je to v Liberci, jestli jsem koukala, takže místo obrázku a nanuka, by Tě mohli za odměnu pak vzít tam, co??
to není vůbec špatnej nápad

<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání