| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:02 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Zdar lidi, hlásím návrat k životu, sem díky chorúpce byla dva dny totálně mimo až tak že sem nevstala z postele a Fája se na mě chodila koukat jestli ještě dejchám a taky kontrolovala proč furt štěkám do kyblíku když od štěkání je doma ona
brut
už mám korálkýýýýý a jsem nadšená .... dííík
to su rád.. nemáš záááč užij si to rochňání v nich
Se tímto vomlouvám Wami páč díky tý chorobě sem jí to ještě neposlala
Co je jinák u vás novýho? Krom zásnub u Brut válečný nálady Ešusky, věčně zaneprázdněný Janii a nádhernýho úsměvu Eimydla juniooora?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:08
- Nahlásit
Fajka
sem si říkala, že se u vás něco děje, když se neobjevuješ ..... tak hlavně, ať už je ti líp a Fajuška se nemusí divit, co panička vyvádí
užij si to rochňání v nich
hned ráno začnu .... budu doma sama ( teda se zvěřincem, ale ti furt neotravujou, že maj hlad)
U nás nic nového ... vše popsáno výše
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:18
- Nahlásit
brut
sem si říkala, že se u vás něco děje, když se neobjevuješ ..... tak hlavně, ať už je ti líp a Fajuška se nemusí divit, co panička vyvádí
no divil se i páníček a to až tak že venčil, krmil a staral se i o mě i když se mnou měl práce nejmíň já pila jen holou vodu
sem ti tam přihodila i nějakou nit a taky nějaký ty drátky na který se to dřív navlíkalo tak když to nevyužiješ tak to rovnou zahoď
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:22
- Nahlásit
Fajka
drátky jsem objevila a paráda, používají se totiž stále ... místo nití se dávají drátky nebo speciální gumy, až se uvidíme, tak předvedu
to až tak že venčil, krmil a staral se i o mě
hmmm, tak to bylo opravdu hodně zlé. U nás je to v bledě modrém .... pokud jsem schopná alespoň trochu, tak venčím, krmím ( i když večerní venčení Bruta je fakt na páníčkovi.. od tý doby, co mi zlomil nohu)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:29 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
brut
místo nití se dávají drátky nebo speciální gumy,
jj to vím, ale to až ted ponovu... páč my už s korálkama fakt nedělali skoro 20 let takže novinky už neznám a hlavně nemám
pokud jsem schopná alespoň trochu, tak venčím, krmím
jj já taky však já chtěla pséka že
akorát já když jde venčit moje drahá půle tak nelituju jeho...ale Fáju páč už jsme takové sehrané a páníčkem Fája nikdá neví co bude
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:35
- Nahlásit
Fajka
páč my už s korálkama fakt nedělali skoro 20 let takže novinky už neznám
já naposledy dělala do chaty závěsy z keramických korálů ( na silných vlascích) ... vážily snad tunu a nedávno jsem je našla.. ožraný od myší , páč při vyklízení chaty ( před 20 lety) se daly do sklepa
jj já taky však já chtěla pséka že
stejné u nás
páč už jsme takové sehrané a páníčkem Fája nikdá neví co bude
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:45
- Nahlásit
brut
vážily snad tunu a nedávno jsem je našla.. ožraný od myšítyjo ty mršky hryzalky jsou děsný.. lovím myš ve sklepě už druhej tejden a furt nic... asi nějaká profesorka bo co
No nic du do pelechu a vypotit zbytky chorúpky... tak zejtra hezký rochňání v korálkách přeju
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:47
- Nahlásit
Fajka
lovím myš ve sklepě už druhej tejden a furt nic... asi nějaká profesorka bo co
půjčím Svinííí, ta si s nima hraje
No nic du do pelechu a vypotit zbytky chorúpky...
dobrou noc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:53
- Nahlásit
brut
půjčím Svinííí, ta si s nima hraje
rači nééé bo ta moja Sviňa pruhovaná by si zase hrala s kočičkou... ale to by blbje dopádlo pastiček se Faja naštěstí bojí
Brou noc
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 23:05
- Nahlásit
Fajka
rači nééé bo ta moja Sviňa pruhovaná by si zase hrala s kočičkou... ale to by blbje dopádlo
nesměla by jsi pruhatku pouštět do sklepa , ona ta moje potfora je děsně plachá a zvyklá se před psama schovávat ( jinak by u nás taky nepřežila)
pastiček se Faja naštěstí bojí
Dobrou noc a hlavně klidnou
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:17
- Nahlásit
dobré ráno, dezoláti, vstávat a do arbajtu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [u][/u]
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:51
- Nahlásit
jbat
a do arbajtu
pozdě, tam už nějakou dobu jsem, právě mám za sebou výstup s bábou tupohlavou. Chjo, srážka s blbem je bolestivá záležitost
tento měsíc jsem s ní měla tu čest už 3x
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:53
- Nahlásit
PetraK
s bábou tupohlavou
jo tak tahle rasa je dost zastoupena i v naší klientele...
dneska mi jedna bapka prozradila, že byla na vasektomii... kurňa že bych jako musela vědět všechno...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:04
- Nahlásit
Dobré ránko
Konečně svítí sluníčko a tak mám hned veselejší náladu. Máme za sebou první venčení ( opět návrat v podobě tří bahnitých koulí)
Sem do půl třetí přehrabovala korálky, pak už jsem nerozeznala modrou od zelený a šla chrnět
jbat
vstávat a do arbajtu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to říká ta pravá .... máš několik dní neomluvených absencí
PetraK
Chjo, srážka s blbem je bolestivá záležitost
ojojoj, hlavně hned po ránu , to pak zůstává hnusná pachuť po celé dopoledne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:10
- Nahlásit
jbat
že byla na vasektomii.
měla si jí říct, že to udělala jedině dobře, že totiž tetkon bude mít moc klidný štěňata
brut
pak už jsem nerozeznala modrou od zelený
začni malovat!Hned! Monet, dyš měl díky zákalu změněný vnímání barvy, namaloval moc pěkný vobrazy.
to pak zůstává hnusná pachuť po celé dopoledne
to je taková kráva, že to se snad nedá ani změřit. Hloupá, blbá dutohlávka obecná.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:23
- Nahlásit
PetraK
začni malovat!
ste mně ještě neviděla malovat, páč já když chci nakreslit psa, tak vyleze kůň po mrtvici .... tohle "umění" bych nikomu nepřála vídat
Hloupá, blbá dutohlávka obecná.
a nejsou to všechny/všichni , co se s nima čék srazí?
jbat
dneska mi jedna bapka prozradila, že byla na vasektomii...
a kurňa, že já v tý škole ( a pak v práci) nedávala pozor
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:34
- Nahlásit
brut
a kurňa, že já v tý škole ( a pak v práci) nedávala pozor
no povidejte mi vo tom, jsem nemohla věřit vlastním uším!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:01
- Nahlásit
jbat
no povidejte mi vo tom, jsem nemohla věřit vlastním uším!!!!
se nedivím, taky bych byla v rozpacích, jestli není paní bývalý pán
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:35
- Nahlásit
brut
jestli není paní bývalý pán
nebo budoucí...
ale bapka byla naprosto přesvědčená o názvu zásahu, tak jsem jí to dopřála.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:47
- Nahlásit
jbat
ale bapka byla naprosto přesvědčená o názvu zásahu, tak jsem jí to dopřála.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:54
- Nahlásit
all
jen tak procházím...
lidijové, tady sluníčko ještě nedorazilo, a mě od včerejška nepřešla migréna a dneska je to hnus fialovej, se motám a usínám... ani prášečky nezabraly, pomoc!
jako fakt bych dneska potřebovala místo sebe za volant asistenčního psa, ať aspoň z práce dojedu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 12:46
- Nahlásit
brut
páč já když chci nakreslit psa, tak vyleze kůň po mrtvici
no a kdo řiká, že musíš hlásat, že tvůj záměr byl namalovat psa??? Prostě to pojmenuješ kůň po mrtvici a hotovo. navíc budeš in, takhle úchylný obrazy jsou tetkon moderní
wami
Wamijofko malá neščastná, tak Ti aspoň foukám na hlavu, že aby nebolela.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 13:03
- Nahlásit
wami
tohle u nás proběhlo včéra...ale vydrž, od zítřka má být jasno i u vás, tak se zlepší bolení hlavičky a bude zase dobře. Jeď opatrně
PetraK
že musíš hlásat, že tvůj záměr byl namalovat psa???
od malování tu mám synka...ten když chce něco namalovat, tak to tak i vypadá, teda pokud nedělá karikatury ... hlásám dopředu co to bude a pak sklízím jen a jen smích
Prostě to pojmenuješ kůň po mrtvici a hotovo. navíc budeš in, takhle úchylný obrazy jsou tetkon moderní
že bych vydělala ten milijoun, co furt chce Gerda a Davídkojc? Hmmm, tak nad tím začnu uvažovat ... právě jsem do pytlíčku se zeleným lístečkem šoupla hnědou tyčinku ( asi nebudu jen barvoslepá, ale i tvarově zaostalá )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 13:05
- Nahlásit
brut
tvarově zaostalá
to já sem zase tvarově přebujelá
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 13:07
- Nahlásit
PetraK
a já tvarovje výrazná.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 13:08
- Nahlásit
PetraK
to sem netahej ...s mým uměním a rozlišovacíma schopnostma to naštěstí nemá nic společnýho nebo jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 13:43
- Nahlásit
jbat
a já tvarovje výrazná
výrazná nebo přebujelá, neni to to stejný? Jako synonymum, nebo hovnonymum, či jak se to jmenuje?
brut
to sem netahej
to nepude, s tou pjoumatikou se mi zatim nepodařilo nějak se rozloučit, takže jest mou nedílnou součásti a chodíme spolu všade. I na fóru
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 13:48
- Nahlásit
PetraK
jbat
no co, ja jsem zas prostorově tvarově neviditelná... ještě že aspoň ty zrzavý vlasi brání zašlápnutí
brut
vidělas fotky Aldorky z klubovek?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 13:50
- Nahlásit
hele, lidijové, zobrazí se vám fotka z rajčete, když ji tu vložím? Explorer mi zakazuje najít si její adresu ve vlastnostech, tak to zkouším obejít, ale nejsem si jistá, jestli to jde...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 14:02
- Nahlásit
wami
no co, ja jsem zas prostorově tvarově neviditelná
nítěnky si nemaj co stěžovat
když ji tu vložím?
a vložilas? Nic nevidim
|