| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:33
- Nahlásit
brut
le jinak kulhající a nas*anej na nezodpovědný lidi
ty voe, čokli by fakt měli být na nějakej průkaz
To je fakt, z votevřenýho vokýnka je nejvíc zánětů......
asi stárnu bo todle se mě fakt nikdy dřív nestalo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:35
- Nahlásit
PetraK
ale malej sasrak to je, ne? už je líp, tak to je hlavní.
to rozhodně, rozhodně je to sásrak a doufám, že až se toho zbavím huž to nikdá nepřileze.. jen přemejšlím, z čeho to mám. V autě jsem stažený vokýnko měla až dolů, páč jak byly ty přestřicítky, tak bych asi scípla (samo, že ta naše popeluška klimu nevede), ale že by to bylo z toho? Ts, ts... hlavně aby to bylo pryč co nejrychlejc!
Akorát jí zapliveš jak velbloud
vrať výzo z bižule, plive lama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:35
- Nahlásit
inu
ty vole, ZDRHEEEEEEJ, dokavaď je Čibuk v Jablonci
no , právě!! A nemůžu spoléhat ani na to že je voslabená jak Imunita, dyš je navopak coby bežžubka posílená!! pecháček. Leda......
esi todle mě nezachrání......?????
Čas mu připomenout
to neklapne.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:38 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
PetraK
esi todle mě nezachrání......?????
eště, že beru ty prášky na žaludek
EDIT: ho taky bolej zuby, né? Podle toho húsměfu
to neklapne.
dyš seš ta stoletá bába, tak mě to vysvětli: jak to, že voni uměj bejt, ale dyš dojde na věc, tak sou měkký?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:41
- Nahlásit
brut
..se mi blbě hejbe a bolí mně ruka
chjo!! budu vás muset šécky rozveselit děti moje??
Najednou se u nich objevil pes
jau
tak oba chlupáči začali povrkávat, ježit se, cenit zuby atd.
jáááu
šutr a vrazil si ho do chodidl
jáááááááááááááááááááuuuuuuuuu!!
že ten pes byl staford.
a do prd*le!!! No tak vo fous!! vo hodně malej
a to jsem se chtěla zeptati, kamže se to u vás chodíte koupat.
inu
čokli by fakt měli být na nějakej průkaz
tohle řikám dávno! A děti taky.
doufám, že až se toho zbavím huž to nikdá nepřileze.
vyhybat se průvanu budeš muset.
ale že by to bylo z toho?
asi jo. fakt, kamarád měl na dovče ve španělsku, kam jsme jeli autama něco podobnýho, teď sem si na to vzpomněla..
vrať výzo z bižule, plive lam
vrať ty, nejen lama. Vembloud taky umí , víme?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:45
- Nahlásit
PetraK
tohle řikám dávno
a já se pod to podepisuju
A děti taky.
to by se množili jen ti, co maj na úplatky, jinak nikdo
vyhybat se průvanu budeš muset.
což není vůbec snadný
kam jsme jeli autama něco podobnýho,
chjo do frasa
Vembloud
chudák vembloud, dělat z něho lamu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:47
- Nahlásit
inu
eště, že beru ty prášky na žaludek
Fajfka tě ubezduší, nezapomeň, že tys vomezená a vona posílená
uměj bejt
ne-u-měj. Když to nemaj v povaze tak neuměj. No. prostě ne. Trochek se to dá naučit, že si člověk nemá nechat sejřit na makovici - když máš doma magora jako jsem já, kterej chytá z první (hlavně teda, když jde o druhý), tak má pak šanci, aby se toho trochu nadejch, ale ne moc. Brtnik na sobě taky nechá dříví štípat. Ale!! už se malinko lepčí, tuhle zmasakroval toho šmejda, co je nařknul, že předsednictvo v baráku bere úplatky a naznačoval, že Brtnik dělá v tý firmě, která vyhrála tu rekonstrukci (debil,kdyby si aspoň zjistil, než někoho obviní, detialy). To na něj řval jako tur a třískal mu pěstí před xichtem do stolu. Vzhledem k tomu, že měl částečně ještě Rammstein imáge - tak byl ten pán krásně vyděšenej. měla jsem hřejivej pocit v hrudním košiku. Všivák jeden, to že on je křivej neznamená, že jsou všichni kolem. Hůůů sem se zas rozčilila
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:51
- Nahlásit
PetraK
, nezapomeň, že tys vomezená a vona posílená
vona třá slapší nebije
Když to nemaj v povaze tak neuměj
no já nevím, dyš to uměj na domácí, proč to neuměj na cizí?
Třá Kuboj, že.. na mě si klidně kvůli něčemu votévře, ale aby si votévřel na tu kraksnu, kerá nám huž přes rok visí FUNKČNÍ sporák, to néééééééé
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:57
- Nahlásit
inu
a já se pod to podepisuju
další petice??
to by se množili jen ti,
nestraš!!
což není vůbec snadný
to ne, ale jiná cesta není,já to mám se zádama, ve dvaceti jsem si je zasekla na sjezdovce a od tý doby, jak se za nima proplíží průvan, je ze mě pravej úhel
chudák vembloud, dělat z něho lamu
i kdepak děfče, o tohle se můžu klidně hádat , nejen lama, ale aji hrbáček to umí.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:59
- Nahlásit
Fajka
Jináč když se distinguovaný pan dochtor dostal do eifru tak několikrát nahlas vyřkl ty vole.... to sem poznala že není dobře ani jemu
se mi to směje ( promiň) ...ale musím říct, že ta představa mně dost pobavila
to byla dlouhá noc
sem skorem nespala :-/ to nešlo
se nedivím .... hlavně hodně chlaď a pozor při jídle, aby se ti tam něco nedostalo.... hodně vyplachuj ( raději i mezi jídlem), ať nedopadneš jako já, když mně vyrvali dolní osmičky a za 14 dní mi řezali dáseň,páč se mi tam někam dostal nějakej drobeček a podebralo se to...to byla chuťovka
Jo a raději nepij džusy, páč z nich se tam může dostat taky nějaký drobný svinstvo
PetraK
sem v klidu, sem v klidu, sem v klidu,Fajka to - patrně v předoperačním obluzení, přehodila do zcela nové , nerealizovatelné roviny
to byla od Fajky jen nadsázka .... takže je v plánu první varianta, kterou si odsouhlasila
zas ten záchvat sklerózy, jenže to v tomdle případku může bejt pro mě dost nebezpečný!!! Víš co vona dělá, dyš vidí pštrosa!
momentálně i kdyby viděla čtyři pštrosy, tak bude ráda, že leduje a nemusí se moc hejbat
a zas!!! Chceš mě zničit??
jááá, tebe? Ale kde jsi co viděla?
a to vona určo nemá furt vybitej telefon jako já
Hele nechystáš se příští týden do Prahé? Že bych fikla libeček?
to asi nemá, páč bude z těch, co si balej nabíječku s sebou ... příští týden zatím netuchám....ale podívám se, promyslím a dám vědět ( ti když tak písnu smsku na apaluchu, tak měj nabitej foun)
Mně napadá nechceš oregáno, šalvěj a meduňku? Mám toho na zahrádce až až
Ono je to asi o prvních návštěvách - doufám. První návštěvy v útlucích jsem ořvala hrozně a moc, tetkon už lepčí, když ne dobrý
to jo, ale některá oddělení sou fakt děsně depresivní i po yx-tý návštěvě, páč tam ty děti vidíš třá rok a žádná možnost jít domů tam moc není nebo se rapidně horší.
no já sem to rozhodně nerozjela
ne jo? A kdo se toho chytil jako první?
Ale nedivim se jí, Pípa byl naprosto otřesnej a furt volal: "Padnu, padnůůůů, noooooo vidííš už sempadnůůůůl!" řval a byl vonudlenej. Tak jsem mu řekla, že je první, kdo spad z hajzlu na sjezdovce
hele, neřikalas Ty, že se Ti líběj Blekmór?? Myslim, že tu budou.
nene, já tohle fakt neposlouchám.... mám rára ty trempský a pak sem tam něco od různých skupin či jednotlivců, ale primárně poslouchám to, co jsem poslouchala od dětství
tomdle případku se tlačit musí, páč jinak by se nevytlačilo nic
...že by to bylo stejný jak u nás? Sem včera tam moc tlačila, že kluci mají konečně sestavené postele ......ale dvě hodiny jsem poslouchala, že kdybych to ještě nechala chvíli, tak by se koupili jiné a lepší šrouby, mohlo se použít něco jiného na šroubování atd.
Vim, přežijou to, ale ....... zvlášť štěně, vezmou ho od mámy, je samo v zimě, v bordelu, v malým prostoru a tak tak hrozně dlouho, to mi přijde jako zvěrstvo.
přesně tak
Když už letadlem,tak s majitelem a v kabině, prý se to zařídit dá. Bývalý kolega takhle cestoval kdysi s Giselou - štěnětem kavkazáka. Se souhlasem cestujících, pilotů a personálu
mně bylo řečeno, že by to u mini štěněte šlo, ale jen na určitých linkách a ne všechny společnosti ti to umožní. Sem přemýšlela, jak to udělat, aby se sem dostalo štěně australáka a jediná náhradní varianta byla loď...
tak to budu dělat pěknej bordel, páč piškot teda nechci
když budeš dělat bordel, tak dostaneš právě ty piškotky ....takže mám začít přidávat do tý půlky pytlíčku, který už si si vysloužila?
tak držím palce
díky, to budu potřebovat, až půjdem na bonitaci
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:59
- Nahlásit
PetraK
další petice??
ne, páč petice nefungaj ...
je ze mě pravej úhel
ale že by sis zažádala vo lázně, to nééééééé
ale aji hrbáček to um
naplival ti do xichtu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
na mě si klidně kvůli něčemu votévře,
protože ste si blízký, to je takovej paradox. Divnej, ale je. On ví, že ty ho znáš, nejsi cizí, nebude z toho opravdovej střet. Domluvíte se.
Odpustíš mu. Vím o čem to je, ale neumím to vysvětlit tak, aby se to dalo pochopit. tuhle jsme na podobný téma vedli diskuzi se ségrou - proč se jí kluci štajfujou a fotříkovi ne. U toho kreténa to není o autoritě - tu má ségra, ale je to o tom, že on je de-facto cizí, ona je jim blízká. Já to neeeeumim vysvětlit. neumim. ale vím proč to je.
vona třá slapší nebije
zkus doufat v další sasrak,a le že by byly dva sasraky za den??......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:03
- Nahlásit
PetraK
protože ste si blízký, to je takovej paradox.
myslim, že se vopčas chci ouplně votcizit
nebude z toho opravdovej střet
tak si to myslíš, jo?? To bych nesměla bejt cholera
Odpustíš mu
ale koberec huž je redy...!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:12
- Nahlásit
brut
se mi to směje ( promiň) ...ale musím říct, že ta představa mně dost pobavila
no nesedět tam a netrpět tak se se i zasmála
hele já sem ted zjistila e nevím co mám jíst nedošlo mě že mléčný výrobky s antibiotikama nejdou kousat nemůžu a posledně sem to přežila právě na jogurtech...
a co jinýho??? piškoty se rozpouštěj jenže ty sežrala Fája
jako já bych nejedla mě to neva, hlat nemám ale nemůžu na prázdnej žaludek do sebe rvát prášky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:15
- Nahlásit
brut
to byla od Fajky jen nadsázka
i kdepááák - samas říkala, co je psáááno, to je dáááno
momentálně i kdyby viděla čtyři pštrosy, tak bude ráda, že leduje a nemusí se moc hejba
zas skleróza. zapomnělas, že jí to posílilo , ty matlo.
ne jo?
no to teda nene! Sem snad padlá na hlavu?
nene
tak kdo to mohl bejt?? já ani nevim v čem voni jedou. Nebyla to Fifina??
ale primárně poslouchám to, co jsem poslouchala od dětství
to tě furt ešče ta Žížala jůlije baví??
...že by to bylo stejný jak u nás?
no bať, řikám, že je dělaj přes kopírák
mohlo se použít něco jiného na šroubování atd
tzv. KáPéBéčka, aby se nemuselo té lepčí polovině dát zapravdu
jááá, tebe
tak fur nepiš, že su pštros!! Je to nebezpečný!!
a dám vědět
gůůt, budu hlídat telefon
oregáno nemám, páč jsem měla, ale nevím proč- nemá to tu vůni , ostatního mám hafo.
ale některá oddělení sou fakt děsně depresivní i po yx-tý návštěvě
jediná náhradní varianta byla loď...
loď?? Tak tam nevím vůbec nic teda, ale nevěřila bych tomu. Spíš bych se fakt pokusila ho dostat do toho letadla. Lidem - cestujícím a posádce to zpravidla neva - ti jsou poslední, kdo můžou řict že ne. Žižla si cestovala jako královna, všichni jí oňuňávali. Jo je to s podmínkama těžkejma, ale jediná pro mě schůdná cesta.
když budeš dělat bordel, tak dostaneš právě ty piškotk
co je todle za blbou motivaci?
ale co, dělám bordel celej život a piškoty mě nedostaly
já vím, teoreticky. Praxe musí být hrozná!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:15
- Nahlásit
inu
hurááááá, lepšíš se ....tak teď jen až zase pojedeš s otevřeným okýnkem, tak si tu tvář a hlavně kloubík chraň třá rukou, jinak to máš zpět ( jak se to jednou objeví, tak to má tendenci se vracet, mi říkali)
ty voe, čokli by fakt měli být na nějakej průkaz
to říkám furt, že si psa pořídí každej debil a pak jsou z toho akorát potíže
PetraK
chjo!! budu vás muset šécky rozveselit děti moje??
asi ti nic jinýho nezbyde .... jo a dneska mi mužskej přiveze strojek na nudle, takže budu vyrábět věcičky z fima , navíc mi kamarádka koupila další orchideje, takže zvýším jejich počet na osm
a do prd*le!!! No tak vo fous!! vo hodně malej
bylo to o malej fous, ale naštěstí byl Brut v klidu a nesnažil se procpat skrs mužskýho
a to jsem se chtěla zeptati, kamže se to u vás chodíte koupat.
kousek nad náma je lom ( Kosov) a jsou v něm raci, je naprosto úžasnej a má průzračnou vodu .... jen nechápu, proč tam nejvíc lidí leze v noci
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:16
- Nahlásit
Fajka
mléčný výrobky s antibiotikama nejdou
jak kerý, to musíš kouknout do letáčku..
jenže ty sežrala Fája
že bysme poslali na sever další balíček:
ale nemůžu na prázdnej žaludek do sebe rvát prášky
můžeš, ale riskuješ pajšla..
hele a co třá todle?
Brčkem do krku... sem se tím živila, dyš mě rozřezali hubu a taky sem nesměla skoro nic. Tak jsem si todle koupila, k tomu brčka a vono to celkem zasytí.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:17
- Nahlásit
brut
tak teď jen až zase pojedeš s otevřeným okýnkem, tak si tu tvář a hlavně kloubík chraň třá rukou,
dyš já neumím řídit jen jednou rukou
jak se to jednou objeví, tak to má tendenci se vracet, mi říkali)
jo, to sem taky četla, ae nechcíííííí mě stačí ten dementní Bechtěref
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:19
- Nahlásit
inu
že bysme poslali na sever další balíček:
ty voel blbnu!!! sem jetě neroztřídila ty dvě tažky co zbyli po treku! tam sou piškoty!! du na ně !!
můžeš, ale riskuješ pajšla..
no to právě neci....
hele a co třá todle?
no jo ale to bych musela vstát a jet do města takdy žádnej obchod není tu sou jen lišky...a vlci..nezapoměňte...
ale jestli někam zítra vyrazim tak se na to juknu...a to neni mléčný?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:19
- Nahlásit
žencký
potřebuju radu: v sobotu se mě vdává kámoška z gymplu a pozvala mě na svatbu. Řeším, co jí dát. Poradíte? Kdysi jsme si byly hodně blízké, což už dneska neplatí, tak nevím, co jí dát. Její klasická vodpověď, kerá mě dokáže akorát tak steknout je ta, že nic nechce
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:22 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
Fajka
ty dvě tažky co
ne, že budeš konzumat tu buvolí kost!!!!
ale to bych musela vstát a jet do města t
A Číf a jeho audina dělají co?
a to neni mléčný?
ježiš, to chceš teď po mě moc, nefííím nepametám, ale fím, že mě to drželo dost dobře nad vodou, páč sem tejden nesměla jíst nic, jen pít a po dvou dnech, kdy sem Kubojovi vyvářela sem málem vomdlela z hladu a todle mě dost pomohlo - vitamíny a tak.
Určo máš zrovna ty atb, s kterejma se mlíčný výrobky nesmí kombinovat???
EDIT: jinak todle najdeš normálně mezi džusama, nemusí to bejt v chladu, takže toho mlíčnýho tam asik moc nebude. Pak jsou ještě jiný smoothie a ty musej bejt v chladu, takže tipuju, že todle je nějaká pseudoimitace nebo co.
V Tescu mají ovšem oboje smoothie - to chlazený i todle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:22
- Nahlásit
inu
ne, páč petice nefungaj ...
áááááá už je mi dobře!! už jo!
myslim, že se vopčas chci ouplně votcizit
tomu rozumim
tak si to myslíš, jo?
to že zboříš celej barák neni opravdovej střet
ale koberec huž je redy...!
a tak je to jedině v pořádku
ale že by sis zažádala vo lázně,
na zastydlý záda?? Dyk já se s tim nikde neléčim. Dycky to rozchodim a když je nejhůř, tak jednou za rok polknu pana Olfena.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:24
- Nahlásit
Fajka
nedošlo mě že mléčný výrobky s antibiotikama nejdou kousat nemůžu a
dětský výživy!!
a co polifka z pytliku??
a nebo polifky rozmixovaný? udělat zeleninovou a rozmixovat juna srágoru a to pak vybrčkovat.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:27
- Nahlásit
PetraK
už je mi dobře!! už jo!
to se ovšem nefstahuje na to, vo čem máme dohodu
Až se Fajkýčová zahojí, tak to upečem.. jako ty rakve
to že zboříš celej barák neni opravdovej střet
Ts, přece nebudu bořit něco, na co nemám. Akorát sem taková, že dyš mě dá čučku, tak dle rozpoložení taky jednu dostane a nebo častějš dostane tichou domácnost..
tak jednou za rok polknu pana Olfena.
taky dobrá
Hele a ty myslíš, že já to nějak léčím? Jednou za tři měsíce naklušu k revmatologoj, ten mě zahýbe údama, změří záda, zeptá se, jak se cejtím a pošle mě dom. Chudší vo třicet kaček Voni s tebou nic moc dělat nemůžou, takže prostě jen čekujou, jak to postupuje. Léčit se můžu akorát tím pohybem, ale to musím sama.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:28
- Nahlásit
PetraK
dětský výživy!!
JO!!!! To je super alternativa ke Smoothie. Taky se to dá brčkovat, ale musíš mít to tlustší brčko.
a co polifka z pytliku??
f tom je moc bordelu: těstoviny, houby..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:28
- Nahlásit
brut
jo a dneska mi mužskej přiveze strojek na nudle,
impakt příde vo nudle?
kousek nad náma je lom ( Kosov)
dík, jdu hledat jak se tam dostat. Dá se tam parkovat?
ale naštěstí byl Brut v klidu
inu
dyš já neumím řídit jen jednou rukou
tak halt bude otevřeno jen na straně spolujezdce, páč to fakt nemůžeš už
potřebuju radu: v
nemá nějakej ten svatební seznam věcí? My jsme se v práci složili, dali jsme prachy a páč protože nesnášim dávat jen prachy, tak jsme koupili ženichovi kobercovou lepicí pásku, aby moch nevěstě zalepit hubu, až bude nejhůř- páč vona je jak já a tu hubu nezavře a nevěstě paličku, že taky až bude nejhůř. A k tomu ftipný psaní a peníze. Aspoň neměli 320 žehliček
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:29
- Nahlásit
dobrý ženský díky za rady..huž sem našla ty pičkoty co byly určený pro pséky tak do zejtra to vydržím
a ted sem četla leták a tam je jen že nesmím alkohol..to je jasný a nic kyselýho... vo mléčnejch výrobkách tam nic neříkaj ... takže to by asi s těma jogurtama šlo ne? ty kyselý nejsou dyž nejsou zkažený že jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:33
- Nahlásit
inu
to se ovšem nefstahuje na t
to je fučik, hlavně, že vim, že to nefunguje
.. jako ty rakve
a tak to sem f klidu naprosto úplně
e dyš mě dá čučku, tak dle rozpoložení taky jednu dostane
jak čučku??
Voni s tebou nic moc dělat nemůžou,
no já vim, NESNÁŠIM NEMOCE.
proto taky ty svoje záda nějak neřešim, to neni nemoc, to je jen porucha, TAMTO JSOU NEMOCE. dyk mi nic neni. Až na tu hlavu a s tou taky nic neudělaj.
f tom je moc bordelu: těstoviny, houby..
Pravda, no ale normální polifku si udělat může, jestli teda má sílu. Stačí jí mít doma pár věci: buď zeleninu v pytliku a brambory a mlíko a nebo konzervu rajčat, houstku a mlíko. A robota v kterým to rozsrajduje.
FAJKOOOOOOOOO MÁŠ DOMA NĚCO Z TOHO? Řekla, bych Ti co vyrobit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:35
- Nahlásit
Fajka
takže to by asi s těma jogurtama šlo ne?
radši zkus puhding!! Ten neni kyselej vůbec. A víc zasytí.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:37
- Nahlásit
PetraK
Pravda, no ale normální polifku si udělat může, jestli teda má sílu. Stačí jí mít doma pár věci: buď zeleninu v pytliku a brambory a mlíko a nebo konzervu rajčat, houstku a mlíko. A robota v kterým to rozsrajduje.
FAJKOOOOOOOOO MÁŠ DOMA NĚCO Z TOHO? Řekla, bych Ti co vyrobit.
mám doma hodnou maminku co uvařila polífku už včéra
takže ji nějak přefiltrovat by nebyl problém ale já na to nějak vůbec nemám chuť spíš fakt jen ty piškoty a nebo bílej jogurt...
piškoty sem našla takže dobrý vono to ňáko pude..dyž tak zhubnu noo a bude ze mě vyhublá nit-řiť
|