Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 14:19
- Nahlásit

PetraK
a nebo vobojí, ať to máš posychrovaný
šiš, kdo by se s tím otravoval...
a navíc, vařit pro tři, uklízet po třech, žehlit pro tři...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 16:19
- Nahlásit

jbat

a navíc, vařit pro tři, uklízet po třech, žehlit pro tři.

to by snad dělala vona, ne?

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 16:38
- Nahlásit

PetraK
to by snad dělala vona, ne?

no nevim, znáš žencký...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 08:39
- Nahlásit

jbat
no nevim, znáš žencký...

tak to halt bude muset zvládnout von

FUjtajbl ve spolek!

čéra sem byla zas ve Hvjézdě, Ešus si dal paroplavbu, říkala jsem si, že to nebudem přehánět a půjdem dom nějak rozumně. No tak jsme přišli ve 3/4 na osmičku. Proč už je kurnik taková TMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 09:12
- Nahlásit

PetraK
Tma je pekelná, tak jsem se včera vracela skoro s baterkou. Jo a vzpomněla jsem si na vás pani bo do práce přinešli úúúžasnou 3 měsíční vyžličku...asi už jsem zralá na další štěně. Bo nějak zapomínám na ten vybydlenej byt, co jsme měli Jináč zrzavohubců vůbec nějak přibývá- Dneska nás ráno jeden přepadl před domem. Bohužel se choval jako sexuální loudil, tak dostla sprda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 09:29
- Nahlásit

Hyena

Tma je pekelná, tak jsem se včera vracela skoro s baterkou

nemám zimní depréze, ale mám tmový depréze. Ráno ať je třeba tma do jedenácti, to je mi fučik, ale odpoledne, ať je vidět! Vždyť se nedá nikam jít

práce přinešli úúúžasnou 3 měsíční vyžličku

ááááu-pipinááá malááá- zrzatááááá- ach bóže, ach bóže, taky chci. Rozumím vám pani, člověk rychle zapomene, že určitou dobu bydlí v holobytě, že nestačí popadnout dech, jak se snaží štěně eliminovat od všech humusů, co by mohlo polknout, jak..... jak..... kurnik,to je vlastně strašný období

Není štěndo z Panských Lesů? Tam šli tetkon do světa.

Bohužel se choval jako sexuální loudil,

tak se chovaj snad všichni maďaři myslím . Nebo teda většina. Myslí si, že jsou neodolatelný a každá bába čeká jen na to, až je zneužijou. Vždycky, když ohoukávám Ešusa, tak mi lidi říkají- nechte ho, ona si ho srovná. No jo, jenže pak jsou i fenky, který by si ho nesrovnaly

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 09:48
- Nahlásit

PetraK
Myslí si, že jsou neodolatelný a každá bába čeká jen na to, až je zneužijou.
No a v kombinaci s Hyenou, která je "slušné děvče s viktoriánskou výchovou".....znamená velký ¨rachot ráno mezi paneláky. ) Odkud je vižlička, to nevím, ale mohou zjistit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 10:07
- Nahlásit

Hyena
No a v kombinaci s Hyenou, která je "slušné děvče s viktoriánskou výchovou".

ehe, je mi jasný, že ráno mezi panelákama to není nejideálnější teda , ale dobře mu tak smetákovi, nemá vopruzovat. Ale já fakt myslím, že tohle mají vižlí hošíčci v základní výbavě. Hypersexualitu, či jak to nazvat a představu, že jsou neodolatelný a každá - od čibaby po dogu prahne jen po zrzavým kožichu. Jen tak pro upřesnění - juž ve čtyřech měsících Ešus věděl co dělat s háravou rotvicí a todle já mám doma.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 10:13
- Nahlásit

PetraK
prahne jen po zrzavým kožichu
JJ, Hyena taky po jeho vábení prahla po zrzavém kožichu...V ZUBECH )

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 10:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena

JJ, Hyena taky po jeho vábení prahla po zrzavém kožichu...V ZUBECH )

jehehééé, já to naprosto vidím před očima. I ty xichty, co ten vůl dělal.
Tam je ještě jedna potíž, taková jako trošánek nelogická - mám pocit, že dalším rozšířeným jevem u těhle zrzavejch zjevů je, že - ... " a čim je holčina ostřejší jak žiletka, tim víc mě to rajcuje!"..... nechá si vyrvat srdce z těla za živa, jen aby jí přemluvil.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 10:27
- Nahlásit

PetraK
No je to jasný pani, musíme jít někdy společně venčit

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 10:30
- Nahlásit

Hyena

No je to jasný pani, musíme jít někdy společně venčit

chudák Hyena a vlastně pak i Ešus - vyslíkne ho z drézu .
Ale ne, on má i své světlé chvilky.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 10:31
- Nahlásit

PetraK
A vona zasejc na některý ouchyly trpí....

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 10:34
- Nahlásit

Helou evrybády.
Dnes mám jít k našemu řediteli a vůbec nevím proč. Doufám, že to nebé z těch samých důvodů, jako u PetryK, když jí chtěl šéf-mimino pomoct od bolavejch zad.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 11:32
- Nahlásit

Hyena

A vona zasejc na některý ouchyly trp

tohle zní buď hodně nadějně, nebo.... hodně nebezpečně

jbat
Dnes mám jít k našemu řediteli a vůbec nevím proč

PetryK, když jí chtěl šéf-mimino pomoct od bolavejch zad.

si trůba obecná. Třá Tě čeká povýšení a budeš ministrant, nebo tak něco?

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 11:36
- Nahlásit

PetraK
tohle zní buď hodně nadějně, nebo.... hodně nebezpečně
jj...malé proužkaté sfiňky se zvýrazněnými zrzavými pruhy, abnormálním loveckým pudem a silnou hyperaktivitou, nezastižitelné ani elektrikou...trumfneme Bilušičiny a davidkojc linije

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 11:49
- Nahlásit

Hyena
trumfneme Bilušičiny a davidkojc linije

se bojim, že todle by si nikdo nekoupil. Možná buď sebevrah a nebo osoba duševně chorá

Včera ve Hvjézdě byl Ešus asi 6x zamilovanej nejdřív do kastrovanýho černýho pejska, zcela ztratil hlavu . Pak do vižlí slečny a pak mu Amor probodl šípem osrdí, když jsme potkali černou hodněknírku (krásná fenka, fakt nebylo poznat, že to není úplně velkej knírač). Asi mu připomínala jeho milovanou Jůlinku, do který se zabouch na srazu a vypadalo to, že si fešandu hodlá odvést domů. Škoda, že jsem neměla foťák, vždycky mě hrozně baví údiv těch fen, protože něco takovýho se nepotkává každej den. Pak přišla na řadu doháravší berňačka, boxerka a nakonec čibaba, tam jsem měla strach, že z ní uplácá plakát Paní říkala, ať ho nechám, že je zvyklá. Ale na tohle si myslím, se zvyknout nějako nedá

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 11:56
- Nahlásit

PetraK
se bojim, že todle by si nikdo nekoupil
Šak nemyslete hnedlinko na prachy, budem to množit jen tak pro radost....

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 12:03
- Nahlásit

Hyena

množit jen tak pro radost.

PRO RADOST??? TODLE COS POPSALA???? Pani, kdybych nevěděla, že ste to vy...... řekla bych si,že ste duševně ochořela

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 12:06
- Nahlásit

PetraK
PRO RADOST??? TODLE COS POPSALA???? Pani, kdybych nevěděla, že ste to vy...... řekla bych si,že ste duševně ochořela
No jasně že pro radost. Víš jak si užijeme vycházku¨s takovouhle smečkou. Bych chtěla vidět toho namachrovanýho psa, kterej by si na něco takovýhle ho troufnul. Největší zabijáci by běželi spláčem k páníčkovi bez overálu Jůůůů, já se tak těšííím

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 12:08
- Nahlásit

Jo a jináč nejste tak daleko odpravdy. Jsem nucena trávit proces nad doděláváním dokumentace a hrabe mi víc než dost....

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 12:13
- Nahlásit

Hyena

. Bych chtěla vidět toho namachrovanýho psa, kterej by si na něco takovýhle ho troufnul

tak to jedině, že by se z nich zbláznil taky, páč Ešus nejni geroj.

Jsem nucena trávit proces nad doděláváním dokumentace

grrr, papíry. nemám rád papíry mad:

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 12:22 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

PetraK
tak to jedině, že by se z nich zbláznil taky, páč Ešus nejni geroj. Tak nějaké geny taky dodá Hyena, né... a pak " v jednotě je síla"

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 12:56
- Nahlásit

Hyena

pak " v jednotě je síla"

jo to je pravda pravdoucí, to jsem taky chtěla napsat a pan Ajshémr mi to sebral

hele viděla jsem černou "vižlu", tmavě hnědou "vižlu", ale pruhatou ešče ne. To by se možná dalo poté nazvat Tasmánským ďáblem a pak prej že vyhynul.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 13:02
- Nahlásit

PetraK
To by se možná dalo poté nazvat Tasmánským ďáblem
Zcela jistě, zvláště, když by podědilo Hyeninu tlamu s přetékajícími bílými žuby

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 13:15
- Nahlásit

Hyena

takhle nějak??

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 13:16
- Nahlásit

PetraK
JJ, tak je to jasné, jak sou geny z vobou stran, tak je to 100%

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 13:20
- Nahlásit

a kdyby ani žuby nestačily, můžem jim dát kladivo

dalšímu srp, a taky hvjézdu. Dyby šla třeba ešče Gerda a brnkla by na zopcofku internacijonálu. myslim, že by se nikdo nepřiblížil ani vomylem a vzhledem ke kvalitě hudby, by se nepřiblížila ani zvěř a byl by pořešen klid před zvěří

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 08:43
- Nahlásit

PetraK
vzhledem ke kvalitě hudby, by se nepřiblížila ani zvěř a byl by pořešen klid před zvěří
Ty woe, že mě to nenapadlo, dyž měla čuba pubertu. Bych si ušetřila ruplý céfky kvůliva korekci jejího loveckého pudu. Bych prostě najal Gerdojc a ta by chodila všade před náma

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 09:25
- Nahlásit

Hyena
Bych prostě najal Gerdojc a ta by chodila všade před náma

no dyk, šak je zvyklá dělat fižiranta, nechat se vokousávat, tak co by nemohla zopcovat mezi zajícema?

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání