Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 13:29
- Nahlásit

ježiš já ty smajlíky dělám blbě!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 13:30
- Nahlásit

jbat

Jedete za tulenářem, jo?
No to taky

pak nechápu, proč nejedete ve středu!!

(se vomlouvám, nějak mi naskočilo to trapný a votřepaný středeční úsloví )

Fajka

tak jsem koukla na počasí, to asi nebude jen volochtávání. Ale - netvořme paniku, třeba se netrefjej.

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 13:38
- Nahlásit

PetraK
pak nechápu, proč nejedete ve středu!!

Páč pani, něco Vám řeknu: Středa, je ho tam třeba, ale čtvrtek, šu**l by i krtek.

Víme?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 13:59
- Nahlásit

jbat

ale čtvrtek, šu**l by i krtek.

Víme?

a co vostatní dny? Aby jim to nebylo líto

co třeba úterý?? že třeba:

V úterý, v úterý, fšichni by š....i
Mohlo by bejt?

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 14:05
- Nahlásit

PetraK
a co vostatní dny? Aby jim to nebylo líto

No tak pondělí - je to všechno v prd***
Úterý - to je blbej den na rýmy prostě.
Středa - to je jasný
Čtvrtek - to s krtkem
Pátek - nevim.

Myslím si, že sex by prostě neměl být organizovaný.

mishi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 17:08
- Nahlásit

Nazdááááááááár! Neblázněte se sněhem! Tady od rána chčí, to moje tele pitomý nevyleze ani na zahradu se vyčůrat. Ráno se kousnul a jako nebejt doma manža, tak by musel vydržet do večera. Dyž je pitomej... Ale nesněží a já doufám, že to ještě chvíli vydrží, páč jinak nám tu základovku neudělaj!
No nic, dnešní večerní program je jasnej. Jdeme dělat banány v čokoládě a projíždět fotky z dovči.

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 20:07 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Dogtrekařky
Fajka
Ahoj, mně a Leonče začal psát pán, co chodí na dogtreky od roku 2002 a prý je řazen mezi "oldies". Tak jsem myslela, že se optám, jestli ste ho neviděli na nějaký akci. Možná Gwen by mohla mít tu čest. Ještě má dva chodský psy.

Fajka
Ufff, už sníh? U nás určo nebude ještě na vánoce, neni žádnej rok, tak upřímnou soustrast, vím co si posílala loni za nadílku až skoro do léta

wami
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 23:08 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

ankaras
pán se jmenuje Renda Kazda a je super, s klidným srdcem si s ním pokecej
nacapkala jsem se s ním svého času taky celkem dost kilásků

All
šiju, ale nějako nestíhám...

nicméně paní Gerdě že děkujíííí, dorazilo, OK, Pippi i shlédnuta ( ) a Zámek už je nachystán...

all II
a kdo by chtěl, a měl čas, tak jsem zas drtila rajčata na kečup a je tedy zas hormada fotek ke skouknutí...

třeba Žvejk v akci

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 23:32
- Nahlásit

wami
JJ, už si dopisujeme po e-mailech . Potkali jsme ho na Třemošenské padesátce. Psal právě, že od samého začátku chodí dogtreky a mě napadlo, že byste ho tady mohli znát Tak kuju

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 23:43
- Nahlásit

ankaras
Tak jsem myslela, že se optám, jestli ste ho neviděli na nějaký akci
já ti nevím jestli jsme se potkali.. ono těch lidí kolem treků je hodně a člověk kolikrát až zpětně zjistí kdo všechno tam byl... takže je možný že jsme se někde potkali a možná taky ne... nevím

Ufff, už sníh? U nás určo nebude ještě na vánoce, neni žádnej rok
to se máte, u nás už to zas padá

wami
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 23:54
- Nahlásit

ankaras
tak že ho ode mě pozdravuj třá si vzpomene... (a nebo taky ne, co já vím... )

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 00:16
- Nahlásit

wami
Dobrá, měli bychom vyrazit na Podzimní toulky, o kterých mi dal vědět, tak se o to pokusím . Jinak se chci optat, dogtreky jsou nejkratší trasy kolem 40 km a když je to pod 40, tak jde o canis-turistiku? Takhle by mi to bylo řečeno..
Fajka
to se máte, u nás už to zas padá
- cooo??? už jako a přímo teď? V tuhle chvíli vám tam ale můžu poslat jedině fakt velkou průtrž mračen, což je snad ještě horší

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 08:51
- Nahlásit

Caute vsici, zdravim asi tak po milijonu let
ankaras
koukam, ze te ty vychajdy fakt chytly, co
co se dogtreku tyce, tak mam pocit, ze kolem toho bylo velky halo a mam dojem, ze dogtrek jakoze "extremni vytrvalostni pochod" jsou trate 100, minimalne ale 80km, ty 40-citky se za dogtrek daji povazovat jen pokud jsou to etapy jednoho zavodu .. jinak jsou to "jen" vylety, nebo jak to tehdy psali .. byla kolem toho velka diskuze, najdes to nekde na doktrekkig.info

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 09:56
- Nahlásit

Fajka
u nás už to zas padá

Fááákt??? Aááách jo!!! Tady byl v noci větřík krapítek-ale nic velikýho zatím. a tetkon svíti žblunce , to sem na dnešek nějak nečekala.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 09:57
- Nahlásit

Roxana
jinak jsou to "jen" vylety,

f tom případku, já chodim enem na krátký procházky kolem baráku vlastně. Páč nejvíc jsem dala něco přes dvacet km. Toho kdo ujde 25 a víc považuju za Nadbůcha

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 09:59
- Nahlásit

a kurnik sem zapomněla

FUJTAJBL VE SPOLEK

Jo a taky narozeninový dortik

svíčky pravda kapek polehávaj - asi únavou, ale tak na formu nehleďmež, že

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 13:04
- Nahlásit

PetraK
ty jo, ten pes je z tebe chudák celej šedivej

Jinak se tu jen otáčím, s novejma fotkama prďolíka (no jo, musim se pochlubit )...

Jinak prcek začíná vymejšlet blbosti, takže dneska v noci vstával po dvou hodinách a já pomalu ale jistě začínám přemejšlet, jestli a jak dlouho se to takhle dá vydržet s chozením do školy

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 14:04
- Nahlásit

Eimy
jestli a jak dlouho se to takhle dá vydržet s chozením do školy
Cha, opět došlo na má slova

Proč to děcko držíš tak blbě za hlavu na té první fotce? Ty nevíš, že děcko se drží za patu? Dyť se opaříš

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 14:32
- Nahlásit

Biluška
ještě nedošlo já doufám, že zas začne spát aspoň víc hodin v kuse v noci... On je schopnej prochrnět v noci i 5-6 hodin, jen teď nějak začal hajdalák stávkovat já do tý školy zas tak často chodit nemusím naštěstí (jen sudý tejdny na 8 hodin tejdně a lichý jen na dvě hoďky tejdně ), průser je v tom, že místo abych se nějak zaběhla s miminem a pak se přidala škola to bylo tak, že jsem se vrátila domů z porodnice a druhej den už jsem musela do školy

Jinak já jsem na druhý straně foťáku, koupe a přebaluje manža já jen kojím a v noci teda i přebaluju Panuje tady dělba práce

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 14:37
- Nahlásit

Eimy
ty jo, ten pes je z tebe chudák celej šedivej

no jo , jenže já z něj zešedivěla dříf. Todle má půjčku na oplátku . , když voni šedivěj celkem brzo skorem fšicí. Řikáme mu pan Šedej Mor

Prdík Eimyvý je bombovej!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 14:39
- Nahlásit

Eimy
ještě nedošlo
Tak dojde Já jsem jak Spejbl, na moje slova dycky dojde

Jinak já jsem na druhý straně foťáku, koupe a přebaluje manža já jen kojím a v noci teda i přebaluju Panuje tady dělba práce
To je moc dobře. Ještě nauč chlapa kojit a budeš to mít v cajku

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 14:43
- Nahlásit

Biluška
Tak dojde Já jsem jak Spejbl, na moje slova dycky dojde
Kdepak ono to technicky proveditelný je... jen se mi stýská po tom miminku, který jsme dovezla z porodnice a který se za 20 minut napilo a pak 3 hodiny spalo Teď mi u toho potfora po 5 minutách usne a za 20 minut je vzhůru, protože si uvědomí, že už mu nic do tý pusy neteče

To je moc dobře. Ještě nauč chlapa kojit a budeš to mít v cajku
on i kojí, když musim na 4 hodiny jednou za dva tejdny zmizet takže by stačilo mít hodně odstříkanýho mlíka a nemusím dělat nic

PetraK
Ale tak jako veverka už z černýho čumáku taky bude mít za chvíli šedivej čumák
A dík za pochvalu

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 19:17
- Nahlásit

FAjka
- nééééééééééé, zakřikla jsem to !!! SNĚŽÍ, U NÁS SNĚŽÍ

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 20:12
- Nahlásit

PetraK
Eimy
Kráásný fotečky!!

Ad počásko... u nás leží vrstva cca 5 cm ale byla sem na otočku v Hanoveru a v Německu je 10°C modrá obloha a slunečno a tady takovejhle hnus

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 20:46
- Nahlásit

čus všickni, tak vás zase po sto létech zdravím, z toho počasí venku teda nemam vůbec žádnou radost ikdyž Fajka je na tom asi hůř...
Bernidlo pozítří dobírá poslední půlprášek, podle konzultace s pánem doktorem máme pak začít trochu zatěžovat - jak řekl - pro vás to "zatěžování" znamená, aby chodila normálně a nelítala!!! čehož netuším jak více jak po 14 dnech na vodítku docílím
no a z kocoura jsme uplně vyplesklý, páč začal aportovat má takovej ten žlutej molitanovej míček na línej tenis, hodím mu ho, on pro něj letí, chytne ho do tlamy, a přinese ho přede mě, a tam ho pustí a čeká až ho hodim sice nepředsedá, ale co bych chtěla po 5 měsíčním kotěti, že jo

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 20:53
- Nahlásit

ááá zapoměla jsem pochválit přírustek Eimy fotky jsou parádní a človíček ještě parádnější tak ať moc nezlobí a pěkně spinká
no a Ešusátorovi všecko nejhepčí!!!! a místo dárku posílám úsměv jedné blóóóóncky

(bohužel pro Ešusa je to krásná neznámá stažená z netu - tak jen doufám, že to neni krásný neznámý )

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 21:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

tady se to dneska střídalo - sluníčko, déšť, krupky, vítr - všechno v jedný síťofce. Na odpolední prochajdu to vypadalo dost hrozivě, ale pak celkem pohodka, mohli jsme vyzkoušet nový narozeninový lítací talíř. Prej dobrý, ale...........

myslím, že dárek od Janiii, by Ešátor teda ocenil víc

tak aspoň ten dortik si užil
http://www.youtube.com/watch?v=NiLkdh5bp2M

Janiii
hele a budeš s kocórem teda dělat ÍPENÍ????

Bernidlo bude jak urvaný z řetězu, dovedu si to představit. Jak to udělat?? No máš flexinu? tak z vodítka přejdi na flexinu, já to tak udělala, když měl uříznutou tu noženku. Čoklid má určitou volnost pohybu a ty kontrolu.

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 21:12
- Nahlásit

PetraK
máš flexinu?
nemam halt začnem na volno na zahradě, tam ji uřvu ať se zklidní, a pak půjdem ven na stopce, tu můžu zašlapávat, nebo vlastně máme přepínací kulatý vodítko na obrany, to je asi 4metrový, to bude dobrý ... prostě pomalu, tááák je hodná, klacík do huby - hlavně neházet, to by se přerazila jak by letěla
hele a budeš s kocórem teda dělat ÍPENÍ????
no hale takový mety si dávat asi nebudem, páč von mu jde jaksi jen ten aport jinak je "blbej jak tenhleten dubovej stůl ... pane majore, někdo klepal"

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 21:14
- Nahlásit

až teď jsem koukla na video Ešusovýho pojídání dortu - teda hošánek jak pěkně ukusuje to Berni by to polkla i s tácem

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 21:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii

jinak je "blbej jak tenhleten dubovej stůl ... pane majore, někdo klepal"

jehehéééé

takže sem se trefila s tim Dementíkem, jo??

No ale nááhodou, zas ať si z něj neděláme srandu- dyk je malej. Vono to pude, máte našlápnuto, strčíte do kapcy i Šilhavýho s jeho šroubovákem ve psím zadku.

Hele a nemáš cestu do Prahé? nebo Tlumočník?? Můžu půjčit klidně. tu Flexinu myslim. šroubováky nepoužívám

No pojídal, hásky s okusoval buřtovou dobrotu. nechala jsem mu sežrat tak půlku a pak mu to sebrala, páč sem si říkala, aby přeciž jen .... neměl pak ze zadele výčep

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání