Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 756 . 757 . 758 . 759 . 760 . 761 . 762 . 763 . 764 . 765 . 766 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 12:31
- Nahlásit

PetraK
ale tetkon už si nějak nejsem jistá
tomu NEUTEČEŠ

mo je máma je.
týjo

no a kdyby se Ti na něj poskládalo příbuzenstvo k vánocům, narozkám či tak?

Dobrej fórek, pani. Móc dobrej

taky na to nevypadá,
tys ho huž někdy viděla?

esli neni debil pochopí
debil není, bohužel je v jistejch ohledech eště malý děcko

džbánku asi ne, džbánku ne
né, džbánku ne... abych jednou nepráskla dveřma se sbalenejma kuframa

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 12:37
- Nahlásit

inu

tomu NEUTEČEŠ

osobo, vy nevíte, jak rychlý nohy já mám.

týjo
no, sem na ni dycky byla hrdá. A to tehdá ešče střílela bez všech těch serepetiček.
ale mě luk nikdá nebral, už od mala jsem byla na ty palný zbraně, vydupala jsem si vzduchovku, střílela jsem za školu. Teď už dlooouho ne, moc dlouho ne, Brtnik před časem slíbil přes známýho, že vyrazíme na střelnici a nějak z toho sešlo. Když mám vzteka, dycky bych si přála se zhmotnit buď na střelnici a vystřílet naráz celej zásobník a nebo aspoň na vrakovišti s železnou tyčí v ruce a rozšmelcovat první co mi přijde pod ruku .

tys ho huž někdy viděla?

existujou fotky, ne?

bohužel je v jistejch ohledech eště malý děcko

je na tobě, abys mu pomohla vyrůst.

né, džbánku ne...
jednouchej Kůůbááá

abych jednou nepráskla dveřma se sbalenejma kuframa
a šla spát na lavičku jako já?

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 12:41
- Nahlásit

PetraK
osobo, vy nevíte, jak rychlý nohy já mám.
a vy zas nevíte, že já znám zkratky

to tehdá ešče střílela bez všech těch serepetiček.
však já bych chtěla ten klasickej, ne tu hnusnou podivnou věc (sportovní)

s železnou tyčí v ruce a rozšmelcovat první co mi přijde pod ruku .

ano, proti vám sem hodná cholera

existujou fotky, ne?
cák z fotky se dá něco poznat?

je na tobě, abys mu pomohla vyrůst.
chraň bůch nevděčnější úkol jsi mi vybrat nemohla rači ho pošlu do léčení k tobě

a šla spát na lavičku jako já?
né, eště furt můžu k mamince

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 12:47 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

edit: Jé pardón - pěkný dobrý Rammmmmmmmštajn vinšuju
brut
by ste měli právě tu krátkou....desetiminutofku, ale musíe si jí rovnou objednat a nejlépe j udělat utajenou jen se svědkama... apk časem třá pro kamarády udělat ohníček s opejkáním špekáčků a při té příležitosti jim oznámit, že máte svarbu za sebou...to samý s rodinou, jen tam bych nedělala ohníček se špekáčkama, ale max. klasickej oběd či posezení v kavárně
Můžeš to prosímtě vysvětlit Michalovi a jeho rodině? Já bych se vdávala, ráda, jenže v soukromí. My tři + dva svědci. Hotofo, finýto.
inu
hehe, to by mě asi pár existencí dlooooouuuuuho nevodpustilo
bať bať
ale jak říkám: do harantův a tohodle.. času dost
tu první část s harantama řikat nemůžu

Já to vyřešila tak, že mám pár lehce splnitelnejch podmínek: datum: 29.2.2012, bez darů. Sice jsem ukradla nápad kamarádovi, ale on si mezitim vzal někoho jinýho, tak se to nepočítá. Mám vybranou aj písničku: Svatební pochod aneb Pojď Járo do chomoutu od Cimrmanna a příjmení si nechávám. Zatim ví půlku a stále se to snaří vydejchat.
PetraK
pochopitelně jsem jim tam hodila i to druhý M, který tam ovšem pochopitelně bejt nemááááááá

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 12:51
- Nahlásit

inu
Kdybych se teoreticky vdala za Kuboje, tak by to nerozdejchala jeho část rodiny, si myslím. Navíc jak tě furt někdo zve na svý svatby, tak cejtíš tu blbou potřebu se revanšovat a najednou to naskakuje ve velkým...
rodina by to postupně vydejchla, když by jí nic jinýho nezbylo. A ostatním nic nedlužíš, uděláš pak pro ně ten táborák s buřtama a máš vše vyřešený. V tomhle ohledu by měl každý brát ohled jen na svoje přání v kombinaci s budoucím chotěm....od nikoho nic nedostaneš a ještě sklidíš pomluvy či nějakou škodolibou poznámku

pozdě, huž sou vdaný i s blbou mjůzyk
ty už maj smůlu , ty ostatní maj spoustu možností, který dřív nebyly

no co máš dělat? Maminky se přece tááááák těší, až si budou zamačkávat kapesníkem voči a vysírat nevěsty do běla!!!!!
udělat tajnou svatbu a pak jim to jen oznámit s tím, že oslava se koná za 14 dní v neděli

tak silný ty prášky, co mě dochtor předepsal, zase nejsou
třeba budou mít vedlejší účinky

no, my to víme, my jo

to je mýtus.. já eště žádnýho nepotkala
já mám jeden exemplář doma... nebo spíš dva, ten jeden je ještě nedotaženej

ts, ne, že bych psékovi nepřála, ale vo pizzu se nedělím
já jo, takže bych jim jí klidně udělala

PetraK
NE-VI-DIM NIC!!
ty to tam vidět nechceš, tím to je....ale my víme, že to tak je a proto se těšíme na tvé rozradostnělé "sem v tom"

to je Inu.
ne ta je lama.... vembloud je pro tebe

z višně, tvrdil to Psíček
copak Psíček, ten vidí i neviditelný

klid, to jen že mě to napadlo
dobrá, dobrá ... pokud si vzpomenu, stejně se zeptám

to sou asi samý písničky vo trepkách a papučkách, že jo ?D
mimo jiné

taky babi na nervy odhaduju, ne?
si ho znala?

mi ne, vembloud je Inu
tyá je lama, ty si vembloud ...v tom děláš nepořádek, pak se nediv, že budeš pštrosem

nenene, nech ho v klidu, ať se zabydlí, a ať máš pro svou potřebu
už ho mám v mrazáku dvě krabičky a skleničku sušeného + stejnou dávku pro ségru a tetu, takže klidně odšmiknu

a tak, tož to je jiná.
ježíš, jak tě mohlo napadnout, že bych chudáka poslala samotnýho? Vždyť by se bál...

normální pozitivní motivace jako traverzou

mám grif, jak se zbavit nepohodlnýho jídla
Ešusek dostane svůj

neřiká se s váma??
že ty taky nemáš žuby jako ahrošek?

což o to, žubů mám plnou hubu, ale občas mi vypadávají, tak to bude asi tím

inu
PetraK
No jako že Ti jednu navaří?
né, kdyby to udělal, tak by to udělal naposledy. Jeho čučky jsou spíš.. verbální a přímo do černýho
aha,to mi odlehlo, fuj. U tohodle chytám právě z první.
ne že by tohle bolelo míň. Tady musím přiznat Brtnikovi body, on tohle ne.Asi bych vraždila ale, jsi vlídná cholera asi
po deseti letech života s takovýmhle pakem chytám taky na první.... bohužel sem chytala i před tím a několikrát to odnesla tchýně a holka

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 12:51
- Nahlásit

kachna_
bať bať

29.2.2012
Jé, to je hezký, ale aby nebyla moc velká sibérie.

ukradla nápad kamarádovi
todle je blbost, něco takovýho se nedá ukrást

příjmení si nechávám
to by mě neprošlo

Navíc Kuboj chce eventuelně za svědka svýho nejlepšího kámoše, ale to jsem mu řekla, že jen přes mou mrtvolu. Páč já tohodle čéka znám a.. no... no.. asi bych ho musela eventuelně dost těžce přetrpět, páč Kuba šel za svědka jemu

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 12:57
- Nahlásit

brut
rodina by to postupně vydejchla, když by jí nic jinýho nezbylo
jenže von je tam Kuba jaksi chce

a bejt nasratá ve svůj "velkej den", když můžu bejt nasratá i levnějc..

A ostatním nic nedlužíš
vy to nechápete, todle je pro spoustu bab sport: na vobřadu prostě musej bejt! Na hostině už třá né, ale ten vobřad... to je muss.. navíc dyž se fšichni klepou na to, že mě uviděj f ŠATECH (jako sukňa)

svoje přání v kombinaci s budoucím chotěm
nekompatibilní! Von tam chce lidi, který mě nemusí a já je no a já, já se nechci vdávat

od nikoho nic nedostaneš
kéž by! Minimálně vod jedný části by se daly čekat "veleužitečný" věci z WSshopů

udělat tajnou svatbu
jo, na to jsem taky myslela. Moje máma by to vydejchala, máma mýho protějšku.. by mě uškrtila

třeba budou mít vedlejší účinky
jo, zahojej mi nejen hubu, ale i Bechtěreva

á mám jeden exemplář doma
a já si říkala, kde sou Normálně ROZEBRANÝ!!!!!!!!!!
a nezletilý

chytám taky na první..
první co?

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 13:00
- Nahlásit

kachna_
Můžeš to prosímtě vysvětlit Michalovi a jeho rodině? Já bych se vdávala, ráda, jenže v soukromí. My tři + dva svědci. Hotofo, finýto.
a proč do toho taháte rodinu? To je přece věc vás dvou...teda teď už tří
Já sem v tomhle asi trochu divná, páč nechápu, co s tím má rodina společnýho.... max. sem schopná tolerovat rodiče ale to jen v nejhorším případě ( takže ani sourozence pokud nejdou za svědka).
Pro rodinu se pak dá udělat nějaká soukromá oslava ( jako třá narozeniny či vánoce) a hotofson.

že mám pár lehce splnitelnejch podmínek: datum: 29.2.2012, bez darů. Mám vybranou aj písničku: Svatební pochod aneb Pojď Járo do chomoutu od Cimrmanna a příjmení si nechávám. Zatim ví půlku a stále se to snaří vydejchat
dobrej začátek ..... ale máš ještě rok a půl na zbývající podmínky a na to, aby je vydejchal

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 13:08
- Nahlásit

brut
a proč do toho taháte rodinu

brutofko, vony svatby jsou opravdu většinou šaškec pro příbuzný. Jasně, mělo by to bejt primárně o dvouch (třech), ale montujou se do toho naprosto všichni a někteří jsou kvůli tomu schopni nadělat tak neskutečně zlou krev, přitom jim do toho je prd. Ale hádej se s nima, když si, žel, krom tý druhý vosoby bereš i zbytek familie, že

Pro rodinu se pak dá udělat nějaká soukromá oslava
jak jsem už psala, klíčovej je ten obřad. Když jsou to familie třá eště ze vsi, tak se předháněj, kdo co zaplatí, kdo dá víc čeho lepčího, aby sousedi nepomluvili... může to být celkem brutální vočistec

A nebo třá ženich má ouplně jiný představy než nevěsta. Vona chce malou svatbu, max deset lidí, on chce velkou, tak kolem stovky. Ona chce po obřadě oběd se svědkama a pak na dovolenou, on chce megažranici... do toho klavírujou matinky, protože vony vědí fšechno nejlíp. Nevěsta že nechce dělat výslužky? Nevídáno! Musí dostat celá dědina a tak jak debilové dělají minibuchétky po několik dní... atd

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 13:25
- Nahlásit

inu
jenže von je tam Kuba jaksi chce
všechny?

vy to nechápete, todle je pro spoustu bab sport: na vobřadu prostě musej bejt! Na hostině už třá né, ale ten vobřad... to je muss.. navíc dyž se fšichni klepou na to, že mě uviděj f ŠATECH (jako sukňa)
to je sice hezký, ale vzhledem ke svý povaze bych je velmi rychle poslala do paďous..... je to moje svatba a já jí chci podle svýho a ne se přizpůsobovat nějakejm zvědavejm babám

Moje první svatba byla přesně v tom duchu ( za komunistů).... rodiče, svědci, příbuzenstvo ( to se mi alespoň trochu povedlo zredukovat, ale ne moc), spousta bab na čumendu, kamarádi .....vzhledem k tomu, že jsem chtěla malou, pokud možno soukromou svatbu, tak tohle byla nakonec noční můra a z tý svatby jsem nic neměla. Ještě dneska, když si na ní vzpomenu, tak jsem otrávená, protože z toho "vysněnýho" dne se stala díky všem ústupkům akorát noční můra....a nějak poznamenala celé manželství

nekompatibilní! Von tam chce lidi, který mě nemusí a já je no a já, já se nechci vdávat
kompromis? Uber půl a já taky uberu atd. by nešlo?

kéž by! Minimálně vod jedný části by se daly čekat "veleužitečný" věci z WSshopů
to je právě ten důvod nikoho nezvat než pak přemejšlet, kam s tímhle krámem dál.... hlavně, když by se ta půlka při každém setkání vyptávala, jak to funguje a při každé návštěvě by to chtěla vidět

jo, na to jsem taky myslela. Moje máma by to vydejchala, máma mýho protějšku.. by mě uškrtila
ale neuškrtila..... přežila by to stejně jako mnoho dalších

jo, zahojej mi nejen hubu, ale i Bechtěreva
to by byl super vedlejší účinek a držím palce, ať zafunguje

já si říkala, kde sou Normálně ROZEBRANÝ!!!!!!!!!!
a nezletilý

ten strší exemplář nedám a mladej bude za chvíli zletilej ( fuj, to to letí)

první co?
našlápnutí

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 13:35
- Nahlásit

inu
brutofko, vony svatby jsou opravdu většinou šaškec pro příbuzný.
asi sem fakt divná, páč si myslím, že je to věc jen těch dvou..... rodina a ostatní se k tomu jen nabalí, pokud se oba na téhle variantě shodnou. Pokud ne, tak by měli spolu rozumně promluvit a udělat vzájemné ústupky, protože je to jejich den a nikoho jinýho...pak mají ten svůj den akorát zkaženej a fakt se na to dobře nevzpomíná, navíc to, ač to málo kdo je ochoten přiznat, ovlivní i další soužití těch dvou....

Jasně, mělo by to bejt primárně o dvouch (třech), ale montujou se do toho naprosto všichni a někteří jsou kvůli tomu schopni nadělat tak neskutečně zlou krev, přitom jim do toho je prd.
a právě to by měli oba vidět a domluvit se na rozumném řešení.... pro obě strany a oba na tom trvat a neustupovat

jak jsem už psala, klíčovej je ten obřad. Když jsou to familie třá eště ze vsi, tak se předháněj, kdo co zaplatí, kdo dá víc čeho lepčího, aby sousedi nepomluvili... může to být celkem brutální vočistec
tohle není jen na vsi.... i město má tahle svá nechutná specifika
Tak co udělat obřad bez všeho dalšího, když ten je klíčovej....tam ať dorazí třá sto lidí a pak jdou domů, vy dva pojedete třá na vandr

Vona chce malou svatbu, max deset lidí, on chce velkou, tak kolem stovky. Ona chce po obřadě oběd se svědkama a pak na dovolenou, on chce megažranici... do toho klavírujou matinky, protože vony vědí fšechno nejlíp. Nevěsta že nechce dělat výslužky? Nevídáno! Musí dostat celá dědina a tak jak debilové dělají minibuchétky po několik dní... atd
a právě tady by měl nastoupit ten kompromis.... protože pokud se neschodnou na tomhle tak, aby oba si den užili, tak se neshodnou ani v jiných klíčových situacích, co pak nastanou a manželství jim pude dřív nebo pozdějš do pérdele

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 13:36
- Nahlásit

brut
všechny?
všechny né, ale dost. A když k tomu připočítáš, že by je tam měli doprovázet jejich partneři...., to je v základu minimálně sedm lidí (co vím na tutáč, že by je tam chtěl mít, je možný, že jsem na někoho zapomněla) + x kamarádů.

je to moje svatba a já jí chci podle svýho
v tom ti většinou lidi mimo rodinu nebrání. Ale zase tě fakt chtějí vidět..

Moje první svatba byla přesně v tom duchu
Máma měla malou svatbu: nevěsta, ženich, svědci a rodiče. S těma se odehrál oběd a zbytku se poslalo oznámení, že už je po všem.

Uber půl a já taky uberu atd. by nešlo?
Jakože já se budu chtít vdávat na půl a on tam bude mít půlku kámošů?

než pak přemejšlet, kam s tímhle krámem dál...
to by mě nezachránilo, páč to dostávám k narozkám a na Vánoce

to, že bych si jednou chtěla domácnost vybavit podle svýho, to je zjevně každýmu pumpa

ale neuškrtila.....
neuškrtila, ale umím si představit tu scénu :-/

bude za chvíli zletilej
na mladýho huž sem krapítek stará

Navíc byste určitě chtěla bejt na svatbě

našlápnutí
sem ňáká zabržděná asi.. nepobírám?

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 13:39
- Nahlásit

brut
pak mají ten svůj den akorát zkaženej

souhlas, viděla jsem to mockrát...

ovlivní i další soužití těch dvou....
no, právě proto, že si vemeš krom jeho i tu druhou půlku famílije. Nemůžu se vdát, fakt ne, to by byla namouduši moje (nebo něčí) smrt

rotože pokud se neschodnou na tomhle tak, aby oba si den užili, tak se neshodnou ani v jiných klíčových situacích,

to je dost velký životní moudro!

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 13:41
- Nahlásit

brut
když Michal tam příbuzný chce .
Mně byla první svatba jedno, moc jsem o ní nestála, jen o ty prstýnky - symbol, žek sobě patříme.
Chce se Petr vdávat? Tak ať si to udělá podle svýho. Z hlediska majetkovýho jsem měla velký štěstí, že jsme se vzali, fakt je, že při dědickym řízení se tchyně nejdřív tvářila, jak mi všechno nechá (já jsem mlčela jako vždycky, když jsem s ní byla v kontaktu), potom to spravedlivě skončilo tak, že ona si nechala jejich rodinnej majetek, já svůj, což mi naprosto vyhovovalo, ale jak by to skončilo, kdyby jsme se nevzali a měli domeček napůl, to nevím

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 13:49
- Nahlásit

inu
všechny né, ale dost. A když k tomu připočítáš, že by je tam měli doprovázet jejich partneři...., to je v základu minimálně sedm lidí (co vím na tutáč, že by je tam chtěl mít, je možný, že jsem na někoho zapomněla) + x kamarádů.
tak se dohodněte jen na nejbližší rodině ( rodiče a třá sourozenci)+ kamrádi jako svědci a zbytek oslava buď předem nebo později

v. Ale zase tě fakt chtějí vidět..
to je pak ale věcí tvé priority.... jestli ty je tam tak moc chceš nebo ne... však oni by to vydejchali, kor kdyby časem následovala nějaká neformální oslava

Máma měla malou svatbu: nevěsta, ženich, svědci a rodiče. S těma se odehrál oběd a zbytku se poslalo oznámení, že už je po všem
takhle to měli naši taky + jsme tam byla já, ale jen na obřad, oběd jsme měla u kamarádů a bylo to z jejich pohledu super

Jakože já se budu chtít vdávat na půl a on tam bude mít půlku kámošů?
trůůůůůpko ...taky by jsi z nich mohla chtít jen půlku čéka ( třá nohy nebo pro změnu ruce a hlavu)
Semy myslela kompromis

to by mě nezachránilo, páč to dostávám k narozkám a na Vánoce
chudááku, tě moc lituju .....a vyptávaj se, jak to často používáš a chtěj to vidět?

to, že bych si jednou chtěla domácnost vybavit podle svýho, to je zjevně každýmu pumpa
v tomhle směru neporadím, páč já vydala embargo na všechno, co si sama nekoupím.... max. mně můžou přidat korunky nebo to dojít se mnou koupit, ale to je asi tak vše....... myslím, že holky by ti mohly popsat, jak "rychle" se rozhoduju a vybírám, takže s tímhle by nikdo nepochodil

neuškrtila, ale umím si představit tu scénu :-/
fakt to nechápu , ale přesto bych to riskla

Navíc byste určitě chtěla bejt na svatbě
jáááá? Tak to určitě ne! Ba naopak doufám, že harantííí budou natolik osvícený, vezmou se potajmu a jen mi to oznámí

sem ňáká zabržděná asi.. nepobírám?
reaguju na první našlápnutí....tzn. sem cholera veliká

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 13:54
- Nahlásit

brut
kdyby časem následovala nějaká neformální oslava
stejně je to furt o tom, aby se vlk nažral a koza zůstala celá

a vyptávaj se, jak to často používáš a chtěj to vidět?
né, ale minule jsem si to nevodvezla a byl sajgon Mě štvou lidi, keří se ani nezeptají, co bys chtěla a nutěj ti nějaký věci, který oni sami považujou za bomba a kůl :-/

Zjevně k Vánocům dostanu poklice na pánev

euškrtila, ale umím si představit tu scénu :-/
fakt to nechápu

doufám, že harantííí budou natolik osvícený, vezmou se potajmu a jen mi to oznámí

no a pak si vem, že některejm matkám to fučík není a chcou být u toho velkýho dne jejich potomka.. máš tu odvahu říct jim do vobličeje, že nemaj nárok?

reaguju na první našlápnutí....tzn. sem cholera veliká
vy taky? To tady roznáší ta důra Ešuska! Sme to vod ní chytly

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 13:55
- Nahlásit

inu
souhlas, viděla jsem to mockrát...
já taky a jsem zářným příkladem

no, právě proto, že si vemeš krom jeho i tu druhou půlku famílije. Nemůžu se vdát, fakt ne, to by byla namouduši moje (nebo něčí) smrt
ta druhá půlka zase až tak nevadí, vždyť setkání se dá poupravit tak, aby tě moc neobtěžovalo atd. , ale vadí, pokud nejste schopní dojít k rozumnýmu, oboum vyhovujícímu řešení...

to je dost velký životní moudro!
sem prostě moudrá to žena .... tohle je těžce vykoupené moudro

kachna_
Z hlediska majetkovýho jsem měla velký štěstí, že jsme se vzali, fakt je, že při dědickym řízení se tchyně nejdřív tvářila, jak mi všechno nechá (já jsem mlčela jako vždycky, když jsem s ní byla v kontaktu), potom to spravedlivě skončilo tak, že ona si nechala jejich rodinnej majetek, já svůj,
ideální kompromis ....ale bez tý svatby by jsi měla smolíka, podle toho, co čtu mezi řádkama

když Michal tam příbuzný chce
a nelze to teda udělat tak, aby jich bylo co nejmíň ( třeba jen rodiče )? Nebo mu vysvětlit, že obřad bude jen ve vaší réžii a oslava se pak udělá pro rodinu další den( víkend)?

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 13:58
- Nahlásit

brut
sem prostě moudrá to žena

jen se pochval nikdo jinej to tu neudělá

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 14:01
- Nahlásit

inu
stejně je to furt o tom, aby se vlk nažral a koza zůstala celá
to je ale vždycky a ve všem..

ale minule jsem si to nevodvezla a byl sajgon

Mě štvou lidi, keří se ani nezeptají, co bys chtěla a nutěj ti nějaký věci, který oni sami považujou za bomba a kůl :-/
a samozřejmě jim to říct nemůžeš, protože by to minimálně nepochopili, že?

Zjevně k Vánocům dostanu poklice na pánev
na velmi kvalitní pánev si zapomněla podotknout

máš tu odvahu říct jim do vobličeje, že nemaj nárok?
já jo , ale to neznamená, že to tak maj všichni.... právě proto by měli nastat ty kompromisy mezi těmadvěma, kterejch se to nejvíc týká

vy taky? To tady roznáší ta důra Ešuska! Sme to vod ní chytly
vzhledem k tomu, že sme s Ešuskou stejně starý teda mladý, tak bych řekla, že sme to chytly hned po narození

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 14:03
- Nahlásit

inu
jen se pochval nikdo jinej to tu neudělá
ste trefila hřebíček na hlavičku

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 14:06
- Nahlásit

brut
a samozřejmě jim to říct nemůžeš, protože by to minimálně nepochopili, že?

tak nějak.. navíc ne všechny můžeš poslat do prdele (což by možná pochopili, ale... pořád jsem na to dost slušně vychovaná), bohužel....

na velmi kvalitní pánev si zapomněla podotknout
pánev jsem si koupila svoji.. ale je mě záhadou, jak chtějí odhadnout ten rozměr v životě u nás nebyli.

že to tak maj všichni

já ne, ze stejnýho důvodu viz výše X-o

by měli nastat ty kompromisy mezi těmadvěma, kterejch se to nejvíc týká
myslíš něco jako: tak já si tě teda vemu, když musím, ale jen když tam nebude strašit tvoje famílie?

stejně starý teda mladý,
eště, že ses vopravila

Stejnak vám to ale nevěřím.. tobě teda jo, dyš máš ty děcka, ale jí ne. Vona určitě kecá

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 14:28
- Nahlásit

inu
tak já si tě teda vemu, když musím, ale jen když tam nebude strašit tvoje famílie?
to neprojde, to už jsem zkoušela já

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 14:31
- Nahlásit

kachna_

mě by to taky neprošlo..

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 14:32
- Nahlásit

inu
navíc ne všechny můžeš poslat do prdele (což by možná pochopili, ale... pořád jsem na to dost slušně vychovaná), bohužel....
ach ta výchova (v tomhle případě je dost blbý, když je člověk slušně vychovanej)

pánev jsem si koupila svoji.. ale je mě záhadou, jak chtějí odhadnout ten rozměr
no tak to potěš koště

já ne, ze stejnýho důvodu viz výše X-o
tomu rozumím, ale nerozumím jim a Kuboj.... nějak sem trochu mimo realitu, jak zjišťuju

myslíš něco jako: tak já si tě teda vemu, když musím, ale jen když tam nebude strašit tvoje famílie?
sem myslela, trošičku míň kategorické prohlášení

eště, že ses vopravila
tentokrát ruce předhonily myšlenku a ne naopak

Stejnak vám to ale nevěřím.. tobě teda jo, dyš máš ty děcka, ale jí ne. Vona určitě kecá
sem jí vždycky viděla v super rozpoložení, takže nemůžu soudit ....ale o mně se nejen doma říká, že startuju hned a bez spojky Harantííí to moooc dobře poznaj a pokud maj pud sebezáchovy, tak se velmi rychle kliděj pryč, když jim selže, tak sice mizej taky, ale plížením

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 14:34
- Nahlásit

kachna_
inu
mě by to taky neprošlo..
vy ste trůůůůpky ..... musíte jemněji, páč hošánci mají trochu natvrdlou kebuli, ale zase nejsou až tak dutý

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 14:35
- Nahlásit

brut
v tomhle případě je dost blbý, když je člověk slušně vychovanej)

hlavně nevím, jak bych to pak vyžehlila..

no tak to potěš koště
to nic, už jsem vobdržela i jinší hrůzy...

ale nerozumím jim a Kuboj
jim nerozumím, Kuboj jo.. Je to jeho rodina, ať je jaká chce.

ale o mně se nejen doma říká, že startuju hned a bez spojky
máš harantůch vočkovaný proti vzteklině?

Harantííí to moooc dobře poznaj
čikovný dětičky, připravený na život

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 14:37
- Nahlásit

brut
vy ste trůůůůpky ..... musíte jemněji,

Něco jako: hele, Kuboj, XY je příšerná čarodějnice, akorát mě tam bude vysírat. A YZ klade nechutný votázky. A AB se šťourá při jídle v nose.. to mi nemůžeš udělat, abych se ve svůj velkej den musela na něco takovýho koukat!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 14:55
- Nahlásit

inu
hlavně nevím, jak bych to pak vyžehlila.
no, právě, že nevyžehlila

to nic, už jsem vobdržela i jinší hrůzy...
kolik toho doma máš?

jim nerozumím, Kuboj jo.. Je to jeho rodina, ať je jaká chce.
to je, ale stejně tomu nerozumím.... fakt si občas připadám jak v jiném světě.... naštěstí mám podobně založenýho mužskýho

máš harantůch vočkovaný proti vzteklině?
nemám, ale mají po těch letech dobře vyvinutý pud sebezáchovy

čikovný dětičky, připravený na život
ti nevím, jestli zrovna tohle zužitkujou

Něco jako: hele, Kuboj, XY je příšerná čarodějnice, akorát mě tam bude vysírat. A YZ klade nechutný votázky. A AB se šťourá při jídle v nose.. to mi nemůžeš udělat, abych se ve svůj velkej den musela na něco takovýho koukat!!!!

Tak a teď máš na svědomí monitor, páč je totálně poprskanej ...si fakt trůpka všech trůpek

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 18:48
- Nahlásit

ŽENCKÝ, VY STE NĚJAK TVOŘIVÝ, TO BUDE TÍM VÝŽIVNÝM PÁNSKÝM A SVATEBNÍM TÉMATEM

k tomu jednu větu: Brůtofka má pravdu:

V tomhle ohledu by měl každý brát ohled jen na svoje přání v kombinaci s budoucím chotěm....

kachna_
tu první část s harantama řikat nemůžu

pár lehce splnitelnejch podmínek
jen pár a lehce splnitelnejch
brut
ty to tam vidět nechceš

prostě nic nevidim, nemůžu za to, to víš, zrak už tak neslouží

ne ta je lama....
ale.... lama je........ velblooooud!!

ten vidí i neviditelný

asi má lepčí zrak než já

si ho znala?

to nemusim, stačí znát jednoho jedinýho mužskýho na světě a znáš je všechny

tyá je lama, ty si vembloud ...v tom děláš nepořádek, pak se nediv, že budeš pštrosem

Brůtofko, já Ti furt řikám, že nemáš chodit na slunko bez čapky

takže klidně odšmiknu

tak když bychom se měly vidět, tak jo, a já zas vezmu libeček, uděláme výměnu

jak tě mohlo napadnout

sem byla na slunku bez čapky asi

Ešusek dostane svůj

von nemá nikdá dost.

ale občas mi vypadávají
moje nejhorší sny!!

inu
Voe, cos jim tam psala?

MAJN HERZ BRÉÉÉÉÉÉNT!!! ICH LÍBE DICH ABER GIB MIR BENZÍÍÍÍN!

to tak jako úplně ne, ale původně jsem i chtěla.
Ne to ne, ale pobavilo mě, jak zapracovalo podvědomí . Já vím, že se ta základna Ramstein píše jen s jedním M, ale tak to tam prostě v tý hlavě skočilo typicky Rammštajňácky a já si toho nevšimla. A nebo mi to přišlo naprosto přirozený . Ale kolegyně se smála a říkala něco ne přímo o magorech, páč to ona nepoužívá,ale tak skorem něco podobnýho

a vy zas nevíte, že já znám zkratky

esli zkracuješ, jako pečeš rakve, tak je to v cajku

k já bych chtěla ten klasickej,
a mocli to stojí? Ani nevím. Myslíš, že by se na to fakt nesešli?? Dyť to má samý výhody, nemuseli by vymejšlet dárek-nikdo, shánět dárek-nikdo, samý pozitiva.

proti vám sem hodná cholera

proti mně je každej hodná cholera

cák z fotky se dá něco poznat?
někdy jo

nevděčnější úkol jsi mi vybrat nemohla
ty neznáš větu: Jaký si to uděláš takový to máš??

ale klidně ho pošli , bude ščastnej, že se může vrátit k tobě

né, eště furt můžu k mamince

no to já sem zase moc velkej hrdopych,takže halt ta lavička a následně policajti

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 18:58
- Nahlásit

inu
máma mýho protějšku.. by mě uškrtila
a tak to bude chtít udělat tak jako tak

To tady roznáší ta důra Ešuska! Sme to vod ní chytly

za co zas můžu???

kachna_
fakt je, že při dědickym řízení

to je mi líto

<< 1 ... 756 . 757 . 758 . 759 . 760 . 761 . 762 . 763 . 764 . 765 . 766 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání