Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 12:41
- Nahlásit

PetraK
jenom takový malilinkatýý. Ale zase se hoooodně drbu
jako to prasátko

no na to, že si zdělaná, si dost nedoftipná. Moc dalších možností už nemáš
... nemám už žádné jiné možnosti.... v tomhle případě platí jen jedna a o té už sem psala

no vidiš a nakonec to ani tak moc nebolelo na to přijít sama
teda, ty si dneska nějak ve formě

vzhledem k výše uvedenému to nebude velká ztráta

jááááááááááááááááááááááááááááááááááááu!!

za tohle zaplatíš

panebože vy ste jak Sněhurka a sedum trpaslíkůch
si neviděla naší chatičku....se optej wami, jak to tam vypadá...vršek je totiž taková mini noclehárna

růčo nebo na elétriku?? Já se zamilovala do életrický brusky!!
růčo, páč bruska se u nás kupuje už tak možná deset let ( od tý doby, co jsme stavěli první postel a to už je možná víc jak těch deset let)

radši snad ne, páč dostanu výčitku, že sem se flákala
ale já se taky flákala...v chatě jsem se stihla vyplavat ve Vltavě, v nedělu jsem byla na výletě a pak holt byly bouřky, tak jsem odpočívala a mezi tím občas přiložila ručičku k dílu, aby to mé odpočívání nebylo zase až tak nápadný

pani!! pani!! ten malej mozek se nedá počitat!
a proč ne?

čéče ale jako země, je krásná..
to jo, ale musíš bejt domorodec nebo alespoň tak vypadat, jinak jsi tam potencionální obět zodějů či jiné verbeže

no a furt jako když hrách na stěnu házim
takový plejtvání... žádný házení, koukej ho uvařit

čerti a černý víly nefosílijou
tssss, se zeptám synka, páč ten má ohledně fosílií největší přehled

do zlata je zasadit.
NĚKDY

tak jednou v roce na Vánoce, že?

hele, když se to má po... tak klidně i po chlebu. Brtnik může dát školení
já už si jí servala právě broskví, teď mrkví.... navíc u nás zástup za dovolenou nefunguje, takže obvolávám další zubaře, jestli budou ochotní alespoň tu ostřejší část zbrousit...

ale měli jste to aspoň zkůůsit. I když nevím, jestli byste to našli, bez navigace - tedy jako bez rady porady, kde nás hledat.
to sem si právě říkala.... sem si vzpomněla, jak si povídala o cestě necestě a o tom, že se musí kousek jinam.... se tě budu muset pořádně vyptat,pak tuhle informaci předat mužskýmu a bude to bez problémů, páč on pak trefí fšude

Sem vždycky, když jsem šla kolem toho libečku na Tebe vzpomněla, že Ti ho musím nějako vzít.
sem si říkala,že i ten takhle vyřešíme a ono ne....tak holt příště... neboj, zase pojedeme okolo. I když tentokrát jsme byli bez psůch, páč na ně bylo vedro

moc , moc dobře rozumím
já se jí smála, páč na odevzdání měla nějakých 14 dní a když to jako vždy nechává na poslední chvíli, tak se holt nemůže divit

z Tebe by si Brůtofka měla vzít příklad. Seš uvědomělá
já sem taky uvědomělá.... třá teď jsem tak moc uvědomělá, až jsem zapomněla volat tetě kvůlivá zapomenutým berlím, aby je poslala po strejdovi do Práglu

a je po mejdanu!!
kdyby jenom to, ale ona od něj bude chtít ještě nějakou práci

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 12:45
- Nahlásit

brut
navíc u nás zástup za dovolenou nefunguje, takže obvolávám další zubaře, jestli budou ochotní alespoň tu ostřejší část zbrousit...
hele já mám zrovna zejtra termín u zubáka v Práglu a chci to zrušit akurát že teda je to soukromoš a musíš si to zaplatit
ale dyžtak dej vědět dala bych ti kontakt

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 13:38
- Nahlásit

brut
teda, ty si dneska nějak ve formě

řiká někdo, kdo vo mě tvrdí, že sem jako to prasátko a navíc po mě chce peníze....cituju: za tohle zaplatíš

vršek je totiž taková mini noclehárna

si hrajete na tábor sardinek ? ?
tohle u nás zatím nejde, ač je barák celkem dost velkej. Ale pracuje se na tom už.

růčo

to by mi urvalo ruce!! ubrousila bych čelo a tím bych skončila.

už tak možná deset let

no, tak už aspoň víš, co koupit Brůtikáči k narozkám či vánocům pak si to jen občas půjčíš , jako já vrtačku a nebo brusku , nesmíš ale zlomit vrtáky

ale já se taky flákala..

no podle toho výčtu to nevypadá! To koupání závidím. Kde že to jste, že tam je ještě Vltava čistá? Jo huž vím,, vlastně hnedle pod přehradou, že jo? Vlastně jsem se chtěla zeptat. Nejste tam někde, jak je hospoda u Taterů?

a proč ne?
páč je prostě malej. no. A navíc, esli se nepletu, tak malej mozek zvládá enem takový ty rutinní věci- jako třeba když tetkon píšu naslepo všema deseti, tak jak už je to zautomatiozovaný, tak to zvládá..

to jo, ale musíš bejt domorodec nebo alespoň tak vypadat, jinak jsi tam potencionální obět zodějů či jiné verbeže

no to je fakt, ale zas to nebude tak hrozný, znám holku z RFE, která JAR projela sama a jen s batůžkem. Země je to fakt nádherná a plná kontrastů. Takovou Afriku člověk nečeká.

žádný házení, koukej ho uvařit

hlavně, když ho nemusim přebírat

fosílií největší přehled

tak sválně, esli mě tam najde

tak jednou v roce na Vánoce, že?

myslíš, jako místo stromečku??

jestli budou ochotní alespoň tu ostřejší část zbrousit.

hele tak držím palce!!!!!!!!!!!!! Mám se zeptat Brtnika na číslo naší zubařky?

. se tě budu muset pořádně vyptat,pak tuhle informaci předat mužskýmu a bude to bez problémů, páč on pak trefí fšude

ti hodim do emila odkaz na mapu, chceš?

když to jako vždy nechává na poslední chvíli, tak se holt nemůže divit

bože, bože, jako bych četla o sobě

třá teď jsem tak moc uvědomělá,

ne to nejseš uvědomělá, to seš naprosto blbáááááá
a zas to bude bolet, zas to bude bolet

ale ona od něj bude chtít ještě nějakou práci

KA -TA-STRÓÓÓÓÓÓÓF!! KATASTRÓÓÓÓF!!

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 14:59
- Nahlásit

Fajka
hele já mám zrovna zejtra termín u zubáka v Práglu a chci to zrušit akurát že teda je to soukromoš a musíš si to zaplatit
jsi hodná, děkuji....v Práglu by mně vzali i dneska, ale já hledala někoho u nás. Zítra mám ko jinde a tak jsem potřebovala vše vyřešit dneska.... holt bohužel.

PetraK
řiká někdo, kdo vo mě tvrdí, že sem jako to prasátko a navíc po mě chce peníze
sama si říkala, že si prasátkem, tak to nesváděj na mně Platit budeš, ale ne v penezích, to by jsi měla moc jednoduchý

si hrajete na tábor sardinek ? ?
tak jsem si fakt jeden rok připadala, když se v chatě sešla šrší část rodiny..... 19 lidí byl docela slušný nářez

tohle u nás zatím nejde, ač je barák celkem dost velkej. Ale pracuje se na tom už
jen aby jste pak nedopadli jak já.... každoročně převlíkám všechny postele, větrám peřiny, polštáře atd. Ovšem už několik let chata nebyla plná lidí, takže to dělám v podstatě zbytečně

by mi urvalo ruce!! ubrousila bych čelo a tím bych skončila.
synek brousil nahrubo a já doladila jemné zbytky, takže to tak hrozný nebyl, ale jsem zvyklá, páč všechny postele a další výrobky jsme brousili ručně

, tak už aspoň víš, co koupit Brůtikáči k narozkám či vánocům pak si to jen občas půjčíš , jako já vrtačku a nebo brusku , nesmíš ale zlomit vrtáky
to není špatný nápad, jen bych musela vědět, co přesně chce a to už je problém

no podle toho výčtu to nevypadá! To koupání závidím. Kde že to jste, že tam je ještě Vltava čistá? Jo huž vím,, vlastně hnedle pod přehradou, že jo? Vlastně jsem se chtěla zeptat. Nejste tam někde, jak je hospoda u Taterů?
ty znáš hospodu u Taterů? Už jsi v ní byla a kdy? Teď je moc pěkně opravená a upravená.... Šumák si to tam dává do kupy.... od tý hospody je to k nám buď 4,5kiláku podle vody nebo 3kiláky přes kopec

páč je prostě malej. no. A navíc, esli se nepletu, tak malej mozek zvládá enem takový ty rutinní věci- jako třeba když tetkon píšu naslepo všema deseti, tak jak už je to zautomatiozovaný, tak to zvládá..
aha, takže já když píšu čtyřma, tak to nemám zatomatizovaný a mám smolíka a velkej mozek nebo ještě menší? Či jak tomu mám rozumnět?

no to je fakt, ale zas to nebude tak hrozný, znám holku z RFE, která JAR projela sama a jen s batůžkem. Země je to fakt nádherná a plná kontrastů. Takovou Afriku člověk nečeká
asi bych se do toho nepustila, nějak jsem šílenejm dobrodružstvím odvykla, ale země je to fakt pěkná.... si vystačím s dokumentama na geografiku

hlavně, když ho nemusim přebírat
to bude možná tvé "placení"

tak sválně, esli mě tam najde
se moc neptej nebo budeš zařazená přede mě

myslíš, jako místo stromečku??
pod stromeček

hele tak držím palce!!!!!!!!!!!!! Mám se zeptat Brtnika na číslo naší zubařky?
nene, já bych mohla do Práglu na Karlák, ale to je dost problematický..... bych potřebovala u nás, páč nějako nestíhám dojet nikam..

ti hodim do emila odkaz na mapu, chceš?
jj, a vyznač tam apaluchu, pak už bude mužskej vědět...

bože, bože, jako bych četla o sobě
si abnormálně chytrá, nepraktická,doděláváš doktorát na dvou školách, jsi zahleděná do své práce, žiješ od grantu ke grantu, chodíš na kdejakou společenskou akci atd: ... jestli jo, tak pak budeš jako ségra

ne to nejseš uvědomělá, to seš naprosto blbáááááá
sem tak uvědomnělá, až sem z toho blbá.... to je fakt

KA -TA-STRÓÓÓÓÓÓÓF!! KATASTRÓÓÓÓF!!
to ona říká o něm, páč jí pokaždý něco rozbije... od prénka na hajzlíku, přes dvířka k měřičům až po měřák tepla na topení

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 15:26
- Nahlásit

brut

Platit budeš, ale ne v penezích, to by jsi měla moc jednoduchý

hele ale duši po mě chtít nemůžeš, tu zpravidla vyžadujeme my tady zezdola

19 lidí byl docela slušný nářez
19!!!!!!!!!!?????????????????????????? a bez jediný vraždy??? ty vado, to by mě asi fláklo dyk to je jako když Fajka organizuje treka a nebo ty kůrsinga!!

jen aby jste pak nedopadli jak já....

nenene-nenenenestraš!! ale ne u nás není toliko lidí v rodině. Spíš už bych ráda, aby mohl někdo pořádně přijet na přespání a nebylo to jak cikánskej lágr. Teď to chvilku bylo jak u civilizovanejch lidí, ale jak se teď Brtnik pustil do krbovýho pokoje (mimochodem asi ten krb budem muset zrušit- je nemocnej a tak jsem řekla, ať na to peče a zboří to, jinak se tam udře), tak zas jak přijela ségra, tak jsme hnípali ve třech v jednom pokoji - bylo to jak na tábře

synek brousil nahrubo
a dobře mu tak
a já doladila jemné zbytky

no zaplaťnadbůch, páč jinak by Ti upadly ruce, brrrr. fuj,bolí jen ta představa.

co přesně chce a to už je problém

a neni, já taky koupila - nesmíš koupit tu kulatou, nedostaneš se s tím do rohů. Takže buď hranatou a nebo "žehličku" . Je to fakt gůtofka

ty znáš hospodu u Taterů?

no bať! Ztřískali jsme se tam několikrát s Ričinky a ostatníma "námořníkama". Měli tam vynikající ale vynikajíííícííí utopence, podle nich je vyrábim huž léta. Teď jsme tam byli tak asi 2-3 roky zpátky, jen na skok, páč jsme se tam kousek byli koupat a zjistili, že tam mají tůristickou známku, tak tu jsme pochopitelně museli mít, že jo! když jsme tam málem položili život- já doslova, páč Ričrd mlel takový nesmysly, že jsem málem scípla smíchy tehdá. Bože to byl smrtelnej večír, vdechla jsem turka i se skleničkou a lžičkou, jak sem se řehtala, páč měl svůj den
Hm, tak jsem si to natipovala dobře, to místo, kde asi jste.

Či jak tomu mám rozumnět?

tak jinak. Umíš chodit?

si vystačím s dokumentama na geografiku

no vono na to taky člověku nevyzbejvá moc penízůch

to bude možná tvé "placení"

užs někdy viděla černou Popelku?

se moc neptej nebo budeš zařazená přede mě

taky bych z něj pak mohla udělt puzzle a Imunita by ho dvě hodiny skládala

pod stromeček

jakože sou dárečci, jo? No to máš svatou pravdu

bych potřebovala u nás,
ty jo tak, to nepomůžu

jj, a vyznač tam apaluchu, pak už bude mužskej vědět...

tak todle nevim uplně esli se mi povede

si abnormálně chytrá,
ne
nepraktická

ano
doděláváš doktorát na dvou školách,
bohužel ne
jsi zahleděná do své práce,

do týhle už bohužel ne
žiješ od grantu ke grantu, chodíš na kdejakou společenskou akci atd: ... jestli jo, tak pak budeš jako ségra
nenene, tak to nebudu tvoje ségra

až sem z toho blbá.... to je fakt

tak a sme tam, co sem řikala já!

to ona říká o něm, páč jí pokaždý něco rozbije..

hele tak jí řekni, že by mohlo bejt ešče hůř, kdybych třeba přijela já a chtěla něco upéct, nebo uvařit. , nebo uklidit.
A nebo... nedejnadbůch, kdyby dorazila kachna

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 15:52
- Nahlásit

PetraK
hele ale duši po mě chtít nemůžeš, tu zpravidla vyžadujeme my tady zezdola
se na nějakou duši můžu víš co.... já raději jiný věcičky...třá budeš přebírat hrách či něco podobného

19!!!!!!!!!!?????????????????????????? a bez jediný vraždy??? ty vado, to by mě asi fláklo dyk to je jako když Fajka organizuje treka a nebo ty kůrsinga!!
já netvrdím, že nikoho netrefilo..... mně v tý době bylo 14, takže sem byla víc venku jak v chatě, ale celkem si vzpomínám na to "úžasné" ovzduší uvnitř ... pak jsme zažili ještě podobnou akci, kdy už jsem měla děti a sešlo se nás z druhé strany rodiny 14 a to byla neskutečná sranda, hlavně, když tetka začala chrápat a v tý dřevěný chatě se to pořádně rozlejhá

nenene-nenenenestraš!! ale ne u nás není toliko lidí v rodině. Spíš už bych ráda, aby mohl někdo pořádně přijet na přespání a nebylo to jak cikánskej lágr.
tak to ti stačí jeden pidi pokojík... nás bejvalo děsně moc, takže proto se chatička zvětšila a nahoře je to jak noclehárna ( ale to je moje část, tak tam odmítám mimo drobných změn cokoliv měnit...)

jak se teď Brtnik pustil do krbovýho pokoje (mimochodem asi ten krb budem muset zrušit- je nemocnej a tak jsem řekla, ať na to peče a zboří to, jinak se tam udře),
to nemá cenu, jak je takhle blbej problém, tak se dají místo krbu koupit krbový kamna a udělat normál komín ( od něj se dá udělat rozvod tepla do dalších místností.... se stačí pozeptat mužskýho, až k vám dorazí a budete o mít i s přednáškou, jak to vymýšlel u nás doma )

a dobře mu tak

no zaplaťnadbůch, páč jinak by Ti upadly ruce, brrrr. fuj,bolí jen ta představa.
jsem to samozřejmě musela přebrousit ještě jednou, ale už jsem nemusela vynaložit tolik námahy, páč to nejhorší zvládl sám

neni, já taky koupila - nesmíš koupit tu kulatou, nedostaneš se s tím do rohů. Takže buď hranatou a nebo "žehličku" . Je to fakt gůtofka
když on mluví o nějaké s výměnejma bruskama či co....asi se budu muset po nějakých podívat, abych byla v obraze

no bať! Ztřískali jsme se tam několikrát s Ričinky a ostatníma "námořníkama". Měli tam vynikající ale vynikajíííícííí utopence, podle nich je vyrábim huž léta. Teď jsme tam byli tak asi 2-3 roky zpátky
je pravda, že utopence mají luksusní a já je nikde jinde nejím..... tam chodíme na pívo a vínečko Babička si mně pamatovala jako mimino s plenama a kluci ( teda její synové) občas u nás na osadě vypomáhají s opravama chat.... tohle je jedna z nejlepčejších hospod, co znám.... a když přijde na kytáristy, tak se ani nechce jít zpět do chaty

Hm, tak jsem si to natipovala dobře, to místo, kde asi jste.
šikovná, dostane kokínko

tak jinak. Umíš chodit?
a dá se tomu mýmu poskakování říkat chůze?

no vono na to taky člověku nevyzbejvá moc penízůch
spíš žádné nezbývají, si chtěla říct

užs někdy viděla černou Popelku?
jj, nedávno jí dávali na nějakém programu v telce....až jsem se lekla, když si to madam přepla

taky bych z něj pak mohla udělt puzzle a Imunita by ho dvě hodiny skládala
si blbáááááááááááááá, opět mám poprskanej monitor

jakože sou dárečci, jo? No to máš svatou pravdu

tak todle nevim uplně esli se mi povede
tak přidej popisek.... u seskupení tří kamenů doprava a u smrku doleva.... ...samozřejmě na mapě, páč jinak by mohlo to seskupení zmizet, než se k vám dohrabeme

nenene, tak to nebudu tvoje ségra
buď ráda, páč bych měla chuť tě občas uškrtit

tak a sme tam, co sem řikala já!
ne, tohle říkám já a jinak

že by mohlo bejt ešče hůř, kdybych třeba přijela já a chtěla něco upéct, nebo uvařit. , nebo uklidit.
A nebo... nedejnadbůch, kdyby dorazila kachna

si myslím, že si holka vystačí sama ... bohužel

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 15:56 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

PetraK
přišla mi smska od holky.... jela se podívat na Králíčka a postarat se o ní : "Človek si uvědomí, co má, až když to ztratí. Jak já nesnáším, když mají tahle pořekadla pravdu!"
Tak jí asi došlo, že byla blbá.... jen doufám, že si to bude pamatovat a poučí se z toho....

Tak dámy, loučím se.... jdu venčit a pak musím dodělat úklid dvorku, doposbírat ostříhané růže a taky nakoupit, páč máme prázdnou lednici. Pokud vše stihnu včas, tak se tu ještě ukážu, jinak budu až zítra během dne...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 16:12
- Nahlásit

brut

se na nějakou duši můžu víš co

vono taky ber, kde nic neni, že jo

já netvrdím, že nikoho netrefilo..

aha, tak to jo, už sem myslela, že se to obešlo bez ztráty desítky

hlavně, když tetka začala chrápat

moje smrt. Esli chrápe jako můj fotr, tak konečná a byla bych první oběť na životech

ale už jsem nemusela vynaložit tolik námahy

no já to nafestovku nikdá nevydržím brousit dlouho a pak mě to otráví. Sláva eletrice

když on mluví o nějaké s výměnejma bruskama či co

jakože tam může vyměňovat ty papíre, ne? No hele, až byste přijeli, drcni do mě a připomeň mi to, já nenápadně přicválám, vybalím před ním tu brusku s tím, že tohle je to o čem jsem ti básnila a uvidíme co von hošíček na to. A je hotovo.

tak to ti stačí jeden pidi pokojík...

no , bude hostinskej pokoj. Huž habí to býlo!!

to nemá cenu, jak je takhle blbej problém, tak se dají místo krbu koupit krbový kamna

no říkal David, že to je o hubu, páč jak do toho hrábnul, začlo se to nějako hýbati. Krbový kamna huž ne, to huž by byly troje v komíně, to prej nende. Ale on tam není potřeba, vytopí se to právě těma ostatníma.Ten krb byl spíš na efekt - hásky se do toho pyromanovi kouká. No tak budu mít po televizi no

... tohle je jedna z nejlepčejších hospod, co znám....

naprosto potvrzuju. Bylo to tam skvělý, za to stálo se drápat od tý vody do toho kopce. A teď když jsme tam jeli a měli zavříno, tak pro ně někdo skočil, oni kvůli nám otevřeli a prodali nám ty známky! Ričrd měl děsnou radost, když jsme mu jí dovalili. Mmchodem tetkon volal, tak jsem mu to hned říkala a tlemili jsme se tady nad tím slavným večerem

dostane kokínko

Š U N K U!!

a dá se tomu mýmu poskakování říkat chůze?

DÁ! Takže chodit umíš, no a to je o tom, že jak se mozek něco naučí a dělá to automaticky, přesune to do toho malýho mozka, abys nad tím nemusela přemýšlet. A pokud to i náhodou uděláš- jako třeba já při psaní všema deseti, tak začneš chybovat, páč právě ten malej mozek vyřadíš. Jestli jsem to tehdá dobře pochopila co říkal moudrý pan Koukolík.

spíš žádné nezbývají, si chtěla říc

no dobře, nechtěla sem bejt tak kategorická

nedávno jí dávali na nějakém programu v telce..

kecáš? Co to bylo?

opět mám poprskanej monitor
čoveče dělej už se sebou něco!

tak přidej popisek....

se s tim nějak poperu- zkusim dneska večír.

páč bych měla chuť tě občas uškrti

tak to zas ale vypadá na to, že bych mohla bejt tvoje ségra, páč ta moje mi tohle tvrdí taky

a jinak

no prostě přiznej si to - seš blbááááááá

že si holka vystačí sama .

taky pyroman? Nepřihlásí se do klubu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 16:17
- Nahlásit

brut

"Človek si uvědomí, co má, až když to ztratí. Jak já nesnáším, když mají tahle pořekadla pravdu!"

hluboká pravda bolí nejvíc!

ale taky se dá spousta věcí napravit. To neví? Ne všechny, ale zkusit se to musí.

inu
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 18:23
- Nahlásit

PetraK
Dali jste s něco na Šámalce, ty Švermofko??
Já kolu, Kuboj pívo, a už by to mělo bejt vopravený, vy rejpavá rouro

a hele co vás zdrželo?
Vořech si rozdrb nohu a moje dysplazka ujde jen šestnáct kilásků bez toho, aby to bylo znát... no a taky když už jsme tam byli, tak jsme se tam chtěli podívat a ne se hnát jako nadmutý kozy kvůli metálu

máš dofčů?? Seš tu ešče??
Né, zejtra huž du zpátky k pásu Ale huž mě nic nebolí, ani pozadí Huž můžu zase na tůru..
Akorát vo víkendu to nebude, to mám jiný aktiva

Jináč vodedneška až na věčnost se místo upálení Husa bude světit samovznícení Čibuka. Amen

A pro ty, co chcou drby, to já si počkám, až na mě Fajkýšová začne zase budlikat, ale tak teda alespoň napíšu, že Kuboj měl nesmrtelnej zážitek, bo ho Pája svezl svojí kosmickou lodí

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 18:37
- Nahlásit

probíhám....inu
to já si počkám, až na mě Fajkýšová začne zase budlikat
budliky budliky

Kuboj měl nesmrtelnej zážitek, bo ho Pája svezl svojí kosmickou lodí
ty vo*e jááááá bych mohla sázet sportku sem měla pravdu že v tom bylo něco jinčího než vaše nevolnost

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 18:52
- Nahlásit

inu
Já kolu, Kuboj pívo

to jste prokoučovali, hrozně dobře tam vařijou nebo teda vařili vždycky. A na Prezidentský tam dělaj taky moc dobrý papů!!

tak jsme se tam chtěli podívat a ne se hnát jako nadmutý kozy kvůli metálu

Richtig!! Lepší je se kochat a užít si to než se servat jak péro v hodinách. Jste moudří lidijové. A Olafák už bebí dobrý? A Ty taky?
ale je to fakt výkon!! Já zpravidla už po desátým kilometru umírám. No tetkon na dovče se uvidí, kolikrát za těch 14 dní zemru

ani pozadí

si snad sjížděla ty kopce po igelitce nebo co?

to mám jiný aktiva

a co? nevypadáš nadšeně teda.

bude světit samovznícení Čibuka

BLBÁÁÁÁ NEJVÍC ZE VŠECH BLBÁÁÁ . NA MAX. MAX

Kuboj měl nesmrtelnej zážitek, bo ho Pája svezl svojí kosmickou lodí

Nadbůch co ste tam dělali?

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 18:53
- Nahlásit

zdááááááár
seš běloba, prasátko, nebo Seal?
kdo si tu dělá prču ze Seala co?
PetraK
okáá, jsme si kvit

lidi ten koncert byl bombáááááááááá, fantastiikooooo, trííkooo

a skoro stejně velká bombá jééé, žeee ... žeeee.... mám zítra a v pátek dovčůůůůůůůůůů

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 18:56
- Nahlásit

Janiii
kdo si tu dělá prču ze Seala co?

vůbec nevim
von si tady někdo dělal srandu ze Seala? A kdo to je???

di ten koncert byl bombáááááááááá,

bylas fpředu??

My jsme minulou sobotu prokoučovali koncík Bílýho Ájdla v Sasazu

bombá jééé, žeee ... žeeee.... mám zítra a v pátek dovčůůůůůůůůůů

hm to zrovna jako bombu teda já osobně nevidim. Páč budu nasraté a zavistivé

Fajka
budliky budliky

A JE TO TADYYY!!
IMUNITO - DRBYYY SÉÉÉÉM!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 19:01
- Nahlásit

bylas fpředu??
no tak vpředu že bych na něj došáhla to néé vochmatávaly ho jiný ale tak zas nemusim mít všechno že jo
Páč budu nasraté a zavistivé
nojono, neni každej den posvícení

inu
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 19:12 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Fajka
ty vo*e jááááá bych mohla sázet sportku
Číf vám nečte smsky, jó? To byste totiž věděla, že Kuboj jak má možnost svézt se fárem, tak nezná bratra

Ale jinak hlava mě bolela a bylo mi blivno, z těch samejch zátočin, co Kuba tak zajímavě vobčas vybíral...

No a jinak furt čekám na tu půli smsky vod vás, ale asi se nedočkám, někdo ji hukrad

PetraK
to jste prokoučovali, hrozně dobře tam vařijou
to je možný, ale my v tom vedru neměli moc hlad. U Šámalky-Švermofky jsme zdlábli každej po perníku, bo jsme si řekli, že bychom měli dostat do sebe nějaký cukry a na Prezidentský jsme shltli brambůrky, páč jsme se výstupem na Králofku solidně vodsolili

A Olafák už bebí dobrý? A Ty taky?
Jo, Olafák už dobrý, holt křivý haksny jsou křivý haksny, takže se to bude dít furt. Přemejšlím, jestli by tomu botička zabránila, ale nevím, jak by se mu v ní šlo takovou štreku..
Já taky dobrý, chci to zkusit roztrénovat, tak snad to pude

Já zpravidla už po desátým kilometru umírám.
To já ne, to já vod desátýho ztrácím tempo, po šestnáctým začne zlobit koleno a kolem dvacátýho je krizofka.. ale zvládli jsme to!!!

si snad sjížděla ty kopce po igelitce nebo co?
né, ale většinu času sedím na perdeli u písí, víme? Bolí mě nepoužívaný svalstvo

a co? nevypadáš nadšeně teda.
nó, famílije na mě tlačí, abysme jako slavili moje narozky

BLBÁÁÁÁ NEJVÍC ZE VŠECH BLBÁÁÁ . NA MAX. MAX
to možná jo, ale lepší Čibuk než Hus, páč Husa stejně nikdo nezná vosobně, navíc je dávno mrtvej, zato Čibuk je vosobnost, kerá se dokáže samovznítiti a vstát z popela jako bájný fták Travoltův pštrosí

Nadbůch co ste tam dělali?
Já nic, já tam vlezla na tři vteřiny nadiktovat Kubojovic adresu a shledala jsem, že čistější auto sem v životě neviděla, tak jsem zasejc rychle vypadla, abych moc nenasvinila... ale Kubíček se parádně profrčel, navíc prej Čífovic GPSka vaří skvělý kafe

A JE TO TADYYY!!
IMUNITO - DRBYYY SÉÉÉÉM!!

ne, ne, to je moc účelový Ale ty voe, až vám budu vyprávět, co jsme tam zažili.. ty voe, tam radši nejezděte, to je hotovej lágr

inu
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 19:18
- Nahlásit

No a jináč doporučuju pravou a jedinečnou:

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 19:31
- Nahlásit

Janiii
vochmatávaly ho jiný

to přijde příště

neni každej den posvícení
Tak ani tak mi nejde vo to posvícení, jako vo tu dovolenou

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 19:39
- Nahlásit

inu
ale asi se nedočkám,

přesně tak, dyk víte jak to má s emilama

zdlábli každej po perníku,

aha , no to se vám to pak asi šlapalo

botička zabránila, ale nevím, jak by se mu v ní šlo takovou štreku..

zkusit roztrénovat, tak snad to pude

gůt. ale hele vofafrně, jo? Abys to nepřehnala.

myslim že jo, šak čokli v tom i tahaj, tak co by nemohli chodit? Se poptej tady na čézetu, myslim , že se to už i probíralo.

ale zvládli jsme to!!!

no šak nejte másla, ne?

na perdeli u písí, víme?

víme , máme to podobně, jen teda s tim, že mě čoklid trénuje průběžně celej rok, tak aspoň kapek natrénováno mám.

abysme jako slavili moje narozky

aha, a ty abys dělala přípravný práce, co?

vstát z popela jako bájný fták Travoltův pštrosí

Imunito, ty sis zase dala pernik, že jo? nebos snad viděla někdy vstávat Travoltova pštrosa??

prej Čífovic GPSka vaří skvělý kafe

hm, Fajfce se nebude líbit, že jí řikáš Džípíeska. Nebude.
Máš průser

tam radši nejezděte,

my zatim dobrý

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 19:43
- Nahlásit

lidíííííí RRRRRRRRRRRRAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN ve spolek ..... huš sme zase mezi živýma.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 19:45
- Nahlásit

vlk

lidíííííí RRRRRRRRRRRRAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN ve spolek .....

VLK FSTAL Z MRTVEJCH! Argošek tu vykřikoval, že Vlk hnije nebo co!!

inu
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 19:46
- Nahlásit

PetraK

dyk víte jak to má s emilama

ale zajímavý je, že to tak má jenom u mě

gůt. ale hele vofafrně, jo? Abys to nepřehnala
nebuj, sem huž postarší paní, tak abych tady eště dlouho vydržela strašit, než založíme s vlkem to sročko

aha, a ty abys dělala přípravný práce, co?
no, krom jinýho jo, ale to by bylo to nejmenší.. u nás jsou ty voslavy dycky děsně trapný, tak se mě do toho nechce..

nebos snad viděla někdy vstávat Travoltova pštrosa??
Já ne, ale Fajka možná jo, dyš má ty konexe

Fajfce se nebude líbit, že jí řikáš Džípíeska. Nebude.
Ale Fajka tam vůbec nebyla, vy rouro, vona má vlastní kočár, víme?

my zatim dobrý
zatím, bo zatím má Fajka fšecko posekaný

inu
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 19:47
- Nahlásit

vlk
huš sme zase mezi živýma.....

že Vlk hnije nebo co!!
Hnije tu akorát Olafák Bo sem nevyhrála tu gumovou zátku do zadku

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 19:48
- Nahlásit

PetraK
VLK FSTAL Z MRTVEJCH!

vlk furt žije, ale fláknul nám do baráku blesk a humřely skoro fšecky elektrospotřebiče včetně pičítače....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 20:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

inu

tak se mě do toho nechce..

A TAK TO NEDĚLEJ, NE? Co ti brání říct ne?

že to tak má jenom u mě

ste na ni asi málo přísná

sročko

sem se spletla vo písmenko

vona má vlastní kočár, víme?

No víme, hošíček si v něm s
vezl zadničku, která mu nedočkavostí nadskakovala, páč huž se nemohl dočkat tý Lejdy vzadu
bo zatím má Fajka fšecko posekaný

aji s prstima zas?

nevyhrála tu gumovou zátku
špuntni víno nějaký a narvi mu tam korek. Hotovo dvacet.

ale Fajka možná jo

ty vado to se musí pozjistit!!!

FAJKOOOOOOOOOOOOOOO, jak to má Džony s pštrosem??

vlk
ale fláknul nám do baráku blesk a humřely skoro fšecky elektrospotřebiče včetně pičítače....

bože vy máte letos teda pecha!!! Já si říkala, žes někde na předlouhý dofče či co. No to teda na dovču nevypadá!!

inu
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 20:04
- Nahlásit

PetraK
A TAK TO NEDĚLEJ, NE? Co ti brání říct ne?
huž sem to řekla... nikdo neposlouchá

ste na ni asi málo přísná
to huž víc nejde

No víme, hošíček si v něm zvezl zadničku,
no, tak vidíš

aji s prstima zas?
ešče furt

špuntni víno nějaký
to nevedu

vlk
fláknul nám do baráku blesk
masakr

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 20:09
- Nahlásit

inu
nikdo neposlouchá

tak jednej, jak chceš ty, ne? Překvapený budou voni. Kdy máš ty narozky

to huž víc nejde

ts, přitvrdit se dá dycky

to nevedu

zásadní chyba milá dámo, takhle budeš muset použít leda kolíček.

inu
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 20:11
- Nahlásit

PetraK
Kdy máš ty narozky
pekelně brzo

přitvrdit se dá dycky
co třá

takhle budeš muset použít leda kolíček
Blbá, blbáááááá

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 20:16
- Nahlásit

PetraK
bože vy máte letos teda pecha!!!

inu
masakr

asi nás pánbůh trestá že se nemodlíme.... ale žijem si jak ve starejch, zlatejch časech... nejde televize, DVD, pračka, el. sporák, takže vaříme na ohni, perem na valše v neckách, akorát lednička přežila ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 20:20
- Nahlásit

inu
co třá

co taková hrozba biologickou zbraní, no?

Blbá, blbáááááá

to možná ano, ale čikovná, nejen že Ti poradim co dělat v nouzi nejvyšší, ale ešče u toho vyrábim lukcusní pííííícuuuu! Mňám.

<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání