| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:34
- Nahlásit
jbat
já ptinej režim jako dost dodržuju, fakt, piju každej večír
tendle néé, tendle néé, přece si nenechám vzít Modrýho Portugalce nebo Šedýho Rulandu!!!!!
páč chlast se shání líp
tak vo dost líp chutná
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:48
- Nahlásit
PetraK
Modrýho Portugalce nebo Šedýho Rulandu!!!!!
si myslim, jakej by byl život bez těchto miláčků, viďte?
tak vo dost líp chutná
a líp fungá si myslim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:53
- Nahlásit
jbat
, jakej by byl život bez těchto miláčků
velmi, velmi nudnej
a líp fungá si myslim
akorát - já to teda neumim posoudit úplně, páč dyjazepán sem nikdy neměla- po chlastu se hůř spí. Aspoň mě teda
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 13:13
- Nahlásit
PetraK
po chlastu se hůř spí.
neblázni, já právě bez něj neusnu, onehdá jsme s kolegou velkokynologem Bendou vedli debatu na toto téma a shodli jsme se, že jak jdem spát bez chlastu, tak se jako dost potíme a zdaj se nám dost divný sny... n
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 13:58
- Nahlásit
jbat
spát bez chlastu, tak se jako dost potíme a zdaj se nám dost divný
jako dycky, mám všecko vopačně, páč todle mám já s chlastem a navíc se vzbudim a už nezaberu, pane doktore
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 16:50
- Nahlásit
PetraK
mám všecko vopačně, páč todle mám já s chlastem a navíc se vzbudim a už nezaberu, pane doktore
pani to jste ale porád dost nevyspalá co?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 20:38
- Nahlásit
Zdravím dámy
Tak jsem udělala taktéž fofr v šatnících... nemůžu najít jedny černý gatě, co jsem si chtěla vzít s sebou. Vyházela jsem dvě třetiny skříně a zjistila, že nemám co na sebe
Koukám, že třídění hadrů je nakažlivý
Mimo balení už mám všechno hotový a konečně si můžu sednout. Jen budu dělat večeři pro zbytek famílie, až se vrátí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 09:51
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Honem, honem Vás jdu pozdravit a spěchám dodělat pár drobností, vyvenčit pséky a hodit se do gala - cestovního, páč ve dvě opouštím potápějící se skořápku a odjíždím do teplých krajin. Dle předpovědi bych tam měla mít až 30°C a jasno, móře má prý 20 - 22°C, což je akorát na koupání.
Tímto Vám přeji hezký víkend, hlavně bez všelijakých zádrhelů a problémů, dobrý začátek příštího týdne a snad se tu v úterý objevím ( pokud doletíme včas ).
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 10:04
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek
zdravíme s rýmičkou
Janiii
pani to jste ale porád dost nevyspalá co?
konečně znám příčinu
brut
a zjistila, že nemám co na sebe
ááá další Adamita
páč ve dvě opouštím potápějící se skořápku
tož kdyby ses už nestihla objevit posílám na dálku: UŽIJ SI DOFČU!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 10:05
- Nahlásit
brut
Ahoooooj,
ta se mááááš, moooře a koupání!!! to zní dobře
Tak si to hezky užij, však si to taky zasloužíš!
A zase se nám vrať
Bré ráno všem ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 10:13
- Nahlásit
Fajka
Jak je u Vás? sem si zrovna říkala, že musíme domluvit doma dofču a objedat se. Nemohla bys pak zařídit sníh??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 10:15
- Nahlásit
PetraK
Nemohla bys pak zařídit sníh??
wo*e kolik ho chceš??? U nás pořád je a dost
A krom sněhu fouká studenej fičák od Kérkonoš a je tu zzzzzimmmmmiinnnnnkáááááááááááááááááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 10:20
- Nahlásit
Fajka
kolik ho chceš???
hodně, stačí až v únoru
U nás pořád je a dos
ešče furt? chjo , pani od tý doby co vás znám, lituju šécky co bydlej na horách v zimě.
A krom sněhu fouká studenej fičák od Kérkonoš a je tu zzzzzimmmmmiinnnnnkáááááááááááááááááá
přijeď dolů do nížin aspoň na chvilku se relativně ohřát. Tady zatím nevětří teda.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 10:30
- Nahlásit
PetraK
chjo , pani od tý doby co vás znám, lituju šécky co bydlej na horách v zimě.
no jo, já si dycky řikám že přes léto se my z hor koukáme ja dole v nížinách jsou povodně a lidi sou chudáci.... tak halt aby to bylo vyrovnaný u nás nahorách si zas v zimě užíváme sněhový kalamity...
já osobně ale rači ty mraky sněhu než vytopenej dům ...
hodně, stačí až v únoru
nebojte paní bude páč, dycky jak nejsme na snihá a zimu pořádně připravený (a že letos moc nejsme) tak bude zima tuhá a sněhu hodně
přijeď dolů do nížin aspoň na chvilku se relativně ohřát. Tady zatím nevětří teda.
To sem zvědavá až pojedem zas do Kalup jestli taky nebude foukat... posledně fučelo až hrůza
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 11:30
- Nahlásit
Tak se ještě na minutku hlásím, než se dovaří poblívčička
Vše mám hotovo, jen vyvenčit pséky mně čeká. Si musím nabít baterky do zásoby
Fajka
Já raději teploučko než sníh. Při představě, že bych měla sníh od října do dubna se mi dělá zle.
Ovšem ono to rozblemcaný nic a neustálý mokro, jak místo sněžení prší, je možná ještě horší
PetraK
jj, Adamita v nejhorší možnou dobu ..... a to musím vyklidit ještě jednu skříň, která poputuje na rozštípání, protože se chudinka po všech těch stěhováních a přesunech totálně rozložila .... kam nacpu věci z ní je mi záhadou
Jinak děkuji za přání
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 11:33
- Nahlásit
brut
ahooooj, užij si dovolenku!!! a hlavně se v pořádku vraťte
brý ráno, před chvílí jsem vstala - a vim, že o to se s vámi nemůžu nepodělit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 11:39
- Nahlásit
brut
Ovšem ono to rozblemcaný nic a neustálý mokro, jak místo sněžení prší, je možná ještě horší
jj když je sníh tak je aspon čisto a i Fajfka je čistá jak okvětí bílé lilie.. ps aspon kožich teda
kam nacpu věci z ní je mi záhadou
no je přecejasný hned po tom co vyřešíš problém nemám co na sebe tak pře mužíčkem začneš bědovat že to nemáš kam dát a okamžitě je potřeba kupit nová skříň.. ale pořádí bych neprohazovala páč to by nemuselo bejt ani oblečení ani skříň
Janiii
brý ráno, před chvílí jsem vstala - a vim, že o to se s vámi nemůžu nepodělit
taky dobrý ráno koukám že někdo ho má ještě lepší
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 11:54
- Nahlásit
Fajka
jj když je sníh tak je aspon čisto a i Fajfka je čistá jak okvětí bílé lilie.. ps aspon kožich teda
bych momentálně potřebovala já... ti dva jsou jak kanci, jen vytřu a oni se projdou po chodbě, tak můžu začít znovu
hned po tom co vyřešíš problém nemám co na sebe tak pře mužíčkem začneš bědovat že to nemáš kam dát a okamžitě je potřeba kupit nová skříň..
hmmm, to neprojde... běduju už od tý doby, co jsme spolu a že by to nějak moc fungovalo se říct nedá a nová skříň nebude, páč potřebuju dodělat ložnice, kde má být šatna
Janiii
děkujůůů
brý ráno, před chvílí jsem vstala
tááák je šikovná, pášááááák
A teď už se s Vámi opravdu loučím, poblívčička je hotová a tak jdu honem venčit .... pááááápáááááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
já osobně ale rači ty mraky sněhu než vytopenej dům
přesně tak, koukám na to stejně. Navíc mám sníh fakt ráda. Vím, kdybych tam bydlela, asi to bude jiný, no
bude zima tuhá a sněhu hodně
eh, tak tetkon nevim, esli se mám modlit, abyste to nestihli už, a nebo radši jo.
To sem zvědavá až pojedem zas do Kalup jestli taky nebude foukat.
kdy jedete???
brut
hele Brůtofka, ešče nevodlítla!!!
kam nacpu věci z ní je mi záhadou
jaký věci?? Dyk žádný nemáš
ti dva jsou jak kanci, jen vytřu a oni se projdou po chodbě, tak můžu začít znovu
vidíš, k čemu je taky dobrej sníh
tak pááááčkoooooo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 14:54
- Nahlásit
tak Berni měla dneska úlně mega den za poslední dobu - venku jsem jí povolila běhat s hračkou, kterou jsem jí párkrát hodila a ona byla tak nadšená že si ji pak asi 10min. jen nosila a pobíhala sem a tam a pak jsem jí pustila do chodby Báru, aby neměly velkej rozeběh a blbly chvíli spolu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 15:39
- Nahlásit
Janiii
chůdě nevylítáný. Si musela připadat, jak v 7. nebi
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 15:42
- Nahlásit
PetraK
jako vymejšlí neskutečný bejkárny
dneska kupříkladu jsem seděla u kompu, na kancelářský židli, a naše dorbátko dostalo nápad, že se chce pochovat -a vlezla mi CELÁ na klín miminko naše téměř 5-letý
na tý okolečkovaný židli to bylo teda hodně o hubu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 15:46
- Nahlásit
Janiii
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 15:51
- Nahlásit
Janiii
miminko naše téměř 5-letý
ejch tohle znám, jak měl Ešus narozky, tak se rozhodl, že je taky malilinkatej péf a nutně je od těď chovací. jenže - vono to bolí, jak je takovej kostnatej, tak když mě zadřepne.....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 16:04
- Nahlásit
PetraK
jak je takovej kostnatej, tak když mě zadřepne
Berni teda moc kostnatá neni, zato jsem měla chlupy i v uších ... a do toho se kocour rozhod, že to co děláme je asi nějaká náramná legrace a začal se houpat Berni na ocase
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 16:16
- Nahlásit
Janiii
začal se houpat Berni na ocase
eee, ehm, letos budou moc hezký vánoce....
tím jsem si jistá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 16:18
- Nahlásit
eee, ehm, letos budou moc hezký vánoce....
tím jsem si jistá
no, stromeček letos asi odvoláme leda by byl pověšenej od stropu a i tak radši bez ozdob - ikdyž my máme stejně jen ty slaměný ... ale i ty jsou náramný lákadlo
včera jsme něco hledali v úložným prostoru pod postelí, a kocour tam samozřejmě nemohl chybět - načež jsem spustila na Míru: honeeeem, vyhoď ho zpod tý postele, vždyť uvidí dárek co dostane pod stromečkem!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 16:23
- Nahlásit
Janiii
leda by byl pověšenej od stropu a i tak radši bez ozdob -
vracíte se tedy k původním tradicím?? páč co vím, tak takhle se původně stromeček věšel
včera jsme něco hledali v úložným prostoru pod postelí, a kocour tam samozřejmě nemohl chybět - načež jsem spustila na Míru:
sem myslela, že jste ho tam zalígorovali a po dlouhý době si konečně celá rodina užila klidu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 16:26
- Nahlásit
PetraK
tyjo o klidu mi ani nemluv!!! včera jsem měla takovej šok!!!
přijela večer kamarádka, na kus řeči, Míra byl vedle u bábiny, a já kámošku vítám ve dveřích ... ale nechala jsem otevřený dveře i z kuchyně do předsíně ... jdem dovnitř, kamarádka hned "kde máte kocourka??" tyjo a začala bojovka - kocour nikde!!!
prolezly jsme kuchyň, koupelnu, obývák, ložnici i tchýnin kancl, kam bylo taky otevřeno - a kocour nikde. Já si už pomalu volala rychlou, protože představa, že kocour pláchnul ven, mi rozhýbala srdce docela gutově
pak jsem si vzpoměla, že těsně předtim, než přijela, jsem šla do špajzu pro jablka ... no jasně, že byl tam tyjo ale opocená jsem byla až ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 18:02 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
ahoooj šici...
malýmu už je měsíc a tejden, tak sem hodim pár foteček
|