| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 19:00
- Nahlásit
brut
Harantííí to moooc dobře poznaj a pokud maj pud sebezáchovy, tak se velmi rychle kliděj pryč, když jim selže, tak sice mizej taky, ale plížením
Ešus je tvoje harantííí!
Jedinej kdo je sviňák rezistentní je Kostižer. Ten smeták vůbec neřeší, že mu de vo život a hodlám ho ubezdušit, a pak se diví, když je v průseru
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 19:26
- Nahlásit
PetraK
to je mi líto
5 let je dlouhá doba a navíc se mi podařilo najít i napodruhý skvělýho mužskýho, to je skorem zázrak , myslim, že si nemám právo stěžovat. Jo a eště, i když to bylo moc krátký, stálo to za to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 19:35
- Nahlásit
kachna_
navíc se mi podařilo najít i napodruhý skvělýho mužskýho, to je skorem zázrak
to je skvělý. a ne skorem, ale úplně zázrak. A je to moc dobře, moc Ti to přeju.
Jo a eště, i když to bylo moc krátký, stálo to za to
jsi statečná.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 19:39
- Nahlásit
PetraK
Ramstaaaajn
Hele, pani, nechcete se zase stavit za nama stejne jak vloni? Vite kam, budeme tam s matheou od pristiho ct.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 19:54
- Nahlásit
Fifi
nechcete se zase stavit za nama stejne jak vloni?
Když já nevím vůbec kam jedeme :-D. Stejně jako každý rok se to dozvím až na místě :-D. Uvidím, kdybychom jeli okolo, tak se určo ozvu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 19:57
- Nahlásit
PetraK
Když já nevím vůbec kam jedeme
Anojovlastne. tak kdyby naaahodou! Budu doufat, ze se ozvete.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:04
- Nahlásit
Fifi
já vám pani nechci kazit radost, ale to je asi moc nepravděpodobný, že bychom podruhý v krátký době jeli do Kérkonoš. Brtink to pokaždý mění.
Já si letos přála moc jet směr k Lípě, ¨že bych dodržela jednu slíbenou návštěvu. teď je to ale jedno
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:10
- Nahlásit
zdar lidi!!!!
hlásím vyklizenou komoru a sbalenou skříň s knížkama
v pátek mam dovču, tak bude balící den
a zítra přijde navečer odhadce z banky, kvůli hypotéce, tak snad nám tu nemovitost odhadne dobře
a co jste to tu nasadili za téma, pár dní před naším výročím svatby???
naše svatba byla děsná prdel a klidně bych se vdávala znova, ale je to tím, že mám skvělou rodinu a dobrý příbuzný, se kterýma je sranda a které jsme tam chtěli mít. začali jsme v podstatě ve čtvrtek večer, v pátek obřad a oficiální část, v sobotu pokračování na zahradě, no a končili jsme v neděli vpodstatě odpoledne chápu, že pokud si s lidma kolem sebe nerozumíš, tak je na svatbě nechceš, ale oni to berou jako samozřejmost ... jsem ráda, že tohle jsme řešit nemuseli, stejně jako jsme rádi, že se všichni naši rozvedení rodiče snesou a na svatbě mohli být každý se svým novým partnerem a jak se nám ti všichni rodiče teď hodí, když jezděj makat na barák
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:20
- Nahlásit
Janiii
a co jste to tu nasadili za téma, pár dní před naším výročím svatby???
to je takový oživení pro letní dny
naše svatba byla děsná prdel a klidně bych se vdávala znova, ale je to tím, že mám skvělou rodinu a dobrý příbuzný, se kterýma je sranda a které jsme tam chtěli mít
no když je to tahle verze, tak jasný že dobrý, ale ono to málokdy takhle klapne. U nás taky nebyl problém a svatba byla fajn. Ale i tak jsem klidně pro variantu ve dvou a svědci, max rodiče, páč kolikrát je to šaškárna. Líbila se mi svatba našich známých, který to udělali přesně ve dvou a pak to ostatním oznámili. Nevěsta i tak byla za princeznu, fotky z bílý hory na lavičce s jejich vižlou jsou dokonalý(navíc černobílý, takže s atmosférou). Oba to tak chtěli a udělali to tak. Blbý je, když se nemůžou dva dohodnout, to se musí na obou stranách povyustupovat, no.
a jak se nám ti všichni rodiče teď hodí, když jezděj makat na barák
ty seš náááánáááááá
v pátek mam dovču
ale žádnej bazének!!jasný?? budeš makat!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:23
- Nahlásit
ty seš náááánáááááá
prooooč??? by se nám jich hodilo i víc ale to už nějak neni prakticky možný
žádnej bazének!!jasný??
noooooo ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:26
- Nahlásit
Janiii
ale to už nějak neni prakticky možný
vono taky hledejte ty pravý do páru furt. Třá kdo by byl ochotnej chodit v létě v zimní čepici a šále, ž ejo
noooooo ....
NEEEENENE!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:31
- Nahlásit
brut
kolik toho doma máš?
za ty roky nepočítaně
si fakt trůpka všech trůpek
říká se blpka, pani
Jinak mám v nohách tisíc mil a poukaz do IKEi
PetraK
a mocli to stojí? Ani nevím. Myslíš, že by se na to fakt nesešli?? Dyť to má samý výhody, nemuseli by vymejšlet dárek-nikdo, shánět dárek-nikdo, samý pozitiva.
no, to voni sou, dyš je to tak do dvou litrů. Bohužel luk stojí poněkud povícero. TEda takovej ten co něco vydrží...
No a k tomu šípy a vybavení.. depak, možná jednou
ty neznáš větu: Jaký si to uděláš takový to máš??
rouro, zeptej se Čibuka, kolik toho vona svede s tvrdou palicí a to ho má služebně dýl než já toho svýho Nevíš co říkáš!!!
no to já sem zase moc velkej hrdopych
to já sice taky, ale můj vlastní pokoj je můj vlastní pokoj
a tak to bude chtít udělat tak jako tak
to huž chce stejně, bo ze mě cítí moji negativní auru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:49
- Nahlásit
inu
no, to voni sou, dyš je to tak do dvou litrů. Bohužel luk stojí poněkud povícero
tak jsem se koukla na ceny, no. Nevim kolik je v příbuzenstvu oslav chtivejch, ale mohla bys to udělat tak, že by Ti pokaždý dali prachy a ty bys špórovala.
Nevíš co říkáš!!!
vim. a musíš začít poměrně brzo. Jenže v tom je právě ten háček.že to málokterá uděláme.Že stanovíme od začátku ty mantinely a doopravdy a jasně dáme najevo, co je pro nás přijatelný a co není, a co od partnera chceme. Pochopitelně ale musíme taky akceptovat druhou stranu, páč ta má stejný práva. musíme se sejít uprostřed cesty. Leč - geneticky jest nám dáno ustupovat, nebo lépe a výstižněji řečeno - se upozaďovat. Aniž si to uvědomujeme. Tak už to příroda nastavila.
ale můj vlastní pokoj je můj vlastní pokoj
no odchod k mamince je z mýho pohledu takovýto jak psala Nataša Gollová v nějakým filmu: "Nehledej mne, nenalezneš mne. Sem u tetičky!" , když toho druhýho nechci ani vidět, tak ho prostě nechci ani vidět a neuvidim ho, dokud nechci já, když mi do toho teda nevlezou zrovna policajti a nedovalej mě domů
bo ze mě cítí moji negativní auru
tak jí změň. esli teda nebude snažší změnit tchýni
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:19
- Nahlásit
PetraK
že by Ti pokaždý dali prachy
todle se u nás moc nenosí
Našpóruju si sama.. až nebudu vědět co s prachama, tak si koupím luk... a doufám, že se mi do tý doby nebude třásti ruka
.Že stanovíme od začátku ty mantinely
tak něco už pochopil, ale něco pochopit odmítá, bohužel to hodně zkouší moji trpělivost
eč - geneticky jest nám dáno ustupovat, nebo lépe a výstižněji řečeno - se upozaďovat.
ano pani a dost mě to sere todlecto, bo se semo tamo přistihnu, že to furt dělám
Na druhou stranu, kdybych to nedělala, tak ho asi fakt zabiju
ak už to příroda nastavila.
prej se vo ní říká, že je moudrá...
když toho druhýho nechci ani vidě
tak zas vím, že maminka by ho uvítala s vidlema a nepustila ho přes práh, kdyby šlo do tuhýho
tak jí změň.
nemůžu, páč už takhle DOST pokouší moji trpělivost, absolutně mě nerespektuje, takže když třá vycítí preventivní bariéru, tak zaleze a dá mě pokoj.. zatím to moc nefungá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:30
- Nahlásit
inu
todle se u nás moc nenosí
to je škoda. Já jsem taky vždycky byla proti prachům - je to neosobní, leč došla jsem k názoru, než kupovat krávovinu, je lepší přispět na to, co ten druhej chce - pokud to rovnou nemůžu koupit. Takže proč ségřinejm klukům kupovat třeba nějakou mikinu, když jim můžu přihodit na foťák, nebo tak nějak.
Našpóruju si sama..
si dávej po troškách stranou a prostě na narozky řekni, že chceš nějaký hezký přání a do něj místo krávoviny peníze. na luk, kterej je tvoje zbožný přání a jinak se k němu nedopracuješ.
ale něco pochopit odmítá,
čas a rozumná diskuze o tom, že tohle je pro tebe důležitý, že ty to stejný jemu neděláš taky.
dost mě to sere todlecto, bo se semo tamo přistihnu, že to furt dělám
to známe každá, je to prostě v holčičkách, tak jako v hošíčkách je zakódovaná větší dávka určitýho sobectví. to zas není myšleno nijak špatně, prostě to tak je, ale vybalancovat se to opravdu dá, když pochopitelně doma nemáš kreténa, kterýho navíc maminka rozcapila. Nicméně furt to děláme všechny. Všechny to víme a všechny to částečně děláme, páč to prostě tak příroda nastavila. Až se narodíš jako hošíček, budeš větší sobec. Proto na sebe nebuď načtvatá,až se zase přistihneš a řekni si jen.... "no jo už zas!! Sem halt holčička" páč...nic jinýho Ti stejnak nezbejvá, to nepřetočíš
že je moudrá...
je, vono to mělo svůj účel. Jenže časy se mění Kamile
že maminka by ho uvítala s vidlema
když já bojuju sama. Sem samostatná bojová jednotka.
absolutně mě nerespektuje
tchýně nebo aura?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:57
- Nahlásit
PetraK
než kupovat krávovinu, je lepší přispět na to, co ten druhej chce - pokud to rovnou nemůžu koupit
jo, to je i můj názor.. bohužel...
prostě na narozky řekni, že chceš nějaký hezký přání
já nemůžu eště z jinýho důvodu: kdysi jsem chvíli šermovala (ale musela jsem toho nechat kvůli kolenům) a to byl sekec mazec saigon... tohle by asi nepřekousli
čas a rozumná diskuze o tom
myslíš hodinová samomluva, na jejímž konci je stejnej výsledek, bo von to všecko ví líp?
tak jako v hošíčkách je zakódovaná větší dávka určitýho sobectví.
další moudro neska
Až se narodíš jako hošíček,
pani, nebylo mě přáno
když já bojuju sama
když já v tý době budu třá spát
tchýně
tchýně, aura mě respektuje, vodhání vode mě lidi dokonale
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:59
- Nahlásit
ramštajn drásalky.... vy zas píšete jako vo život
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:00
- Nahlásit
Fajka
y zas píšete jako vo život
to víš, hromadná svatba je hromadná svatba
Šékuji za zásilku, došla f pořádku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:05
- Nahlásit
inu
Šékuji za zásilku, došla f pořádku
sem vám k tomu chtěla původně napsat líbesbríf ale nějak nebyl čas ani nálada...ale hlavně že zásilka dorazila v pořádku
to víš, hromadná svatba je hromadná svatba
a kdo si koho bere? všichni všechny?
to už je jak v Růžovce
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:08
- Nahlásit
Fajka
sem vám k tomu chtěla původně napsat líbesbríf
jééé, to by se mě líbilo, klasický listy huž téměř nedostávám
nebyl čas ani nálada
to chápu
a kdo si koho bere? všichni všechny?
Eště se musíte vyjádřit vy, estli chcete malou nebo velkou svatbu a pak to spárujem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:10
- Nahlásit
inu
jééé, to by se mě líbilo, klasický listy huž téměř nedostávám
tak příště pani
Eště se musíte vyjádřit vy, estli chcete malou nebo velkou svatbu a pak to spárujem
no tak já myslím že to je naprosto jasný
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:13
- Nahlásit
Fajka
Email bude stačit
o tak já myslím že to je naprosto jasný
jak komu, co já vím, estli tam chcete tchýni a půl republiky?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:16
- Nahlásit
inu
to je i můj názor..
tak si za ním stůj a prosaď si ho.
tohle by asi nepřekousli
kurnik, je to snad tvoje přání, ne?? Co Ti má kdo co mluvit do tvých přání????
myslíš hodinová samomluva
ne myslím to, že ten druhej bude naslouchat
pani, nebylo mě přáno
tak jindy no.
když já v tý době budu třá spát
kdy? V jaký době?? se nechytám tetkon
tchýně,
chceš koberec?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:23
- Nahlásit
PetraK
že ten druhej bude naslouchat
poslouchat bude, ale stejnak si pojede podle svý kebule...
kdy? V jaký době?
f tý době, kdy na mě pude bušit ta policie přece
chceš koberec?
takovej eště nikdo neuštrykoval
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:24
- Nahlásit
inu
Email bude stačit
vím ale dneska ne bo mám v sobě nějakej prášek a su jak zfetovaná tož číst bláboli vod feťáka by vás asi nebavilo ..
co já vím, estli tam chcete tchýni a půl republiky
sem myslela že už mě znáte teda..co by ste si tak asi myslela?
PetraK
ne myslím to, že ten druhej bude naslouchat
jo a pak ti po půl hodině řekne:
co si řikala? zopakuj mě to...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:27
- Nahlásit
Fajka
vím ale dneska ne bo mám v sobě nějakej prášek a su jak zfetovaná
já sem neřekla dneska
číst bláboli vod feťáka by vás asi nebavilo ..
třá by z toho vylezly nějaký zajímavosti, jako dyž já su vožralá
sem myslela že už mě znáte teda.
míň, než bych si přála, pani...
třá asi brzy chcípnete na přemíru marcipánu, bo nevím, co jinýho bych vám jinak cpala
o a pak ti po půl hodině řekne:
co si řikala? zopakuj mě to...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:31
- Nahlásit
inu
třá by z toho vylezly nějaký zajímavosti, jako dyž já su vožralá
no to si rači nepřejte... bo by vás honila pak noční můra kdyby ste si na to vzpoměla
míň, než bych si přála, pani...
no tak příště nesmíte vod nás tak prchat a mohly jsme pokecat víc a bez dozoooru, bo takhle to vypadalo jako že se vám u nás mezi krabicema nelíbilo
na přemíru marcipánu
na to se dá umřít?? to je ale hezká smrt
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:35
- Nahlásit
Fajka
no to si rači nepřejte..
co, taky míváte hlasitý názory na lidi vokolo?
no tak příště nesmíte vod nás tak prchat a mohly jsme pokecat víc a bez dozoooru
pani, já bych jako zvostala, ale jeden měl migrénu a druhej úpal a to je na návštěvy blbá kombinace... ale v srpnu sme tam zas jak na koni
jako že se vám u nás mezi krabicema nelíbilo
mě se tam náhodou líbilo, máte parádní výhled
na to se dá umřít?
brzo jó, bo se zdá, že vy ani Čífoj nic jinýho nechcete
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:39
- Nahlásit
inu
já bych jako zvostala, ale jeden měl migrénu a druhej úpal a to je na návštěvy blbá kombinace
já vím
ale v srpnu sme tam zas jak na koni
no to doufám že dorazíte na prochajdu
mě se tam náhodou líbilo, máte parádní výhled
jj když není mlha tak jo
brzo jó, bo se zdá, že vy ani Čífoj nic jinýho nechcete
vidiš..sme divný voba stejně
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:42
- Nahlásit
Fajka
no to doufám že dorazíte na prochajdu
to si piš.. Kdy máš vlastně ten trekoj?
vidiš..sme divný voba stejně
až na to, že ty ten cukr vyběháš, zatímco von bude za chvíli jak perníkovej panáček
|