| Autor |
Zpráva |
mishi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 19:46
- Nahlásit
Ahoooooooj všici! Koukám, že tu je dost veselo! Jako nějaká nová doba, že se v zimě chodí bez oblečení? Takže mám schovat kožuch na léto? A kam to vlastně jela Brutová?
Jinak se musim pochlubit, dneska jsme začali se základama na barák a už bylo veselo - mi volal taťka, že už je doma a teda že by toho pána hnal! Prej jak dělá pomalu! No, jsem věděla, že ho mám poslat na dovču, bagrista se přece nemůže koukat na to, jak bagruje jinej. A taky jsme měli veselo s ouřadem. Pán volal, že si máme v pondělí přijít pro ohlášku a ať si dáme pozor na sousedy, že jim přišel anonym, že na našem pozemku probíhají stavební práce bez stavebního povolení. Asi ten stejnej přející soused, co na nás volal policajty na svatbu. Některý lidi jsou fakt pitomý. Jim to asi s Gastonem a Barůnou vysvětlíme!
Jinak dík za typy na pelech, zatím to vydržíme s plastovym a dekama a do novýho domku možná časem pořídíme něco novýho. Třeba gauč.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 21:05 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
mishi
Pán volal, že si máme v pondělí přijít pro ohlášku a ať si dáme pozor na sousedy, že jim přišel anonym, že na našem pozemku probíhají stavební práce bez stavebního povolení. Asi ten stejnej přející soused, co na nás volal policajty na svatbu
tyjo jak některý lidi dokážou bejt hnusný, to prostě nepochopim
kam to vlastně jela Brutová?
mam pocit, že Andalusie?
Jinak dík za typy na pelech, zatím to vydržíme s plastovym a dekama a do novýho domku možná časem pořídíme něco novýho. Třeba gauč
z gauče bude Gastoňák zcela určitě nadšenej
Eimy
pani teda ten synátor se vám ale poved je nádhernej
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 21:33
- Nahlásit
Fajka
Paní, víte vy o Foukým? Ten jabloneckej bezdomovec? Už mně dlouho nepřišel rozptýlit svým tancem před výlohou a prej už nepřijde. Dneska jsem se dozvěděla, že ho někdo ubodal!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 21:59
- Nahlásit
Jsem tu a zase už jdu!
Janiii
pak jsem si vzpoměla, že těsně předtim, než přijela, jsem šla do špajzu pro jablka ... no jasně, že byl tam
a víš co z toho plyne???
Eimy
hele pani to dítě vám nebezpečně roste. Za chvíli vám přeroste přes hlavu
Je hááskej.
mishi
Takže mám schovat kožuch na léto?
no jistě, přece nebudeš blbka a s vostatníma lítat po venku v plavkách, ne? To umí kdejaká vochechule
A taky jsme měli veselo s ouřadem.
vyjadřovat k sousedům se nebudu, protože bych to tady zahltila vulgaritama
kam to vlastně jela Brutová?
mam pocit, že Andalusie
jo přesně tak a vzhledem k tomu, že žádný brikule kolem letiště, který od nás není daleko, nebyly, tak asi odfordila, teda spíš odbojingovala
časem pořídíme něco novýho. Třeba gauč
tomu říkám slovo do pranice
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 00:16
- Nahlásit
Janiii
Děkuju
PetraK
mně to ani nepřijde, že tak moc roste, jen když si všimnu, že to, v čem vypadal jak strašidlo, když jsme přijeli z porodnice, mu je už akorát nebo i malý...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 08:34
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek a pozdravení fšem scípákům jako jsem já, Janiii a tak podobně
Eimy
mně to ani nepřijde, že tak moc roste,
no jasněže, páč ho máš před očima furt, ale
todle
je jasnej důkaz. Důkaz místo slibůch
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 09:36
- Nahlásit
brý ráno!!
dneska jsem mušela vstát dřív, páč mužíček jel s babi a s dědou na pohřeb a já hlídám, protože má veterinář přijet oočkovat králíci
taky jsem uznala, že by bylo na čase vyprat a vyžehlit prádlo, páč zítra možná pofrčíme k mamině, takže víkend uteče a v pondělí do rachoty - a už se mi zas nebude nic chtít teda ne že by se mi teď něco chtělo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 09:36
- Nahlásit
mishi
Paní, víte vy o Foukým? Ten jabloneckej bezdomovec? Už mně dlouho nepřišel rozptýlit svým tancem před výlohou a prej už nepřijde. Dneska jsem se dozvěděla, že ho někdo ubodal!
to jako fakt???????? jako proboha proč??????????? víš nějaký detaily????
Dyť byl úplně neškodnej!!!! S tou svojí krabicí vína nebo drobátko sjetej věčně usměvavej......
mám teda po náladě.. jako nechápu že se něco takovýho může stát tady u nás
Dobrý ráno všem....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:04
- Nahlásit
Dneska jsem se dozvěděla, že ho někdo ubodal!
co si na něm asi mohl kdo vzít?
Fajka
hooj, jak vypadá sněhový zpravodajství tam u vás? možná se v neděli přikodrcáme, uvidim jak mi dneska bude a kdyžtak vyrazíme na naše víkendové kolečko - jen přemejšlim, jestli s sebou tahat berni, k holkám a k Áje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:07
- Nahlásit
Janiii
a už se mi zas nebude nic chtít teda ne že by se mi teď něco chtělo
ehe, to znááám, znám moc dobře
Fajka
já jsem to nechtěla komentovat, páč ho neznám, ale nechápu, jak tohle může někdo udělat To může udělat jedině šmejd nějakej, kterej se hojí na slabších
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:10
- Nahlásit
Janiii
hooj, jak vypadá sněhový zpravodajství tam u vás
Ahojky, už je to v poho, silnice už jsou úplně čistý jenom mokrý a sníh jde hodně dolů. Ale ještě pořád souvislá vrstva od 5 do 30 cm.. jak kde.. třá do lesa se nedá a to mě štve páč musím hodit jen po obecních cestách a už mě to štve .... nevím co budu dělat v zimě
jen přemejšlim, jestli s sebou tahat berni, k holkám a k Áje aby se při nějakým skotačení nějak nezhoršila možná že odpočívat doma v klidu by bylo lepší což?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:12
- Nahlásit
PetraK
ale nechápu, jak tohle může někdo udělat To může udělat jedině šmejd nějakej, kterej se hojí na slabších
pravdu máte pani.... hlava mě to nebere.. taky si pak jako řikám že to naše městečkou nebude tak bezpečný jako bejvalo člověk aby pak měl strach jít někde sám nebo třeba poslat dítě do školy
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:12
- Nahlásit
možná že odpočívat doma v klidu by bylo lepší což?
pokud ji ovšem bábi nechá v klidu což
no uvidim večer, jak mi bude a pak se rozhodnem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:23
- Nahlásit
Fajka
to naše městečkou nebude tak bezpečný jako bejvalo
to už bohužel není asi nikde
ach jo. Buď řáda, že máš Fajfku!
Janiii
taky si myslím, že by bylo lepší nechat Bernidlo doma v klídku ještě.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:31
- Nahlásit
Janiii
pokud ji ovšem bábi nechá v klidu což
jj chápu, tož leda vzít sebou bábi a Bernie nechat doma
PetraK
to už bohužel není asi nikde
ach jo. Buď řáda, že máš Fajfku!
no abych pravdu řekla tak při všech jejích negativách tohle je jediný pozitivum a jeden moudrej pán když sem si mu tak na ní stěžovala takl jí bránil a říkal, že si na něj ještě jednou vzpomenu až prej mě ochrání v kritický situaci až půjde o krk...
Tak nevím jakej osud na nás s Fajfkou čeká ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:34
- Nahlásit
Fajka
Tak nevím jakej osud na nás s Fajfkou čeká
nemaluj čerty na zeď. Buď v klidu právě proto, že máš Fajku.
tak při všech jejích negativách
grrrr. neber její vlastnosti to jako negativa, ale jako její součást.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:36
- Nahlásit
PetraK
grrrr. neber její vlastnosti to jako negativa, ale jako její součást
jo paní to už dělám dlouho páč jináč bych už byla dáávno mezi ploty
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:02
- Nahlásit
páč jináč bych už byla dáávno mezi ploty
Fajka
zatímco takhle jste akorát před plotem, v záhoně, s rýčem, co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:03
- Nahlásit
Fajka
jo paní to už dělám dlouho
já vim. ale tak však má enem dvě zádrhele, ne? Že nemusí psy a hlídá si cizí lidi. A obojí se dost zlepšilo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:09
- Nahlásit
Janiii
zatímco takhle jste akorát před plotem, v záhoně, s rýčem, co
hele o víkendu určitě přijeď ... a já tě plácnu tím rýčem po palici
PetraK
Že nemusí psy a hlídá si cizí lidi. A obojí se dost zlepšilo.
jj ona je prostě svá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:12
- Nahlásit
a já tě plácnu tím rýčem po palici
ojojoj, já doufala že pod heslem "vždy připraven" přimrznul ten rýč v tom záhoně k zemi a zasypán jest sněhem ...
ale ona tam už je určitě vyšlapaná cestička, jak se ho snažíš vytáhnout a záhon konečně dodělat co?
hele o víkendu určitě přijeď
což o to, já přijedu, ale ty nás stejně zas nepoznáš, až budem troubit ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:14
- Nahlásit
Janiii
v záhoně, s rýčem, co?
sem četla s kryčem. Už sem se bála, že je jak Davídkojc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:19
- Nahlásit
Janiii
ojojoj, já doufala že pod heslem "vždy připraven" přimrznul ten rýč v tom záhoně k zemi a zasypán jest sněhem ...
ale ona tam už je určitě vyšlapaná cestička, jak se ho snažíš vytáhnout a záhon konečně dodělat co
paní tak mladááá a už tak sklerotická!!!! sem vás už asik před 2 měsícem informovala že záhon už je hotof
což o to, já přijedu, ale ty nás stejně zas nepoznáš, až budem troubit ...
tssss no jooo abych je poznala dyž ze sebe udělaj pražáky.... ale máte je vidět dyž to rozbalí na pavlači
PetraK
sem četla s kryčem
teda paní.. na co vy to myslíte takhle při pátku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:22
- Nahlásit
Fajka
teda paní.. na co vy to myslíte takhle při pátku?
Nemyslim, čtu!! myšlení v mým případku nějak nepadá v úvahu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:22
- Nahlásit
PetraK
No na tý fotce už byl vyflusnutej... Jsem ho hodila na břicho, aby přestal řvát a on krásně držel hlavu, ale než jsme vytáhli foťák, bylo z toho "jen" tohle
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:30
- Nahlásit
Eimy
je krásnej
Paní helejte. já se v tom nevyznám tak se ptám.. a už je s ním možná nějaká komunikace? Jakože vás vidí a směje se nebo tak něco?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:31
- Nahlásit
sem vás už asik před 2 měsícem informovala že záhon už je hotof
což neznamená, že ste ho za tu dobu nestihla znovu rozrejpat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:34
- Nahlásit
Janiii
což neznamená, že ste ho za tu dobu nestihla znovu rozrejpat
to je fakt ale až zas taková aktivistka zase nejsem
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:38 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Fajka
díky za pochvalu
už nás vidí a docela dlouho (já myslela, že to bude trvat o něco dýl), aspoň to teda beru podle toho, že malej třeba sleduje pohyby manži tady po pokoji, takže s ním musíme točit, aby viděl a nezakláněl hlavu
A usmívá se taky, zrovna předevčírem, když jsem ho přebalila a dala mu novou plínku, tak si do ní znovu prdnul a začal se hned potom křenit, tak nevím, jestli to bylo tím...
No a jinak má nepřebernou škálu různejch ksichtíků, ze kterejch se dá relativně dobře poznat, nad čím zrovna "přemejšlí"
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:48
- Nahlásit
Eimy
a kolik měří a kolik váží?
já že bratránkova ženuška posílala fotky 2měsíčního Matouška a to je teda macek
|