| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2009 17:02
- Nahlásit
zdravíme po úžasným víkendu v Orlických
Fajka
bylo to také komornější, ale naprosto super, vyšlo parádní počasí, bylo nejen slunečno ale i teplo (večer teda kosa děsná), no domů se nám fákt nechtělo
Berni byla hodná, brali jsme ji teda jen na kratší prochajdy, nedělní tůru jsme šli sami a Berni odpočívala na pokoji, ale chovala se docela v pohodě s půlročním štěndem holkou si stráááášně moc chtěla hrát a celkově tam měla jen jedinou soupeřku, s tou si vjely do chlupů hned druhý den a pak byly střeženy od sebe a v pohodě
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 07:38
- Nahlásit
PetraK
čau,dík za meila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 08:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
FUJTAJBL VE SPOLEK
kůůrňa, já prošvihla aliaskůůů
jbat
Řekne mi něgdo, CO bylo s paní Babetkovou
sem vám to pani napsala v tom mým SOSovým tématu, je to svinská věc a jestli to klaplo, to ukáže vlastně až první hárání-jestli se dobře pamatuju z doby, kdy si tímhle prošla Ešusí manželka Major Mrňafka . Ale zatím, ťuk, ťuk, je tu mírný zlepšení.
a tak si tady žijeme.
ááá pipinkááá zrzatááá malinkáááá! To sou ečše táááák hodný! Člověk je dokonce i miluje!! Nevíš, kdo je mamička?? Já možná tuším , vím teď o vrhu, který šel do světa akurát.
já jí chci podlachniiiit!!!!!
brut
nevíme, Ešuska byla jak tajemnej hrad v Karpatech.
prt,Ešuska nestíhala absolutně, nestíhala, páč to fakt trvalo hroznou dobu, takže jsem pak po návratu do práce lítala jak pitomá, neb v pátek dofča a tralalalááá směr Apalucha
Tak Ešuska už je někde v trapu
takže to jsi odhadla naprosto přesně
jak bylo na chatě?? A co záda?? Já huž nemám housera, enem housátko
Janiii
zdravíme po úžasným víkendu v Orlických
jéé Orličky! A kde ste byli??
Fajka
sem kukala vedle do tématu a vy ste žena činu
když já nevydržela čekat, jestli se někdo ozve nebo ne, vyhodila jsem to a tak 5-10 minut potom už jsem padala, páč mi to přišlo dlouhý , tak jsem si řekla, že sice plaketu Jánskýho mít nikdá nebudem, ač jsem to plánovala, ale jednou v životě by se mohl hošíček překonat. Ona dala život jemu, tak by jí to taky mohl vrátit ne??
A hrdina sem, páč to bylo fakt vo nerf ,ALE .... STÁLO TO ZA TOOOOO!!!
brezen2008
Nemáte zač, pani.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 09:37
- Nahlásit
PetraK
ahoj fšem.mamičaka je Růženka z Bílovic, todle je Máša a jestli rychle nepříjde sobota, kdy si ji zase vezmou domů, tak založim téma prodám ledviňák, zn. levně.
to je čůůůůůůůza malá.
ale chytrá, hodně chápavá. už umí sedni, dolů a ke mně. panička bude čučet.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 09:45
- Nahlásit
jbat
jestli rychle nepříjde sobota, k
joo, sobota, ta je ešče daleko : D :
půůůč mi ji, půůůč, čůzu ešče modrovokou zrzatoooou, sladkou, voňavoooou. Ať si můžu připomenout, jaký to je mít hodnýho psááá
Páč to, co příde potom.................. je tisíckrát horší
chytrýn jsou jako svině! Fakt že jo, hrozně rychle se učej.
Ovšem..... všecko se rychle učej, i to co nemaj
tak to je jinej vrch, myslela jsem na Panskou skálu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 09:58
- Nahlásit
Brý ráno.. už zase fprácí
Janiii
bylo to také komornější, ale naprosto super, vyšlo parádní počasí, bylo nejen slunečno ale i teplo (večer teda kosa děsná), no domů se nám fákt nechtělo
no to věřím že se vám nechtělo domů, hlavně že jste si to užili i s Bernii. Ouplně vám závidím
PetraK
tak jsem si řekla, že sice plaketu Jánskýho mít nikdá nebudem, ač jsem to plánovala, ale jednou v životě by se mohl hošíček překonat. Ona dala život jemu, tak by jí to taky mohl vrátit ne??
jo ahá takže to jste zachraňovali Ešuskovu maminečku? No tak to je jasný že to se musí! Ale stejnak ste pašáci kabrňáci
jbat
to je zrzavečka roztomiloučkáááá !!! Já ci taký poňuhňáááát
U nás se o víkendu nic zásadního nestalo... krom jednoho mýho objevu... akitáři furt blbnou s liniema , jakože tahle je čistá japonská a tahle néjni a ták.... No a já už sem přišla na to že Fajuš fakt čistá japonská nejni a bejt ani nemůže páč je křížená s klokanem a ten z Japánu určitě nepochází
No mrkněte sem URL
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 10:15
- Nahlásit
Fajka
je čistá japonská a tahle néjni a ták.
ty vado to je sektička
ty vado, to je háský vídejo, víte to? Krom toho, že tam Fajka pěkně myškuje , tak ta obloha, louka, les... Vadí tam jedině ten sloup toho vedení.
jo ahá takže to jste zachraňovali Ešuskovu maminečku?
no jo, to by byla vostuda, kdybychom to nedali . Ale bylo to kapek náročný. Hlavně teda v tom, že to tak dlouho trvalo. Kdyby mu tak krev tekla líp, nabrali bychom bývali ten druhej pytlík taky celej, ale jak byl ve štrézu, tak moc nepouštěl kohoutky, tím pádem to teklo pomalu, tím pádem to nemohl vydržet..... No ale i tak, to byl fakt úspěch- třicetikilovej hysterik, já s houserem.... a odběr krve
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 10:37
- Nahlásit
PetraK
půůůč mi ji, půůůč
za odvoz je tvoje.
já mám totiž záda v pí... a hnisavou angínu a mám pocit, že umřu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 10:40
- Nahlásit
jbat
mám totiž záda v pí...
v písemný podobě, asi, že jo?
ty jo normálně to už je ale virus! Brůtofka to tady roztahala po celý fóře! Já už mám teda jen housátko dneska. Ale mám.
A s hnisavou angínou bys mohla jít za Gerdou - vona furt nějakou shání, tak by si ji třeba vzala.
za odvoz je tvoje
éééé, rozvod sem teda v plánu neměla, ale budiž, tak já vyrazim
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 10:41
- Nahlásit
musím ale říct, že Toby je prostě můj miláček, moje všechno, protože on teď chodí bez vodítka skoro furt a hezky poslouchá. (jako mít ty dva kretény na vodítkách, tak si polámou nohy, uškrtí se a ještě mi podrazí nohy. ) a doma je taky trpělivej, i když už jí má plný zuby.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 10:42
- Nahlásit
v písemný podobě, asi, že jo?
PetraK
tak tak...
éééé, rozvod sem teda v plánu neměla, ale budiž, tak já vyrazim
tak ale fofrem, dělám ti kafe.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 10:43
- Nahlásit
jbat
i když už jí má plný zuby.
bóóže, jak může mít někdo plný žuby malililinkatý vižličkýýý??
tak ale fofrem, dělám ti kafe
vod žida nebo ze spolku?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 10:46
- Nahlásit
PetraK
bóóže, jak může mít někdo plný žuby malililinkatý vižličkýýý??
no můj flegmatický a věčně ospalý Blbís určitě.
ale je božácká, jen jí nezvládám stran hraní a tak, protože se prostě nemůžu ohnout, pohnout, hnout, nic. teď jsem si 13 minut svlíkala gatě...
vod žida nebo ze spolku?
extrémně dobrou arabiku s vůní bejlís a karamelu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 10:56
- Nahlásit
jbat
extrémně dobrou arabiku s vůní bejlís a karamelu
ty vado já se fakt snad zvednu a pojedu
ale je božácká, jen jí nezvládám stran hraní a tak
hm, to bys nezvládala ani normálně . a tak si s ní hraj jako s kočkou (stejnak sou jako malý kříženci se šavlozubým tygrem )- dej ňákej ksindl na provázek a pověš to za něco pevnýho. Moc pevnýho.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 10:59
- Nahlásit
PetraK
dej ňákej ksindl na provázek a pověš to za něco pevnýho. Moc pevnýho.
taháme se vo medvěda a učím ji kraviny, to zvládám. naštěstí jak venku pořád pronásleduje Blbís, který tryskem lítá sem a tam, tak chodí z procházek dost utahaná a chrápe...
vtipný je, že VŮBEC netuší, co má dělat s nohama a kdy jde která dopředu a kdy ne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 11:05
- Nahlásit
jbat
tak chodí z procházek dost utahaná a chrápe
tak todle neznám. Mohl lítat hodiny s kámošema a pak stejnak musel být do peří přišpendlen , má to tak dodnes. Viz ten odběr. Když jsme vyšli před kliniku a měli počkat, aby se zjistilo, jestli to třeba nepoteče, tak jsem volala paničce Babetky, že už to máme za sebou. Ten vůl rejdil jak életrická myš, radostnej, že přežil a když jsem na něj hólakala, ať se laskavě dotlačí zpátky ke mně, tak z telefonu se ozvalo: "A neměl by bejt po tom odběru unavenej? Aspoň trochu?"
No nebyl, no.
VŮBEC netuší, co má dělat s nohama a kdy jde která dopředu a kdy ne.
jooo, todle je dobrý obdoví, tydle dlouhonohý sou ftipný v tomdle věku zvaném Opilá koza
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 11:10
- Nahlásit
PetraK
Opilá koza
přesné...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 11:40
- Nahlásit
jbat
přesné
viď? V tý době sem se v jednom kuse řehtala, páč ten vůl měl pocit, že chodit a skákat se dá i po ocásku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 11:56
- Nahlásit
Dobré téměř poledne dámy
Koukám, že Babetce je líp, Ešuska odehnala housera, jbat ho radostně chytila, Janií a Bernií je taky dobře a videjko Fajušky nemá chybu ....takže vše při starém
Jinak my na chatičce naprosto super. Sice jsme v pátek vyráželi až v deset večír a já se půl cesty strachovala, aby nebyla velká zima ( přece jen močák i záda potřebují teploučko), ale naprosto zbytečně, páč v chatičce bylo rovných 19°C. Mužskej ještě zatopil a tak jsem usínala při praskání ohně v kamnech. Brutík mi vyjímečně zahříval záda ( chviličku), piraňa nohy ( celou noc a musím říct, že má poměrně těžkou hlavu ).
Sobota byla ve znamení návštěvy ozdravovny, kde je nejmladší kluk. Bylo krásné teploučko a tak jsme si udělali procházku po Říčanech a přilehlém okolí. Večer za námi dorazila kamarádka, takže jsme měli veselo. V neděli přijela ségra a hned se vrhla na natírání jednoho štítu ( je na západ a mooooc opršelej), procházka po lese a stopování muflonu proběhlo bez ztráty kytičky. Odpoledne dorazila další návštěva na kolech a měli jsme ke kafíčku vynikající dortíčky .. mňam, mňam, mňam. No a pondělí jsme hoooodně procházkovali, balili a donatírali štít.
Vyšlo nejen počasí, ale i pséci byli v pohodičce a dokonce se Brut při rozběhu za muflonem na zavolání okamžitě otočil a pelášil zpátky ( sice ne ke mně, páč od jistý doby tenhle povel nedávám, ale i to vracení je naprostý úspěch). Taky si po delší době užili Balinky a ona jich ( teda spíš pirani, ta jí neustále lovila nožičky )
Mužskej vyzkoušel nový kolo a v těch našich kopcích najel okolo 60km,což považuju za naprostý bláznovství
Zkrátka íkend jak vystřiženej z reklamy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 12:05
- Nahlásit
brut
Vyšlo nejen počasí,
bylo fakt krásně, krásně. Já byla přepilnělá, makala jsem jako barevná. A dokonce aji na stopičku jsme si zas našli čas, ale...... sem to zk....vila, ale fest, jako fakt hodně, sem se totál ztratila. Asi už toho radši nechám. a nebo bude chodit hošíček jen s volnou stopkou, nebudu jí držet. Ztratila jsem jeden předmět , když jsem to pak zjistila, nechala už jsem Ešusa jít hledat, chytil se, došel to ale nebylo to nic mocovka už minulej tejdenek to bylo o hodně lepčejší. No ale tak zase potom, jsme si dali hledání ztracenýho, takže tak nevyužitý to zase nebylo a našel, je čikovnej, našel.
najel okolo 60km
tak víš co? Posadíme ho na to moje, a bude rád, když ujede tak deset. Servanej bude naprosto stejně
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 12:19
- Nahlásit
PetraK
tak nějak, hlavně se snaží skákat a vždycky si nabije hubu, protože zapomene ty přední nohy zas narovnat...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 12:33
- Nahlásit
PetraK
u nás stopička nehrozí...teda v chatě. Tam je těch rušivých pachů moc, navíc nejbližší louka je 3kiláky od nás a v lese bych byla za blázna
Posadíme ho na to moje, a bude rád, když ujede tak deset. Servanej bude naprosto stejně
on má starý a na něm je zvyklej, teď si koupil s odpruženou vidlicí a je z toho utahanej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 15:45
- Nahlásit
jbat
protože zapomene ty přední nohy zas narovnat
hehéé, jen počkejte, až objeví plnou funkci nohouch
brut
u nás stopička nehrozí...teda v chatě.
no fšak v chalupě já taky nestopuju . Mám výhodu, velkou louku a na ní navazující lány. Do lesa to mám bohužel dál, tam bych to zas ráda prubla já.
Teď v sobotu jsem si říkala, jak to dopadne- páč když jsem našlapávala stopu, tak jsem protla místo, kde ležela kočka - vyplašila jsem jí, vzala kramle, tak jsem si říkala, jak to dopadne. No a nakonec jsem to poštvala já , tak moc jsem se soustředila na to místo, který Ešák v pohodě vzal, až jsem se ztratiláááááá
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 17:36
- Nahlásit
byla jsem na obstřiku a vůbec nepomohl.
hungároš vyžlá to a hyperaktivitou vzdala a chrápe s Blbísem v nohách postele.
cííí umřít.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 20:37
- Nahlásit
jbat
byla jsem na obstřiku
ááááu, čudinko obecná!! Fakt jako lity, lity teda. A pak prej že nechat se vopíchat pomůže, jak mi radil šéf . Ach jéje, ach jéje.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:27
- Nahlásit
PetraK
že nechat se vopíchat pomůže, jak mi radil šéf .
těžko říct, jaké úmysly šéf měl, víš...
jinak dobré dopo, dnes jsem si aspoň oblékla požonky, takže pokrok velikej.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:31
- Nahlásit
PetraK
jbat
že nechat se vopíchat pomůže, jak mi radil šéf .
těžko říct, jaké úmysly šéf měl, víš...
Jen sem nahlídnu a už se skorem dusím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jbat
No hurááá! Už sem myslela, žes nefstala. Ačkoliv.... nefstala... to s vižlounem moc nejde . když jsem měla ty bolavý záda, tak Hošíček dycky přišel k posteli, vrazil mi usmolenej voslintanej hadr s uzlem do gezichtu a pravil: Hááázej! to nešlo, neházet....... páč....von ten hadr dost smrdí , takže dycky letěl
oblékla požonky,
a co b ombarďáky? Bombarďáky máš?? nebo chodíš jako já navostro?
těžko říct, jaké úmysly šéf měl, víš..
mám se jít zeptat?? Ale von je mladší než já, tak aby to nebral, že na něj harašim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:33
- Nahlásit
Fajka
se skorem dusím
si hnusná! Kolegyně tady scípe s houserem a vona se tu směje! Máš držet tryznu , vole!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:37
- Nahlásit
PetraK
Kolegyně tady scípe s houserem a vona se tu směje! Máš držet tryznu , vole
dyk píšu že se dusím tak jak se můžu smát
Tak ať houseroj zakroutí krkem a nebude s ním scípat
|