| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:25
- Nahlásit
PetraK
HŮŮŮ tady už se peče???? Sem zavostalá. Ale jen momentálně
fklidu paní, tu se peče jen teoreticky od myšlenky k činům bývá dlouhá cesta
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 15:07
- Nahlásit
PetraK
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!
Jak se nejlépe vraždí- včera nám řekli, že na netu sice mají napsáno, že kuchyně dodávají do 3 týdnů, ale že nám ji dovezou nejdřív koncem ledna!!!!! V příštím životě chci být obchodníkem!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 15:46
- Nahlásit
Fajka
od myšlenky k činům bývá dlouhá cesta
aby vás pak nebolely nohyyy?
Hyena
Jak se nejlépe vraždí
zase můj oblíbený Benzííííín!! , tam nepotřebujem ani ty koberce
že nám ji dovezou nejdřív koncem ledna
že by Koryna??
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 15:49
- Nahlásit
PetraK
Jů bééénzííín, oni by jim určo ty vzorové kuchyňky a nábyteček mooocinky krásně hořely
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 16:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Hyena
Jů bééénzííín, oni by jim určo ty vzorové kuchyňky a nábyteček mooocinky krásně hořel
No! a mohly bychom jim tam poslat takovýdle šikulníky a to je zničí dokonale
http://www.youtube.com/watch?v=3jwXQFFLSHo
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 09:21
- Nahlásit
PetraK
No! a mohly bychom jim tam poslat takovýdle šikulníky a to je zničí dokonale
Obávám se, že zrovna tihle by se kapánek prodražili
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:11
- Nahlásit
Uuuuááááááááááááááááááááá
Nesnáším telefonický nabízení čehokoliv a nejvíc volání z banky že má jen pro mě nejvýhodnější nabídku životního pojištění bo sem jejich VIP klient .... zrovna u týhle banky mám asi 1200 Káčé
A ještě k tomu volá slepice co jí není vůbec rozumět jak rychle mluví Bože voni mě nemůžou poslat písemnou nabídku abych si to mohla pročíst a prostudovat (a kopnout je do prd..) nejdřím musím říct ano chci se přihlásit do bezplatného nějakýho něčeho.....(čímž mě automaticky začnou strhávat prachy na nějaký pojištění akorát že první měsíc je to bez platně) po mojim desátým už hodně nasraným NE slepice pochopila a sama a ráda ukončila hovor....
Fuj to sem se zase nakrla!!!
Pardooooooon ale sem tu sám tak sem si musela ulevit...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:54
- Nahlásit
Fajka
Já zas nesnáším jak vlezu do marketu a nastoupí na mě týpek nějakýho mobilu a chce mi sebrat moji twist kartu a vnucuje mi ten úplně nejvýhodnější paušál.... sem se minule nakrkla a zařvala, neserte mě, JÁ CHCI volat draho, já na to mám !!!! A byl klid.... pani co Fajuše ??? Už bude matkou ????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:59
- Nahlásit
vlk
sem se minule nakrkla a zařvala, neserte mě, JÁ CHCI volat draho, já na to mám !!!! A byl klid
šiš paní, vy jste taky numero uno!!!!
Si budu pamatovat a s dovolením taky použiju... páč tady ty havrani taky furt votravujou
A ještě se zdravotním pojištěním taky... na ty zase platí hrát chorobnou.. přímo prolezlou chorobama a voni taky rádi dají hned pokoj
.... pani co Fajuše ??? Už bude matkou
jestli bude nebo nebude se brzo uvidí jestli to všici ve zdraví přežijem
A co ta vaše vysněná šibička? kdy ta se má narodit? Nebo už je na světě?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 15:11
- Nahlásit
Fajka
šiby se narodily asi před 14ti dnama ale černá ani sezamová nebyla a zlatou měl zamluvenou někdo jinej.... ale fčera mi psala chovatelka, že kryli černou a ta už jednou černý štěnda měla, takže snad koncem ledna - dá-li bůh.... esli si pani spomenete držte mi palečky ať už se mi Wagayume konečně narodí....teda né mě, ale nějaký ty feně...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 15:19
- Nahlásit
vlk
šiby se narodily asi před 14ti dnama ale černá ani sezamová nebyla a zlatou měl zamluvenou někdo jinej....
aháááá, to je škodá
ale fčera mi psala chovatelka, že kryli černou a ta už jednou černý štěnda měla, takže snad koncem ledna - dá-li bůh.
no to už zní slibně !!!
To budem držet palčáky ať vám to konečně klapne!!
černý jsou krásnýýýýýý...na světovce sem jednu potkala a ta byla tak úžasná že nemít akitu tak snad jdu do černý šibičky
Držet palčáky určitě budem !!
Wagayume??? a co pá že to znamená?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 15:24
- Nahlásit
Fajka
Wagayume??? a co pá že to znamená?
konzultovala jsem to s inu - Můj sen......
Neumíš náhodou anglicky ???? Potřebovala bych něco přeložit na e-bay. Ses si to dala do překladatele, ale přeložil mi to tak, že to nechápu.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 15:34
- Nahlásit
vlk
Můj sen......
jééé to je hezkýýýý
Neumíš náhodou anglicky ???? Potřebovala bych něco přeložit na e-bay. Ses si to dala do překladatele, ale přeložil mi to tak, že to nechápu
jééé no prosimtě já sem v anglině docela slabá a taky dost tápu vobčas... zkus Inu ta ti ráda poradí
Já sem spíš na tu němčinu, tam kdyby si něco potřebovala tak není problém
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 15:42
- Nahlásit
Fajka
zkus Inu ta ti ráda poradí
no jo, ale ona sem nějak moc nechodí.... zkusím jí písnout mejla... vobjevila jsem tam hračku po kerý touží vnuk od ježucha, ale z té ceny jsem blbá, je to tam tak divně psaný, že vlastně nevím, kolik to stojí.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 15:46
- Nahlásit
vlk
no když jí písneš maila tak ti určo odpoví
a nebo zkus hodit link sem.. tady se taky najdou angličtináři
pokud ted už všici neutekli na víkend
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 15:49
- Nahlásit
Fajka
mělo by to bejt tohle....URL ..... nějak nechápu, za kolik že to vlastně má bejt....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 15:56
- Nahlásit
vlk
SAVE £33.95
save znamená podle mě ušetřit 33,95 liber...
pak tam je napsáno že za oba chtějí 50 liber...
ale proč mají pod tím množstvím cenu 1,49 libry???? ví pán buh...
tam maj asi nějakýho šotka či co
Uvidíme co ostatní angličtináři, on na to určo ještě někdo mrkne !
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 15:57
- Nahlásit
jo to je nějaká helma a zbraň k tomu.. huž sem pochopila co toje.. sem to nemohla poznat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:00
- Nahlásit
vlk
šiš a tam dole to pokračuje
No já chápu že se prodávaj každý za 40 liber... to je celkem 80 liber ale ty když použiješ při objednání nějkej kod tak to můžeš mít za těch 50 liber...
no a s tímhle zbytkem:
YOU ARE BUYING: A £30 ONLINE VOUCHER ENTITLING YOU TO £30 OFF A £60+ SPEND
FULL PURCHASE INSTRUCTIONS AND VOUCHER WILL BE SENT AFTER PAYMENT IS RECEIVED
All you have to do is input this code when you place your order online and you will get the £30 discount
Also I will supply a code for free delivery - saving you £3.95
VOUCHER IS FOR A BIG AND WELL KNOWN INTERNET AND HIGH STREET SHOP
AND ENTITLES YOU TO £30 OF YOUR FIRST ORDER OF £60 OR MORE
..už sem v háji
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:02 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Fajka
jojo, helma a zbraň, mladej o to pořád básní....to 1,49 je poštovný, to jediný jsem pochopila...esli správně nevím.... no kdyby to stálo oboje těch 50 liber tak je to za polovinu, co to stojí u nás..... teďka ještě sehnat někoho kdo má PayPal účet aby mi to objednal.....šiš no jestli to stojí víc tak to už asi nééé....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:04
- Nahlásit
Fajka
von ten překladač na mě právě vyblil něco nesrozumitelnýho....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:06
- Nahlásit
vlk
....to 1,49 je poštovný
to je možný ale já sem to nějak nepochopila...
Noo ten paypal sem už jednou tak zkoumala co a jak to je snad co sem pochopila nějakej jakoby účet kam ty pošleš peníze a oni si ho odtamtud vezmou.. ale co a jak udělat sem se nějak nedopátrala a naštěstí si moje drahá půle ten kup rozmyslela tak už sem to pak nemusela studovat dál ... a to se mě teda ulevilo páč já tomu nějak moc nerozuměla
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:07
- Nahlásit
Fajka
no veď, ja som z toho tiež mačo...... jdu písnout inu, snad mi poradí..... zlatá moje ruština....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:14
- Nahlásit
vlk
von ten překladač na mě právě vyblil něco nesrozumitelnýho....
to nedělaj jen překladače.. to dělja vobčas i mozky.. můj třeba zrovna ted když to tady študuju
Hele ale to poštovný je nějaký nízký.. to oni počítaj jako v tý určitý zemi kde je ten obchod si myslím.. počítej že to bude určo víc ...podle mě
Jj písni.. Inu nikdy nezklame
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:19
- Nahlásit
Fajka
Můj mozek, když vidí angličtinu, tak už ani nebleje.... přepíná na nouzový stav a hlásí vypnuto.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:29 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
vlk
Ahojky, našla jsem ti to na mimibazaru kde nakupuju
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=28356307&tab=0
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=28466311&tab=1
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=23424324&tab=1
mají jich ještě víc, kdyby si chtěla, můžu to projet a najít ti nejlevnější
- tak oprava, nejlenvější mají v akci za 1050 + 70 poštovné
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:36
- Nahlásit
ankaras
díky seš hodná, ale na tom e-bay je ta helma i se zbraní a jestli to stojí těch 50 liber, tak to oboje vyjde asi na 1500 jestli jsem dobře počítala..... tady to chtěj za každý zvlášť....ještě kdyby ta helma byla tak do sedmi stovek, tak je to docela reálné dražší už ne....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:38
- Nahlásit
vlk
tak počkej, já se ti mrknu, co přesně je ta druhá část?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:44
- Nahlásit
vlk
už to vidim, to je jako jeho ruka, máš pravdu, nejlevnější 1299,-, tedy to jsou pálky za kus plastu pro děti. Mazec. No, kdyby si nesehnala a chtěla aspon tu helmu, tak se ozvi
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:46
- Nahlásit
ankaras
no kdybys našla nějakou fákt levnou tak ji sem dej, esli mi to nikdo nepřeloží, tak mu pod ten stromek musím něco dát.....
|