| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 18:02
- Nahlásit
brut
myslíš těm, co se mi budou podobat?
né, těm, co se budou podobat některejm jinejm lidem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 21:23
- Nahlásit
Jo a ani jsem se nepochlubila, máme v bazénu žabičky vylíhlé z pulců a v garáži vlašťovky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 21:48
- Nahlásit
kachna_
máme v bazénu žabičky vylíhlé z pulců a v garáži vlašťovky
já mám taky vlastní žabičky v rybníčku vlaštofky nééé jen špačky a takový ty malý šedý s rezavejma brkama co nevím jak se menujou
já dneska konečně přišla na to jak se zbavit elegantně těch kyblíků šišek co furt padaj z borovice... normálka sem je projela drtičem a sypala to na skalku ke dřevinám jako mulčovací kůru... vypadá to dobře akorát chci vidět co budu dělat až ty semena z těch šišek šécky vyklíčej
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 21:57
- Nahlásit
Fajka
máme v bazénu žabičky vylíhlé z pulců
kdybyste tam rači měli kapry z jiker
co budu dělat až ty semena z těch šišek šécky vyklíčej
no co: vemeš nůžky pudeš stříhat smrčky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 22:02 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
kdybyste tam rači měli kapry z jiker
já je mám v rybníce néééé v bazééně !
no co: vemeš nůžky pudeš stříhat smrčky
blbko !
čti: šišek co furt padaj z borovice...
takže smrčky to asi nebudou
Až budete potřebovat hilfnout s tím dopískem pro Ramštajny v dojčlandštině ohledně Ešusinýho vrhu tak dejte vědít sem vždy připraven!
vzkazuje voteklá (ř)nit...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 22:08
- Nahlásit
Fajka
rybníce néééé
no joooo
blbko !
už mám nárok, víme? Mám za sebou těžkou dvouhodinofku
jen aby
Až budete potřebovat hilfnout s tím dopískem pro Ramštajny v dojčlandštině ohledně Ešusinýho vrhu
nač takový komplikace? Jde to i snázejc a Tebe nezavřou do blázince za mravní ohrožování
JInak držte palec, zejtra jdu ukázat hubu dochtoroj, tak doufám, že se mi huž brzo uleví...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 22:12
- Nahlásit
inu
Mám za sebou těžkou dvouhodinofku
záleží na tom čeho???
JInak držte palec, zejtra jdu ukázat hubu dochtoroj, tak doufám, že se mi huž brzo uleví...
no držím já du taky akurát že mě se neuleví určitě spíš na vopak
a co to vyplachování zkoušela ste? nepomohlo?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 22:15
- Nahlásit
Fajka
áleží na tom čeho???
to nemůžu říct, to by neprošlo cenzůrou
já du taky akurát že mě se neuleví určitě spíš na vopak
no jo, vlastně! nezapomeň mu říct tu větu, kerou sis tudle nacvičila
zkoušela ste? nepomohlo?
zkoušela, nepomohlo, horší se to, huž mě vod toho bolí i ucho a konzumace potravy se stává nepřekonatelným problémem. Mluvit mi teda eště de..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 22:20
- Nahlásit
inu
to nemůžu říct, to by neprošlo cenzůrou
sim vás tu projde šecko
nezapomeň mu říct tu větu, kerou sis tudle nacvičila
kerou??? voko za voko zub za zub???
horší se to, huž mě vod toho bolí i ucho a konzumace potravy se stává nepřekonatelným problémem
hmm blbýýý ale fakt sem to měla to stejný ani huba nešla votevřít a pak se přidá ještě ta mandle že nemůžeš polykat... to sem fakt zvědavá co ti na to řekne..já to měla dvakrát a dycky sem to rozehnala bez dochtorů..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 22:22
- Nahlásit
Fajka
sim vás tu projde šecko
todle by vás zabilo
voko za voko zub za zub?
né, to bylo něco jako, že si s tebou může dělat co chce nebo tak nějak
a pak se přidá ještě ta mandle
ano, to jsou nadějné vyhlídky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 22:24
- Nahlásit
inu
né, to bylo něco jako, že si s tebou může dělat co chce nebo tak nějak
jo tadle
by si myslel že mám úpal ze slunka
todle by vás zabilo
až tak ??? tak to muselo bejt sado maso..nejmíň
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 22:26
- Nahlásit
Fajka
jo tadle
no schválně, zkus to
tak to muselo bejt sado maso..nejmíň
skoro
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 22:30
- Nahlásit
inu
no schválně, zkus to
no nevím budu pot dozorem statného ošetřovatele
skoro
ahááá takže nuda jen sádlo - máslo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 22:47
- Nahlásit
Fajka
pot dozorem statného ošetřovatele
sem četla státního... bych fakt měla jít spát
akže nuda
dyš myslíte
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 22:51
- Nahlásit
inu
sem četla státního... bych fakt měla jít spát
no rači děte já du na to dípíhá rači na to ani nebudu klikat
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 22:56
- Nahlásit
Fajka
rači na to ani nebudu klikat
vono tě to nekousne a spát du, páč zejtra jedu ráno do Ivančic k tomu dochtoroj..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 22:58
- Nahlásit
inu
tož držím palčáky brou a dej putíčka za mě na dobrou noc Orískoj
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 22:59
- Nahlásit
inu
né, těm, co se budou podobat některejm jinejm lidem
si myslím, že bude spíš na ty, co se budou podobat mně, páč cizí moc neřeší ( teda on neřeší vůbec nic, prý je to tak lepší )
kachna_
máme v bazénu žabičky vylíhlé z pulců a v garáži vlašťovky
sme nedávno fotili spoustu mini žabiček na břehu Vltavy...vypadali jako malinké kamínky
Fajka
Až budete potřebovat hilfnout s tím dopískem pro Ramštajny v dojčlandštině ohledně Ešusinýho vrhu tak dejte vědít sem vždy připraven!
můžeš začít
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 23:03
- Nahlásit
brut
můžeš začít
klidně akorát nevím jak to chce Inu navlíct
no já to s ní zítra proberu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 23:03
- Nahlásit
inu
tak to držím moc a moc.... jen doufám, že vše vyřeší hned a nebude jim to zase trvat měsíc
Fajka
no držím já du taky akurát že mě se neuleví určitě spíš na vopak
tobě držím už teď
inu
zkoušela, nepomohlo, horší se to, huž mě vod toho bolí i ucho a konzumace potravy se stává nepřekonatelným problémem. Mluvit mi teda eště de..
aby to fakt nebyl trojklanej nerv...tohle blbec dělá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 23:07
- Nahlásit
Fajka
klidně akorát nevím jak to chce Inu navlíct
nic nenavlíkat, rovnou psát
no já to s ní zítra proberu
aha, obě budete oblouzené a budete probírat Ešusky množení...to to dopadne
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 06:52
- Nahlásit
brut
aby to fakt nebyl trojklanej nerv...tohle blbec dělá
nevím, bolí to už i na omak, za hodinu vodjíždím, vrátím se až večír..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 08:47
- Nahlásit
Ramštajn....
Díky sousedům co vyřvávali (prozpěvovali) u táboráku zlitý jak prasata do tří do rána mám konečně hotový DPH už jen vodevzdat zaplatit a fertig.
brut
obě budete oblouzené a budete probírat Ešusky množení...to to dopadne
no panečku to se budou štajni divit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 10:22
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Sem zjistila, že i když usnu okolo půlnoci, tak se probouzím děsně unavená a vůbec nevím, čím to je .... jak byly ty vedra, tak jsem to přisuzovala vysokým teplotám a blbýmu, suchýmu vzduchu, ale to teď není....sem z toho nějaká zmatená
Teď tu mám otevřený aukro a sleduju jeden čtyřlístek, kterej mi chybí...zatím je cena na velmi slušné úrovni a tak doufám, že se mi ho podaří koupit ... pak už mi budou chybět jen 3 z nečíslovaných a mám kompletní sadu do revoluce
inu
nevím, bolí to už i na omak, za hodinu vodjíždím, vrátím se až večír..
právě, že mně to pak taky bolelo i na dotek.....sem si nemohla ani lehnout na tu stranu.....držím palce, ať je to fakt ten nerv a ne něco horšího
Fajka
Díky sousedům co vyřvávali (prozpěvovali) u táboráku zlitý jak prasata do tří do rána
nádhera
mám konečně hotový DPH už jen vodevzdat zaplatit
ale to je dobrý
doufám, že sem pak hodíš platnou verzi ( v češtině), aby jsme se pobavily
Jinak ti držím palce a doufám, že to budeš mít brzy za sebou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 10:35
- Nahlásit
RRRRRAAAAAAAM RRRRAM
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
VYRÁŽÍME K VODĚ, budem se koupat a rybařit (dle návodu si vemte s sebou bouchačku, budem střílet na pohyblivej cíl)
FAJKO, IMUNITO - huž asi někde úpíte!! Držím palce, moc a nejvíc, ať je to rychle a co nejmíň bolestivě za váma!!!
brut
inu
Fajka
obě budete oblouzené a budete probírat Ešusky množení...to to dopadne
MOMENT!!! CO MÁTE ZA LUBEM?????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 10:48
- Nahlásit
inu
máš si chystat pleny
Co sem snad Brůtofka?? Ta nosí plíny!
Žádný perspektivní výběr zahraničního krytí nebo tak?
kvóty pro dovoz z Džíponska se letos snížily
brut
to od tebe není vůbec hezký..
nikdy nedělám hezký věci. Když jsem to zkusila nevyšlo to. Jako ten květináč, co měl vzniknout díky ubrouskový metódě. Taky měl bejt hezkej. A neni.
to víš, zvykej si
ale tak trénink mám od ségřinejch hošíčků, ale tak to bylo dycky v rodině
jáááá?
jo ty, mluvim snad s dubem?
že bych přesedlala na Kubu
a tak tam je prej celkem pěkně! Možná by se ti podařilo vyhubit Fidela a jeho partu
chudák malej
neni chudák, nechce mi povolit druhýho psa!! Včera byla zkouška rozhlasu. Byla u nás návštěvou Maceška Frydrýška Falcká - byt je pravda dost vzhůru nohama, ale bylo to fajn. Ale asi jen pro mě.
jednu chvilku - vlastně to byly dvě chvilky, sem měla obavy, ešivá Brtnik nepracuje k žinfárktu. Prvně, když Maceška F.F. při vstupu do bytu lemtala vodu tak, že krom nás vytopila i sousedy a podruhý, když objevila kouzlo panelákovýho bytu, který je průchozí a lze tak honit sama sebe. Když dávála asi třístý kolečko, vlítla cestou rovnou na pohovku, ukradla polštář a za letu prostorem ho rdousila Je to debiiiil, je to správná vižla. Hošíček se zamiloval. Kolem hlavy má asi tak milijoun srdéček Mluvim vo Ešusovi bohužel. To jen aby nebyla mýlka.
tě zabije, až si to přečte
klid sem si to načasovala, až bude bezbranná. Než bude moct naskočit, už jí to přejde.
budu a nebudu si lehat, bych byla špinavá
LÉÉÉÉÉÉÉÉHNI!!
A ZVOSTAŇ!
kachna_
žabičky vylíhlé z pulců a v garáži vlašťovky
Kachna zakládá ŽOLOO!
Fajka
takový ty malý šedý s rezavejma brkama co nevím jak se menujou
Rehek
já dneska konečně přišla na to jak se zbavit elegantně těch kyblíků šišek co furt padaj z borovice.
ale zní to dost inspirativně taky mám šišek plno Zkusim! až se to začne líhnout, prostě se to vytrhá. no.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 11:28
- Nahlásit
PetraK
MOMENT!!! CO MÁTE ZA LUBEM?????
si nám včéra dala svolení ohledně Štajnů, že se pak budeš množit, tak právě začalo kolo "Štajni", takže se připrav na mateřskou roli
Co sem snad Brůtofka?? Ta nosí plíny!
sem snad babka, abych nosila plíny? Nejsem....zatím, takže mám jen polštářek pod pérdelí a na něm podložku
nikdy nedělám hezký věci.
kecááááš
květináč, co měl vzniknout díky ubrouskový metódě. Taky měl bejt hezkej. A neni.
si udělala někde chýbku..... vyzkoušej znovu
ale tak trénink mám od ségřinejch hošíčků, ale tak to bylo dycky v rodině
proč ten smutnej smajlík? Ségra má taky trénink od mejch harantííí a smutně se netváří ( teda, pokud jí mladej něco v bytě nerozbije, což se stává nějak často, když na její věci použije nepřiměřenou sílu :lol
jo ty, mluvim snad s dubem?
to nevím, páč já nic, já muzikant a ne dub
a tak tam je prej celkem pěkně! Možná by se ti podařilo vyhubit Fidela a jeho partu
mám doktorku od tama a dostala jsem už několikrát nabídku, jestli se tam nechci jet podívat, páč tam funguje přírodní léčitelství na vysoké úrovni a možná by se povedlo něco z mých neduhů pozastavit ..... jenže vše je tam trestný a dost problematický, takže jsem s díky odmítla .....ovšem v těchto souvislostech a na tvou radu nad tím budu znovu uvažovat ...třá bych se tam pak mohla stát prezidentkou, když by sem zlikvidovala Kástra a jeho režim
neni chudák, nechce mi povolit druhýho psa!!
máš pravdu, není chudák ....
Ale asi jen pro mě.
jednu chvilku - vlastně to byly dvě chvilky, sem měla obavy, ešivá Brtnik nepracuje k žinfárktu
se jen lekl, to určitě nebyl náběh na žinfárkt... od Ešuska to nezná a tak nevěděl, která bije
podruhý, když objevila kouzlo panelákovýho bytu, který je průchozí a lze tak honit sama sebe. Když dávála asi třístý kolečko, vlítla cestou rovnou na pohovku, ukradla polštář a za letu prostorem ho rdousila
Hošíček se zamiloval. Kolem hlavy má asi tak milijoun srdéček Mluvim vo Ešusovi bohužel.
sem pochopila, páč jinak bych měla strach, že není Brtník normální
klid sem si to načasovala, až bude bezbranná. Než bude moct naskočit, už jí to přejde
jí neznáš, ona je jak Hudíni
LÉÉÉÉÉÉÉÉHNI!!
A ZVOSTAŇ!
jen za odměnu a tu nikde nevidím
Rehek
ty tu máme taky a právě mláďátka vylétli z hnízda....letos už druhý a musím říct, že je s nima docela sranda .... jen Brut si nenechá vysvětlit, že je nemusí hlídat a dělat jim doprovod při prvních pokusech o let
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 11:45
- Nahlásit
brut
si nám včéra dala svolení ohledně Štajnů, že se pak budeš množit, tak právě začalo kolo "Štajni", takže se připrav na mateřskou roli
že se budu množit se Štajnama????????????
? Nejsem.
no to nejsi, ale pemprzy nosíš, jináč bys měla furt zráchanou zadel
kecááááš
nekecám, měla bys vidět ten květináč. Když jsem dílo dokončila, a vokazovala Brtnikovi, tak mi řikal, to Ti zase poslaly děti z Motola?? (vozím tam na artterapii, takový malinký květináčky na dětskou psychiatrii. Mám jich hafo na chalupě a tam dobře poslouží a děti mi občas některý namalovaný pošlou zpátky )
si udělala někde chýbku...
já ne, vona se udělala sama. A ne jedna
proč ten smutnej smajlík?
no jako že už se mi řehná nejen rodina
páč já nic, já muzikant
Rááámštajn??
funguje přírodní léčitelství na vysoké úrovni a možná by se povedlo něco z mých neduhů pozastavi
sem se zaradovala a
... jenže vše je tam trestný a dost problematický, takže jsem s díky odmítla
hned mi zas sklaplo
zlikvidovala Kástra a jeho reži
hele stačí je párkrát seřvat ať držej hubu a sou vyhubený. Nebo aspoň zalezou jako tudle nebohej Brůtik s Alu
máš pravdu, není chudák ..
no jistě, chudák sem já a největčí!! Byla to fakt paráda. Jen se nemuseli navembolovat pod stůl hovada a tam se kopat do hlavy navzájem. Blbě se stoluje, když stůl lítá jak plachetnice při vichřici
. od Ešuska to nezná
už zapomněl, jak hošíček řádil.
Ale vona je naprosto lukcusní magor. Díky tomu nebudu mít na levým stehně památeční jizvu jen od Ešusích drápků, ale taky vod tý krafky malý zrzatý pitomý, co má místo drápu ostruhy.
páč jinak bych měla strach, že není Brtník normální
no to von z ní zas byl Brtnik taky unešen, ale to jen proto, že nám nezvostala doma
Je fakt ale krásná, ten gezicht, věčně udivenej, optimistickej!! Huž mám sepsanej článek, přihozený fotky, jen to musím poslat psala jsem to do půl jedný včera, musela jsem hned.
jí neznáš, ona je jak Hudíni
i Hudlíny v narkóze je bezbrannej
jen za odměnu
za vodměnu dostaneš traverzou!
že je nemusí hlídat a dělat jim doprovod při prvních pokusech o let
to je vůůůl, naprosto vidím jeho výraz
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 12:16
- Nahlásit
PetraK
omyl....včera jsi souhlasila s tímhle:
kachna_
sepíšeme petici a necháme si to podepsat od ramštajnů
Jestli todle dokážete, tak do toho du! , tak se to právě začíná organizovat a ty se připrav na důsledky a začni nakupovat miminkovský potřeby
no to nejsi, ale pemprzy nosíš, jináč bys měla furt zráchanou zadel
nenosím ..... mám jiné jištění
Když jsem dílo dokončila, a vokazovala Brtnikovi, tak mi řikal, to Ti zase poslaly děti z Motola?? (vozím tam na artterapii, takový malinký květináčky na dětskou psychiatrii. Mám jich hafo na chalupě a tam dobře poslouží a děti mi občas některý namalovaný pošlou zpátky )
...si jen někde udělala chýbku, tak hrozný to být nemohlo ....ale s dětma je to moc dobrý nápad, si hodná
já ne, vona se udělala sama. A ne jedna
to každej začátek bývá těžkej...zkus to znova
no jako že už se mi řehná nejen rodina
ále prd, já se ti neřehtám
Rááámštajn??
NE!!!!! Max. Scooter
sem se zaradovala a
hned mi zas sklaplo
mně taky, když jsem to od ní slyšela....ale zase na druhou stranu by se to prý dalo nějak udělat.... nenápadnou formou, být tam jako návštěva. Jenže jak je to moc složitý, tak to zavání průšvihem a na to jsem tak trochu srab...
hele stačí je párkrát seřvat ať držej hubu a sou vyhubený. Nebo aspoň zalezou jako tudle nebohej Brůtik s Alu
nebo mně zavřou a budu tam o nějakejch plackách a možná vodě
no jistě, chudák sem já a největčí!!
mno, tak jsem to taky nemyslela
Jen se nemuseli navembolovat pod stůl hovada a tam se kopat do hlavy navzájem. Blbě se stoluje, když stůl lítá jak plachetnice při vichřici
nejoblíbenější část bytu... stejně jako u nás
už zapomněl, jak hošíček řádil.
to je právě na tom všem nejvíc zrádný....čék snadno zapomíná na věci, které mu nejsou příjemné
no to von z ní zas byl Brtnik taky unešen, ale to jen proto, že nám nezvostala doma
nebo proto, že se mu fakt líbila .... ale asi se trochu bojí, jak by jste dva magory zvládali
i Hudlíny v narkóze je bezbrannej
to nevíííš, o něm se traduje spousta věcí, tak by možná zvládl i tu narkozu ( teda myslím, že by ho do ní ani nemuseli dávat)
za vodměnu dostaneš traverzou!
a pak že za dobrej skutek není člověk potrestán..... je!!!!, chceš mně mlátit traverzou
to je vůůůl, naprosto vidím jeho výraz
naprosto jedinečnej , jen si plesnivec neuvědomuje, že je jednak yx násobně větší, ale i těžší a když jim chce pomoct ňufákem nebo jazykem, tak jim spíš ublíží. Musím na něj být jak policajt a opravdu ho moc hlídat. Ale ptáčata přežívají a myslím, že se jim jeho péče svým způsobem i líbí.... minimálně jim nehrozí útok žádné kočky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 12:22
- Nahlásit
PetraK
no to je ale nápad
Zkusim! až se to začne líhnout, prostě se to vytrhá. no.
no že jo taky si řikám ...a vypadá to fakt dobře a krom toho je ta kůra nekřesťansky drahá takže todle se vyplatí Bobe
PetraK
brut
Kujem za držení palčáků ale mě to čeká až v sedum večer
už ted mám z toho bolehlav ...
|