Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 17:26
- Nahlásit

Dooooobrýýýýý dééééééén
včera jsme měli vánoční večírek a musim uznat, že jsme výbornej kolektiv
byla děsná prča, bowling, živá hudba, tanec, raut, no fakt výbornej večer, domů jsem přijela ve dvě ráno
Míra lehnul s chřipajznou, včera klasika 38,5° dneska už je mu líp, má antibiotika, tak snad to vyleží - a to jsme dneska měli jet na vánoční nákupy, páč se to už jako vážně blíží ...

mishi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 17:50
- Nahlásit

Janiii
Tys chtěla jít po večírku nakupovat??? Jste vy pani normální?

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 17:54
- Nahlásit

mishi
Tys chtěla jít po večírku nakupovat??? Jste vy pani normální?
no estli normální to nevim ale já jsem nepila, tudíž jsem počítala s tím, že po obědě bysme mohli vyrazit .. příští víkend nemůžu, ten další taky ne, a ten další to už je nějakýho 18.12. a v týdnu se moc nechytám

mishi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 18:00
- Nahlásit

Janiii
A co potřebuješ nakoupit? Dárky? Ten 18. bude už peklo, bude všude narváno...
Já už dárky mám a teď si řikám, co budu celej prosinec dělat, když k pečení mě mamka nepustí a uklízet si bude taky sama (páč kdybych to uklidila já, tak stejně pude po mně a bude to předělávat, páč jáááá to přece nikdy nemůžu uklidit stejně dobře, jako ona!)

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 18:18
- Nahlásit

A co potřebuješ nakoupit? Dárky?
jo, protože máme dárek akorát pro jednu babičku, jednoho dědu (a to na to jen přidáváme peníze, bude to hromadnej dárek, takže jsme to nekupovali my), a pro Bucíška

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 18:23
- Nahlásit

jooooo, a chtěla jsem se pochlubit - dostali jsme od kamarádky adventní kalendáře pro naše děti jeden psí, a jeden kočičí já to nikdy neviděla, koukala jsem jak puk, no ale budem poctivě otevírat se zvířátkama dětma každý den políčko

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 18:45
- Nahlásit

mishi
uklízet si bude taky sama (páč kdybych to uklidila já, tak stejně pude po mně a bude to předělávat, páč jáááá to přece nikdy nemůžu uklidit stejně dobře, jako ona
šiš sem nevěděla že máme společnou maminku ?

Janiii
no ale budem poctivě otevírat se zvířátkama dětma každý den políčko
bože kam se ten svět řítí???
Dárky taky nemám a nemám ani inspiraci
zdravím Míru maroda a zase mizím.. mám toho nějako moc

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 19:08
- Nahlásit

a nemám ani inspiraci
no já jak pro koho
ale Míra vymyslel naprosto geniální neutrální dárek pro všechny

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 19:35
- Nahlásit

Janiii
ale Míra vymyslel naprosto geniální neutrální dárek pro všechny
hmmm to se s náma asi nepodělíš o inspiraci co?

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 19:49 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Fajka
máš sovu
ale je fakt že to je inspirace tak spíš pro mishi a ta už dárky má

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 20:42
- Nahlásit

Janiii
máš sovu zpět

mishi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 22:09
- Nahlásit

Janiii
Dárků nejni nikdy dost! Poděl se.

Já už sice mám nakoupíno, ale eště všici dostanou jeden navíc - letps jsem se vyflákla na kalendáře, ty dělám ostatním, co si řeknou, ale objevila jsem takovou vychytávku. Nažehlovací papíry do tiskárny. Normálně si na ně můžeš vytisknout, co chceš a pak se to na triko jenom nalepí. Tagže všici dostanou trika bo zástěry.

Fajka
Jsem si říkala, esi náhodou nemám něgde eště nevlastní ségru.

Dneska jsem se zasmála - za taťkou byli minulej tejden nějaký pojišťováci, tak jsem mu řikala, co blázní, dyž má jednoho v baráku a voni přišli dneska zas a nacenili i náš ještě nepostavenej barák! Takhle se to dělá! Asi jsem houby obchodník. Měla bych se klientů asi ještě ptát na celou rodinu, esi nááááhodou něgdo něco nepotřebuje.

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:13
- Nahlásit

Bré ráno, včera jsem zjistila, že Petra vůbec není s Apaluchou oroginální. Dost mě to zmátlo, bo ta druhá Apalcha je v Krkonoších.
mishi
Jé, ty děláš kalendáře? Já zrovna sháním, kde by se dal udělat pro tchýňovce a babičku. Šlo by se s tebou ještě nějak dohodnout?

mishi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:20
- Nahlásit

Hyena
Ti je klíďo udělám, pořád mě to baví, jen už to nedávám vlastní rodině, bo jsou už překalendářovaný.

Krásný den všem! Tu mám hnedle po ránu průšvih, tak jdu žehlit...

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:41
- Nahlásit

mishi
Jé to je fajn, dá se ti někam napsat, tvůj odkaz na blog pdo členem mi nefungá

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:47
- Nahlásit

RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMM ŠTAAAAAAAAAAJN!

Čůš báby, co tvoříte??? Nakupujete dárečky?? Já huž něco mám, teda pro Brtnika skorem šécko. Pro ségru a pro mámu taky něco mám, tak už jen dokoupit a je to. Včera proběhlo první pečení. Máme linecký, ešče teda nenamazaný a nenazdobený, ale základ už je.

Brtnik měl vo víkendu radost. Zdobila jsem vánočně byt a Brtnik pravil: "Koláči, to je Tvoje premiéra! Děláš vánoce a místo koled Ti hrajou Štajni!" Je to se mnou nějaký nahnutý asi

Vánoční večírek mě čeká zítra - nějak se netěším na čtvrtek

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:49
- Nahlásit

Hyena
Petra vůbec není s Apaluchou oroginální.

Nojo, to víš, nekradli jsme jenom my , halt S tebou mě baví svět je inspirativní

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 10:10
- Nahlásit

PetraK
Čůš báby, co tvoříte??? Nakupujete dárečky??
nenakupujeme, stále ještě nebydlíme a sem už zralá na Chocholouška.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 10:20
- Nahlásit

Hyena
stále ještě nebydlíme

eee?? Ste snad pod mostem????

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 11:02
- Nahlásit

Dobré ránko

PetraK
co tvoříte??? Nakupujete dárečky??
netvořím, nenakupuju .... polehávám, páč jsem zřejmě přehnala pobyt na čerstvém vzduchu a nemůžu se opět hýbat. Letos asi nebudou vánoce, páč nestihnu nic nakoupit. Péct budu až po synkových narozeninách, jelikož by do čtyřiadvacátýho nic nezbylo. A výzdobu částečně už mám hotovou .... ovšem s piraňou v obýváku a hysterickým Bruem v chodbě nebo na dvorku to moc nejde.... navíc nám včera přivezli bezpečnostní dveře, takže zase bude o bordel víc, až se budou nasazovat....

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 13:14
- Nahlásit

brut

co jsi zase prováděla Brůtofko neščastná??????
Já letos taky nějak nestíhám, tak to mastím, jak se dá

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 14:33
- Nahlásit

PetraK
Ste snad pod mostem????
skoro. Prakticky ne, ale připadám si tak. Akortá tu střechu nad halvou , tu máme.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 14:39
- Nahlásit

Hyena

ty jo a co se stalo, že jste na tom takhle???? Nic nevim, tak ani nemůžu pořádně politovat.

Hele tetkon mě napadá, vy taky Vetamixujete?? Nebo jsem se spletla?

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 18:09
- Nahlásit

mishi
Mohla bych taky poprosit o nějaký ten kalendář ?????

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:02
- Nahlásit

PetraK
co jsi zase prováděla Brůtofko neščastná??????
byla jsem na chatě... šla dvě mooooc veliké procházky a navíc zřejmě trošku prochladla ... sem holt blbá

Hyena
vy jste stále ještě skoro bezdomovcííí? Já myslela, že už bydlíte....

mishi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:07
- Nahlásit

Hyena
vlk
písněte mi na michaela_hofericova@kb.cz a domluvíme se, ju? Můžete začít chystat fotky, čebuju jich 13. Bo můžu udělat i čtrnáctidenní. Ale to už je na mě složitá matika, to si musíte spočítat.

PetraK
Hele, to je ale dobrý, ne? Koledy jsou už ohraný. Ty jova, vánoční večírek v tejdnu? Koho to napadlo? My máme v pátek a letošní téma jsou osmdesátá léta, tak se snažim něco vymyslet, ale já si prostě nezpomenu, co nosily žencký! Vzpomenu si na tisíc filmů a vybavim si chlapy, ale žencký prostě ne!

Hyena
Vy nebydlíte? Japato? Ale nic si z toho nedělej, my taky nebydlíme. Jenže my nemáme ještě ani tu střechu. Ale už můžu dělat vánoční výzdobu, máme trámy.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:11
- Nahlásit

mishi
letošní téma jsou osmdesátá léta, tak se snažim něco vymyslet, ale já si prostě nezpomenu, co nosily žencký! Vzpomenu si na tisíc filmů a vybavim si chlapy, ale žencký prostě ne!
elasťáky, mrkváče, hodně barevné, kanýry, křivý zipy či jiný zapínání, roláky s pruhama, kostkama atd. .... opak byla černá nejlépe kožená kombinace

mishi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:12
- Nahlásit

brut
No jo, dyž to já doma právě nevedu. Ale lodičky a bílý fusekle mám, tak přinejhoršim aspoň něco.

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:27
- Nahlásit

mishi
máš mejlíka

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:40
- Nahlásit

mishi
myslím, že když zkombinuješ nezkombinovatelné, tak to bude přesně ono.... že by nějak v té době fungovala moda jsem si nevšimla

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání