Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:53
- Nahlásit

PetraK
Včera jsem byla neuvěřitelně domácky úspěšná die Hausfrau. Vyprala jsem všechno co se dalo - v Řepích je zas smutek, balgón je černej (až na ručniky teda, to je fakt, ty to jediný voživoujou), takže asi 83 praček jsem vyprala a pověsila. Vyrobila skvělou piiiiicu a Papa pomodori a vytřela a uklidila už uschlý prádlo.
ste byla nějaká akční ...já sem včera taky vyprala několik praček prádla... holt samé cejchy a další povlečení z chaty, pak poklidila podlahy, páč to u nás vypadalo jak po náletu chlupatců, upekla medové trubičky a naplnila dobrou tvarohovošlehačkovou náplní a večer humřela na vedro

Dneska mám mimo zubaře v plánu obrousit poslední dva díly postele, abych je mohla natřít a mohli jsme je klukům sestavit

Janiii
zadravím.... o rýmě ani nemluv. Ségra vypadá jak kdyby jí frňák někdo nafoukl, páč má takovou rýmu, že nemůže ani dejchat ( synek hlásil, že se u ní nedá spát, páč neustále posmrkává a děsně chrápe a funí) ...taky má alergii

PetraK
no sem myslela, že enem u nás to tak je. že se prostě začasto něco pokazí , leč nepřikládala jsem tomu coby jediný optimista v rodině významu
to já znám...sme na tom stejně, ale optimismus alespoň z mé strany taky ještě nevymizel

smrt a ne jedna. Nejdřív bych umřela já, pak bych fstala z mrtvej, páč by mě to dodatečně našňuplo a nato by zemřela tetička
tetička spí tak tvrdě, že se nedá probudit, páč to všichni zkoušeli a nikdo s tím nic nesvedl

ešče bych jí před smrtí mučila
taky by si chrápala?

My máme takovou obyč - hobby, ne profi, ale zatím se jeví, jako že dobrá. Určo to zatraceně ty ruce ušetří.
taky bych brala hobby, páč na profi toho budeme dělat pomálu

vim, ne! Sem chytrá, jak psala dneska Fajfka. Sice nalitá, ale chytrá
aby si nebyla taky praštěná, páč kombinace chytrá, nalitá a praštěná je u tebe téměř smrtelná

no letos koncem léta. Asi tak, esli se něco nepotento. Brtnik to má vypočtený. Jen ho nesmim moc zdržovat s jídlem, přestáfkama na kávu s buchtou a jinejma prkotinama
a jéje, Brtník jede na pětiletky jako v Basnících

ale je mi ho jako pyromanovi líto. Toho krbu. A taky je mi líto Brtnika, takže se jako pyroman obětuju a nebudu chtít novej . Budu koukat do kamen
hodná, pašááák dostaneš další kokínko ..teda vlastně cimřičku, na kokínko se špatně vydělává

no na to musíš mít huž povolení právě.
to musíš mít ale na každý komín a hlavně si ho nechávat pravidelně kontrolovat ( amyslím, že tři odvody by v jednom komíně neprošly, alespoň podle toho, co jsem zjišťovala u nás )

Dám si tam svou Ramštajní aparatůrku a budu nadzvedávat střechu
že sem si to nemyslela

jo jo jsou fakt bezva. Bylo tam hodně příjemno. Tehdá i teď nedávno. Mám ráda takovýhle místa a takovýhle lidi.
já taky, ač piju většinou vodunebo max. jednu skleničku vína a dva litry vody k tomu za celej večír

to si nacpi do trenek!
pchch, dáváš snad Ešuskovi šunku za odměnu?

KECÁŠ!! KECÁŠ!! Toho pána obdivuju, Brtnik taky. Bude Ti nebetyčně závidět a asi i zpovídat tak 650 hodin v kuse.
nekecám...sem měla povinnou praxi ve třeťáku a ze Spořilova do Thomajerky je to kousek...tak kam sem asi tak mohla jít? No ... ale to ještě nebyl tak známej a byl děsně fajn. Udělal si čas na to, aby mi vše vysvětlil, neustále se ptal, jestli všemu rozumím a přesto, že jsem se k ničemu moc důležitému nedostala, tak jsem tu praxi měla pestrou, páč mně nechal vše vyzkoušet Asi i díky jemu a jeho nadšení jsem pak šla na patolku... ale to už ne k němu, páč jednak neměl místo a druhák já chtěla na dětskou a tu n nedělal

už mě to přešlo , čekej to nejhorší
to ti to moc dlouho nevydrželo

náářez! V tom případě můžu hrát prince Vilibalda
můžeš hrát cokoliv, páč v dnešní době je to vcelku fuk

jen blbni, jen blbni. POdivej na Brtnika, taky něco podobnýho řikal a jak dopad! Chudáček Brtníček
neblbnu a Brtník nedopadl zase tak špatně, když je s tebou takovou dobu

každej tomu ňák řikáme, že jo!
hele, ty rejpalko, nemůžu bejt blbá, když nejsem Jitka

počkej! Máma taky řiká, že sem hroznej bordelář!! Že by nějaký zmatení pojmů?? Já dycky myslela, že su pyroman!!
mno, tohle teda máte společný, páč ona je fakt bordelář ale pyroman není....zatím nevím o ničem, kde by hrozilo vyhoření..

KACHNOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Chtěj nám změnit
kategorii!!

nemyslím, že by se u vás dala zaměnit, páč jste obě jasnej případ pyromanů , ovšem ty si spojená s bordelářem

na co má mozek? No pravda, tetkon ho má zabržděnej. Tak jí kopni do holeně, vono se jí rozsvítí, trupce pitomý!
nemůžu jí kopnout, páč by mi tu zase fňukala....ale můžu jí poslat uklízet, to se jí hnedle rozsvítí i několik hvězdiček najednou

inu
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:55
- Nahlásit

PetraK
tak strejda gugle mi nepomohl.. asi to zůstane v propadlišti dějin

inu
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:59
- Nahlásit

zato teda ale našel jiný zajímavý věci:

dej kobylam super special
dej kobylam naftu
dej kobylam super special
dej kobylam naftu

az se ti napijou
az se ti napijou
tak se ti poblijou
tak se ti poblijou

Polámal se mraveneček...

Nalámal se mraveneček,
ví to všichni z obory,
když na cestě z odpolední
našel láhev od Cory.

Potácí se po pěšině
a příšerně falešně,
ale zato s gustem zpívá
"Čerešničky, čerešně".

Doktor bodá do srdíčka, potom píše recepis
třikrát denně cyankáli, bude chlapík jako rys.

Dali arsen podle rady, mraveneček stůně dál
delý den byl jako v ohni, potom dlouho umíral.

Bodli kudlou do srdíčka, vzali šutrem po čele
ráno mrtvý mraveneček klidně spinká v kostele...

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 11:04
- Nahlásit

inu
telefén bude?
snažíme se, tak snad se zadaří... držte palce

PetraK
hásky to napsala, viď?? Moc se mi to líbí. měli bychom taky vlkoj provolávat nějakou slávu.
moc hezky a hlavně pravdivě, páč to tak opravdu chodí

Fajka
zatím nehíím ale Bruuut s panem Bruuutem na tom intenzívně makají
co já? Já jen neustále připomínám a ptám se, vše ostatní záleží na mužským a na spojce u vás na severu

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 11:08
- Nahlásit

PetraK
inu
maličkáááá sůůů, páčim káásuuu, drancovala býých já až se třáásůůů, drancovala býých jááá až se třááásůůů!
A že suu jáá malušénkááá, zajímá mě kááždááá peněženkáááá, zajímá mě kááždáá peněženkáááá!

si myslím, že to o moc delší není, páč ta orig.písnička má opakující se první část a pak ještě jednu větu a tím končí

zato teda ale našel jiný zajímavý věci
tyhle znááám, jen se divím, že se dají najít na netu... i když...

inu
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 11:18
- Nahlásit

brut
já našla ještě zímku o tom, že malička skončí v base, ale text ne.

Ostatně taky ta parodie na Beskyde Beskyde se uvádí všude IMHO neúplná, já to znám delší než jsem to našla na internetu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 11:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

nějaká divná akita....

i lidi divný....

akce divná....

ale tak hlavně že to bylo v národních barvách

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 11:45
- Nahlásit

inu
tak proč musím na tu Pecku,jako?

jednou to přijít muselo!

předtím už ho použilo asi padesát lidí

vidíš jak sou na horách lidi spořivý

vy taky nemáte na talíř

asi u nás byla návštěvou nějaká imunita
brut
páč to u nás vypadalo jak po náletu chlupatců,
voni hrozně tetkon čokli pelichaj, u nás to vypadá, jak když tam bydlej orangutáni (NEBYDLEJ!! To pro upřesnění!)

upekla medové trubičky a naplnila dobrou tvarohovošlehačkovou náplní

joj, tak tendle levl sem vynechala

Dneska mám mimo zubaře

takžes sehnala?? Držim palce, ať moc nebolí

v plánu obrousit poslední dva díly postele
dílu zdar! Já zas až o víkendu.

.sme na tom stejně,

mi odlehlo

tetička spí tak tvrdě, že se nedá probudit, páč to všichni zkoušeli a nikdo s tím nic nesvedl

nebudit, ztráta času. rovnou usmrtit

taky by si chrápala?
klidně se to naučim

taky bych brala hobby,

bať ono to úplně stačí. Jen teda tu vrtačku k narozkám jsem koupila echt profi, ta by měla vydržet do konce světa.

, páč kombinace chytrá, nalitá a praštěná je u tebe téměř smrtelná

zato ty teda dneska nejseš vůbec hodná!

Brtník jede na pětiletky

Brtnik jede především na výkon. Jako Kutil Tim

hodná, pašááák dostaneš další kokínko

budu tlustá!! Necpi mě furt, nestíhám cvičit

Ešuskovi šunku
no někdy jo. to sou pak výkony! Tetkon o víkendu třeba. KOmbinace šunka, sýr a uzenej buřtik Uzle na sobě dělal . Jenže u něj je to v pytli, jak to moc chce, tak se přebíhá, takže prostě moc chce , moc chce a tak běží a udělá něco zcela jako mimo plán, jako že sem moc pomalá, takže přeskočí překážku a než oběhne strom, dá si do toho zcela samostatně kladinu .

( amyslím, že tři odvody by v jednom komíně neprošly,

no to určo ne, to víme. No takže prostě další komín taky nebude. Krb nebude, budu kamnovat no, co.

že sem si to nemyslela
tam jí to bude nááramně slušet Teď o víkendu jsem si to natáhla do altánu, houpala se v síti, sjížděla R+, DM a Bílýho Ájdla a pila dobrý pití. Co mi chybělo? Nic.

ač piju většinou vodunebo max. jednu skleničku vína a dva litry vody k tomu za celej večír
apak furt lítám do butky

ale to ještě nebyl tak známej a byl děsně fajn
já toho pána nezřízeně obdivuju.

Asi i díky jemu a jeho nadšení jsem pak šla na patolku...
jo někdo dokáže ovlivnit. Je mi jasný, že se Ti moc stejská. nedalo by se to nějak brigádně nebo tak nějak??
Tjo, že zrovna na dětskou patolku-seš vodvaha. nebo takhle, ešče vjetčí magor, než sme myslely

ti to moc dlouho nevydrželo
netrpělivost je moje druhý méno

když je s tebou takovou dobu
musí, tak co mu zbejvá jinýho

můžeš hrát cokoliv, páč v dnešní době je to vcelku fuk
to je fakt, dyš může chlap dělat Zagorku...

nemůžu bejt blbá, když nejsem Jitka
povidali, že mu hráli

páč ona je fakt bordelář ale pyroman není....

tak já to mám asi kombinovaný, Brtnik nechápe, že člověk i v chaosu může něco najít. Sice občas propadnu panice, ale zase neztrácim čas rovnáním papírů a dokladů jako von .
A stejnak...... dyš nemůžu něco najít, jdu za nim, von ví kde to je . někdy taky ne a to ho pak obvinim, že mi to vyhodil, nebo zašantročil

ovšem ty si spojená s bordelářem
Kachna třeba taky? Abych v tom nebyla sama totiž.

....ale můžu jí poslat uklízet,

a nebo jí pošli za mnou. Jí to vysvětlim ruk cuk. Uklízet může potom.

moc hezky a hlavně pravdivě, páč to tak opravdu chod

no!!Jen si to uvědomit, když je člověk aktuálně v tom průseru. Jak jsem říkala, já si to musím vždycky připomínat.

na mužským a na spojce

hlavně ať jí nevorve žuby, spojce.

inu

asi to zůstane v propadlišti dějin
asi jo, páč ani nevim co je originálem

zato teda ale našel jiný zajímavý věci:

Mraveneček gůůůůt

že malička skončí v base,
a na to mě nikdo neupozornil, jak skončim

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 11:47
- Nahlásit

Fajka

ale tak hlavně že to bylo v národních barvách

TY VADO, je vidět, že v tý době byly evidentně tropický vjědra. Dost se to projevilo
Hele představ si, že by v tu dobu přistáli poblíž mimozemšťani, jakej by si asi tak udělali vo nás lidech obrázek???Bože - způsobili ste vesmírnou vostudu!!! A to si sem ešče nedala fotky z tý nuda pláže!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 11:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Bože - způsobili ste vesmírnou vostudu!!! A
a mě bylo divný že máme neustále hafo dalších diváků bez psůch

nuda pláš je tady..

tady je taktika podobná jak naší Fajuš

jinač moře fotek od jedněch účastníků tady:
http://akiskovi.rajce.idnes.cz/Dogtrekking_Jizerky _4.7.10/

inu
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:00
- Nahlásit

akisáci už taky vyhodili fotky, jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:04
- Nahlásit

Fajka
tady je taktika podobná jak naší Fajuš

CO TO JE???

že máme neustále hafo dalších diváků bez psůch
.
a byli takoví jako jiný,, že jo ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:12
- Nahlásit

Fajka

Imunitě se nějak cvrknul a vopálil Orisláfka

se nedivim, že se kolem tědle divnejch lidí tvořily kolony automobilů

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:15
- Nahlásit

PetraK

se nedivim, že se kolem tědle divnejch lidí tvořily kolony automobilů

to zas dostanete pochvalu pani

inu
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:17
- Nahlásit

PetraK

Voe, musíš to sem dávat? Stačí, že na sebe čumím každej den v zrcadle

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:20
- Nahlásit

Psíček

zkuste sehnat ňáky blechy, z nich se prej roste.

slyšela sem už jinčí koniny, jako že třebas po černým pívu rostou prsa, ale že by někdo vyrostl na blechách?? Nevim. Asi to pravda nebude. Já totiž coby robě tak asi tříleté jsem "v sázce" se svou sestrou sežrala blechu a nic. Nepovyrostla jsem nějak. Pravda, byla to blecha umělohmotná, z takové té dětské hry, ale blecha to byla!! A zvostala sem malušenkou
Někdo vás tahá za fusekli!!

pálí mě pak z toho žáha.

No to nesmíte ale pít kafe vod žida, já vařim kafe ze Spolku . S vaječňákem a smetankou. Mňam. Když neni vaječňák, šplíchnu tam enem rum, ono se to nepozná

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:23
- Nahlásit

Fajka

to zas dostanete pochvalu pani

že sem šikovná, že jo?? A šunka bude?

inu

Voe, musíš to sem dávat?

musim, aby každej viděl jak pochodováním ste umučila psa! Ušoupal si chudák tlapky na minimum, je z něj tetkon pes velikosti krabičky vod sirek a ešče ste ho připíkla jak ty rakve

Psíček

jo a pane! enem to, že ste hostem vás omluvuje, že po ramštajním nezdravíte

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:25
- Nahlásit

Fajka

jakou značkou granulí to robě krměj?

inu
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:26
- Nahlásit

PetraK
musim, aby každej viděl jak pochodováním ste umučila psa!
no dobrý, to mě nevadí, ale mohla jsi mi zacenzůrovat držku...

tetkon pes velikosti krabičky vod sirek a ešče ste ho připíkla jak ty rakve
tomu se říká patent.. je krize a já jsem vymyslela, jak ušetřit za náklady na čokla Prostě sem ho zmenšila

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:31
- Nahlásit

PetraK
že sem šikovná, že jo?? A šunka bude?
no já nevím co na to Inu říká???

jakou značkou granulí to robě krměj?
nějakou výživnou bo roste rychle a hodně a ještě se po tom sápe

inu
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:34
- Nahlásit

Fajka
co mám říkat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:35
- Nahlásit

inu

ale mohla jsi mi zacenzůrovat držku.

to nechám na Kuboj, až ho budeš budlikat

Prostě sem ho zmenšila
dobrá idea, aspoň Ti nepřeroste přes hlavu

Fajka

a já bych řekla, že je spokojená!

bo roste rychle

to je chyba právě, má růst pomalu a bejt vychrtlý. Řikaj.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:36
- Nahlásit

inu
co mám říkat
no essi bude ta šunka jako pochvala za zveřejnění uhelnate cvrklé Orislávky

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:39
- Nahlásit

Fajka

no essi bude ta šunka

PARMSKÁ! MUSÍ TO BEJT ŠUNKA Z PARMY!

inu
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:40
- Nahlásit

Fajka
no essi bude ta šunka
leda mezi voči a akorát kostí vod šunky

PetraK
, až ho budeš budlikat
von sem nechodí, jinak huž by byl rozvod jako trám

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:47
- Nahlásit

inu

von sem nechodí, jinak huž by byl rozvod jako trám

no to dost chápu, některý věci se vědět nemusej, a tadle mezi ně patří, je to bezpečnější

ale sem to myslela tak, že až ho budeš budlikat, zcencůruje si Tě sám , na to sem ostatně chodit ani nemusí

akorát kostí vod šunky

esli bude srmdět tak jako ta kraví hnáta co jí Ešus tahá po zahradě, tak ani nemusí dojít k úderu, zemru smrady

inu
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:50
- Nahlásit

PetraK
zcencůruje si Tě sám
a ty myslíš, že huž to nedělá? Zapne šetřič a mám po ftákách

zemru smrady
ty seš přece zastánce biologickejch zbraní, přecedo

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 13:09
- Nahlásit

PetraK
voni hrozně tetkon čokli pelichaj, u nás to vypadá, jak když tam bydlej orangutáni
hrůza hrůz... u vás nebydlej orangutáni, ale jen jeden orangutánek

joj, tak tendle levl sem vynechala
a prooooč?

takžes sehnala?? Držim palce, ať moc nebolí
nesehnala ...doktorka tam nebyla, jen sestra a ta to včera blbě pochopila

dílu zdar! Já zas až o víkendu.
já raději postupně, páč si přitom krásně odpočinu a hlavně se odreaguju, když kvůli vedru nemůžu péct

mi odlehlo

nebudit, ztráta času. rovnou usmrtit
zacpat nos, myslíš? Tak to nepomáhá

klidně se to naučim
raději ne, páč jinak k vám na apaluchu nejedu, yb mi mohl Brtník ubezdušit

bať ono to úplně stačí. Jen teda tu vrtačku k narozkám jsem koupila echt profi, ta by měla vydržet do konce světa.
vrtačky máme dvě... profi a hobby s tím, že ta hobby je do dřeva a je s akumulátorem a s možností šroubování, což je třá při stavbě postelí super ( máme jí od doby, kdy jsme stavěli první postel a stále je plně funkční.... jen se u nich musí dát pozor na to, jakou značku koupíš, aby to nebyl čínskej šmejd)

zato ty teda dneska nejseš vůbec hodná!
já su furt hodná, jiná ani bejt neumím

Brtnik jede především na výkon. Jako Kutil Tim
ale s plánováním je to na pětiletky

budu tlustá!! Necpi mě furt, nestíhám cvičit
holt budeš muset udělat dvě kolečka navíc

Uzle na sobě dělal . Jenže u něj je to v pytli, jak to moc chce, tak se přebíhá, takže prostě moc chce , moc chce a tak běží a udělá něco zcela jako mimo plán, jako že sem moc pomalá, takže přeskočí překážku a než oběhne strom, dá si do toho zcela samostatně kladinu
přesně tohle dělá piraňa a já nevím, jak jí to odnaučit.... ona tak moc chce, že je až šílená... zrovna včera jsem po dlouhé době vzala klikr a ona se mohla přeskočit.... bohužel jak moc chtěla, tak nešla uklidnit ( a to byla vyběhaná a vybalonkovaná). Nějak se přes tohle nemůžeme dostat.... ( navíc stejné je to s hračkama...)

no to určo ne, to víme. No takže prostě další komín taky nebude. Krb nebude, budu kamnovat no, co.
hlavně si ten kmín nechte zkontrolovat, páč jestli máte apaluchu pojištěnou, tak by jste v případě průšvihu nedostali vůbec nic... my musím teď objednat kominíka, aby nám udělal revizi komínu, do kterýho vedou kamna

Teď o víkendu jsem si to natáhla do altánu, houpala se v síti, sjížděla R+, DM a Bílýho Ájdla a pila dobrý pití. Co mi chybělo? Nic.
nic? A co pohled přímý pohled na jeviště?

apak furt lítám do butky
já taky, ale to je fuk, páč tam lítám neustále i bez toho

to je fakt, dyš může chlap dělat Zagorku...
co Zagorku, ale Tinu Tárner a moooc dobře jí hošánek dělal

povidali, že mu hráli
nene, nejsem Jitka a tak nejsem blbá, jen malilinkato střelená, ale fakt jen drobínečko

já toho pána nezřízeně obdivuju.
jj, hlavně pro jeho lidskost, což už se pomalu vytrácí

jo někdo dokáže ovlivnit. Je mi jasný, že se Ti moc stejská. nedalo by se to nějak brigádně nebo tak nějak??
nedá se, páč mám do laborek a vůbec na všechny tyhle oddělení vstup zakázán, páč je tam spousta věcí, který mi dráždí a zhoršují zdraví ( prý)
Já neměla moc na vybranou.... když sem se nemohla stát dětskou sestrou, tak jsem alespoň takhle chtěla přispět k objasnění nádorů u dětí a tím všechno začalo....

Tjo, že zrovna na dětskou patolku-seš vodvaha. nebo takhle, ešče vjetčí magor, než sme myslely
to spouvisí s tím nahoře.... prostě jsem chtěla dělat nějakým způsobem pro onkology a jinak to nešlo, hlavně když mně nevzali na medinu, tak tohle byl jediný způsob jak pomáhat...

netrpělivost je moje druhý méno
bych řekla, že těch druhých jmen máš několik...

musí, tak co mu zbejvá jinýho
zbejvá, ale už si asi zvykl na vysokej každodenní adrenalin, kterej by mu jinde chyběl

Brtnik nechápe, že člověk i v chaosu může něco najít. Sice občas propadnu panice, ale zase neztrácim čas rovnáním papírů a dokladů jako von
taky vím, kde co je a to dokonce i u harantííí v pokojích, ač tam skorem vůbec nechodím...ale dovedu si představit, že systém úklidu ani jeden nezměnil, takže se většinou minimálně na potřetí trefím

dyš nemůžu něco najít, jdu za nim, von ví kde to je . někdy taky ne a to ho pak obvinim, že mi to vyhodil, nebo zašantročil
to sem nedávno udělala doma já, sem hledala jeden veledůležitej papír a nikde ho nemohla najít....týden předtím se ve skříňce hrabal mužskej, tak dostal sprdunk a po chvíli byl papír na světě... ouplně někde jinde

Kachna třeba taky? Abych v tom nebyla sama totiž.
ti nevím, jestli to není jen tvoje doména

nebo jí pošli za mnou. Jí to vysvětlim ruk cuk. Uklízet může potom.
to není špatnej nápad....vydržíš s nervama?

no!!Jen si to uvědomit, když je člověk aktuálně v tom průseru. Jak jsem říkala, já si to musím vždycky připomínat.
šak oni všichni, jináč by byli už někde na špagátu na stromě

hlavně ať jí nevorve žuby, spojce.
néé, je milej, aby dosáhl svýho

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 13:14
- Nahlásit

Fajka
super fotky, tohle si příště nesmíme nechat ujít

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:20
- Nahlásit

inu
Zapne šetřič

sis vzala spořiče?

zastánce biologickejch zbran

ale ne, když se to týká mě

brut
ale jen jeden orangutánek
nemyslíš Brtnika, že ne?

a prooooč?
páč bych už padla na hubu

nesehnala

takže zubař se nekoná?? bolí to??

Tak to nepomáhá
a co takhle mikroteňák na hlavu

l Brtník ubezdušit
von je hodnéééj, má rád lidičkyyy, pejskyyy, je vhodnej na zahráádku, do domečku i do bytečku!

vrtačky máme dvě...
taky sbíráte vrtačky? My máme starou életrickou Iskru či co, pak aku a tetkon to profi skorokladivo, ta umí věcí!! , kafe teda neuvaří, to ne, ale jinak gůt!

já su furt hodná, jiná ani bejt neumím

jistě, jistě, nejhodnější na světě!!

ale s plánováním je to na pětiletky
a ešče si to kronikuje , takže pak ví, kdy co dělal. Zatimco já nevim,co sem dělala přefčírem, ale to bude možná tim alkahůlem

dvě kolečka navíc
ty už mám. V mozkovně

ona tak moc chce, že je až šílená... zrovna včera jsem po dlouhé době vzala klikr a ona se mohla přeskočit..

no ono to asi chce asi možná zmenšit atraktivitu těch odměn, ale pak se zas sníží ochota?? Ešus se teda po chvíli občas zklidní, ale prostě je to zbrklouš - já jsem taky taková, tak co nadělám. Ale nejedeme nic na závody, jen pro zábavu, tak huž nikde na nic netlačím, prostě blbneme. A odměnu nedostane, dokud to prostě neudělá tak jak má, takže si může běhat kolem stromu OKOLO místo PROTI, ale dostane kulový. Pak mu to docvakne a běhá huž dobře. Jde asi jen o ten začátek.

no a doma to dělám tak, že ty odměny nevyndám. nechám je v kybliku ve skříňce a vyndám je až když opravdu splní, aby se líp soustředil. Venku nemám ani kýbl ani skříňku, tam jsem nahraná

hlavně si ten kmín nechte zkontrolovat, páč jestli máte apaluchu pojištěnou, tak by jste v případě průšvihu nedostali vůbec nic...

dík tohle mě nenapadlo - je možný, že to Brtnik ví, coby stavař, ale tak i kdyby jo, nic nezkazím.

A co pohled přímý pohled na jeviště?
důro! taky mi to musíš připomínat?? ááá tetkon sem neščastnáááá. A dlouho ešče budu, páč maj hošíčci letní přestáfku, nemám kam jet.

, páč tam lítám neustále

tetkon kecáš, páč co já vim, tak to hlavně pouštiš do sesle

co Zagorku, ale Tinu Tárner a moooc dobře jí hošánek dělal

no to při jejích pohybovejch kreacích nebyl až takovej problém

ale fakt jen drobínečko

že ty máš potíže s mírama a váhama, viď, že ty nevíš jakej je rozdíl mezi drobínečko a max.?

jj, hlavně pro jeho lidskost, což už se pomalu vytrácí

takže jsem se nespletla, když jsem si ho natipovala.

nedá se, páč mám do laborek a vůbec na všechny tyhle oddělení vstup zakázán, páč je tam spousta věcí, který mi dráždí a zhoršují zdraví ( prý)

já vím, říkala jsi, ale tak jsem si říkala, že třeba trooošánek, nebo nějak podobně, nebo něco. Bych Ti to přála.

Já neměla moc na vybranou.... když sem se nemohla stát dětskou sestrou, tak jsem alespoň takhle chtěla přispět k objasnění nádorů u dětí a tím všechno začalo....

hlavně když mně nevzali na medinu, tak tohle byl jediný způsob jak pomáhat.

aha, tahle cesta mě nenapadla.
Tak nejsi magor. Teda si, ale jinde.

bych řekla, že těch druhých jmen máš několik...

jo třeba taky cholera

zbejvá, ale už si asi zvykl na vysokej každodenní adrenalin, kterej by mu jinde chyběl

zrovna včera jsem ho adrenalinově málem smetla z povrchu zemskýho, když se mi motal prostorem a já měla rozlítáno je fakt AnežkoDollyBástr

úklidu ani jeden nezměnil, takže se většinou minimálně na potřetí trefím

jestli uklízejí jako já..... bože to byl dycky doma cambus!! Máma otevřela skříňku a útroby jí šly naproti

to sem nedávno udělala doma já, sem hledala jeden veledůležitej papír a nikde ho nemohla najít....týden předtím se ve skříňce hrabal mužskej, tak dostal sprdunk a po chvíli byl papír na světě... ouplně někde jinde

jo člověk musí mít taktiku!! A bejt furt vo krok napřed!!

ti nevím, jestli to není jen tvoje doména

hele s tolikama psama a jedním malilinkatým člověkem, musí bejt bordelář taky

to není špatnej nápad....vydržíš s nervama?

ts, když vydržim mojí máteř páteř a moji kolegyni co se směje jako zebra, vydržim cokolif

je milej, aby dosáhl svýho

ha, probudila se v něm ženská část člověka!

<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání