| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 14:10
- Nahlásit
PetraK
a vložilas? Nic nevidim
no, pod tím, co jsem psala Brut, jestli viděla Aldorku...
takže nic...
a odkaz?
http://www.rajce.net/f195703725
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 14:21
- Nahlásit
wami
takže nic..
jo takže nic.
Odkaz ale fachá - to je asi klokan to mezi těma slalomovejma tyčkama, že jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 21:23
- Nahlásit
Caute.. dneska byl děsně hektickej den
brut
Sem do půl třetí přehrabovala korálky
není možná, tolik sem ti jich zas neposlala
Brut, wami
mě to nebudete věřit joo ale sem kvůli vám přřevrátila půlku půdy a ted jak ještě hledám co kde posmetám za korálky pro wami tak sem našla fotky co sem hledala asi 10 let a nemohla je najít
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 23:09
- Nahlásit
PetraK
heled,je u vás,ještě volné to místo v kuchyni?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:10
- Nahlásit
brezen2008
myslím, že zatím ne, ale určitě se jim ozvi, dají si tě do notýsku a až jim někdo vypadne, tak by se třeba ozvali.
Fajka
mě to nebudete věřit joo ale sem kvůli vám přřevrátila půlku půdy
já sem převrátila akurát kýbl s vodpadkama
ČŮŮS BÁBY! JAK SE DAŘÍTE? FUJTAJBL VE SPOLEK, MÁME PÁTEK 13.!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:18
- Nahlásit
all
šůůůš šici
Fajka
ted jak ještě hledám co kde posmetám za korálky pro wami tak sem našla fotky co sem hledala asi 10 let
fotky neposílat! (bys je pak zase hledala :-p )
a jinak moc moc díky...
PetraK
mi je krásně, konečně se po tejdnu rozednilo...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:27
- Nahlásit
Hurááá je pááátek fakt třináctýho jo? akorát teda mělo bejt slunečno a u nás ráno mlha
wami
fotky neposílat! (bys je pak zase hledala :-p )
no to nepošluuuuuuu, pááč sem moc ráda že sem je po těch x letech našla
Balíček připraven zabalen dnes odchází
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:29
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Balím do Jeseníků, pséci nějak tuší, že se bude něco dít a od rána jsou k nezastavení ( pořád někde pobíhaj a řvou). Ale už mám zabaleno jejich papů, obojky, kšíry... no a ze svýho kartáček na zuby
Tentokrát nepeču, páč jsem včera byla na velkým nákupu a po návratu se vrhla na zbytek korálků... no a následkem jsou bolavá zádička ( když je někdo pitomej, tak si je i zaslouží)
Ale hlásím, že korálky jsou přebraný, roztříděný v pytlíčkách a čekají na zpracování
Fajka
mě to nebudete věřit joo ale sem kvůli vám přřevrátila půlku půdy
vy jí máte převracecí? ... řekni mi, kdo u vás měl úchylku na srdíčka? Jsou v různých barvách, velikostech a je jich mnógo ... po neděli začnu dělat sety pro holčičky na tábor, tak alespoň nemusím vymýšlet, jak je vyrobit... budou osrdíčkovaný. Loni se o jeden srdíčkovej řetízek téměř porvaly, tak letos snad budou jejich touhy dostatečně uspokojeny
wami
neviděla, až teď a vypadá tam jak krásně soustředěný klokan
PetraK
sem zkoušela v noci malovat...... chlap na mně koukal, jak na pitomce, pak si šel lehnout a ráno se ptal po mém výtvoru. Nebudeš tomu věřit, ale odcházel do práce rozesmátej jak lečo.... prý, co to jako má být? Když jsem řekla, že kůň po mrtvici, tak se ptal, kde toho koně vidím, že to vypadá jak slon po odřezání klů
Od této chvíle nekreslím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:49
- Nahlásit
wami
mi je krásně, konečně se po tejdnu rozednilo.
to je dobře, to je moc dobře.
Jo abu buďte ráda, sou lidi, kterejm se nerozední a nerozední. Nebudu se menovat
brut
sem zkoušela v noci malovat...... chlap na mně koukal, jak na pitomce, pak si šel lehnout a ráno se ptal po mém výtvoru. Nebudeš tomu věřit, ale odcházel do práce rozesmátej jak lečo.... prý, co to jako má bý
ste předtím zas měla nějakou neplánovanou návštěvičku, žejo
že to vypadá jak slon po odřezání klů
jéžši a proč si mu teda neřekla, že to je REINKARNACE?? No? Máš školy, zdělání, ynteligenci, tak si poraď. Bys ho usadila
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:56
- Nahlásit
Fajka
Balíček připraven zabalen dnes odchází
juuuu, kujiiiii
brut
teď cca 11.15... budeš mít chvilku čas...?
prý, co to jako má být? Když jsem řekla, že kůň po mrtvici, tak se ptal, kde toho koně vidím, že to vypadá jak slon po odřezání klů
no, mělas to udělat naopak, zeptat se ho, co si myslí, že to je... takovej Rorsachův test malej...
PetraK
Jo abu buďte ráda, sou lidi, kterejm se nerozední a nerozední.
a tak to, že mám zatmíno, vím už dlouho. Ale venku je hezky a občas stačí ke štěstí fakt málo...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 11:13
- Nahlásit
PetraK
ste předtím zas měla nějakou neplánovanou návštěvičku, žejo
právě že nééééé, sem jen třídila korálky a když jsem potřetí zmotala barvu a velikost, tak jsem se dala na to malování, co jste mi madam včéra doporučila
jéžši a proč si mu teda neřekla, že to je REINKARNACE?? No? Máš školy, zdělání, ynteligenci, tak si poraď. Bys ho usadila
to nešlo, on se tak řehtal, že by mně stejně neslyšel
wami
no, mělas to udělat naopak, zeptat se ho, co si myslí, že to je... takovej Rorsachův test malej...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 14:12
- Nahlásit
Dámy loučím se, jdu s chlupáčema ven a pak snad už pojedeme
Přeji krásný, slunečný, veselý a hlavně zdravý víkend
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 13:18
- Nahlásit
Teda koukám, že ste tu měli v pátek 13. dost veselo.
brut
wami
Co korálkování? Za mnou teď přišla mamina, esi bych jí na Vánoce neudělala zvířátka z korálků (tak dva roky zpátky jsem na tom dost ulítávala), tak jsem si na vás hnedle vzpomněla. O víkendu musím najít desky s návodama, páč už si nic nepamatuju. Co vy z toho vlastně děláte?
Jináč ve středu jedeme s panem Gastoňákovym na veterinu - pořád mu ukapává z pinďoura krev (teda ne pořád, ale bojujeme s tim od posledního hárání Baruny a občas mu prostě ukápne). Takže jsem od dochtora dostala úkol - odebrat moč. Vůůůůůůůbec netušim, jak to udělám. No a taky potřebuju zjistit, co znamená, když jakoby zvrací, ale nic z něj nejde. Pan dochtor se se mnou po telefonu nebaví, tak se budem trochu stresovat...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2009 12:04
- Nahlásit
mishi
jejda, tak doufám, že Gastonek bude v pořádku, prdelka vaše ... dej určitě vědět!!!
s tou močí, to teda taky netušim, nikdy jsem to nedělala, ale tak snad s nějakou mističkou za nim chodit a čekat, až bude chtít něco očůrat no
jináč lidi, tady je dneska uplný jaro!!! myli jsme venku auto, normálně se dá bejt v tričku, Berni protestuje a zas zalejzá do sklepa do chládku
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2009 12:37
- Nahlásit
mishi
u fenky se prej docela dobře dá moč odebrat s naběračkou, už nevim, kde jsem to četla, ale přijde mi to docela rozumný, jen je otázka, jak to udělat u psa
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2009 20:05
- Nahlásit
Jinak Veveruše bylo ve čtvrtek 7 let a malýmu jsou dneska přesně dva měsíce a už na mě zlobidlo vyplazuje jazyk
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2009 20:07
- Nahlásit
Eimy
to bude asi čertík bertík )
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2009 21:45
- Nahlásit
brezen2008
Máte už vymyšlený ten odvoz koberců. Zítra má taťka volno, takže pak od středy by to bylo možné. Kdyžtak písni sms.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 07:08
- Nahlásit
Hanca
já to zejtra proberu s gerdou na závodech
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 09:20
- Nahlásit
all
stráfím fás!
po báječném víkendu s trochou adrenalinu, trochou námahy a spoustou skvělých lidiček... jsem zas v práci...
mishi
já sice korálkový zvířátka udělala dohromady asi 3 (klasickýho krokodýla, mořského koníka a velkého draka s křídly ), ale asi bych něco zvládla. Ovšem co vím, tak Brut bývala zvířátkový maniak
já jsem spíš na "šperky", je to taková bižu, ale celkem se parádnicím všeho věku líbí...
nějak poslední rok nestíhám fotit, tak ukázka pár starších kousků...
...a tak...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 09:38
- Nahlásit
mishi
Sklenici, co největší,nejlíp zavařovačku,psa na krátký vodítko a jak zvedne nohu,hned tam bleskurychle strčit flašku. Počítej s tím,že je to na dlouhý obcházení,páč jakmile si všimne,že mu tam něco strkáš,čůrat přestane a než si všimne,tak místo do flašky bude čůrat na tvý ruce. A pak ti samozřejmě tu trochu,co jsi do flašky zachytila, z ruky i se sklenicí vykopne příjemnou zábavu
wami
To je kvásný,jak to děláš?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 09:47
- Nahlásit
jana33
Jo, tak to budou mít páni dělníci velkou psinu, až mě budou sledovat, jak lovim psovi moč.
wami
To je fakt náááádhera! Tak to máš na vánoce dost vystaráno, ne? ))
Eimy
No není to mimčo k sežrání? Jste měli teda dvojitoéu oslavu?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 09:48 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
mishi
jana33
když měl dědek problémy s prostatou, taky jsem musela chytat
mě teda stačil prázdný vymytý kelímek od Flory a jo, podržet půl dne doma, pak venčit na vodítku a chytat
jana33
To je kvásný,jak to děláš?
dík
no, vymýšlím, motám, navlíkám, kroutím drátky a tak...
mishi
To je fakt náááádhera! Tak to máš na vánoce dost vystaráno, ne?
dík moc!
no, už ani ne, vyrábím dárky na vánoce už několik let (nejen korálky ), a letos mi tedy dochází techniky i nápady...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 09:50
- Nahlásit
No,já nikdy nezapomenu,jak jsem chytala moč od obou kluků, v lednu, krutě mrzlo,já vyhrnutý rukávy,holý ruce, vždycky jsem se zahřála na chvilku,jen když mě ty ruce po.. ale hned to začalo namrzat
wami
A kde na to bereš materiály? Fakt moc pěkný
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 10:03
- Nahlásit
jana33
jen když mě ty ruce po..
čéče, tak mě je nikdy nepoto...
A kde na to bereš materiály? Fakt moc pěkný
no, tak porůznu, kamenné korálkárny, netové krámky a tak...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 10:12
- Nahlásit
wami
Mě vždycky,jak jsem tam strčila ruku,tak pes nohu dolů a otáčel se,takže pindík s ním a než zadržel,ještě nějakej čůrek utekl
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 10:45
- Nahlásit
mishi
No mohli jsme mít trojitou, manža má narozeniny ve stejnej den jako Veverka Taková ironie osudu ,ale moc jsme to neslavili
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 12:14
- Nahlásit
Dobré poledne dámy
Víkendovka byla super, včetně počasí, které bylo jak na objednávku. Těch pár kapek, které spadly v noci ze soboty na neděli ani nemůžu počítat. Pséci si užili nejen coursingu, ale piraňa i obran a Brů velké procházky s páníčkem. Taky si včera při zpáteční cestě užili štěkání na obrovského ovčouna, který si hájil své území za plotem
mishi
Co korálkování? Za mnou teď přišla mamina, esi bych jí na Vánoce neudělala zvířátka z korálků (tak dva roky zpátky jsem na tom dost ulítávala), tak jsem si na vás hnedle vzpomněla. O víkendu musím najít desky s návodama, páč už si nic nepamatuju. Co vy z toho vlastně děláte?
já dělám jak zvířátka, tak šperky. Záleží na náladě a taky na tom, jestli mám dostatek korálků odpovídající velikosti či barvy ( to hlavně na zvířátka).
I teď na víkendovce jsem večer chvíli motala ( prý jsem praštěná, když s sebou taháme krabici korálů a komponentů )
Bohužel nafoceno nemám....
Dárky nemám, páč holka korálkuje taktéž a ségra šperky nenosí. Vlastně nějak nemám odbyt
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 12:16
- Nahlásit
Eimy
Koukám, že budete mít s prckem doma hoooodně veselo ... už tak malý a šikovný
Zatím jsem psům moč neodebírala, ale asi bych měla velký problém, protože Brut, když spěchá nebo má plný močák, tak čůrá na "holčičku"
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 12:18
- Nahlásit
brut
jsem ti slíbila jedno videjko...
http://www.youtube.com/watch?v=7hLOs92_-8k
|