| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:52
- Nahlásit
Fifi
Jo tak navsteva z vesnice je menecennejsi, jo!
to rozhodně ne, nesnášim dyzkryminaci!
Vem zahranicare s sebou, ni
to nevim, esi by mi šéf schválil úplně
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:54
- Nahlásit
esi by mi šéf schválil úplně
PetraK
odkdy se šéfa na něco ptáš???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 12:29
- Nahlásit
Janiii
odkdy se šéfa na něco ptáš???
koho chleba jíš, toho píseň zpívej to neznáš??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 12:35
- Nahlásit
PetraK
koho chleba jíš, toho píseň zpívej
no ale vzpomeň si na Slunce, seno - když měla přijet návštěva ze zahr. ... "já bych je hned na začátku vožral ..."
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:30
- Nahlásit
Janiii
"já bych je hned na začátku vožral ..."
voni vypadaj, že ne-e.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:47
- Nahlásit
Zdravím dámy
Honem se sem jdu ohlásit a zase pádím ....tentokrát vyřídit cestovní pojištění ( by čék nevěřil, jak blbě se dohledává obsah a cena u jednotlivých pojišťoven. Kor když nechci storno poplatky :lol
PetraK
prostě tam to načatý balení vyhodíš a fertich! šák to je jistě korunková záležitost, tak co by sis nekoupila nový, že?
chtít můžou, jen bez mého přispění ..páč třá takovej tramal nedostanu dřív jak za měsíc, mám vypočítanou dávku přesně na kapku
Janií
PetraK
Tvoje svatý nadšení nad leteckými zážitky bohužel nesdílím, my co máme potíže vylézt na židli.......
ačkoliv její nadšení z letu ať už je jakýkoliv též nesdílím je mi blbě i za ni
já lítám moooooc ráda a vejšky oblibuju, takže se strááááášně těším ( jen ty přestupy v Paříži mně malinko děsej )
PetraK
Já se musim pochválit, jakej sem byla včera aktivista
si byla nějak podezřele pilná... tohle jsem donutila udělat nedávno holku, když se jí nevešlo oblečení do skříní.... vyházela slovy 8 hadříků s tím, že ostatní nosí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:54
- Nahlásit
Fifi
jablunka
pokud doma vše dodělám, tak bych dojela taky, ale vše záleží na stupni dodělanosti...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:56
- Nahlásit
Dámy zase odcházím.......
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:06
- Nahlásit
brut
Skvělýýýýýý.
PetraK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:14
- Nahlásit
brut
páč třá takovej tramal nedostanu dřív jak za měsíc, mám vypočítanou dávku přesně na kapku
a co k tomu nějaký potvrzení vod dochtora - i s překladem do AJ?? To je blbej nápad?
brut
já lítám moooooc ráda
a ty papíry na hlavu si vemte s sebou taky!
že ostatní nosí
no jistě, tendle svetr 2x najaře a tuten 3x v létě, do tohodle zhubnu.,......
jablunka
pani já za to nemůžu! VOni měli přijet pozdějš a sou tu dříf
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 18:51
- Nahlásit
jablunka
zatím nejásej, ještě nemám zabaleno a dodělanej úklid....
PetraK
co k tomu nějaký potvrzení vod dochtora - i s překladem do AJ?? To je blbej nápad?
kdybych jela na dýl, tak určitě s sebou budu mít minimálně seznam léků s patřičným komentářem a razítkem, ale jedu jen krátce, tak snad to bude v pohodě..... kdyby bylo nejhůř, tak si léky šoupnu do kufru a nechám si u sebe jen to nezbytně nutný...
a ty papíry na hlavu si vemte s sebou taky!
Mám domluven let vrtulníkem nad Vltavskou kaskádou a pevně doufám, že se uskuteční ... vrtulníkem jsem taky ještě neletěla
no jistě, tendle svetr 2x najaře a tuten 3x v létě, do tohodle zhubnu.,......
jj, přesně si to odhadla. Teda mimo toho hubnutí, protože z ní choděj jen gatě. Blbka se rozhodla jíst zdravě a nějak to přehnala.... zrušila téměř všechno pečivo pokud to není černý jak bota, nejí maso, jen samou zeleninu, odmítla vejce a mlíko.... sem myslela, že jí přerazím Tak dneska dostala štrůdl, zelňačku a ovesnou kaši. Od zítřka má naordinovanou normální stravu a to v pravidelných intervalech....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 19:59 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
lidičky, já se vám prostě mušim pochlubit, páč mam do středy půjčený od mírovýho šéfika piáno
je to elektronický klavír, klaviaturu to má jako klasický piáno, akorát je to holt řízený kompem - ale zvuk to má úžasnej, no hraje se na to uplně samo
teď jen co na to řeknou moej šlachy (hraju od včera a až dozítra budu - s přestávkami samozřejmě!)
já jsem uplně v sedmym nebi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:06
- Nahlásit
Janiii
Pani, to je krása!!! Víte jak moc vám to přeju?? Moc a úplně nejvíc
brut
Blbka se rozhodla jíst zdravě a nějak to přehnala....
hm asi se taky budu muset rozhodnout žít zdravě no ale třeba tetkon: máme dušenou zeleninu a branibory, to de, ne?
vrtulníkem jsem taky ještě neletěla
dyk to řikám- ste magor
a nechám si u sebe jen to nezbytně nutný...
tož hlavně, ať to klapne
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:14
- Nahlásit
Pani, to je krása!!!
je, pani, je - jen kdyby tlumočník nevyhrožoval a nedělal kontroly, jestli nehraju - páč jak sám řekl "kvůli tvýmu hraní já pak budu zas mejt 3 tejdny nádobí" to až zas neudržim v pazouře ani hrneček ale zatim ťuk ťuk, dobrý!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:19
- Nahlásit
Janiii
jako já v letadle? ..... jinak supéééééér
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:23
- Nahlásit
PetraK
hm asi se taky budu muset rozhodnout žít zdravě
aby jste nedopadla jako holka
dyk to řikám- ste magor
já vím a vůbec to netajím
tož hlavně, ať to klapne
už jsem si našla předpisy na ministerstvu zahraničí .... vytiskla jsem si je a v nejhorším jim je omlátím o hlavu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:24
- Nahlásit
brut
jako já v letadle?
nooo, asi tak, akorát já můžu spadnout tak maximálně ze židličky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:27
- Nahlásit
brut
Takze uklizeno, navareno a zitra dorazis? To se tesim!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:27
- Nahlásit
Janiii
jen kdyby tlumočník nevyhrožoval a nedělal kontroly, jestli nehraju - páč jak sám řekl "kvůli tvýmu hraní já pak budu zas mejt 3 tejdny nádobí"
jé ten nadělá ... má koupit myčku a měl by vystaráno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:29
- Nahlásit
Fifi
Takze uklizeno, navareno a zitra dorazis?
navařeno ano, ale neuklizeno ... sem byla půl odpoledne vyřizovat pojištění a kupovat nějaké zbývající drobnosti (které stejně neměli) ... takže vše je zatím ve hvězdách
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:38
- Nahlásit
Janiii
páč jak sám řekl "kvůli tvýmu hraní já pak budu zas mejt 3 tejdny nádobí" to až zas neudržim v pazouře ani hrneček
no cocococo, šak mu hnátiče taky neupadnou. Jen hrajte pani, hrajte
brut
vytiskla jsem si je a v nejhorším jim je omlátím o hlavu
sou tady dvě varianty:
a) vomlátíte je vo hlavu už v Prahé a..... máte prt dovolenou
b) vomlátíte je vo hlavu až v daleké Andalusii a......... máte prt návrat
takže vše je zatím ve hvězdách
to aby si šla Fifijová koupit Havlův telesklop,
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:46
- Nahlásit
PetraK
teda pani, když vás tady tak čtu, se vyloženě hodí hvězdně-hudební Je to vo hvezdach ... je to vo hvezdach ... na všetko máš jasnů odpoved
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:50
- Nahlásit
PetraK
sou tady dvě varianty:
a) vomlátíte je vo hlavu už v Prahé a..... máte prt dovolenou
b) vomlátíte je vo hlavu až v daleké Andalusii a......... máte prt návrat
mno, ještě můžu mít prd dovolenou, pokud ségra nestihne včas přijet na letiště, páč ještě od dvou přednáší
Návrat domů bude tak jako tak, páč jsem poučena a musím si koupit uzaviratelný pytlíček, abych byla hodná a vše měla řádně zabalený
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:51
- Nahlásit
Ahooooooooooooooj všichni!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:54
- Nahlásit
mishi
no naždááááááár, mladá pani máte se??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
na všetko máš jasnů odpoved
šak sme tady taky samá ajnštajnová céra
brut
ještě můžu mít prd dovolenou, pokud ségra nestihne včas přijet na letiště,
i kušuj ty sůvo pálená. Tak prostě uděláš scénu nějakou, dyby ses měla položit před letadlo. Rolovat přes tebe nebudou.
Snad.
mishi
hele jí mladou pani Bořkovou Stavitelovou- jak stavíte??? a co Gas v tomdle počasí?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:00
- Nahlásit
PetraK
Rolovat přes tebe nebudou.
Snad. :
že bych si s sbeou vzala ještě jedny berle? Jako záložní zdroj?
dneska milostivě oznámila, že nesmí zapomenout letenky, ubytovací karty atd. a vzhledem k tomu, že toho má hodně, tak neví, kde jí hlava stojí a hlavně, kam vše založila a s tímhle materiálem někam jedu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:04
- Nahlásit
brut
že bych si s sbeou vzala ještě jedny berle? Jako záložní zdroj?
to rozhodně, přinejmenčím jim to můžete vrazit do kol a zablokovat jim tak celý letadlo a nebo ešče líp? Jak dobře umíte házet? Můžete jim to mrsknout do motorůch. A to se zdrží odlet dozajista
a s tímhle materiálem někam jedu
a tak to máte v pohodě, páč vona s bordelem v dokladech zabaví ouřady natolik, že na nějaký vaše kapky jim huž nezbude sil
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:08
- Nahlásit
PetraK
Jak dobře umíte házet? Můžete jim to mrsknout do motorůch. A to se zdrží odlet dozajista
s tím bych moc nepočítala... když házím doprava, tak z nějakýho záhadnýho důvodu vše lítá doleva nebo doprostřed ....synek se vždycky děsně řehtá a povídá, že bych si měla pořídit nejen silnější brejle, ale i lepší mířidla
páč vona s bordelem v dokladech zabaví ouřady natolik, že na nějaký vaše kapky jim huž nezbude sil
vzhledem k tomu, že přiběhne na poslední chvíli, ufuněná, uchrchlaná, tak to bude vypadat, že je v posledním tažení... myslím, že nás podrobí díky tomu super kontrole
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:10
- Nahlásit
PetraK
Gaston je v pohodě, konečně slezl sníh, tak se i vyvenčí. Jak napadlo, tak z toho byl tak nadšenej, že furt jen lítal v závějích a zapomněl se vyčůrat. Včera jsme teda měli menší kolizi, zase se obrátil a málem si roztřísknul hlavu, ale je v pohodě. Teď tu užírá ořechy. Je to kradač, je tu vylupujem a on je krade a nosí do pelechu.
Jinak stavíme, jasně. Už máme plot, aby mohli psiska lítat a je hotová skrejvka a v úterý naběhnou na základovku. Kvůli počasí už nechcem čekat na ohlášku, kterou mimochodem furt ještě nemáme, páč si na ouřadech furt vymejšlej.
A co je novýho u vás, žencký?
|