| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:45
- Nahlásit
Fajka
dyk píšu že se dusím
to je pravda, vlastně, to logicky moc nejde dohromady, takže máme tetkon tryzny dvě teda? No to už je jak u Davídkojc.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:21
- Nahlásit
Fajka
Jen sem nahlídnu a už se skorem dusím
PetraK
a co b ombarďáky? Bombarďáky máš?? nebo chodíš jako já navostro?
nasrávačky mám, umím si je totiž až ke kolenům oblíct nohama a pak už došáhnu.
Máš držet tryznu , vole!
chci epitél.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:23
- Nahlásit
jbat
nasrávačky mám, umím si je totiž až ke kolenům oblíct nohama a pak už došáhnu
až bude po sezóně a víc času, musíš mě to naučit. To by se mi mohlo v budoucnu dost hodit
chci epitél
možná f tvým případku, esli bys rači neměla požadovat EPIDURÁL??????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:34
- Nahlásit
PetraK
až bude po sezóně a víc času, musíš mě to naučit. To by se mi mohlo v budoucnu dost hodit
normálka - hodíš gaťky na zem, nohama se vsuneš do těch správnejch ďur (tohle je fakt důležitý krok), jednu nohu s prošláplou patou zvedneš ke koleni, gaťky se ti zachytí na nártu, takže to jde. no a pak si sedneš, abys neztratila kontakt koleno - kalhotky a rukama už se s tím nějak popereš.
bys rači neměla požadovat EPIDURÁL??????
nebo eutanázii?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:39
- Nahlásit
Dobré poledne
Koukám, že jsem díky výpadku proudu o nic nepřišla...teda až na bombarďáky, opíchanýho šéfa, stále zkroucenou jbat a dusící se Fajku.
Mno, tak zase můžu jít.....ale ještě před tím, musím říct, že včéra po hoooodně dlouhý době byl Brů s páníčkem na kole a krásně tahal. Pak jsme zkusili zapřáhnout piraňu, ale ta chudák nechápe princip tahání kola a neustále mu chtěla lovit nožičky ( teda kolečka). Po pár metrech to mužskej vzdal a s radostí si zase zapřáhl velkýho.
Jinak nevím jak kde, ale Berounka byla pěkně studená ( piraňa se chodí zásadně oklepávat k mým nohám), takže jsem usoudila, že končí doba velkého plavání.... Al šla do vody "jen" dvacetkrát a Brut desetkrát. Je chytrej a na klacek si počkal na břehu...
jbat
od jisté doby si bolavá záda nenechávám opíchávat... a že by jsem tam mohla být každou chvíli
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:45
- Nahlásit
brut
od jisté doby si bolavá záda nenechávám opíchávat..
Ty seš jak Petřin šéf.
Mám je opíchlý, ale nepomohlo to. Beru tramal. On to není tak docela houser, mám to po úraze.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:02
- Nahlásit
jbat
Ty seš jak Petřin šéf
to nejsem .. ten chce opíchávat furt. kdež to já byl jen jednou
Beru tramal. On to není tak docela houser, mám to po úraze.
tramal beru taky... v podstatě furt a při posledním záchvatu mi nepomohly ani zvýšený dávky ..... vypadá to, že budu muset přejít do vyššího levlu ( a to fakt nechci )
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:04
- Nahlásit
brut
tramal beru taky... v podstatě furt
tak to seš už v dost vysokým levelu...
další už je snad jen morfium, ne?
mně se holt někdy ty polámaný obratle zaseknou a nechtěj se odseknout, někdy bych klidně byla bezpáteřní...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:08
- Nahlásit
jbat
ormálka - hodíš gaťky na zem, nohama se vsuneš do těch správnejch ďur (tohle je fakt důležitý krok),
todle by ale chtělo vidět. neuděláš instruktážní vídejo?
nebo eutanázii
to ne , to rači ten epitel:
Leží Jébat f komoře,
vůbec nemá nožky nahoře.
Nemůže je hore dáti
neb má bolest dole - v zádi
(a taky esli nechce bolestí todleto... s...ti )
kolem vižla se hlemejždí,
ještě nožky se jí rozjíždí.
hodí Jébat prtky na zem, by se do nich oblíkla a hle....
tu již vižla jí je odvlíkla.
a tak musí Jébat vyrazit mezi lit
i když má naprostou holou riť.
Co???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:09
- Nahlásit
brut
ten chce opíchávat furt.
vy se znáte?????
kdež to já byl jen jednou
každej nějak začínal.
Je chytrej a na klacek si počkal na břehu.
pak musí bejt fenka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:09
- Nahlásit
jbat
tak to seš už v dost vysokým levelu...
zatím to jde ..... ale bohužel nějak přestávaj účinkovat, takže se chystají předefinovat složení všech ( upozorňuju, že tohle je na vyšší dívčí) léků a pozměnit nějaká složení, aby zvýšili účinky těch tlumících a neohrozili to ostatní. Holt pokusným králíkem jsem byla, jsem a ještě dlouho budu
další už je snad jen morfium, ne?
nene, jsou ještě další možnosti... morfin je až ta skoro poslední ( pak už jen ten myslivec, posed a noční střelba )
mně se holt někdy ty polámaný obratle zaseknou a nechtěj se odseknout, někdy bych klidně byla bezpáteřní...
a operativní oprava by nepomohla? Třeba by to mohlo být lepší a míň bolestivý...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:11
- Nahlásit
PetraK
ty si vůůůůůůůůůůůl ...... potřebuju další várku pemprzek, už mám zase mokrou židlu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:13
- Nahlásit
PetraK
vy se znáte?????
s kým?
každej nějak začínal.
to je fakt, přecedo ..ovšem jednou stačilo a mám do konce života vystaráno
pak musí bejt fenka
bude, hošíček, bude .... snad ještě letos...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:17
- Nahlásit
brut
a operativní oprava by nepomohla? Třeba by to mohlo být lepší a míň bolestivý...
to by asi pomohla, ale vyřadila by mě ze života na cca 6 měsíců a to co? to nemůžu.
PetraK
Co???
Tleskajícísmajlík!!!!!!!!
todle by ale chtělo vidět. neuděláš instruktážní vídejo?
čéče, se mi nějak nepozdává vědomí, že by si u toho někerý mohli ďát dobře...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:20
- Nahlásit
jbat
to by asi pomohla, ale vyřadila by mě ze života na cca 6 měsíců a to co? to nemůžu.
mno vidíš, mně by nepomohla žádná,ale kdyby ano, tak bych neváhala a klidně ten půl rok nějak ustála, hlavně když by se to zlepšilo a měla jsem klid bez bolestí....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:20
- Nahlásit
brut
Holt pokusným králíkem jsem byla, jsem a ještě dlouho budu
ach jo
potřebuju další várku pemprzek, už mám zase mokrou židl
a stou inkontinencí by taky už mohli něco udělat!!!
s kým?
no s mym šéfem přeciž!že ho tak znáš
ovšem jednou stačilo
éééé, no to je ale smutnej život
bude, hošíček, bude .... snad ještě letos.
auva. proč? Musí?
jbat
někdy bych klidně byla bezpáteřní...
a to by se ti v dnešní době mohlo dost hodit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:21
- Nahlásit
jbat
nepozdává vědomí, že by si u toho někerý mohli ďát dobře
no jo pravda, tak ale můžeš navlíknout bombarďáky na bombarďáky, ne? Stejně řikaj, že vrstvení je moderní, ne?
Tleskajícísmajlík
sem ráda, že sem situaci vystihla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:29
- Nahlásit
PetraK
ach jo
nevzdychej, Veverko!! Sem zvyklá za ty léta....a jak víš, tak stále ještě běhám ( teda spíš hopsám, ale to nikdo nemusí vědět) a raduju se ze života ( teda občas soptím, pěním a vztekám se, ale z dlouhodobého pohledu se raduju a jsem fakt spokojená)
no s mym šéfem přeciž!že ho tak znáš
jo aháááá, sem si to ňák blbě přečetla ...toho neznám, na můj vkus je moc mladinkej... já raději tak tři roky níž, pak už jsou to ouška nebo spíš mláďátka
éééé, no to je ale smutnej život
proč? si vem.... jednou a hned dvě děti s rozmezím skoro tří let ...a to nemluvím o dalších zajímavostech
auva. proč? Musí?
no, nemusí... jako zdravotně je v pořádku. Ale... když hárá Al, tak hubne ( a to třeba i 6kilo), i když žere jak mlejnice, pak do toho ty střeva, který nejsou schopný dlouhodobě zpracovávat stejnou stravu, takže se špatně vrací do kondice a v neposlední řadě by to měl být prostředek ke snížení testosteronu a snížení možností napadat psy samce... stále ale není úplně rozhodnuto, páč já zatím preferuju jen sterilizaci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:58
- Nahlásit
brut
nevzdychej, Veverko!! Sem zvyklá za ty léta..
já vim pani, vim, ale líto mi to je, prostě. Je fajn, že na to koukáte tagle
.toho neznám, na můj vkus je moc mladinkej..
no bať , se s nim bojim i harašit, aby mě nenařkli z pedofílije
jednou a hned dvě děti s rozmezím skoro tří let
paniiii??? PANI???????
no, nemusí... jako zdravotně je v pořádku. Ale....
aha, nojo, ale hele - si myslim,podle Murphyho- že to taky nemusí jako úúúpa klapnout. Páč on i po kastraci (měl nádor na varlatech) MOC DOBŘE VĚDĚL.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:00
- Nahlásit
Tak abych vás taky jednou potěšila.. jak hlásily zelený ropuchy že se od severu bude dneska vyjasňovat tak tentokrát nelhaly
Tady už je modrá obloha, sem tam mráček a svítí sluníčko
Tož vám to posíláme jako spešl delivery
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:19
- Nahlásit
Fajka
ste prima kurýrní služba pani
ačkoliv - příroda by ještě nějakou tu vláhu potřebovala vlastně.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:20
- Nahlásit
PetraK
Je fajn, že na to koukáte tagle
no bať , se s nim bojim i harašit, aby mě nenařkli z pedofílije
to je až tak mladinkej? .Brrrrrr, nebráááááát, honem pryč
paniiii??? PANI???????
vždyť je to pravda pravdoucí ..... naštěstí jsou jen dvě, mít jich víc, tak už dneska visím někde na trámu, hadi jedni zlobiví
si myslim,podle Murphyho- že to taky nemusí jako úúúpa klapnout
já vím, ale pravděpodobnost, že bude děsně hubnout ve chvíli, kdy s ním budou cloumat hormony je daleko vyšší. Tentokrát by měla piraňa hárat v prosinci. Nedej bože, aby v tý době byla velká zima... to by z chudáka chodili jen ty chrastící kosti.....
Fajka
Tady už je modrá obloha, sem tam mráček a svítí sluníčko
krásná zpráva.... hlavně aby se počasí nezaseklo u vás nahoře a přišlo i k nám...tady je stále hnusně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:27
- Nahlásit
brut
vždyť je to pravda pravdoucí
pani to je stejný, jako věřit tomu, že někdo votěhotněl vnuknutím!
kdy s ním budou cloumat hormony je daleko vyšší.
no jo to asi jo, já jen, že ať počítáte se fšim.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:32 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
PetraK
pani to je stejný, jako věřit tomu, že někdo votěhotněl vnuknutím
a ne snad ...se podívejte na ty zázraky, ke kterým se sjížděj každej rok milijouny lidiček
Mno, jen tak mimochodem...občas si připadám, že jsou obě děti nějaký podstrčený a v břiše sem místo nich měla meloun, kterej se neustále nafukoval místo aby se vstřebával.....ale nikomu to nepozrazujte nebo nás zavřou někam do pouště do výzkumáku ufa
Počítám se vším a proto stále váhám a dumám nad tím, co bude nejlepší, nejschůdnější pro plyšáčka a nad dalšíma různýma možnostma...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:33
- Nahlásit
vona ho Máša těma dlouhejma nohama fackuje jak malý děcko!!!!! normálně když se jí něco nelíbí, tak Blbísovi jednu hrábne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:38
- Nahlásit
jbat
normálně když se jí něco nelíbí, tak Blbísovi jednu hrábne
viď? No! tak se hlavně kliď z dosahu. Ešče nemá vobroušený drápky. Mám dodnes na noze jizvu z tý doby!! Když jsem tehdy šla ke gynekologovi, už dopředu jsem hlásila, že mě doma ani netejraj, ani nedělám v cirkuse u tygrů. Že mám jen doma malilinkatou vižličku. On míval fousky, byla to ta nejfajnovější prohlídka
brut
a ne snad ...se podívejte na ty zázraky, ke kterým se sjížděj každej rok milijouny lidiček
takže je to jasný, postavíme u vás na dvoře kapli, vy si sednete dovnitř a uděláme z toho poutní místo. Budem vybírat a budem bohatý
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:39
- Nahlásit
jbat
šikovná holka , ví, jak si Blbíse vychovat k obrazu svému ...tak mladá a tak chytrá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:41
- Nahlásit
PetraK
postavíme u vás na dvoře kapli, vy si sednete dovnitř a uděláme z toho poutní místo. Budem vybírat a budem bohatý
kapli s Brutem a Aluškou? Budem chudý jak kostelní myši, páč ty dva všechny sežerou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:43
- Nahlásit
brut
kapli s Brutem a Aluškou?
je přivážem u chlíva. Jeden bude vůl a druhej vofce!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:44
- Nahlásit
PetraK
On míval fousky, byla to ta nejfajnovější prohlídka
pani, mně než došlo, že fousci jsou i plemeno psůch...
tak jsem si proscala gauč.
|