Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:25
- Nahlásit

Fajka
dyk byla zelená?
byla tyrkysová

le já nemyslela jen z vás a le ze všech účastníků
jo ták, no víš, buď si tu trasu užiješ nebo to valíš na čas a nikde nestavíš. My stavěli mnohokrát, tak jsme si to užili

no bodejť nééé čéék usíná s krásným pocitem že si protáhl tělo a strávil fajn den se svým hafušákem a prima lidma
a vstává s pocitem, že ho někdo poskákal krumpáčem

já v tom trochu dost plavčila ale tak snad přimhouřej očíčka šici...

fakt, jo? sem si nevšimla...

a tu sem jim vyfoookla
asi se porvem

Janiii
a s Peckou s vámi tedy a tudíž definitýýývně počítáme

oh proboha, jste si jistá, pani, že je to dobrej nápad?

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:33
- Nahlásit

vobdivuju team od Janii jak to dokážou šecko s lehkostí zorganizovat
estlivá vono to nebude tim, že jsou Lehký
oh proboha, jste si jistá, pani, že je to dobrej nápad?
no jasně, a můžete si s Fajkou zpívat "až nás budou milijóóny"
Fajka už překážky přelejzat umí, tak teď je řada na vás

inu
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:37
- Nahlásit

Janiii

já taky, Pája dosvědčí

Mno, ale upozorňuju, že Fajuška je proti Orisláfce vychovaná a vycvičená dáma. Orisláfka je uřvaná, uslintaná, neposlušná a líná.. no, jaký pán...

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:43
- Nahlásit

Janiii
estlivá vono to nebude tim, že jsou Lehký
to mě taky napadlo

ano ano Fajka dvounohá ano

inu
že Fajuška je proti Orisláfce vychovaná a vycvičená dáma
kecáš..Orisláfka je oproti Fáje kamarádský junior

asi se porvem
já vám to mileráda přenechááám

inu
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:48
- Nahlásit

Fajka
Orisláfka je oproti Fáje kamarádský junior
vo tom se nehádám, ale vychovanej a vycvičenej fakt není

já vám to mileráda přenechááám
začínám se báááááááát

inu
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:51
- Nahlásit

jinak fotky už jsou kompletní

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:06
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!
ICH BIN HÍÍÍR

Noční přepadofka!!

Bože lidi vy ste byli zasejc plodný!! To než dočtu!! Asi radši až ráno.

brut

BRŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮTOFKOOOOOOOO JÁ SU TAKÁ MILKA, ŽE TO ANI NENI MOŽNÝ!! NENI!! Tydlifoun byl vypnutej páč se mi vybila baterka a..... a co?? Ač máme s Brtnikem stejnou nabíječku, nebyla s sebou ani JEDNA!!

ANI NEVÍŠ JAK MĚ TO MRZÍÍ!! Zjistila jsem, žes mi volala až teď, když jsme se vrátili

To je pro tetkon. vostatní až ráno, jdu dělat hají belí Koláče v zelí! Stejnak tu nikdo nebude, páč sou nejspíš fšichni mrtví po pochodování. Takže se na vás vrhnu až ráno.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:08
- Nahlásit

PetraK
ramštajn
já tu sem bo makáme a ještě dlouho budem tož přeju doobrou noc

inu
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 23:06
- Nahlásit

Loučím se taky, zejtra se přesouváme do jižních krajin, tož tu moc nekecejte

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 08:14
- Nahlásit

Ramštajn....tak máme hotovo
fuj to zas bylo na poslední chvíli du večit...
Všem pracujícím přeju hezkej den já se budu poflakovat po zahradě se sekačkou nůžkama a motykou...
To zas bude úúúúrazůůůůůůůůů

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 08:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRAM
RRRRRRRRRRRAM
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

IMUNITA NAVŽDY JAKO SLÍVA
FAJFKA FÓR PREZIDENT
A
CHUDÁK BRŮTOFKA MALÁ

HADÍCI JAK SE DAŘÍTE??

Já se dařim lukcusně. Sem v práci fakt paráda , ale víkend dobrej, když pominu, že jsem prokoučovala návštěvu Brůtofky dělala jsem to co jsem chtěla děla vždycky. TEDY NIC. Nebo skorem nic, abych byla přesná. A hlavně sem se coo? hlavně sem se připékla. Ale hásky sem se připékla. Už nevypadaám jako ředitelka vápenky, už vypadám jen jako náměstkyně vápenky. a trochu jako prasátko, ale jen malilinkatě.
A TETKON DU NA VÁS!!

brut
po tatínkovi

po tatínkovi jo?? Tady si někdo fandí, tady si někdo fandí

nejsem magor, sem nemocná
ale jistěže seš nemocná, na hlavu. To mi fšicí víme,

.a kdo to má furt uklízet?

aspoň se nenudíš

před chvílí hlásili v telce, aby lidi nikam nechodili a byli v klidu.....tak to musím poslechnout

blbáá, maximalisticky blbááá

píšu samosebou o svém malém jááá
a kde by se v tvým malým já vzal jako rozum, to nevíš, co ? rozumbrado

nevaří jak pro fotbalovou jedenáctku,

zas ale taky nemůže jet na mistrovství ve fotbale

a vylez?

předstíral, že je papuč

to je tou starší osobou ničím jiným

pani, už vám někdo řek, že máte značně idealizovaný pohled na své malé já : D

prej před sto lety?

no bať!! šak už tady nějakej ten pátek pobíhám

inu

jelikož má hrůzu nejvěčí z toho, že zblbla inštrukce a fšichni skončíme f Krkonoších

aháá, takže nakonec ten Františkov klapne!! I s pštrosem!!

páč jsme se fakt neztratili, dokonce jsme došli jako druzí (vod konce

- gratulace největčí, na pořadí kašli, je tam krásně . POdle fotek jste šli kousek cesty tím "mým" místem. Dali jste s něco na Šámalce, ty Švermofko??

a hele co vás zdrželo? Pštros nebo Džony?

Ešusko, vopici jsem ti nevyhrála

to nevadí pani, to nevadí, já si v pátek vobstarala svou

už vovce nechce! Už chce zase pštrosa a Travoltu!

bača se nevosvědčil??

a jinak mám takovejch drbů

no tak dělej už to sem val!!!

Fajka

o bude o úpal
sem to dneska schválně hodně pozorovala a nebude

hm, tak podle toho, co čtu níže jsi pravděpodobně svá pozorování prováděla ne velmi pečlivě!
Tomu se řiká paradox - 150 lidí vyšle na trať pro úpal a nakonec si ho hamounsky nechá pro sebe

úpal že ani nevím co sem plácala

hm a má Tě, tetkon Tě může vydírat!

Na jakej koncert jdeš?
Na štajny ?

taky blbá na max.!

Janiii
tssssss (Ešusko promiň )

EŠUSKA ROZHODNĚ NEPROMINE!!!

Fajka měla pravdu
Ešuska stejnak nepromine

musíte hodně moc psát, aby to nedočítala
a co, ať se vzteká, zítra jdu do práce, tak si to nepřečt

a todle neklaploooo, neklaploooo!! Vidim šécko!! A počkám si tu na Tebe!!

argosek
kde mam ty kouzelne kalhoty?

pane vim já snad, kde se slíkáte?? (zas to neni mucha)
a vůbec, dyk vy ste nic nevyhrál!! To nevíte? Dyk ste neuhád, víte?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 08:49
- Nahlásit

Fajka
Ramštajn....tak máme hotovo

jako že fertig?? Šikovný sou, šikovný a hele jak s tím tydlifounem to vypadá? Bude, nebo se zas budete muset šíbovat?

inu
zejtra se přesouváme do jižních krajin, tož tu moc nekecejte

máš dofčů?? Seš tu ešče?? Jestli máš dofču, tak si jí užijte! A hlavně prosim Tě moc nechoď

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 08:53
- Nahlásit

PetraK
- 150 lidí vyšle na trať pro úpal a nakonec si ho hamounsky nechá pro sebe
no asi tak paní no sem úpáá blbá bo sem ho měla hodit f tombolu aby si ho někdo losnul

hlavně sem se připékla. Ale hásky sem se připékla. Už nevypadaám jako ředitelka vápenky, už vypadám jen jako náměstkyně vápenky. a trochu jako prasátko, ale jen malilinkatě.
tož to já taky akurát jak mě bylo blbě tak sem byla víc zelená než červená

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 08:56
- Nahlásit

PetraK
šikovný a hele jak s tím tydlifounem to vypadá? Bude, nebo se zas budete muset šíbovat?
nestraš to by byla moje smrt ted čekáme na Brutofčinu drahou polovičku, kerá nám tuhle vo půlnoci (to je neuvěřitelně vobětavej čék tendlecten Brutovák bo já bych vo půlnoci už asi nebyla ze sebe vydat hlásku) radila co a jak a líbila kontakt na čéka na kerýho máme tlačit...tak ted čakáme další stěhování je až poslední možnost...SNAD

Jestli máš dofču, tak si jí užijte! A hlavně prosim Tě moc nechoď šibuje se ze séveruna juh vlakem...tož možná dík našim drahám to do pondělí stihne

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:05
- Nahlásit

Fajka

bo sem ho měla hodit f tombolu aby si ho někdo losnul

stejně by zbyl na tebe
a huž je dobře?

byla víc zelená než červená

a do jaký barvy se ta zelená překabátila

no a jak to jinak probíhaloooo? Vidim fotky, neznám detaily

(to je neuvěřitelně vobětavej čék tendlecten Brutovák

je hooodnej. Je hooodnej. Aby nebyl, jen hooodnej čék může vydržet s úhylem Brůtofkou . Budeš mu tu muset provolávat chvilku slávu!!

šibuje se ze séveruna juh vlakem...tož možná dík našim drahám to do pondělí stihne

sem ale myslela, že huž je doma

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:30
- Nahlásit

PetraK
a huž je dobře
jo huž jo jen v pondělí sem byla totálně out of order a štěkala do kýble

a do jaký barvy se ta zelená překabátila
do normální zasejc

Vidim fotky, neznám detaily
bylo fakt úmorný vedro, klobouk dolů před všema co šli bo došli ani neremcali dyž v tom vedru se museli voblíkat do čepic šál a rukavic po 18 kilometrech museli skákat přes překážky a jiný podivnosti a jako lahůdka na závěr je čekal děsnej krpál do konce při kterým mě všici proklínali ale pak radostí že jsou v cíli mě nikdo nepřišel huškrtit šálou bo věděli že jináč by nedostali žádnou cenu

Já při tom čekání se stihla teda upálit skorem jak Mistr Jan Hus a pak už se zelenou tváří čekala kdy na mě příjde mdloba..naštěstí až skorem doma
Jinak bych řekla co se týče účastníků akce velmi zdařilá bo tam byli samý dobrý duše co nekazej žádnou partu ani legraci

Noo takový detaily jako, že sem jim na začátku zdaleka neřekla všecko co sem měla to tu snad ani nebudem rozebírat bo šici došli
ale jako fakt něco takýho organizovat (a to přitom tohle byl jen jeden den) je fááákt na bednu

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:31
- Nahlásit

Budeš mu tu muset provolávat chvilku slávu!!

6x sláva obětavýmu Brutovákoj, sláva sláva sláva

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:35
- Nahlásit

Dobré ránko milé dámy

Teda nevím, jestli je dobré, páč se mi předevčírem vpodvečer povedlo při kousnutí do mrkve vyštípnout korunku ze zubu... bohužel z jedničky, takže teď si vše krájím na "rybičky", páč nemůžu nic ukusovat, jak svině bolí. Navíc se nemůžu dovolat ke své zubařce a ostatní mně nevezmou, páč doktorka nemá dovču

PetraK
Tydlifoun byl vypnutej páč se mi vybila baterka a..... a co?? Ač máme s Brtnikem stejnou nabíječku, nebyla s sebou ani JEDNA!!
já si říkala, že se něco podobnýho mohlo stát, ale bez alespoń mini ohlášení jsem nechtěla dělat přepadofku.

ANI NEVÍŠ JAK MĚ TO MRZÍÍ!! Zjistila jsem, žes mi volala až teď, když jsme se vrátili
nevadí, však není všem dnům konec

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:45
- Nahlásit

Fajka

a štěkala do kýble

seš psýcho? že štěkáš do kýble?

do normální zasejc

seš běloba, prasátko, nebo Seal?

museli voblíkat do čepic šál a rukav

no esli sem dobře koukala, tak některý už při prezenčce, ne? Možná by to bylo i míň úrazový, než zvelebovat zahradu

kterým mě všici proklínali

já si řikala, že se brzo voctneš u nás dole v pekle , ale jak vidno, vodsloužila sis to už tady nahoře , upekla ses sama

co nekazej žádnou partu ani legraci
tak dobrej pocit u osrdí, žejo? Z toho , že se to povidlo

nebudem rozebírat bo šici došl

hele nevim, neměla bys pro jistotu tu trasu projet znova a prověřit to??

brut

do mrkve vyštípnout korunku ze zubu

NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!

nevadí, však není všem dnům kone

no jo, jsem fakt kretén, kretén, kretéén!! Je to fakt škoda, mohli jsme dát kávičku, měla jsem napečíno (mooc dobrej dort, páč jsem dělala holkám dodatečně k narozkám) aaach joooo!!!
Snad se to podaří napravit???

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:47
- Nahlásit

Fajka
fuj to zas bylo na poslední chvíli du večit...
hlavně, že to je, i když na poslední chvíli.... mi to připomnělo, jak mi ségra popisovala odevzdání grantu.
Ten se měl odevzdat ve středu do 15 hod. No a ségra znalá věci vyrazila z kanclu v jednu s tím, že to krásně stihne...s časovou rezervou 90min. Jenže ouha, tramvaj zastavila dvě zastávky od místa, kde ségra měla vystoupit..... samozřejmě v dost prudkém kopci a venku bylo těch krásných 32stupňů. Ségra čekala 5min, 15 min, 20min a když se nic nedělo, tak vylezla ven, kde zjistila, že před nima stojí další tři tramvaje. V tu chvíli se rozhodla, že to dojde pěšky, páč jí pomalu začal tlačit čas. Takže vyrazila ..... když předešla první tramvaj, tak zjistila, že nějaký pitomec odbočoval a napral to rovnou do předku tramvaje. Takže to bylo na hlouhou dobu, páč tam ještě nebyli policajti. Celá upocená, naštvaná a hlavně dost spěchající dorazila na místo a grant podala.... přesně ve 14.57

Všem pracujícím přeju hezkej den já se budu poflakovat po zahradě se sekačkou nůžkama a motykou...
To zas bude úúúúrazůůůůůůůůů

pozor na prsty

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:50
- Nahlásit

brut

spěchající dorazila na místo a grant podala.... přesně ve 14.57

OKAMŽITĚ, ALE OKAMŽITĚ PŘESTAŇ VZPOMÍNAT!! uŽ TAKHLE JE VJĚDRO, A EŠČE SEM SE VOROSILA HRŮZOU JAK TO ČTU!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:58
- Nahlásit

PetraK
seš běloba, prasátko, nebo Seal?
od každýho trochu

no esli sem dobře koukala, tak některý už při prezenčce, ne no jo čéče ale to byli nějaký dvá blázni bo co

Možná by to bylo i míň úrazový, než zvelebovat zahradu
no to 100 %

ale jak vidno, vodsloužila sis to už tady nahoře , upekla ses sama

tak dobrej pocit u osrdí, žejo? Z toho , že se to povidlo
ale tak jooo snad jooo..to víš nějaký ty nedostatky tam byli ale žádnej učenej z nebe nespadl že jo .... tak snad se lidem líbilo

hele nevim, neměla bys pro jistotu tu trasu projet znova a prověřit to
to nemusím bo pro ceny si přišli všici ...jooooooo a jako nudapláž prej byla narvaná

brut
. Celá upocená, naštvaná a hlavně dost spěchající dorazila na místo a grant podala.... přesně ve 14.57
tož to ségru pozdravuju bo by se k nám do rodiny hodila.... my děláme tak nějak všechno podobně poslední dobou

pozor na prsty
prsty nohy, voči..hlavu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:06
- Nahlásit

Fajka

od každýho trochu

Seš snad pasta??

ale to byli nějaký dvá blázni bo co

chudáci jejich děti!! Víš co musej mít za život s takovým rodičostvem??,

.to víš nějaký ty nedostatky tam byli

žišmarjá!! Tak za první, je to poprvní a za druhní - ten kdo se veze, nemá co kritizovat. Kritizovat může ten, kdo přiloží ruku k dílu, teda si myslim já, stejně jsem to viděla i u Zvířetníkovýho srazu.

.jooooooo a jako nudapláž prej byla narvaná

no jooooooo, na to sem se zapomněla zeptat!! Imunita šla skrz teda jen v šále a rukavicích? Jo?

..hlavu...

a tak vo tu de až naposled

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:10
- Nahlásit

PetraK
dělala jsem to co jsem chtěla děla vždycky. TEDY NIC. Nebo skorem nic, abych byla přesná. A hlavně sem se coo? hlavně sem se připékla.
takže jsi jak prasátko, chrochátko?

po tatínkovi jo?? Tady si někdo fandí, tady si někdo fandí
po kom jiným?

ale jistěže seš nemocná, na hlavu. To mi fšicí víme,
tsssssss, ani náhodou, to je jediná věc, která funguje jak má...teda když nepočítám, že mně dneska pěkně bolí a nemám korunku..... raději nebudu pokračovat

aspoň se nenudíš
to se nenudím ani tak... mám práce, že nevím, kde mi hlava stojí a tak jsem se rozhodla hodit do klidu a psát si tu s vámi

blbáá, maximalisticky blbááá
jak blbá? Vždyť to bylo doporučení z vyšších míst....ale dodržela jsem to, alespoň částečně, páč jsem jen v chatě čistě povlíkla ( 8 postelí), poklidila bordel okolo chaty, doma vše vyprala a připravila na odvoz, doma obrousila jednu postel ( společně se synkem... natíral mužskej) a vše připravila na broušení druhé ... mám pokračovat?

a kde by se v tvým malým já vzal jako rozum, to nevíš, co ? rozumbrado
tsss, sem se s ním už narodila, nééééééé?

zas ale taky nemůže jet na mistrovství ve fotbale
to je fakt, páč jinak se tam čék nedostane..... i když nevím, jestli je zrovna třá Jihoafrická republika taková výhra

předstíral, že je papuč

pani, už vám někdo řek, že máte značně idealizovaný pohled na své malé já
ano, vy několikrát

no bať!! šak už tady nějakej ten pátek pobíhám
takže si taky fosílije jako já?

Fajka
ted čekáme na Brutofčinu drahou polovičku, kerá nám tuhle vo půlnoci (to je neuvěřitelně vobětavej čék tendlecten Brutovák bo já bych vo půlnoci už asi nebyla ze sebe vydat hlásku) radila co a jak a líbila kontakt na čéka na kerýho máme tlačit...tak ted čakáme
neboj, pamatuje na vás.... mu to furt připomínám .... sice má dneska ( a bohužel nejen dneska :mad o "zábavu" postaráno, páč tu bylo několik velkých bouřek a tak je spousta poruch, ale na vás myslí a hned jak bude mít chvilinku volnou, tak začne vše řešit
On je zvyklej řešit problémy i o půlnoci a na můj styl už si za ty roky zvykl

PetraK
je hooodnej. Je hooodnej. Aby nebyl, jen hooodnej čék může vydržet s úhylem Brůtofkou . Budeš mu tu muset provolávat chvilku slávu!!
on je opravdu hodnej, myslím, že se dá v tomhle srovnávat s Brtníkem

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:18
- Nahlásit

PetraK
chudáci jejich děti!! Víš co musej mít za život s takovým rodičostvem
no bať ale víš jak to ty děti muselo na celej život poznamenat???

Imunita šla skrz teda jen v šále a rukavicích? Jo
čéče nevím ale vyptám se ostatních zůčastněných

tak vo tu de až naposled
bodejt kde nic neni ani smrt nebere

je to poprvní
jj čék vpodstatě vpbec neví do čeho leze

brut
která funguje jak má...teda když nepočítám, že mně dneska pěkně bolí a nemám korunku..... raději nebudu pokračovat
jak tak koukám tak sme tady na foře šici dobře

Vždyť to bylo doporučení z vyšších míst....ale dodržela jsem to, alespoň částečně, páč jsem jen v chatě čistě povlíkla ( 8 postelí), poklidila bordel okolo chaty, doma vše vyprala a připravila na odvoz, doma obrousila jednu postel ( společně se synkem... natíral mužskej) a vše připravila na broušení druhé ... mám pokračovat
ne já nestihla za víkend nic krom ubytování Inuity v krabicích zmatení účastníků treku, upalení sebe sama, a štěkání do kýble

ale na vás myslí a hned jak bude mít chvilinku volnou, tak začne vše řešit
jj v pohodě dííkuju a provolávám 6x slááva

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:20
- Nahlásit

PetraK
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!
jj, bohužel.... vím že nesmím kousat do broskví, nektarinek atd, páč mají pecky, ale mrkev mi nenapadla

Je to fakt škoda, mohli jsme dát kávičku, měla jsem napečíno (mooc dobrej dort, páč jsem dělala holkám dodatečně k narozkám) aaach joooo!!!
Snad se to podaří napravit???

nevadí....však se zase něco naskytne a pojedeme okolo a vše napravíme

OKAMŽITĚ, ALE OKAMŽITĚ PŘESTAŇ VZPOMÍNAT!! uŽ TAKHLE JE VJĚDRO, A EŠČE SEM SE VOROSILA HRŮZOU JAK TO ČTU!!
no, ona byla taky tak moc orosená, že přímo plavala ...ale ve vlastním potu a já v záchvatech smíchu, páč vím, kam ten grant musela dopravit a kudy se hnala nahoru

Fajka
tož to ségru pozdravuju bo by se k nám do rodiny hodila.... my děláme tak nějak všechno podobně poslední dobou
jí to vyřídím

prsty nohy, voči..hlavu...

Včera odjel synek do Práglu, kde se koná mezinárodní florbalový turnaj.... je tam jako jeden z pořadatelů, rozhodčích na přáteláky a tréninky a taky možná hráč, jestli bude potřeba. No a aby v noci nemusel jezdit domů, páč by se moc nevyspal, tak měl domluveno, že bude přespávat u ségry. No a ségra neměla být doma..... jaké bylo jeho překvapení, když k ní večer přijel a zjistil, že je ségra doma a bude tam minimálně do pátku ..... sem se docela slušně bavila

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:32
- Nahlásit

Fajka
jak tak koukám tak sme tady na foře šici dobře
jj, možná by sme mohly foru přejmenovat... u kriplíků

ne já nestihla za víkend nic krom ubytování Inuity v krabicích zmatení účastníků treku, upalení sebe sama, a štěkání do kýble
si z toho nic nedělej... já toho taky moc nestihla a hlavně ani nechtěla stihnout, páč v těch vedrech jsem byla orosená jen při myšlence na větší pohyb

jj v pohodě dííkuju a provolávám 6x slááva
zatím nic neprovolávej, páč ještě nic neudělal.... až pořeší, tak můžeš volat

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:41
- Nahlásit

brut

takže jsi jak prasátko, chrochátko?

jenom takový malilinkatýý. Ale zase se hoooodně drbu

po kom jiným?

no na to, že si zdělaná, si dost nedoftipná. Moc dalších možností už nemáš

, to je jediná věc, která funguje jak má.
.... raději nebudu pokračovat

no vidiš a nakonec to ani tak moc nebolelo na to přijít sama

, kde mi hlava stojí

vzhledem k výše uvedenému to nebude velká ztráta

jááááááááááááááááááááááááááááááááááááu!!

v chatě čistě povlíkla ( 8 postelí)

panebože vy ste jak Sněhurka a sedum trpaslíkůch

http://www.youtube.com/watch?v=NXqEMuXGK08

doma obrousila jednu poste

růčo nebo na elétriku?? Já se zamilovala do életrický brusky!!

... mám pokračovat?

radši snad ne, páč dostanu výčitku, že sem se flákala

sem se s ním už narodila,

pani!! pani!! ten malej mozek se nedá počitat!

i když nevím, jestli je zrovna třá Jihoafrická republika taková výhra

čéče ale jako země, je krásná..

ano, vy několikrát

no a furt jako když hrách na stěnu házim

takže si taky fosílije jako já

čerti a černý víly nefosílijou

do zlata je zasadit.
NĚKDY

ale mrkev mi nenapadla

hele, když se to má po... tak klidně i po chlebu. Brtnik může dát školení

.však se zase něco naskytne a pojedeme okolo a vše napravíme

ale měli jste to aspoň zkůůsit. I když nevím, jestli byste to našli, bez navigace - tedy jako bez rady porady, kde nás hledat. A víš, že to byla telepatie?? Sem vždycky, když jsem šla kolem toho libečku na Tebe vzpomněla, že Ti ho musím nějako vzít.

.ale ve vlastním potu

moc , moc dobře rozumím

Fajka

no bať ale víš jak to ty děti muselo na celej život poznamenat???
no vono je to na nich dost jako vidět i!!! to má za to tssss na Štajny, důra jedna!! Bude trpět!

čéče nevím ale vyptám se ostatních zůčastněnýc

třá někdo i fotil????

odejt kde nic neni ani smrt nebere

z Tebe by si Brůtofka měla vzít příklad. Seš uvědomělá

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:45
- Nahlásit

Fajka
ne já nestihla za víkend nic krom, upalení sebe sama,

ááá tetkon mi to došlo! Další pyroman do party
Vypadá to, že trumfneš i kachnu . Ta stejně někde pobíhá po indii a polyká slimáky, tak to někdo musí vzít po ní!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:47
- Nahlásit

brut
jaké bylo jeho překvapení, když k ní večer přijel a zjistil, že je ségra doma a bude tam minimálně do pátk

a je po mejdanu!!

<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání