Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
mishi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 11:13
- Nahlásit

brut
Tak esi máš takhle nacpanej barák, tak to bych šla radši do práce. Držim pěsti, ale mysli na to, že ouředníci maj v popisu práce tě prudit.

Se vám všem chci pochlubit, že KONEČNĚ máme ohlášku, takže teď už stavíme oficiálně! Teď už jen abych měla vyřešenou tu hypošku (zítra) a postavenej barák (nevim kdy) a budu konečně klidná.

Švagrová jela s malou k dochtorovi, přes celou Prahu (zlatej Liberec, fakt jo), tak se tu budu asi dloooooooouho nudit.

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 11:49
- Nahlásit

nezhnáte náhodou někoho od Berouna? Objevila jsem na aukru boudu pro psa, je od kačky, budu to sledovat, ale je tam jen osobní odvoz, tak esi tam je někde nějakej útulek? Podle ceny bych jí dyžtak koupila, ale musela by se najít dobrá duše, která by jí odvezla...

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 12:15
- Nahlásit

mishi
Ahoj dobra duse, my tenkrat vyzvedavaly tu boudu pro Skrivany. Hod to do samostatnyho tematu, urcite se nekdo od Berouna najde.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:03
- Nahlásit

Fifi

eh, teď mě napadá Brůtofka je od Berouna, třeba bude vědět, jak to tam chodí? Jestli tam ty psy mají, nebo kam je vozí a zda by se tam bouda uplatnila.

BRŮŮŮŮTOFKOOOOOOOOOOOOOO- GDEEEEESIIIII?

brut
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:36
- Nahlásit

Sem tu ..... a nas*atá

mishi
bydlím v Berouně. Žádný útulek tu nemáme, odchycení psi se vozí ke Kladnu nebo do Rakovníka.
Pokud budeš potřebovat přepravit boudu, tak bych se mohla domluvit s mužským a nějak to vymyslet. Jen potřebuju přesnější místo ( ono okolí Berouna je dost velké)

brut
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:41
- Nahlásit

mishi
sem si to blbě přečetla... myslela jsem, že chceš boudu odvézt k vám odněkud od nás.... jak jsem vzteklá, tak blbě čtu ... se omlouvám

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 15:33
- Nahlásit

lidi, auvajs, Biseptol jako ne a ne zabrat, co mám nkurva dělat?! au au au au, kurwa au.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 15:43
- Nahlásit

jbat

u dochtoras byla?

brut
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 17:38
- Nahlásit

jbat
Biseptol ti na močák nezabere ..... musíš silnější kalibr přímo na močák. Bohužel jsou jen na předpis a ne volně prodejný. Nejlepší je kombinace urologický čaj, brusinky, atb

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 18:40
- Nahlásit

brut
No na jednu stranu jsem ráda, že chce mlíčko ode mě, páč sunar je šíleně drahej Ale občas si řikám, že by mohl vydržet chrnět trochu dýl bez toho jídla

brut
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 19:05
- Nahlásit

Eimy
No na jednu stranu jsem ráda, že chce mlíčko ode mě, páč sunar je šíleně drahej
díky tomu jsem harantí rychle převedla na pevnou stravu
Ne, ale už v tý době byl sunar dost drahá sranda, navíc jsem chtěla kojit daleko dýl...ale bohužel to nevyšlo...

Ale občas si řikám, že by mohl vydržet chrnět trochu dýl bez toho jídla
počkej do puberty, to se ti teprve začnou protáčet panenky ( mladej "že*e" i v noci a to množství, které je pro normálního člověka na alespoň dva dny)

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 10:44
- Nahlásit

PetraK
u dochtoras byla?
byla, napsal mi todle a algifén.

Biseptol ti na močák nezabere ..... musíš silnější kalibr přímo na močák. Bohužel jsou jen na předpis a ne volně prodejný. Nejlepší je kombinace urologický čaj, brusinky, atb
a proč mi ho psal, degén? ur.čaj piju, moc mi chutná, brusinky teda ne, ale začnu. a atb mi neprodaj? žádný? ani Penicilin?
vono je taky vtipný, že jsem jako v moči vůbec nic neměla, že... tak nevim, essi si to vsugerovávám či co...
je fakt, že mě ten spodek bolí celej, kurňa, si tak uvědomuju, co takovej chudák péf, když si nachladí močák...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:29
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek, a to tak že dneska doslovně
jsem tak, ale tak vytočená, že to se asi víc ani moc nedá.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 12:21
- Nahlásit

PetraK
Fujtajbl ve spolek, a to tak že dneska doslovně
jsem tak, ale tak vytočená, že to se asi víc ani moc nedá.

Co je pani???

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 12:30
- Nahlásit

jbat

ale to by bylo na moc dlouhý vypisování. Chlápci z firmy Foma by rádi vy...ali s mojí mámou. Má s nima bohužel ve spoluvlastnictví pozemek. Jediný, co mě drží od dvou- až tří vražd, je vzdálenost mezi Prahou a Hradcem Králové. Jestlil mě budou ještě chvíli štvát, poznaj peklo na zemi. Stoletá válka proti tomu bude krátká a něžná záležitost.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 12:56
- Nahlásit

PetraK
Chlápci z firmy Foma by rádi vy...ali s mojí mámou.

co je to za firmu?

Stoletá válka proti tomu bude krátká a něžná záležitost
no to věřim, jak jde o rodinu, taky se s tím moc nemazlim...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:22
- Nahlásit

jbat

Foma? CO je to za firmu? Pani mám bejt sprostá??

vyrábějí věci na focení.

no to věřim, jak jde o rodinu, taky se s tím moc nemazlim...

ty jo fakt jako, aby jednatel mojí mámě napsal emila s oslovením
Madam!!, to je trochu silný kafe. Ségra už si ho taky podala, nebudou se stačit divit hošánci.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 14:17
- Nahlásit

Zdravím dámy

Tak jsem opět bez cérky. Tentokrát to vypadá na delší odmlku, páč se opět chovala jak trupka trupkovitá a já sem z ní zralá tak na prášky. Až budete mít dětičky, tak se modlete, aby prošly pubertou v přesně daném období a ne až v dospělosti..

No nic, jdu do péří, páč mám od rána pěknou migrénu a nejsem schopná vůbec ničeho

Přeji hezký víkend všem

brut
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 14:18
- Nahlásit

PetraK
Chlápci z firmy Foma by rádi vy...ali s mojí mámou. Má s nima bohužel ve spoluvlastnictví pozemek. Jediný, co mě drží od dvou- až tří vražd, je vzdálenost mezi Prahou a Hradcem Králové. Jestlil mě budou ještě chvíli štvát, poznaj peklo na zemi. Stoletá válka proti tomu bude krátká a něžná záležitost.
jj, na hrubý pytel hrubá záplata... jen se nedejte

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 14:26
- Nahlásit

brut

Až budete mít dětičky, tak se modlete, aby prošly pubertou v přesně daném období a ne až v dospělosti..

zduř zoufalá matko - vím o čem mluvíš, ségřin nejstarrší byl v pubertálním věku naprosto v pohodě, zato ve dvaceti?? Na ránu, na pěst, na vraždu. To je snad ještě horší, když je to vezme až takhle pozdě.

jj, na hrubý pytel hrubá záplata... jen se nedejte

to jsou fakt takový................ že rozmetat je na cucky je záslužnej čin.

mishi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 22:19
- Nahlásit

Zdravim ve spolek! Huž jsme doma a jsem za to fakt ráda. Základovka už měla být hotová a nějak se ani nekoplo, tak jsem zvědavá, jak stihnou termíny. ALE! Byla jsem v tý Ikee a vyřešila jsem pelech pro Gastoňáka. Nakoupila jsem ty modrý deky za 39 kaček a k tomu jsem mu vzala peřinu za 70,-, má jí povelečenou staršim flanelovym povlečením a z jeho pelechu je normálně paláááááác! A hlavně jsem přijela, hodila tu obří tašku do chodby a šla si vybalovat svoje věci a Gastoňákovej vybloval svoje z tý tašky! Normálně jsem přišla do chodby a on měl tu peřinu v pelechu vyrvanou z igelitovýho obalu a samzřejmě jí vesele cupoval. A vedle peřiny narvaná deka a misky (původně na moje obídky do práce, ale prej jsou jeho). No, bylo veselo.

Doufám, že jste po víkendu odpočatý, Přeju kráááááááásný začátek pracovního týdne!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 08:50
- Nahlásit

FUjtajbl ve společek

mé soukromé igelitní cvičiště na chalupě, ve spolupráci s lítajícím talířem a ohlodanou kostí utavilo vižlu. Leží v bydliku na zádech, vyvrácenou hlavu, nohy vytrčený k nebi a chrápe jak dvě pily najednou

mishi

A vedle peřiny narvaná deka a misky (původně na moje obídky do práce, ale prej jsou jeho). No, bylo veselo

no a proč by měl čekat na Tebe, když Ti to tak dlouho proboha trvalo, ne asi?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:01
- Nahlásit

mishi
jaký modrý deky?
můžeš ukázat na jejich stránkách?

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:02
- Nahlásit

PetraK
FUjtajbl ve společek
Nápodobně, nápodobě
Sfiň žíhaná dneska taky ležela s nohama vytrčenýma k nebi, ale v mý posteli. Jak jsme v nouzovém bydlení kvůliva rekonstrukci a není tam moc místa na pelech, tak chrápe se mnou a vobčas mám co děla abych uhájila polštář )

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:17
- Nahlásit

Hyena

vobčas mám co děla abych uhájila polštář

to já jsem v pátek uhájila celou postel. Byla jsem tak nějak vyřízená, že jsem večír odpadla v pokoji na gaučopostel, kde už chrápal hošíček. Že se jako k němu na chvilinku stočím, pohladím ho, odpočinu si................ v půl šestý ráno jsem se vzbudila natažená jak mrtvola na prkně, přes celou postel a čoklid radši na pelíšku

brut
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 22:04
- Nahlásit

Dobrý večír dámy

Tak máme za sebou velkou oslavu tetiných šedesátin, kde jsem po dvaceti letech viděla přes polovinu příbuzných.
Včera jsem stávkovala a místo do chaty jela pro váhu ( kuchyňskou) do Makra... bohužel jí neměli
No a dneska jsme jeli na sever na Dušičky i se psama. Mooooc príma počasí, uzavřený silnice a ještě neoznačený pruhy na silnicích ..... pséci měli svou skoro hodinovou procházku a my naprosto promočený oblečení

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 08:39
- Nahlásit

brut

Ešče že seš tu, jinak bych tu byla sama a musela si psát sama sobě. Ženský to asi zabalily a já chtěla zrovna napsat FAJCEEEE, že už vím, kdy se uvidíme.

no to jste si teda vybrali počas na návštěvu hřbitova. Musím říct, že poprvní v životě prej Ešusa nebavilo bejt venku víc jak hodinu. Byl totál durch holoprtka a klepal se jak drahej péf před sámoškou. Tak dostal teplou meltu s mlíkem na radu Verči od Wilíka a prej jako dobrý.

Oslava s celým příbuzenstvem - nooo, tak přemejšlím jestli to byla výhra a nebo ta druhá varianta

brut
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 11:30
- Nahlásit

Dobré poledne

Sem musela nejdřív vypravit mužskýho na odpolední, uklidit ořechy do mrazáku a vypustit pséky ven

PetraK
Ešče že seš tu, jinak bych tu byla sama a musela si psát sama sobě
sem koukala, že ženský mají nesplněno

My měli návštěvu hřbitova naplánovanou měsíc dopředu, páč si mužskej musel brát dovču. Nebýt toho, tak jsme nikam nejeli. Ovšem pséci byli mooooc hodní, protože ono být v přepravkách skoro celý den ( samo mimo venčení) je pro ně dost složitý. Piraňa nic nezničila, což mně docela překvapilo.

nooo, tak přemejšlím jestli to byla výhra a nebo ta druhá varianta
já dvě třetiny lidí neviděla dlouho a celé tohle příbuzenstvo moc nemusím ( holt problém s chamtivostí, zaslepeností atd. ještě nevyprchal).
Jenže tam byl bratránek s rodinou, kterého mám ráda a taky sestřenka, se kterou jsem držela vždycky proti všem. No a protože jinak není možnost tyhle dva lidičky vidět, tak jsem na oslavu jela.... bylo to dost poučné, bohužel jsem zjistila, že staré rány a křivdy nejde přehlídnout a zasunout do šuplíku

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 11:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ahooj,
Fajfka hlásí že je na příjmu.... a asi po tejdnu zase v práci

My v neděli byli v Kralupech kde jsme příšerně vymrzli (Fajfka si ale zaběhala a měla radost tak co by pro ní čék neudělal že jo...) včera jsme byli služebně v Hradci kde jsme taky mrzli .. a dneska konečně v teplým kanclíku a koukám z vokna jak tak zasejc sněží

A dneska už máme splněnej dobrej skutek.. vytáhli jsme nešťastnýho pána s rodinkou z příkopa chudáci stáli nešťastný ve škarpě u auta co jim uvázlo v příkopě... tažný lano v ruce a auta kolem jezdili a prd... tak jsme to otočili udělali ruk cuk a během 5 minut jsme pokračovali v cestě do práce

PetraK
Tak kdy nám přijedete pomoct vyhazovat sníh?

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:30
- Nahlásit

Brej den dezoláti.
Tak jsme pobrali bonusy, no jako fajn, pojedu na dovču. Do Prostějova třeba...
Zároveň nám přišel mail, že naše a.s. navýšila zisk o 22%.
Což spolu okavidně vůbec nesouvisí...
Je tu někdo, kdo by mě chtěl živit, prosím?

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání