Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 756 . 757 . 758 . 759 . 760 . 761 . 762 . 763 . 764 . 765 . 766 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 11:37
- Nahlásit

Dobré skoro poledne milé dámy

Sem koukala na předpověď počasí a myslím, že celý víkend budu konečně péct a vyvařovat v kůchni, protože má lejt.
Sem na pondělí objednaná na rehabku na ultrazvuk, tak doufám, že nebudou kroupy.

PetraK
když budu hodně psát, nikdá to už nenajdete
si budu psát čísla stránek, aby se to dalo dohledat

přestaň se mi posmívat, že vypadám jako Zvonik vod Matky Bóži.
do toho máš ještě daleko, ale můžeš bejt v počátečním stádiu, takže Zvoníček

aji to tupý?
sem přemejšlela, co tupý máš na mysli, než mi došlo, že oko

jasně, ale základní šablona je furt stejná
jj, Bůh to s tím Adamem trochu nezvládl

COOO? CO BY SE TI ZAVAŘILO???????????????
prosím pěkně MOZEK ...ale nevím, zda -li to znáte

hele ty unikající pjoumatiko, řiká - mám grif, vypěstovanej od dětství
jak vypadá unikající pjoumatika? Grif negrif.... budu hlídat a tyx budeš baštit

von nejni adoptovanej? Von je dovopravdickej Tvůj??
chudák malej, jestli má nějakej náš grn, tak ho mooooc lituju

možná by po tobě mohla přebrat funkci vrchního ouhyla
to určitě ...ty tu vymejšlíš takové sprosťárny, tak si úspěšně přebrala Fajce MISTRA OUCHYLŮ

Fajka
jj to je přesně ono ..už sem si zvykla tak že bych bez toho bejt nemohla
tomuhle vysvětlení naprosto rozumím.... já zase mám relax bez psů, protože sem s nima furt

ted tu přibylo za poslední 3 roky víc jak 20 stálejch obyvatel další 4 baráky rozestavěný a nepřidaj nám sem ani kontejner na petflašky
my sme si vydupali na městě nový dva kontejnery na tříděnej odpad, když sme jim všechny tříděný věci začali nosit na radnici.... docela dobrá věc, do dvou měsíců sme je tu měli

no to snad ani nebyl zajímavej začátek to byl horor
sem to nechtěla až tak psát

moc díky, ještě že tě mám..každýmu je to úpá fuk krom papíru kterej přišel že nám nemůžou v žádosti vyhovět se nic neděje a nějaký řešení v nedohlednu
neboj, nějak se to pořeší.... šak to znáš... musíš neustále vše připomínat, prudit a oni se ti panáčci rozhoupou. Jen se obávám, že to bude muset jít přes tu fiksku
Ještě mně napadla jedna varianta, ale tu musím nejdřív probrat doma....

achjo se nebudu rozčilovat nedělá mě to dobře dneska po ránu... bolí mě při tom pusa ...
nerozčiluj se, nemá to cenu.... jak ti dneska je?

PetraK
jo to je ta nejhorší verze
ono stačí, když má zafixovanou jen jednu variantu z těch co jsem vyjmenovala

sem psala, že je Ešus teda tvoje harantííí, ne žes ho porodila, k tomu ses přiznala ty sama, ouhyle
když je můj harantííí, tak by sem ho musela porodit, páč já jiný než takhle vlastní nemám

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 11:58 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

inu
Ty Tarzan, já Jane. Ty jít umýt nádobí, hned! Ty mi koupit dům, do roka! Ty mi koupit dalšího psa, do týdne! Ty neremcat, nežárlit, nechodit do hospody. Ty nebýt agresivní. Ty se nervat! Ty nosit domů velká výplata! Ty nebýt tvrdohlavá! Ty se umět omluvit! Ty mít pochopení. Ty mít nějakého koníčka! Ty sportovat, aby dlouho vydržela! Ty neodmlouvat a nestěžovat si. Pro další instrukce přijít zítra!"
blbkóóóó ´

místo toho, aby poslouchal, co mu říkáš vidí jen ženckou, kerý klape pant a přitom si myslí něco o prdeli, páč von to přece ví líp?
by šel a to hodně rychle pápá, páč bych to nevydejchala

PetraK
pokud by ten druhej se mnou nebyl ochotnej opravdu spolupracovat a byl rozhodnutej si jet jen a jen po svým, tak je to ztráta nervů a času. Pokud mu za to stojím, bude mít snahu zapojit mozek, když ho nezapojí, nebude mít už o co stát. I kdyby mě to mělo sebe víc bolet. Vztah je O DVOU, VŽDYCKY O DVOU. Jo každej máme nějaký chyby, já jich mám na výběr úplně jako moc. ALe musí tam být ochota ke vztahu a vztah je o tom, že jedeme spolu. NE VEDLE SEBE
tak pod tohle se okamžitě podepíšu

no a ty bys neocenila, kdyby Ti druhá strana řekla.... sem na tebe pyšnej protože....
myslím, že tohle by ocenil každej.... jen někdo to řekne jednou a platí to u něj dalších padesát let, i když už to nikdy nezopakuje a další to říká častěji....

Tohle je stejně důležitý, jako stát si za tim co už je přes mou mez.
pravda pravdoucí

Jen bych podotkla, že se lidi musí do tohoto stádia postupně dopracovat a zase je to o tom, že někomu to trvá chvíli, jinému delší dobu

inu
uhhh... rači ne...
tys to pochopila blbě, ale mě se to na veřejným foru jaksi nechce vysvětlovat
myslím, že ti rozumím.... jen bych k tomu podotkla, že pokus v alespoň drobných věcech nikdy neškodí

já bych v tomhle ohledu moc chtěla mít jednoduchej život, bo jinak mám totiž práce dost
to asi všichni , ale pokud na vztahu nepracuješ, tak od něj sice můžeš čekat velký věci, ale výsledek se prostě nedostaví

pes tě má dycky rád a je mu jedno, jak vypadáš nebo seš nasratá na okolní svět
pokud máš správného partnera, tak to bude brát stejně
Jen bych k tomu podotkla, že někdo má štěstí a najde ho hned, jiný chvíli tápe a hledá, další ho nenajde nikdy, protože kouká špatně

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 13:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

inu
ale mě se to na veřejným foru jaksi nechce vysvětlovat

ale jo jasný,ono taky tady.... a navíc, každej to vidí jinak.

moc chtěla mít jednoduchej život

to asi nejde. Pohádky nefachčej, to je právě ten problém, že jsme vychovaný na pohádkách o princích a o tom, jak pohádka končí svarbou a žili ščastně až do konce života. Jenže se tam zapomněli zmínit o naprostejch běžnejch denních detailech a zádrhelech :-D, jako třeba že princ nerad nakupuje v sámošce, ale tak nějak musí pochopit, že proč by měla jezdit do sámošky furt jen princezna, když žerou voba a navrch vona z toho co nakoupěj ešče taky vaří a to nakupování nesnáší stejně jako ten princ, takže buď přestane prince bejt protivnej že se musí nakupovat, nebo halt scípne hlady, páč princezna se na vaření vyprdne - neboť ona to aspoň využije k tomu, že bude držet dietu, bude krásnější, štíhlejší, zatimco princovi hrozí, že zdechne

pes tě má dycky rád a je mu jedno, jak vypadáš nebo seš nasratá na okolní svět

a no tak já předpokládám, že člověk je s tím druhým protože ten ho má rád, kdyby neměl, tak proč s ním bejt??

a to že sem nasratá na okolní svět tomu psovi taky jedno neni, páč ten vztek taky cejtí a pak se rozhodně chová jinak, než když jsi v poho , stejně jako ten dvounožec.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 13:23
- Nahlásit

brut

celý víkend budu konečně péct a vyvařovat v kůchn

máčovko. Já si hodlám konečně užít to, že se budu moct snad nadechnout a hodlám servírovat suchou skývu no tak úplně jako ne, ale prostě kůchňa je přes léto skorem zavřená

Sem na pondělí objednaná na rehabku na ultrazvuk,

tak to dostaneš asi zabrat co?? Bude to v prahé? Mám vzít libeček?

si budu psát čísla stránek, aby se to dalo dohleda

hele ty si místo matematiky di nastudovat lamy a vembloudy

Zvoníček

ová! Zvoníčková

co tupý máš na mysli, než mi došlo, že oko

tos nemusela přemejšlet. u mě je tupý naprosto všechno

jj, Bůh to s tím Adamem trochu nezvládl

a tak víš co, je to jen prototyp
(bože feministky by měly radost )

ale nevím, zda -li to znáte

copak vo to, jednou sem ho viděla - v lihu. Teda von byl naloženej v lihu, já výjimečně střízlivá ,
ale že by se tohle mohlo udát TOBĚ???

(myslim tim, že bys někde omylem přišla k mozku, ne že bys byla střízlivá )

budu hlídat a tyx budeš baštit

vlk taky sliboval. nech je radši Fajfce, ta je potřebuje

má nějakej náš grn, tak ho mooooc lituju

jojo, von je chudinečka velíká

.ty tu vymejšlíš takové sprosťárny

jááá? Já jen občas blbě čtu a za to může to moje tupý voko přece. a horko taky a únava. To vono samo.

páč já jiný než takhle vlastní nemám

a tak je adaptovanej omylem no!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 13:26
- Nahlásit

brut

platí to u něj dalších padesát let, i když už to nikdy nezopakuje

tož si vo to prostě řeknu,

í do tohoto stádia postupně dopracovat a zase je to o tom, že někomu to trvá chvíli, jinému delší dobu

no bať a od toho jsou tu ty,který už dopracovali, aby to těm, co pracovat začínaj řekli. Aby jim ušetřili kus cesty. Otázka je, ešivá ty co pracovat začínaj to pochápnou a zaříděj se podle toho a budou to pak mít snažší.

ale pokud na vztahu nepracuješ, tak od něj sice můžeš čekat velký věci, ale výsledek se prostě nedostaví

tááááák

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 13:29
- Nahlásit

Dámy, blíží se k nám pořádná bouřka... práská to všude okolo a obloha je úplně černá
Sem musela honem uklidit všechno, co bylo venku, zabezpečit kytky a bylinky..... no vůbec se na bouřku netěším, jen doufám, že mi stihne doprat pračka než se k nám dostane

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 13:35
- Nahlásit

brut

Dámy, blíží se k nám pořádná bouřka...

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuž ??

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 13:42
- Nahlásit

PetraK
Já si hodlám konečně užít to, že se budu moct snad nadechnout a hodlám servírovat suchou skývu no tak úplně jako ne, ale prostě kůchňa je přes léto skorem zavřená
vzhledem k tomu, že má lejt a bude zima, tak se velmi ráda do kůchně postavím... jinak v horkách téměř nevařím

tak to dostaneš asi zabrat co?? Bude to v prahé? Mám vzít libeček?
nedostanu... ultrazvuk trvá jen 5 minut, bude u nás, protože kvůli tak krátký době do Práglu nepojedu. S libčkem se ozvu, myslím, že v úterý bych tam sjet mohla... ale ještě to musím doladit

hele ty si místo matematiky di nastudovat lamy a vembloudy
nemusím, já už to vidíííím ( či umím)

ová! Zvoníčková
si sama psala, že budeš Zvoník, tak nekřič, že tam chceš -ová ... Budeš Zvoníček a basta

tos nemusela přemejšlet. u mě je tupý naprosto všechno
blpkoooo

a tak víš co, je to jen prototyp
(bože feministky by měly radost

malilinkato

copak vo to, jednou sem ho viděla - v lihu
hmmm, když jen jednou.... to mám asi štěstí, že já víckrát ( naloženej v lihu, myslím)

ale že by se tohle mohlo udát TOBĚ???
no, já dutou lebzinku nemám, páč bych pak nemohla do větru, jak bych se vznášela

myslim tim, že bys někde omylem přišla k mozku, ne že bys byla střízlivá
střízlivá jsem furt.... a teď zvlášť, páč mi okolo baráku práská jeden hrom za druhým

vlk taky sliboval. nech je radši Fajfce, ta je potřebuje
nene, Fajka dostane jiný

jojo, von je chudinečka velíká
nechtěla si říct malinkatá ?

jááá? Já jen občas blbě čtu a za to může to moje tupý voko přece. a horko taky a únava. To vono samo.
no, stejně si po Fajfce převzala štafetu, i přes všechny tvý výmluvy

a tak je adaptovanej omylem no!
ok, je omylem adoptovanej do mých harantííí a má maďarský předky ( což teda mojí vlastní harantííí fakt maj )

tož si vo to prostě řeknu,
někdo neopakuje, ale neustále dokazuje .... mám tenhle exemplář doma a nevadí mi to

Otázka je, ešivá ty co pracovat začínaj to pochápnou a zaříděj se podle toho a budou to pak mít snažší.
jak kdo, paní, jak kdo

Tak a si vypnu počítač, páč to fakt okolo děsně práská

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 13:43
- Nahlásit

PetraK
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuž ??
šílená, hnusná, děsná...... a de to ze dvou stran.... jedna půjde po Berounce, druhá rovnou na Prágl

inu
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 13:54
- Nahlásit

brut
myslím, že ti rozumím
né, taky asi úplně né, soudě podle toho dodatku

ale pokud na vztahu nepracuješ, tak od něj sice můžeš čekat velký věci, ale výsledek se prostě nedostaví
já bych i pracovala, kdyby druhá strana spolupracovala sem tím chtěla jako říct

PetraK
jako třeba že princ nerad nakupuje v sámošce, ale tak nějak musí pochopit, že proč by měla jezdit do sámošky furt jen princezna, když žerou voba a navrch vona z toho co nakoupěj ešče taky vaří a to nakupování nesnáší stejně jako ten princ, takže buď přestane prince bejt protivnej že se musí nakupovat, nebo halt scípne hlady, páč princezna se na vaření vyprdne - neboť ona to aspoň využije k tomu, že bude držet dietu, bude krásnější, štíhlejší, zatimco princovi hrozí, že zdechne

Voe, já chci být tvoje dítě!!! Kdybys mě před spaním krmila tímdle, tak bych byla dokonale připravená na život

Padej se množit! Mrháš potenciálem

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 13:59
- Nahlásit

brut
tak se velmi ráda do kůchně postavím...

se přiznám že ne, ne. Bude ešče dlouho trvat, než začnu žit.Tohle je na mě vražda. Kolaps fakt za dveřima

nedostanu... ultrazvuk trvá jen 5 minut,

aha, já myslela, ešivá ti to dočasně nerozrajbuje.

Tak uvidíme, ešivá outerek klapne. jo? Mám poznámku v telefénu, že mám vzít libeček.

já už to vidíííím

prt, leda tak žuby žahnutý naholu

Budeš Zvoníček a basta
tio nevim esi bude Brtnik ščastnej

( naloženej v lihu, myslím)
fůůůůůůůůůůůůůůůůůj hnus ble.

lebzinku nemám,
nebudu Ti brát iluze D

a teď zvlášť, páč mi okolo baráku práská jeden hrom za druhým

seš horší než já, když seš střízlivá jen když je bouřka D

nene, Fajka dostane jiný
nejsu lakomá, podělim se

nechtěla si říct malinkatá ?

ta zrzavá hrouda rozhodně je všechno, ale ne malinkatá

stejně si po Fajfce převzala štafetu,
a to teda nene. Nejni nic úhylnějšího, než chtít Travoltu nahýho a s pštrosem!!

má maďarský předky ( což teda mojí vlastní harantííí fakt maj
no tak vidíš, jak vám zapad do rodiny, takže až ho budu chtít reklamovat, vim kam jít

někdo neopakuje, ale neustále dokazuje
jojo, to jo, ale když se mi zdá, že dlouho nejsem pochválená, tak si řeknu, že aby se mi řeklo, že jsem nejšikovnější, nejlepší, nej Koláče pod sluncem. Mám ráda, když mě chválej

jak kdo, paní, jak kd
možná je to nepřenosný a to je škoda.
Tak a si vypnu počítač
Tak páčko

. a de to ze dvou stran

no naždáár!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:02
- Nahlásit

inu

Voe, já chci být tvoje dítě!!!

to si nepřej. Vojenskej režim by se ti asi nelíbil synovci by mohli vyprávět U nás vládne kazeň a pořadek, jak řikal - tetkon si kurnik nevzpomenu kdo

Kdybys mě před spaním krmila tímdle,
tak se tim najez tetkon a ve stravitelný formě - VE STRAVITELNÝ FORMĚ - předej své druhé půli. Ti řikám, jaký si to uděláš, takový to máš. Ale to žádná z nás neví hned. Teda takhle asi naše generace to nevěděla. Ty mladší ročníky už by mohly, pokud jim to matky natloukly do těch zamilovanejch makovic.

inu
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:05
- Nahlásit

PetraK
VE STRAVITELNÝ FORMĚ - předej své druhé půli.
ale my s tímdle problém nemáme: princ nescípne bo chodí to závodní jídelny a princezna si vaří maso s liškovou omáčkou a zeleninovou rýží

jaký si to uděláš, takový to máš.
tak to bez debat, každopádně stejnak si myslím, že to hodně závisí na tvárnostním potenciálu tvýho protějšku..

inu
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:07
- Nahlásit

JInak brůtofko díky za reminder, musím si vyprat něco na tu svatbu!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:10
- Nahlásit

inu

ale my s tímdle problém nemáme: princ nescípne bo chodí to závodní jídelny a princezna si vaří maso s liškovou omáčkou a zeleninovou rýží

TO BYL PŘÍKLAD, KUBO. Na tohle nasaď jakoukoliv jinou situaci, kdy druhej nespolupracuje, protože mu nespíná, že 2=2 a ne 1+1

že to hodně závisí
na kreativitě modeláře víc

inu
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:12
- Nahlásit

PetraK
TO BYL PŘÍKLAD, KUBO.
GDE??? GDE????????????

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:14
- Nahlásit

inu

GDE???

kdyby tu byl, tak jen dobře. Dostalo by se mu stravitelné formy

inu
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:17
- Nahlásit

PetraK
kdyby tu byl, tak jen dobře. Dostalo by se mu stra

mě by se dostalo zcela jiné formy, páč by asi nerozdejchal, že ho někde probírám

A propos, nemáte někdo nějakej dobrej recept na něco s borůfkama?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:22
- Nahlásit

inu

mě by se dostalo zcela jiné formy, páč by asi nerozdejchal, že ho někde probírám

je vidět, že je nepoučenej. jinak by věděl, že holčičky hošíčky začasto probíraj

A propos, nemáte někdo nějakej dobrej recept na něco s borůfkama

co klasickej koláč?? A nemusíš ho dělat ani kynutej -

2 vejce ušlochtat v robotu s hrnkem cukru
přidat 3/4 hrnku oleje a vanilkový puhding v prášku-šlochtat
přidat vanilkový cukr a hrnek mlíka - šlochtat
přidat dva hrnky polohrubý mouky a pr.do prd. (jak řikáme prášku do pečiva) šlochtat.
Nalít na vymazanej plech, posypat hojně borůtfkama a drobenkou. A pak už mít jen filajový žuby žahnutý naholu a kafe k tomu

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:23
- Nahlásit

inu
né, taky asi úplně né, soudě podle toho dodatku
asi úplně nééé, ale to je samozřejmé... navíc ten dodatek tam byl jako vysvětlení či drobné upozornění

já bych i pracovala, kdyby druhá strana spolupracovala sem tím chtěla jako říct
tak to sem pochopila správně....ale občas tu druhou stranu musíš popostrčit, páč jak už tu bylo řečeno, chlapečci sou trošinku nedůvtipný a těžkopádnější

Padej se množit! Mrháš potenciálem
šak bude, jen co dotáhneme ten slib do konce

PetraK
se přiznám že ne, ne. Bude ešče dlouho trvat, než začnu žit.Tohle je na mě vražda. Kolaps fakt za dveřima
já vím, ale v tomhle směru sem malinko šoupnutá jinam a po pár dnech bez pečení se mi zkrátka stýská

aha, já myslela, ešivá ti to dočasně nerozrajbuje.
nene, sem na to zvědavá, páč to budu absolvovat poprve... navíc většinou ty ultrazvuky nepomáhají, ale co když tentokrát..

Tak uvidíme, ešivá outerek klapne. jo? Mám poznámku v telefénu, že mám vzít libeček.
já ti během víkendu dám vědět, třeba pojedeme na výlet okolo vás a zastavíme se... ovšem to je zatím jen teorie

prt, leda tak žuby žahnutý naholu
ty vidím taky

tio nevim esi bude Brtnik ščastnej
jo, to už si doma musíš vyřešit sama

fůůůůůůůůůůůůůůůůůj hnus ble.
náhodou je to zajímavý

nebudu Ti brát iluze
chceš snad říct, že nemám lebzinku?

seš horší než já, když seš střízlivá jen když je bouřka
sem byla víc jak střízlivá ....sem byla opocená až na pérdeli, páč sem musela honem všechno uklidit, vyvenčit plesnifce a neustále kontrolovat pračku..... naštěstí už je bouřka pryč a bez ztráty květinky

nejsu lakomá, podělim se
nenene, Fajka má jiný a ty máš svoje .... to by se ti líbilo, aby Fajka slupla tvou odměnu , nic takovýho, hezky si jí spapáš sama

ta zrzavá hrouda rozhodně je všechno, ale ne malinkatá
je malinkatá, hubeňoučká na dlouhých nožičkách

a to teda nene. Nejni nic úhylnějšího, než chtít Travoltu nahýho a s pštrosem!!
ti nevím, jestli porod psa není úchylnější

no tak vidíš, jak vám zapad do rodiny, takže až ho budu chtít reklamovat, vim kam jít
reklamace nebereme, už prošla lhůta

jojo, to jo, ale když se mi zdá, že dlouho nejsem pochválená, tak si řeknu, že aby se mi řeklo, že jsem nejšikovnější, nejlepší, nej Koláče pod sluncem. Mám ráda, když mě chválej
si musím zapamatovat, abych to při příštím setkání tak pětkrát zopakovala

možná je to nepřenosný a to je škoda.
myslíš? Bych řekla, že zkušenosti se mají získávat svýma chybama, páč se těm chybám pak člověk spíš vyhne, než když se to jen "naučí" od někoho...

no naždáár!
huš šla směrem k vám, ale zataženo je furt... hnus tenhle skleník

inu
princezna si vaří maso s liškovou omáčkou a zeleninovou rýží
to zní moc dobře

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:27
- Nahlásit

inu
JInak brůtofko díky za reminder, musím si vyprat něco na tu svatbu!
není zač.... maj klasiku v bílých šatech atd. nebo budeš moct mít na sobě něco normálního, pohodlného?

... prostě chlapeček, no

propos, nemáte někdo nějakej dobrej recept na něco s borůfkama?
záleží na tom, jestli chceš péct či nikoliv

inu
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:27
- Nahlásit

PetraK
že holčičky hošíčky začasto probíraj
veřejně na fóru?

posypat hojně borůtfkama
sem četla hojně posypat brůtofkama

sem přehřátá.. asik

brut
tak to sem pochopila správně
tak sem asi nepochopila, žes to pochopila.. sem fakt přehřátá

jen co dotáhneme ten slib do konce
nemáš nějakej hezkej papír? Aby to jako bylo stylový

to zní moc dobře
pokavaď to nedopadne jako ty rakve

inu
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:28
- Nahlásit

brut
maj klasiku v bílých šatech atd
nic nevím, hrozně s tím nadělá

takže sukňa, slušný triko nebo tak něco a hotofson

záleží na tom, jestli chceš péct či nikoliv
znáš mě, čím víc různorodosti, tím líp, já huž si vyberu

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:38
- Nahlásit

brut

ale občas tu druhou stranu musíš popostrčit, páč jak už tu bylo řečeno, chlapečci sou trošinku nedůvtipný a těžkopádnější

vona je dřevo utesaný v konjunkci smrku a borovice

ne inu - to myslím v legraci, ale věř, že máme pravdu , když trochu začaruješ, budeš se divit

brut
jinam a po pár dnech bez pečení se mi zkrátka stýská
šak já vim, to je asi jako kdyby mi sebrali co??? No?? Kdo uhádne???

nene, sem na to zvědavá, páč to budu absolvovat poprve... navíc většinou ty ultrazvuky nepomáhají, ale co když tentokrát.
mi to pomohlo (pochopitelně na něco jinýho a byla to banalita), ale nejdřív to vypadalo, že je hůř. až pak lepší.

dám vědět, třeba pojedeme na výlet okolo vás a zastavíme se...
Jééé!! Já ho stejně fiknu, šak ho můžeš mít klidně už usušenej, ne?

jo, to už si doma musíš vyřešit sama

jasně, přídu domu a řeknu, brej den,sem ňákej Zvoníček a budu s vám tetkon žít. No...... tak uvidíme co to udělá

náhodou je to zajímavý
sem zapomněla, žes Páně Koukolíka žákyně

chceš snad říct, že nemám lebzinku?

no tu jo, páč jinak by Ti pršelo do krku

.sem byla opocená až na pérdeli

mazej k Fyfyně

.. naštěstí už je bouřka pryč
ne!! ne!! jak to???

je malinkatá, hubeňoučká na dlouhých nožičkách

si ho dlouho neviděla Arnolda, co? .

ti nevím, jestli porod psa není úchylnější
dobře, vyhrálas, seš královna fšech ouhylůch

, už prošla lhůta

ajo , tak budu aspoň psáž stížnostě

si musím zapamatovat, abych to při příštím setkání tak pětkrát zopakovala

nebude to kapek úhylný v cukrárně??? ale co, sme úhylové? Sme! A já je vemu DDtém, nebo co sem to řikala (už ani nevim proč ? )

myslíš?

hm myslim, páč kdyby to přenosný bylo, spoustě párům by to ušetřilo motání se v kruhu, kdyby uměli pořádně komunikovat a věděli jak funguje ten druhej - což je opravdu diametrálně rozdílný a v tom je taky jádro pudlika.

hnus tenhle skleník

NECHCI SKLENIK, CHCI VOCHLAZENÍ!!

dělá se tmááááááááááá!! Snad to bude pořádný. esli jo, tak MŮJ ČAS PŘICHÁZÍ!!!

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:39
- Nahlásit

inu
veřejně na fóru?
jj, veřejně na foru či jinde.... třá na fejsbuku

pomooooc, chtěla by mě upéct

tak sem asi nepochopila, žes to pochopila..
to nevadí

nemáš nějakej hezkej papír? Aby to jako bylo stylový
černej?

pokavaď to nedopadne jako ty rakve
to snad nepečeš

nic nevím, hrozně s tím nadělá
tak to ti nezávidím.... naprosto hrozná představa

takže sukňa, slušný triko nebo tak něco a hotofson
u mě by to bylo.... kalhoty, tunika a hotofson

znáš mě, čím víc různorodosti, tím líp, já huž si vyberu
ok, jdu pohledat.... jinak já většinou peču buď koláč nebo bublaninu, popř. buchty nebo koláče.... z nepečenýho ten smetanovej dort ... u nás tohle vyžadují neustále

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

inu

veřejně na fóru?

ale tak časy se mění Kamile. Chlapi to tady stejně nečtou - Psíček a Argosek jsou čestný výjimky a holčičky vědí, wo co go.

HEKTOFÓÓÓÓÓÓR

sem přehřátá..

tomu se říká outkam!!
i, četla sem tam i

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:42
- Nahlásit

inu

nemáš nějakej hezkej papír?

jako jedinej hezkej papír se počítá RUČNÍ papír z Losin

a proč?? Páč na ten se nedaj dělat podvody

inu
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:48
- Nahlásit

brut
třá na fejsbuku

ty chodíš na fejsbůk?

chtěla by mě upéct
to né, jen jsem přemejšlela, jestli najdu dost velkej plech

tak to ti nezávidím.... naprosto hrozná představa
fakt nic nevím, krom toho, kde a kdy to je. Jo a jak vypadá svatební oznámení a kdo je ženich... jinak nic

tunika a
gatě mám jen černý a tuníka nemám ani jednoho

u nás tohle vyžadují neustále
jo tak proto sem v Jizerkách nenašla ani jednu borůfku.. brůtofky je fšechny vyžrali!!!!

PetraK
i, četla sem tam i

že mě to nepřekvapuje

RUČNÍ papír z Losin

ten asi nedělaj f černý

Páč na ten se nedaj dělat podvody
Jaký jako?

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:52
- Nahlásit

PetraK
vona je dřevo utesaný v konjunkci smrku a borovice
dobrá kombinace, by se mi hodila do chaty

šak já vim, to je asi jako kdyby mi sebrali co??? No?? Kdo uhádne???
že by vaření?

mi to pomohlo (pochopitelně na něco jinýho a byla to banalita), ale nejdřív to vypadalo, že je hůř. až pak lepší.
faakt? Tak snad to bude opravdu účinkovat

Jééé!! Já ho stejně fiknu, šak ho můžeš mít klidně už usušenej, ne?
to můžu, páč bych ho stejně sušila

jasně, přídu domu a řeknu, brej den,sem ňákej Zvoníček a budu s vám tetkon žít. No...... tak uvidíme co to udělá
myslím, že by si tím Brtníka moc nerozhodila

sem zapomněla, žes Páně Koukolíka žákyně

o tu jo, páč jinak by Ti pršelo do krku
máš pravdu, tak mi opravdu neprší , většinou mi prší na brejle... má to nějakou souvislost?

mazej k Fyfyně
nemyslím, že by chtěla další pérdelku

ne!! ne!! jak to???
šlo to rychle pryč, ale zase tu někde bouří ....se obávám, že tentokrát se trefjej do těch buřin s doplňkama, má bejt takhle hnusně až do neděle

si ho dlouho neviděla Arnolda, co?
nooo, neviděla

dobře, vyhrálas, seš královna fšech ouhylůch
Jááááááááá? Já teda ne!!!!! To ty jsi to vymyslela, tak si královnou ty .... já můžu být tak max. Kašpárkem

tak budu aspoň psáž stížnostě
na lampárnu?

nebude to kapek úhylný v cukrárně???
nebude, kde jinde by to mělo ten správnej efekt?

ale co, sme úhylové? Sme! A já je vemu DDtém, nebo co sem to řikala (už ani nevim proč ? )
ty si fáákt trůůůpka

hm myslim, páč kdyby to přenosný bylo, spoustě párům by to ušetřilo motání se v kruhu, kdyby uměli pořádně komunikovat a věděli jak funguje ten druhej - což je opravdu diametrálně rozdílný a v tom je taky jádro pudlika.
ono to svým způsobem přenosný je, zvlášť, když člověk pozoruje okolí ( třeba doma v rodině), ale ne vždycky si to člověk dá včas dohromady a poučí se z toho

NECHCI SKLENIK, CHCI VOCHLAZENÍ!!
já taky a dost se na něj těším .... i když zimu já nerada, tak velký horko taky ne

dělá se tmááááááááááá!! Snad to bude pořádný. esli jo, tak MŮJ ČAS PŘICHÁZÍ!!!
teď teprve poznáme, jestli seš ten čert nebo ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 14:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

inu

jestli najdu dost velkej plech

další Hanibalka!! Ty dělej Brůtofce asistentku

brůtofky je fšechny vyžrali!!!!

je nedožera hroznej nedožera

ten asi nedělaj f černý

zkusit to můžete

Jaký jako?

naprosto žádný právě. proto ho používá pan prezident
a Koláče

že mě to nepřekvapuje

divný, fakt divný

<< 1 ... 756 . 757 . 758 . 759 . 760 . 761 . 762 . 763 . 764 . 765 . 766 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání