| Autor |
Zpráva |
miisha
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 21:58
- Nahlásit
Ebony
no před 2 týdnama sme měli 16 kg, tak držíme myslím linii A ňáká aktuální fota by nebyly?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:08
- Nahlásit
miisha
A ňáká aktuální fota by nebyly?
no vzhledem k tomu, že se na nás dvorní fotografka vyprdla a klidně se odstěhovala o 100km, tak mám obavu, že s fotkama teď bude nouze
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:10
- Nahlásit
miisha
no před 2 týdnama sme měli 16 kg, tak držíme myslím linii
já jsem je raději nevážila, po té co před měsícem měla Julča 15kg, ani nemám odvahu
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:13
- Nahlásit
Ebony
no to je teda výýýýmluva...
paní fotografko, udělejte nám aspoň jedno foto obludek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:19
- Nahlásit
wami
obávám se, že já budu strašně překvapená, že je jarní Cakov v březnu...
to néééé, na tebe spolíhám
který když vidí jakoukoliv zrzavou holčičku, tak se začně tvářit neviditelně a mizí někam jinam... No, pak by už Brutovi stačily jen oranžový brejle a bylo by vystaráno
sem si představila Brua v brejlích a dusím se smíchy , ovšem metodu "Lump x zrzavá holčička" bych potřebovala co nejdřív, asi poprosím Ebony o zapůjčení Konývky
Ebony
my jsme jenom VELKÝ, nikoli TLUSTÝ, a bříška máme pevný, tedy holčičky, já už tak ne
si myslím, že to byl optický klam, páč holčičky jsou přece od přírody krásně chundelaté a "drobné"
no před 2 týdnama sme měli 16 kg, tak držíme myslím linii
já jsem je raději nevážila, po té co před měsícem měla Julča 15kg, ani nemám odvahu
téééda to jsou opravdu mastodontíci.. teda mastodontičky
no vzhledem k tomu, že se na nás dvorní fotografka vyprdla a klidně se odstěhovala o 100km, tak mám obavu, že s fotkama teď bude nouze
dvorní fotografka slíbila, že se u vás občas ukáže a fota udělá... navíc doufám, že mně vezme s sebou a já zase pomazlím Růfuska a další prcky .. ne že bych vynechala velký, ale tam se při třetím psu začnu "lehce" ztrácet ve jménech
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:19
- Nahlásit
miisha
paní fotografko, udělejte nám aspoň jedno foto obludek
hej wami , slyšíš jo?!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:21
- Nahlásit
brut
asi poprosím Ebony o zapůjčení Konývky
tak na to se moc těším ale ty toho svýho psa nemáš evidentně ráda
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:24
- Nahlásit
Ebony
tak na to se moc těším ale ty toho svýho psa nemáš evidentně ráda
ti nevím, jestli se nejdřív nepodívám na reakci Lumpa, abych Brutíkovi nezpůsobila doživotní duševní trauma .. ale zase na druhou stranu, on má nejraději fenky, které se ho nebojí a jsou schopné se s ním i prát ( zřejmě je trochu masochista)
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:26
- Nahlásit
Ebony, miisha
jako vzdálenost by nebyla problém, problém je světlo, kterýho je teď zatraceně málo...
ale třeba něco stihnu zejtra... když bude aspoň trochu slušně...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:28
- Nahlásit
brut
ti nevím, jestli se nejdřív nepodívám na reakci Lumpa, abych Brutíkovi nezpůsobila doživotní duševní trauma
bys mu způsobila hlubokou jizvu v duši a nejen tam...
hlavně, s Konývkou je jenom neviditelnej a tam to i chápu, ale když byl v létě s čubou od známé, která je jen shodou okolností taky malina, vždycky se jí nějakou záhadou vyhnul, takže ač si chudina chtěla hrát, v podstatě pořád neměla s kým...
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:32
- Nahlásit
wami
mě stačí fotka dokumentární, nemusí bejt umělecká
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:36
- Nahlásit
wami
bys mu způsobila hlubokou jizvu v duši a nejen tam
Vážně přemýšlím, že bych Konývku vyzkoušela ... konečně by se našla nějaká, která by ho poučila o slušném chování
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:38
- Nahlásit
miisha
mě stačí fotka dokumentární, nemusí bejt umělecká
já žádnej umělec nejsem, já umím jenom dokumentární
brut
Vážně přemýšlím, že bych Konývku vyzkoušela ... konečně by se našla nějaká, která by ho poučila o slušném chování
čéče, to je asi jako kdybys odsoudila někoho, kdo ukradl bonbón, k 30 ranám bičem... ono to možná je spravedlivý, ale přiměřený...?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:42
- Nahlásit
brut
konečně by se našla nějaká, která by ho poučila o slušném chování
já jen nevím, jestli by se pak mrtvej nějak vůbec choval, natož slušně
ne s Konývou to opravdu není sranda, ona to bere smrtelně vážně
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:47
- Nahlásit
Ebony
paní, co to máte za zvíře?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:49
- Nahlásit
wami
čéče, to je asi jako kdybys odsoudila někoho, kdo ukradl bonbón, k 30 ranám bičem... ono to možná je spravedlivý, ale přiměřený...?
víš co je nejhorší? Že Brů není normální a čím víc je fenka zlá, tím je spokojenější.
Ebony
se obávám, že by v tomhle případě narazila kosa na kámen ...
Brut taky...
Ale jak vás tak čtu, nevím, jestli by se v něm neprobudily ty horší sklony a vlastnosti, což by znamenalo, že by došlo k dost prudkému "boji" a netuším, jak by to dopadlo.....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 23:02
- Nahlásit
brut
Brů není normální a čím víc je fenka zlá, tím je spokojenější.
naopak, v tomto ohledu je normální. Lump to má úplně stejně. A navíc je pohodář.
Ale Konývku neustojí ani on...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 23:06
- Nahlásit
miisha
paní, co to máte za zvíře?
jenom takovu malinkou vzteklou malinku
brut
a netuším, jak by to dopadlo
to já tuším naprosto přesně, ale na druhou stranu já jí bez koše zásadně nepouštím
se obávám, že by v tomhle případě narazila kosa na kámen
já ne, Konývě se vyhne i náš Mumin, a že to není žádnej posera a kdyby chtěl, tak ji jen váhově zašlápne ani nemrkne...tedy dřív, teď už ho porazí i Droběny...
na cvičáku jí všichni psi obcházejí obloukem a ani je nenapadne se na ni jen podívat
a když jsme byli venčit s její mírumilovnou maminkou, tak naši psi jsou z ní tak vycepovaný, že se nepříblížili ani k tý její mámě, která si chuděrka s nima chtěla hrát, a vlastně i Wamiiny psi tam byli, a v momentě, kdy se k nim byť jen přiblížila skorostejná zrzavá Aska, tak se rozprchli jak hejno vrabců...
tak to je bohužel naše Konývka...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 23:22
- Nahlásit
Ebony
já ne, Konývě se vyhne i náš Mumin, a že to není žádnej posera a kdyby chtěl, tak ji jen váhově zašlápne ani nemrkne..
moudry pan mumin, stastna slecna konyva.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 23:42
- Nahlásit
argosek
tak jest, pane, všechno nakonec funguje jak má
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 00:02
- Nahlásit
Ebony
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 11:01
- Nahlásit
Ebony
wami
Ale Konývku neustojí ani on...
Konývě se vyhne i náš Mumin, a že to není žádnej posera a kdyby chtěl, tak ji jen váhově zašlápne ani nemrkne.
na cvičáku jí všichni psi obcházejí obloukem a ani je nenapadne se na ni jen podívat
wami
naopak, v tomto ohledu je normální. Lump to má úplně stejně. A navíc je pohodář.
no právě, Lump je na rozdíl od Brůa pohodář, proto jsem psala, že netuším, jak by se s tím nakonec chlapec popasoval a zareagoval. Než vyvolat nějaký problém, tak to si o setkání těch dvou nechám jen zdát
Ebony
když jsme byli venčit s její mírumilovnou maminkou, tak naši psi jsou z ní tak vycepovaný, že se nepříblížili ani k tý její mámě, která si chuděrka s nima chtěla hrát, a vlastně i Wamiiny psi tam byli, a v momentě, kdy se k nim byť jen přiblížila skorostejná zrzavá Aska, tak se rozprchli jak hejno vrabců...
chudák Aska ... musíte s sebou brát psa, kterej nezná Konývku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 18:21
- Nahlásit
Breh večír
sem humřítáá, dneska jsme celej den makaly na věncích, bolej mě nohy a hlavně záááda.
Ebony
a když jsme byli venčit s její mírumilovnou maminkou, tak naši psi jsou z ní tak vycepovaný, že se nepříblížili ani k tý její mámě, která si chuděrka s nima chtěla hrát, a vlastně i Wamiiny psi tam byli, a v momentě, kdy se k nim byť jen přiblížila skorostejná zrzavá Aska, tak se rozprchli jak hejno vrabců...
tak to je bohužel naše Konývka...
šiš koho mě to tak připomínáááá... jednu takovou fajfku pruhovanou
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 18:31
- Nahlásit
já jsem dnes taky mrtvá, mě zase vyvenčil pes - jak to dělá?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 19:57 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fajka
nažďááár pani!!!
dneska jsme výletili, hnusnější počasí jsme si nemohli vybrat
tady jsou povídání i fotky
jooo, a pani, představte si, od Lenčiný Montíkový ségry přítel má doma japončíka - resp. japončici, ale jméno si fakt nepamatuju
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 20:08
- Nahlásit
miisha
a to je jen jedna, co mám říkat já
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 20:21
- Nahlásit
miisha
Julča
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 20:24
- Nahlásit
miisha
Pleška
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 23:01
- Nahlásit
all
kdo má čas a chuť, nechť přijme pozvání na kečup, kam jsem naflákala pár foteček z podzimního Cakova...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 10:51
- Nahlásit
Dobré ráno dámy
Hárá mi piraňa, tak se začínám "těšit" na Brutíkovy výstupy. Do pátku je nechám pospolu a pak mají smolíčka pacholíčka a jdou každý jinam....
Ebony
teda holčiček je opravdu pořádný kus ... takový mastodontíci , ale ouška mají naprosto úžasný, každé jinak se mi moc líbí ... a kdybych si z těch dvou měla vybrat, tak šáhnu po Julče
wami
co na fotky říct? Jako vždy jedna lepší než druhá ... jo a naše fotky prý budou, když pořád hudrám a otravuju ( snad během víkendu, tak drž palce, ať si zase Martin nevymyslí nějakou výmluvu )
Fajka
sem humřítáá, dneska jsme celej den makaly na věncích, bolej mě nohy a hlavně záááda.
na jakých věncích? Vždyť dušičky už byly ....
O zádech mi ani nemluv, už jsem zase noční pták neb nemůžu ležet a spát
Janiii
dneska jsme výletili, hnusnější počasí jsme si nemohli vybrat
.. povídání pěkné, stručné, leč výstižné
Nějak si dovedu představit své plíce nahoře u rotundy, když mám problém vyfunět mini kopec u nás
|