| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 22:33
- Nahlásit
Fajka
á sem nezmar a těm různý části těla dorůstaj
aji hlava, jo?
třá jako teď ten palec
tak to je gůt
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
PetraK
vona za to nemůže, že je vomezená, za to může Jón
ale neni divný že ona má omezený jako takhle komplexně šecko?
sem nevědíla, že krom pštrosů děláš i do sado-maso
no jo já su multifunkční
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
inu
ale useklá noha huž ti nedoroste
vona neni ještěrka?? Ale vlastně to by jí dorostl vocásek asi, že jo?
Fajka
se mě chyt
už zakořenil, jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 22:35
- Nahlásit
inu
Sem měla nasekat fotky, abyste mě to věřila
no co já vím co ste tu dělala když ste u nás byla sama..... to zas bude fblesku novinek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 22:36
- Nahlásit
inu
vomezená je Čibuk a eště slepá.
jak to má Fajfka s vočima nevim - vim jen vo useklým palci, ale vim, že Jón psal, že vomezená ste vy, tak nevim .
Fajka
jako takhle komplexně šecko
asi to vzal pan Jón z gruntu
no jo já su multifunkční
chudák číf. Asi bude samá modřina
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 22:36
- Nahlásit
PetraK
Ale vlastně to by jí dorostl vocásek asi, že jo
tak proti tomudle podávám zásadní protest!!!!!!!!!
už zakořenil, jo?
jj už klíčí...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 07:41
- Nahlásit
PetraK
Ale vlastně to by jí dorostl vocásek asi, že jo?
blbá a nejblbější
Fajka
no co já vím co ste tu dělala když ste u nás byla sama.....
co kecáš, sem nemohla ani na krok: za dveřma dejchal kraken a pohyb venku střešním kukátkem sondoval pan Číf Máte lepčí vochranku než dejaká celebrita
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 08:24
- Nahlásit
zdáááár, jsem včera nějak usnula v osm
a dneska jsem se probudila s příííííííšernou rýmou teda já mam rýmu pořád, ale co je tohle to teda nevim tak jsem si vzala prášek na alergii, což bude mít za důsledek, že nebudu smrkat, ale zase usnu
Fajka
jůůůů, pani vy budete sekat a zušlechťovat zahradu??? nechte to na zítra, my pojedem zas kolem a budem troubit
jináč ten zítřek platí, na sever jedem určitě, tak s vámi počítáme, jasný jo??? a žádný výmluvy (a Pája s CDčkem )!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 08:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRAM-RRRRRAM-RRRRRRRRRRRAM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
HOŘÍME:
3X FAJFKA NAVŽDY S PŠTROSEM
IMUNITA SLIVOVICÍ
A BRŮTOFKA PIŽLIPIŽLI
Včera jsem byla neuvěřitelně domácky úspěšná die Hausfrau. Vyprala jsem všechno co se dalo - v Řepích je zas smutek, balgón je černej (až na ručniky teda, to je fakt, ty to jediný voživoujou), takže asi 83 praček jsem vyprala a pověsila. Vyrobila skvělou piiiiicu a Papa pomodori a vytřela a uklidila už uschlý prádlo. Fšechno šlo dobře, do tý doby, dokud domů nedovalil Brtnikajs, do tý doby šécko gůt, pak hrozilo, že Papa pomodori vzplane jasným plamenem a zas rozkopnu kýbla. Nejradši šukám po světničce, když nikdo neni doma, to to jde raz dva, jak se tam někdo motá, je to v kýblu. Doslova
Fajka
tak proti tomudle podávám zásadní protest!!!!!!!!!
proč?? Docela byste pak s sobě s Džoníkem zapadli. Von s pštrosem, Ty s vocáskem....
jj už klíčí...
budiž tedy vrchnim klíčnikem!
inu
blbá a nejblbější
sem nám ty tituly tady nějako množej při tom létě
za dveřma dejchal kraken
?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 08:37
- Nahlásit
Janiii
jsem včera nějak usnula v osm
ale zase usnu
kousla Tě mucha tse-tse?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 09:04
- Nahlásit
Janiii
jůůůů, pani vy budete sekat a zušlechťovat zahradu??? nechte to na zítra, my pojedem zas kolem a budem troubit
ńáká ftipná po ránu
na sever jedem určitě, tak s vámi počítáme, jasný jo??? a žádný výmluvy (a Pája s CDčkem )!!!
ješe ftipnější .. ok počítáme s tím a na chvilku dorazíme
PetraK
Nejradši šukám po světničce, když nikdo neni doma, to to jde raz dva, jak se tam někdo motá, je to v kýblu. Doslova
pani taková chytrá a už takhle po ránu vožralá jak tágo
Inu
Kecá!!! Kraken byl na zahradě a Pája se mnou, byli bez dozoru a nám se ztratili stříbrný talíře!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 09:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
už takhle po ránu vožralá jak tágo
copak se ty vedra ve střízlivym stavu daj přežít? . Dodržuju prostě pitnej režim,no.
nám se ztratili stříbrný talíře!!!
A ROVNOU DVĚ SADY!!
PUNČOVANÝ!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 09:39
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
PetraK
vono taky ber, kde nic neni, že jo
by se možná něco našlo, ale jestli duše nebo duch, to si nejsem jistá
aha, tak to jo, už sem myslela, že se to obešlo bez ztráty desítky
huš si viděla, že by se někdy něco obešlo bez ztráty desítky?
moje smrt. Esli chrápe jako můj fotr, tak konečná a byla bych první oběť na životech
nejen, že chrápe tak, že se chatička otřásala v základech, ale ještě ke všemu do toho mlaskala a brblala si něco do polštáře..... můžu říct, že se svým spaním-nespaním jsem ráno vstávala, jak praštěná palicí..... teta byla jediná, kdo vyskočil s úsměvem a byl úplně čilej ( teda mimo mejch harantíííí, páč těm by museli minimálně nalejt plnou postel ledový vody, aby je vzbudili)
no já to nafestovku nikdá nevydržím brousit dlouho a pak mě to otráví. Sláva eletrice
já vydržím, si stejně musím dělat přestáfky, páč ztrácím cit v ruce....ale ta elktrika by se šikla, hlavně, když budeme vyrábět postel do ložnice a možná i další do chaty( místo jedné rozpadající se)
jakože tam může vyměňovat ty papíre, ne? No hele, až byste přijeli, drcni do mě a připomeň mi to, já nenápadně přicválám, vybalím před ním tu brusku s tím, že tohle je to o čem jsem ti básnila a uvidíme co von hošíček na to. A je hotovo
ok, to bude nejlepčejší varianta...a hlavně hned uvidím jeho reakci
bude hostinskej pokoj. Huž habí to býlo!!
výýdrž, budééééééé
že to je o hubu, páč jak do toho hrábnul, začlo se to nějako hýbati.
pryč od toho.... honem zrušit. Znám jedny, co se téměř otrávili a navíc jim chytila půlka baráku
Krbový kamna huž ne, to huž by byly troje v komíně, to prej nende.
to nende, to je fakt....a nešlo by z venku přistavět komín a jen prorazit díru do místnosti a tím vyřešit kamna i v téhle místnosti? Komín z venku by mohl být obložen dřevem ( nařezaným, aby jsi nemyslela třá palubky) ....
teď když jsme tam jeli a měli zavříno, tak pro ně někdo skočil, oni kvůli nám otevřeli a prodali nám ty známky! Ričrd měl děsnou radost, když jsme mu jí dovalili. Mmchodem tetkon volal, tak jsem mu to hned říkala a tlemili jsme se tady nad tím slavným večerem
si měla říct... bych ti je přivezla.... oni totiž v sezoně mívají pondělky zavíračku ( obačas i úterky), páč si musí taky někdy odpočinout a pořádně tam uklidit.... ale jsou ochotní, klucíííí oba dva... navíc bydlí kousek pod hospodou jak je ta velká zatáčka ( v dřevěném srubu)
Š U N K U!!
kokínko!!!!
Takže chodit umíš, no a to je o tom, že jak se mozek něco naučí a dělá to automaticky, přesune to do toho malýho mozka, abys nad tím nemusela přemýšlet. A pokud to i náhodou uděláš- jako třeba já při psaní všema deseti, tak začneš chybovat, páč právě ten malej mozek vyřadíš. Jestli jsem to tehdá dobře pochopila co říkal moudrý pan Koukolík.
myslíš moudrého patologa Koukolíka? Jestli jo, tak u něj jsem byla na praxi ...a máš pravdu přecedo, přesně tak to v mozečcích funguje, proto jsou problémy při větších otřesech mozku
no dobře, nechtěla sem bejt tak kategorická
si najednou nějaká hodná
kecáš? Co to bylo?
vím já? Já v telce sleduju jen něco....ale na tohle mně volala holka a fakt tam byla za Popelku černoška... navíc myslím, že hrála i Šípkovou Růženku ( kdysi)
tak to zas ale vypadá na to, že bych mohla bejt tvoje ségra, páč ta moje mi tohle tvrdí taky
bych tě brala
no prostě přiznej si to - seš blbááááááá
nejsu, jsem prostě sváááá
taky pyroman? Nepřihlásí se do klubu?
není pyroman, je bordelář
hluboká pravda bolí nejvíc!
to je fakt
ale taky se dá spousta věcí napravit. To neví? Ne všechny, ale zkusit se to musí.
asi neví, páč jinak by jí to tak nesebralo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 09:57
- Nahlásit
vlk
lidíííííí RRRRRRRRRRRRAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN ve spolek ..... huš sme zase mezi živýma.....
hurááááááááááááá, vlk žijééééééé
k furt žije, ale fláknul nám do baráku blesk a humřely skoro fšecky elektrospotřebiče včetně pičítače....
a dopr.....
ale žijem si jak ve starejch, zlatejch časech... nejde televize, DVD, pračka, el. sporák, takže vaříme na ohni, perem na valše v neckách, akorát lednička přežila ....
že vydržela lednice je super... ovšem pračka a sporák je hodně moc blbý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:06
- Nahlásit
brut
ale jestli duše nebo duch, to si nejsem jistá
taky blbá, taky blbá.
že by se někdy něco obešlo bez ztráty desítky?
no sem myslela, že enem u nás to tak je. že se prostě začasto něco pokazí , leč nepřikládala jsem tomu coby jediný optimista v rodině významu
ale ještě ke všemu do toho mlaskala a brblala si něco do polštáře..... můžu říct, že se svým spaním-nespaním jsem ráno vstávala, jak praštěná pali
smrt a ne jedna. Nejdřív bych umřela já, pak bych fstala z mrtvej, páč by mě to dodatečně našňuplo a nato by zemřela tetička
teta byla jediná, kdo vyskočil s úsměvem a byl úplně čilej
a ešče bych jí před smrtí mučila
.ale ta elktrika by se šikla,
fakt jo, je to moc šikovná věc. My máme takovou obyč - hobby, ne profi, ale zatím se jeví, jako že dobrá. Určo to zatraceně ty ruce ušetří.
.a hlavně hned uvidím jeho reakci
vim, ne! Sem chytrá, jak psala dneska Fajfka. Sice nalitá, ale chytrá
výýdrž, budéééééé
no letos koncem léta. Asi tak, esli se něco nepotento. Brtnik to má vypočtený. Jen ho nesmim moc zdržovat s jídlem, přestáfkama na kávu s buchtou a jinejma prkotinama
Znám jedny, co se téměř otrávili a navíc jim chytila půlka baráku
no bať , ale je mi ho jako pyromanovi líto. Toho krbu. A taky je mi líto Brtnika, takže se jako pyroman obětuju a nebudu chtít novej . Budu koukat do kamen
nešlo by z venku přistavět komín
no na to musíš mít huž povolení právě. Ale tak on tam prostě není moc potřeba, zas tam bude víc místa. Dám si tam svou Ramštajní aparatůrku a budu nadzvedávat střechu
ale jsou ochotní, klucíííí oba dva... navíc bydlí kousek pod hospodou jak je ta velká zatáčka ( v dřevěném srubu)
jo jo jsou fakt bezva. Bylo tam hodně příjemno. Tehdá i teď nedávno. Mám ráda takovýhle místa a takovýhle lidi.
kokínko!!!!
to si nacpi do trenek!
Jestli jo, tak u něj jsem byla na praxi
KECÁŠ!! KECÁŠ!! Toho pána obdivuju, Brtnik taky. Bude Ti nebetyčně závidět a asi i zpovídat tak 650 hodin v kuse. Máme doma pár jeho knížek - dostal Brtnik pod stromek, musim se do nich podívat - vždycky si je zapomenu vzít to trambaje.
si najednou nějaká hodná
už mě to přešlo , čekej to nejhorší
Popelku černoška...
náářez! V tom případě můžu hrát prince Vilibalda
bych tě brala
jen blbni, jen blbni. POdivej na Brtnika, taky něco podobnýho řikal a jak dopad! Chudáček Brtníček
jsem prostě sváááá
každej tomu ňák řikáme, že jo!
není pyroman, je bordelář
počkej! Máma taky řiká, že sem hroznej bordelář!! Že by nějaký zmatení pojmů?? Já dycky myslela, že su pyroman!!
KACHNOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Chtěj nám změnit
kategorii!!
asi neví, páč jinak by jí to tak nesebralo
na co má mozek? No pravda, tetkon ho má zabržděnej. Tak jí kopni do holeně, vono se jí rozsvítí, trupce pitomý!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:12
- Nahlásit
Fajka
nám se ztratili stříbrný talíře!!!
prej stříbrný, voni nemaj ani na plastový, párky nám podávali na papírovým tácku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:26
- Nahlásit
vlk
pro opravdového vlka existuje jediná cesta.... cesta vpřed....já myslím, že skoro vždycky je cesta. Se říká - když už situace vypadá tak, že černější být nemůže, určitě za tebou kráčí štěstí.... zatím to vždycky vyšlo....
svatá pravda
Fajka
já sem nezmar a těm různý části těla dorůstaj
třá jako teď ten palec..se mě chyt a už se mě nechce pustit
super
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:29
- Nahlásit
inu
párky nám podávali na papírovým tácku
jaký párky??? dyk ste byli vo hladu
6xxsláva naší Bruuuuuuuuuuuuuuuuuut
vlk
pro opravdového vlka existuje jediná cesta.... cesta vpřed....já myslím, že skoro vždycky je cesta. Se říká - když už situace vypadá tak, že černější být nemůže, určitě za tebou kráčí štěstí.... zatím to vždycky vyšlo....
jo taky mám několik takových zkušeností...že když něco neklaplo tak nakonec to bylo dobře páč ta náhradní varianta byl lepší než ta původní
PetraK
Sem chytrá, jak psala dneska Fajfka. Sice nalitá, ale chytrá
to sem fakt řekla????
sem evidentně taky požila
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:32
- Nahlásit
Fajka
dyk ste byli vo hladu
vo hladu byl Číf, k nám huž sis to nedovolila, tak jsi nám v poledne dala párek a večer nás vyhnala na pastvu
telefén bude?
že když něco neklaplo tak nakonec to bylo dobře páč ta náhradní varianta byl lepší než ta původní
vo tom huž sem taky slyšela, ale zatím to f praxi vyzkoušeno nemám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:36
- Nahlásit
brut
svatá pravda
hásky to napsala, viď?? Moc se mi to líbí. měli bychom taky vlkoj provolávat nějakou slávu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:38
- Nahlásit
inu
tak jsi nám v poledne dala párek a večer nás vyhnala na pastvu
no když nemám ty ovce tak sem to musela nějak pořešit ne?
telefén bude
zatím nehíím ale Bruuut s panem Bruuutem na tom intenzívně makají
vo tom huž sem taky slyšela, ale zatím to f praxi vyzkoušeno nemám já jo já jo a několikráááááááát
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:40
- Nahlásit
Psíček
Hele lidi nevíte, jestli je Píp furt takový trdlo nebo huž z toho vyrostla
vysoká je furt stejně tak z toho asi nevyrostla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:40
- Nahlásit
Psíček
Píp furt takový trdlo
Pip vod tý doby co spadla z višně, tak se jí rozsvítilo
Zdar pane, dete na kafe??
inu
prej stříbrný, voni nemaj ani na plastový, párky nám podávali na papírovým tácku
sou ekolologický, ne?! Nebudou znečišťovat přírodu vodou se saponátem, dyš můžou použít už použitej papír a pak s nim navrch zatopit
Fajka
POVIDLO SE POVIDLOOO!!!!
to sem fakt řekla????
sem evidentně taky požila
To mě nepřekvapuje, dyk seš v lihu furt. Co teda já vim aspoň
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:41
- Nahlásit
Fajka
no když nemám ty ovce tak sem to musela nějak pořešit ne?
a co tam chceš teda eště sekat?
le Bruuut s panem Bruuutem na tom intenzívně makají
držím palce, aby to vyšlo!!!!
já jo já jo a několikráááááááát
sem doufala, že bych si to mohla vyzkoušet vohledně práce nebo stáže, ale asi tomu málo věřím bo co
Psíček
to nevím, já ji vosobně neznám
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:42
- Nahlásit
PetraK
sou ekolologický, ne?
ekologický, jo? Víš, kolik na to spotřebovali stromů? A topěj šiškama, to sem viděla na vlastní oči
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:46
- Nahlásit
Fajka
no když nemám ty ovce tak sem to musela nějak pořešit ne
kdo dělal baču?
.že když něco neklaplo tak nakonec to bylo dobře páč ta náhradní varianta byl lepší než ta původní
jojojojo!! To je taky pravda
vysoká je furt stejně tak z toho asi nevyrostla
maličkáááá sůůů, páčim káásuuu, drancovala býých já až se třáásůůů, drancovala býých jááá až se třááásůůů!
A že suu jáá malušénkááá, zajímá mě kááždááá peněženkáááá, zajímá mě kááždáá peněženkáááá!
Chci potlesk!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:48
- Nahlásit
PetraK
Chci potlesk!
a já chci celej text, bo todle je gůůůůůůůt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:48
- Nahlásit
inu
a co tam chceš teda eště sekat?
TY PRSTY PŘECE! Dyk tu psala, že dělá do sádlo-maso!
, já ji vosobně neznám
a dobře děláš!
Víš, kolik na to spotřebovali stromů?
nyc! Ten papír byl recyklovanej troubo!
A topěj šiškama,
my taky. Na chalupě teda. V paneláku v obyváku ne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:49
- Nahlásit
inu