Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:13
- Nahlásit

mishi
už nechcem čekat na ohlášku, kterou mimochodem furt ještě nemáme, páč si na ouřadech furt vymejšlej
to jako ještě nemáte papíry??? to mě ani neděs ... já to Mírovi furt řikám, že musíme začít řešit všechno kolem baráku, aby se na jaře začalo bourat a budovat

brut
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:16
- Nahlásit

mishi
Janiii
naši známí už od ledna vyřizují stavební povolení... staví na pozemku, kde už jeden barák stojí, mají všechno vyřešený včetně věcnýho břemene u rodičů,i když vchod bude z jiné strany. Momentálně vše usnulo a čekají na rozhodnutí... touhle dobou už chtěli bydlet

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:17
- Nahlásit

brut

tak u nás půjde o rekonstrukci, tak snad s tim nebudou žádný štráchy ... no, uvidíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:18
- Nahlásit

brut

když házím doprava, tak z nějakýho záhadnýho důvodu vše lítá doleva

a tak já myslim, že není důležitý fakt, že byste chtěla zablokovat pravý kolo a ve výsledku by se zablokovalo to levý. Výsledek by byl stejnej. Letadlo by stálo a ségra by to stihla

že je v posledním tažení...

tak to je blbý, páč na převoz mrtvoly musíš mít spešl povolení.

mishi
Gaston je v pohodě, konečně slezl sníh, tak se i vyvenčí. Jak napadlo, tak z toho byl tak nadšenej, že furt jen lítal v závějích a zapomněl se vyčůrat
no tož paráda.

Už máme plot, aby mohli psiska lítat

takže to nejdůležitější už máte!

Janiii
že musíme začít řešit všechno kolem baráku

další Bořek Stavitel! Ses nepochlubila?

brut
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:21
- Nahlásit

Janiii
tak u nás půjde o rekonstrukci, tak snad s tim nebudou žádný štráchy ... no, uvidíme
raději se poptejte dřív než později.... jestli máte taky takový jelita na úřadech jako jsou u nás, tak těch 30 dní na vyřízení bude málo

PetraK
tak to je blbý, páč na převoz mrtvoly musíš mít spešl povolení
máme pojištění

.
tak já myslim, že není důležitý fakt, že byste chtěla zablokovat pravý kolo a ve výsledku by se zablokovalo to levý. Výsledek by byl stejnej. Letadlo by stálo a ségra by to stihla
bych taky mohla trefit úplně jiný

mishi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:24
- Nahlásit

Janiii
brut
No jo, ono jim to trvá. Běháme už od ledna, územní rozhodnutí už máme, sloup je přeloženej, ale najednou, když už to teda jednou stavebním úřadem prošlo, tam viděj další blbiny. Podle mě si prostě vždycky něco najdou. Teď po nás chtěj statiku, ale tu prej na ohlášku nepotřebujem. Jenže hádej se s nima, že jo. Už tam nechodim, oběhává to stavitelka. Má dobrou vyřídilku a ještě ke všemu příští měsíc rodí, tak jim vyhrožuje, že z toho porodí. Příští týden by to ěmlo být už všechno hotový, ale dokud to nebude, nebudu se radovat. Každopádně projekt se nám tím navýšil jednou tolik. Nakonec jsme si vybrali i jinou firmu, protože když bylo tolik chyb v pitomym projektu, nechci si ani představit, jak by vypadal barák. Ale zas by to třá bylo atypický, že jo?

PetraK
Víš, co je nejvtipnější? Ty pitomci běhaj každej na svý straně plotu, i když maj otevřenou branku a řvou po sobě.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:25
- Nahlásit

Dámy odcházím...dorazil mi zbytek rodinky a mají hlad, takže jdu dělat véču.
Přeji dobrou noc a některým i dobré ráno

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:27
- Nahlásit

brut
bych taky mohla trefit úplně jiný

to furt neni na závadu, brali by vás jako teroristku a zastavili odlet FŠECH letadel

máme pojištění

málo. v případě mrtvolky málo. Povolení ambasády máte?
mishi
Ty pitomci běhaj každej na svý straně plotu,

ještě neobjevili kouzlo branky

brut
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:28
- Nahlásit

mishi
Ale zas by to třá bylo atypický, že jo?
spíš atypicky zmršený ... ještě štěstí, že u nás ( v těch našich končinách) se nic neohlašuje a nikdo se o nikoho nestará. Jinak by nás kleplo...

mishi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:28
- Nahlásit

Vám musim něco povědít... Jsem byla v neděli se švagrovou, manžou a našima v Praze na obědě v jedný řecký restauraci (no, sama bych do ní nevlezla, páč kafe stálo tolik, co jinde celej oběd) a přišel tam pan Paroubek s manželkou. Samozřejmě dostali jídlo dřív nežli my, ale to mi vůůůůbec nepřišlo divný, ALE! Měli sebou psa a ten pes s nima seděl U STOLU!!!! Jsem na ně neviděla, ale řikám ostatním, esi si dokážou představit, že bysme šli takhle na oběd s Gastonem a Barunou a oni takhle způsobně seděli u stolu a ani neštěkli (myslela jsem, že sedí na zemi u nohou) a táta na to povidá: No, Barunka by se už asi do tý židle nevešla. Mi normálně spadla čelist! PES U STOLU!!! Asi bych teda měla ty naše psišťata taky vyvýst na kultůůůůůůůrní oběd!

mishi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:30
- Nahlásit

brut
večeře takhle pozdě?

brut
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:31
- Nahlásit

PetraK
to furt neni na závadu, brali by vás jako teroristku a zastavili odlet FŠECH letadel
a já bych nikam neletěla.... néééééééééééé, to nemůžu dopustit, budu moc hodná, milá a nešťastná, takže vše dobře dopadne a já poletííííím

málo. v případě mrtvolky málo. Povolení ambasády máte?
ambasády na Ruzyni? To je horší než sem si myslela

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:34
- Nahlásit

PetraK
další Bořek Stavitel! Ses nepochlubila?
já to zatim nechci zakřiknout ... ale vypadá to, že jsme se dohodli na vyplacení části famílie z důmčeku, ve kterým bydlíme, takže na jaře bysme to chtěli komplet předělat - střecha, elektrika, voda, okna, podlahy, stropy, izolace, ... no zůstanou jen obvodový zdi

brut
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:34
- Nahlásit

mishi
večeře takhle pozdě?
jj, synek se vrátil z tréninku, holka z brigády a mužskej z práce....se mi doma scházej jak švábi na pívo

Vám musim něco povědít...
nějak mi to nepřekvapuje... jinýmu by tohle neprošlo....

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:35
- Nahlásit

frčim do pelechu, brou!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:40
- Nahlásit

Janiii
já to zatim nechci zakřiknout ...

chápu!§ No ale já můžu klidně dělat joodleyydýýý ,

Dooobrou

brut
se mi doma scházej jak švábi na pívo

volej okamžitě deratizátora!! Hned!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:43
- Nahlásit

mishi
PES U STOLU!!!

bože ten člověk je hotovej........... doplňte si každý dle libosti.

mishi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:46
- Nahlásit

Jsem se asi rozhodla pořídit Gastoňákovi novej pelech, ale nějak nevim, jakej. Na čem spěj vaše psiska?
Jdu taky do hajan. Brou všem!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 22:03
- Nahlásit

mishi

Na čem spěj vaše psiska?
doma takovej ten klasickej pelíšek ovál s vyšším okrajem, přes zimu mu tam vždycky fláknu prošívanou deku, aby neměl studený od země. Stejně si to často ale vykutá ven. Na chalupě má matraci u kamen a deku v prostoru

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 10:47 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

mishi
Na čem spěj vaše psiska?
Fajfka má takovej ten plasovej ovál a v něm deku a spokojenost. Pelech se nechá lehce umýt a deku šoupnu do pračky a je to teda deku už má několikátou páč ona blbka jí občas nosí venčit na zahradu a při té příležitosti se v ní voběví dycky nějaká dírečka

Janiii
na pijáno každý ráno hraje Džek .....

To mě hned napadlo když čtu že už zase pijanuješ... .... pijaninuješ...pijákuješ

Jo a přidávám se k těm co taky nemusej lítat.. mě to stačilo jednou ...

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 10:55
- Nahlásit

Na čem spěj vaše psiska?
Berni má v předsíni kus starého koberce - vždycky koupímě něco ve zbytcích (třeba 4xx1m), rozřežem to na kusy a to dáváme i do auta a tak ...
no a v obýváku má pelech takovej žůůůžo, je to z pevný látky navrchu, vevnitř molitan, ale je to na zip, takže můžeš vyprat jen ten potah ... zkusim najít obrázek někde na netu.

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:02
- Nahlásit

tak vypadá to nějak takhle

výrobce pelechů je Pasadena - vyčteno z lístečku na našem pelechu

brut
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:17
- Nahlásit

Dobré ránko

Fifi a Jablunko
hlásím, že nedorazím neb přijede nečekaně návštěva a tak musím být doma, páč by jí neměl kdo pustit do baráku .... harantí dorazej až večír a mužskej ještě později

mishi
Na čem spěj vaše psiska?
u nás na matracích, na kterých je natažená část deky, piraňa jí pravidelně rozkouše, takže stačí tak na dvě vyprání a pak jí dorve venku
Na chatě nemají pelíšek... ale můžou na postel, kde piraňa chrní nejraději a Brut leží na koberci, popř. pod postelí na linu, protože je mu neustále vedro ...

PetraK
volej okamžitě deratizátora!! Hned!!!
budu volat dneska, protože to bude v bldě modrém

No nic, jdu zase pracovat.... a připravit věci na cestu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:30
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek!!

tak milé dámy - tajfůn v šatníku se přesunul do komody a lítaly třička dámské, trička pánské -Brtnik to vzal ještě důkladněji než já, takže jsme odteď v podstatě SPOLEK ADAMITŮ, páč nemáme co na sebe

brut
budu volat dneska, protože to bude v bldě modrém

třeba daj množstvení slevu?

Fajka

teda deku už má několikátou páč ona blbka jí občas nosí venčit na zahradu

je přející Fajfka hodná venčící

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:39
- Nahlásit

takže jsme odteď v podstatě SPOLEK ADAMITŮ
hmm, napadla mě okamžitě otázka - co na to zahraniční návštěva???

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:57
- Nahlásit

Janiii

hmm, napadla mě okamžitě otázka - co na to zahraniční návštěva

sem se jí neptala

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:59
- Nahlásit

PetraK
sem se jí neptala
a není vám trochu frišno, mladá pani?
to je o zdraví, chodit v tomhle počasí takhle nalehko

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:19
- Nahlásit

fuytaibell vespolek, dámy nedá mi...
dnes jem se hned po ránu nasrala tak, že mi málem prdla céfka a nohu tahám preventivně, abych si zvykala, až to příjde navostro... porady bych zrušila, jednorázové investování bych zrušila, naše představenstvo bych zrušila rovněž.
jak se máte vy?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:21
- Nahlásit

jbat

ak se máte vy?

já bych zrušila pitnej režim. Celej den nedělám nic jinýho než koroptef. taky furt sedim

Janiii
a není vám trochu frišno, mladá pani?

sem si zvykla tudle s Houserem, to sem chodila navostro a taky nebylo nejteplejš

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:26
- Nahlásit

PetraK
já bych zrušila pitnej režim

a tak to já zas ne e, já ptinej režim jako dost dodržuju, fakt, piju každej večír. minimálně dvě deci. sauvignon nejlíp.
a nebejt tohoto režimu, tak už jsem vše výše uvedené zrušila! páč chlast se shání líp než dijazepám.

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání