Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 08:58 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
to bude Jbat ráda!!!
já myslím že nejenom ona

co šécko máte v plánu? Zastavit se u nás?
v sobotu doktrekingujeme a v neděli coursingujeme.... prej legální způsob jak se toho svýho čokla zavit... prostě ho uštvat

Aspon nebé mít roupy... a bude aspon dva dny a bude chrnět

jo migrýnu mám a dost mě prudí

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 09:26
- Nahlásit

Fajka
já myslím že nejenom ona

to určo ne, ale.... vona se zejtra zbavý Mášedla Strašidla

prej legální způsob jak se toho svýho čokla zavit... prostě ho uštvat

hele člověče, tohle u nás neplatí. Ešus se proběhne a s výrazem- co budeme dělat dál, očekává běh věcí příštích. Kolikrát běžíte? A jak dlouhou trať.

Migrýna je kráva!! asi to hópání počasí, což?

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 09:57
- Nahlásit

PetraK
vona se zejtra zbavý Mášedla Strašidla
já ji dyžtak vemu, něco tak roztomilýho se často nevidí
hele člověče, tohle u nás neplatí. Ešus se proběhne a s výrazem- co budeme dělat dál, očekává běh věcí příštích. Kolikrát běžíte? A jak dlouhou trať.
tak v sobotu pokud nebudeme moc bloudit tak jdeme 20 kiláků a v nedělu to budou asi dva běhy a dýlka asi 750 m ale to si nejsem jistá jedem závodit poprvéé

asi to hópání počasí, což? jo jo jeden studenej Franta za druhým a já z toho trpíím včera ani nepomohl alkehůůl

brut
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 10:00
- Nahlásit

Dobré ránko

Sem byla opět do půl čtvrtý vzhůru a tak jsem si ráno maličko přispala. Piraňa zatím odstěhovala pelech do koupelny, Brutík si vylezl na skříňku a odtamtud jí pozoroval. Takže jsem usoudila, že ranní vstávání nesmím zanedbávat a příště si nedovolím vstát později než v půl sedmý....

Jinak Brů byl včera opět s páníčkem na kole a prý krásně tahal.... první tři kiláky, pak dostal volno na proběhnutí a zpátky se zase snažil. Po cestě je chytil super slejvák, takže doraili domů jak čuňata.
Piraňa plakala .... taky chtěla jít s nima ven, ale ještě se při přehazování a brždění plaší, takže musela vzít za vděk mojí společností a balonkem ...

Dneska jdu s cérou na pohádku do kina a zítra ráno frčíme na Moravu..... no a návrat bude až během pondělka. Takže teď musím jít navařit dětičkám papáníčko na sobotu a neděli, aby mi tu nepomřeli hlady, harantííí zlobiví

Janiííí
chuděrka Bernií, hlavně aby Prednison s klidem zabrali a byla zase v pohodě .... budeme držet palečky

Fajka
závidím hlavně neděli ... budeme držet palce, ať se prouhatka dobře vyběhá

bolehlav co huž mám druhej den
nezkoušela jsi teplé na čelo popř. na zátylek? Já v době migrén používám nahřátý polštářek ( teda mimo léků, ale ty až ve chvíli, kdy nezabere žádná alternativní metoda), který si plácnu na čelo a pak ještě jeden za krk. No a pak taky tři T ...ticho, teplo a tmu

PetraK
Brtníka bolej záda? Nemá to z budování Apaluchy? Zkuste vzít nahřátý olej a krouživými pohyby ( netlačit) mu ho vetřít do kůže....třeba to pomůže, ovšem nesmí mít housera, tam je každá pomoc na prd....

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 10:59
- Nahlásit

pátek!!!! páááááááátek!!!!! PÁÁÁÁÁÁTÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!!!!!!
JO! JO! JOOOOOOOOOO!!!!!!!!!
Halelujá, satan mě miluje!!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 11:05
- Nahlásit

PetraK
hurááá máme dneska páátečeek

to bude Jbat ráda!!!

vidim, žes fakt Sybyla...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 11:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jbat

pátek!!!! páááááááátek!!!!! PÁÁÁÁÁÁTÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!!!!!!
JO! JO! JOOOOOOOOOO!!!!!!!!

ešče že nás máš, jinak bys nevěděla, že zítra už budeš svobodnáááá

vidim, žes fakt Sybyla..

chceš říct čísla do športky?

brut

Nemá to z budování Apaluchy?

nemá, má právě ten hexnšůs. Vod Jbat

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 12:24
- Nahlásit

brut
závidím hlavně neděli ... budeme držet palce, ať se prouhatka dobře vyběhá kujem snad se jí po tý dvacítce bude chtít běžet

nezkoušela jsi teplé na čelo popř. na zátylek? Já v době migrén používám nahřátý polštářek ( teda mimo léků, ale ty až ve chvíli, kdy nezabere žádná alternativní metoda), který si plácnu na čelo a pak ještě jeden za krk. No a pak taky tři T ...ticho, teplo a tmu
ono to je jen takový lehký, není to nic při čem by už čék nemoh fungovat a hleda to ticho tmu a klid ale nepříjemný to je.. sem právě to zkoušela rozehnat alkehůlem ten nepomoch a pak už sem si ty prášky rači nebrala

Janii
ted koukám že Bernidlo nic moc s těma zádíčkama chjoo, tak snad to bude brzo lepší ... a ten klid asi pujde leda když se natáhnene všici tři na gauč

Tak hezkýho víkenda vám všem přeju, páč už mizím do víru maloměsta

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 12:58
- Nahlásit

PetraK
ešče že nás máš, jinak bys nevěděla, že zítra už budeš svobodnáááá
už nejsem volnááááááááá!!!!!

právě rozkousala nezničitelnou hračku. blbís vydržela rok.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 13:51
- Nahlásit

jbat
právě rozkousala nezničitelnou hračku.

no, já myslim, že asi nebude moc věcí, který by pro vižlu byly nezničitelný
páč voni do nich původně přikřížili krom horský kozy, tygra šavlozubýho třeba i bobra. Víte?

už nejsem volnááááááááá!!!!!

tunelář zabral na udičku??

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 13:53
- Nahlásit

PetraK
páč voni do nich původně přikřížili krom horský kozy, tygra šavlozubýho třeba i bobra. Víte?

přidala bych ještě pavijána a ledního meměda.

tunelář zabral na udičku??
to už dááávno.

ne, správně tam mělo být "už buduuuuu volnááá".

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 14:10
- Nahlásit

jbat

povijána chňápnu, meděda ne - chodí snad spát do mrazáku? Ale neudivilo by mě to

to už dááávno.

takže se stěhuješ do Prahé?

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 14:20
- Nahlásit

PetraK
meděda ne - chodí snad spát do mrazáku? Ale neudivilo by mě to

nie, chrápe jak medvěd. hrozně nahlas!!!

takže se stěhuješ do Prahé?
ne ne, takhle mi to vyhovuje, žádný žehlení košil etc...
možná někdy jindy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 14:32
- Nahlásit

jbat
nie, chrápe jak medvěd. hrozně nahlas!.

to neni meděd, to je chlap!

ne ne, takhle mi to vyhovuje, žádný žehlení košil et

chýýýtrá , ale co třebas změníš názor a pak Tě tu máme natošup.

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 14:33
- Nahlásit

PetraK
ale co třebas změníš názor a pak Tě tu máme natošup
už jsem jednou názor změnila a jaksi to nedopadlo...
napodruhé si to sakra rozmyslím.

mňam, Nutelláááá!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 14:52
- Nahlásit

jbat

napodruhé si to sakra rozmyslím

rozmyslíí se mařenkooo rozmyslííí, na své štěstí pomýýslííí!

du dom, tak háskej víkend všem a nezlobte dědečka!

StaHi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 19:07
- Nahlásit

PetraK
má právě ten hexnšůs. Vod Jbat
vona je dost nebezpecna osoba! nejdriv pat benda ujebat a ted vodjebala i brtnika!
(outlocitnejm se vomlouvam ..sem si nemohla pomoct)

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2009 20:00 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

ne, ne NE!!! moje nervy jsou slabé a mam jen jedny!!!

právě mi bylo řečeno, že bábina si slova "absolutní klid a venčení jen na vodítku" vysvětlila tak, že se zase producíruje s berni po vsi!!!!!!! protože se jí moooc dobře chodí, když jí berni táhne do kopce!!!!
jednak je to klid na houby, a hlavně kolik mohli potkat psů a kolikrát se moh stát takovej průs** že by babička jen koukala
seřvala jsem je, ruply mi nervy a málem jsem se i rozbrečela - vynadala jsem jim že mají hovězí nápady a že jsou horší než malý děti, a sebrala jsem se že teda u nich nebudu ... tak jsme to pak teda ještě rozebrali a snad to babi pochopila ale udělalo se mi uplně zle ...

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2009 21:09
- Nahlásit

hlasim nový fotky

http://www.modrykonik.cz/album/album.php?vAlbumID= 462794

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 09:08
- Nahlásit

StaHi

vona je dost nebezpecna osoba! nejdriv pat benda ujebat a ted vodjebala i brtnika

voni sou hroznej vůl, hroznej!! co mám asi jako říct, že se tu směju čemu?? Mám jim to přečíst??

Janiii

ne, ne NE!!! moje nervy jsou slabé a mam jen jedny!!!

áách jo , no na tohle teda není nic moc co napsat, než že teda potěš pánbůh, tak snad ale už pochápli.

Eimy

Nudááá - je nejlepčejší
a co na Kubíka Veverka?

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 09:13
- Nahlásit

PetraK
Veverka je na chalupě s babičkou (nebo prababičkou ), oni nechali utratit starýho vořešáka, páč na tom byl už hrozně špatně (veterinář tam, jim napřed řekl, že psy neutrácí , páč mu tam často choděj lidi, který pes přestal prostě bavit, je pak sprdnul, že tam měli bejt už dávno)... Tak si vzali s sebou na chaloupku Veverku... Tak nevim, kdy se vrátí zpátky

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 10:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
ahoooj, teda ty máš taky zážitky s rodinkou
Doufám že si byla naštvaná dostatečně aby pochopili že takhle néééé ..... a že je to tvůj pes a ono se musej respektovat to co říkáš a chceš...
Mě napadá jestli by nepomoh nějakej ten kapesní voříšek s kterým by mohla bábuška cárat bezestrachu po vesnici.....

Eimy
ten je roztomilej a naco má ty brejle? to už se na vás nemohl koukat ?

Jinak my jsme po víkendu zbitý jako koně, trek byl náročnej a včera jsme to tim kůrzsingem jen dorazili, vobě se s Fájou ploužíme jak invalidi ted si dáme pěkně vodpočinek a budem lenošákovat
No teda spíš Faja, já muším makat

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 10:59
- Nahlásit

Fajka
brejle měl na fototerapii, pač musle být pod takovým tím modrým světlem tři dny

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 13:48
- Nahlásit

Brý den, je tu wamyjová? Prosim pani wamyjovou, aby mi poslala svůj poštovní adres, neb zítra odchází stahyjovic Pipka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 14:00
- Nahlásit

Gerda
neb zítra odchází stahyjovic Pipka.

a možná příde i kouzelník

D

wami
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 16:09
- Nahlásit

Gerda
brýden,
zmijová wamijová se tu občas mihne, byť tedy po sobotní noci je osobou vysoce nežádoucí...

ale beru, příště píšu už zas jen do šuplíku

zítra odchází stahyjovic Pipka.
kam?

símvás, esivá to nebude na dobírku, tak mi to pošlete na domácí adres... sím sím, já už zas nevím váš mejla, tak esi můžete, písněte mi mejla na wami zavináč seznam tečka cz... a já vím pošlu poštadru...

a že děkují!

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 16:14
- Nahlásit

wami

byť tedy po sobotní noci je osobou vysoce nežádoucí...

prt. Náhodou dobře, žes napsala. Jednak aspoň vidím, že nejen já si uvědomuju určitý věcí a druhak to třeba jinejm otevře oči.

zítra odchází stahyjovic Pipka.
kam?

no doufejme, že ne do věčných lovišť

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 16:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

ach jo, ach jo.

právě jsem si vyměřovala, kolik je průměr pelechu 65 cm. Odměřila jsem si to na parapetu okna a rukama přeměřila, ruce od sebe v délce 65 cm, jsem se od okna otočila a pravila jsem :"to je malý!" Pochopitelně, že pro Ešusa je to malý! Jenže ............ akorát přišel do kanceláře kolega, když jsem si takhle povzdechla. Vyvalil oči, řek jen: "No Petrooooo!" a šel pryč.
Mám nepříjemnej pocit, že to asi nevysvětlim

wami
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 16:24
- Nahlásit

PetraK
toš já vim, že to nebylo veselý... ale já dycky ty věci mám nějak obrácený, když se mi ztratí pes, mám z toho poetické vyprávění s úsměvem, když se málem zabiju na kolobce, podám to jako tu super adrenalin, a když o cenťák minu kvůli jiného idiota za volantem strom a jsem vděčná světu, že žiju, napíšu o tom tragédii...

asi se holt dycky s těma věcma vypořádávám vyrovnáním na druhou stranu...

a kartičku do auta si jdu udělat taky. Teda já už mám v peněžence kartičku čipové databanky, ale si ještě udělám takovou, kde bude ke každýmu zvířeti číslo toho, u koho doufám, že by se v případě nouze postaral... A ještě jednu, že mě nemaj pohřbívat, ale se věnuju študákům na pitvy. Esi ze mě teda něco jako zbyde.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 11:34
- Nahlásit

Dobré poledne dámy

Máme za sebou návštěvu tětičky. Byla super, až na přežraný psy ( teta chtěla cpát Brutíkovi peprmintový bombony, tak jsem jí decentně upozornila, že pobli*ý neuklízím... ku podivu tohle zabralo, jinak nepomáhalo vůbec nic... )

Musím říct, že díky krásnému, slunečnému počasí a teplu se dalo vydržet. Zasázeli jsme spousty kytiček, přebrali jabka a hrušky, sesbírali karlátka a zapnuli sušičku.... teta v půlce sušení chtěla vyzkoušet, jakou silou ventilátor přitahuje mouchu a přiložila na otvor ruku. Hádejte, jak to dopadlo ..... kdo tipoval, že sušička přestala fungovat, tak má bod

Dámy, mám bolavá zádíčka , opět chodím zkroucená jak preclík

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání