| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 12:05
- Nahlásit
Dobré poledne dámy
Třídní schůzku jsem přežila s vypětím sil ( sem myslela, že synka roztrhnu, když jsem neustále slyšela, jak je chytrej a šikovnej, ale línej, tak proto má tak blbý známky :smirk , takže jsem si v hospůdce dala mňam véču, abych si dodala energii a uklidnila se
V hospůdce se nás sešlo docela dost.... isdpch, janika, Gerda, Walda, mladej Walda, Waldová, Jimmi, Sarax s mužským a svýma psékama
Mno a já dneska budu celý den péct, páč zítra jdeme synovci na malou promoci
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 12:55 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Kuk pro Ešusovou
a zas vám sem vlezu s nepsí fotkou, ale tu si nemůžu odpustit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 15:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Zdravím kolektif zdatných fotografů,
hledám někoho kdo se mnou založí klub budoucích abstinentů. důležitý je tam to slovo budoucích
panebože já sem takovej idiot, fakt excelentní kretén.
Jdu zemřit pod šípek.
až mě povezete v bedně, nechte zahrát RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM ŠTAJN!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 18:31 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
brut
sem myslela, že synka roztrhnu, když jsem neustále slyšela, jak je chytrej a šikovnej, ale línej,
Že s nim cejtim, tohle o mě říkali celej můj vzdělávací proces.
PetraK
hledám někoho kdo se mnou založí klub budoucích abstinentů
Esliva budoucích, tak do toho du. Ale nejdřív si muším dopít tu vodku s džusíkem.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 19:32
- Nahlásit
Eimy
ale tu si nemůžu odpustit
to je dobře, páč je tam mrňousek naprosto úžasnej
PetraK
hledám někoho kdo se mnou založí klub budoucích abstinentů
budoucích ... jako v daleké budoucnosti? Tak to beru ( jen tak mimochodem, ode mně to fakt sedí....)
Hyena
Že s nim cejtim, tohle o mě říkali celej můj vzdělávací proces.
já to poslouchám od jeho první třídy.... a zlepšení žádný, tak pomalu rezignuju, jen mu to nesmím dávat najevo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 19:57
- Nahlásit
hledám někoho kdo se mnou založí klub budoucích abstinentů. důležitý je tam to slovo budoucích
panebože já sem takovej idiot, fakt excelentní kretén.
Jdu zemřit pod šípek.
až mě povezete v bedně, nechte zahrát RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM ŠTAJN!
PetraK
tak člověk se bojí že je nějaká straaaašně zaměstnaná a v prééézu, a vona zatim chlastá jak duha
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 21:17
- Nahlásit
brut
a zlepšení žádný, tak pomalu rezignuju, jen mu to nesmím dávat najevo
Neboj, dopadne to s ním dobře.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 11:25
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM ŠTAJN!!!
změnila sem pozdraf
Janiii
tak člověk se bojí že je nějaká straaaašně zaměstnaná
to sem!
a v prééézu
to sem taky
chlastá jak duha
a todle je z toho výsledek
Leč! Dnes střízliva, vyspána a makám jako Stachalinovec, či jak se těm blbům řikalo??????
Co děláte?? Krom toho že zabíjíte nezdělaný haranty?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 11:40
- Nahlásit
Brý poledne...
Tak Fajfka hlásí že maká jako schroub ale těší se dom páč u nás je náááádherně!!!!
PetraK
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM ŠTAJN!!!
jako paní ted mě možná ukamenujete.. . neznám je taže nevím ale díky vašemu šílení si je snad i najdu a pustím
Eimy
tak ona už nekuká jen sama, už na nás kukaj voba
háááskýýýý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 12:30
- Nahlásit
Fajka
Tak Fajfka hlásí že maká jako schroub
hele ji, taky se nenudí .
Taky se těším domů, protože pátek je jedinej den, kdy stíhám dorazit do polí, páč končíme v pátek dříííív. A venku je fakt nádherně. Huf už abych zamykala dveře
ale díky vašemu šílení si je snad i najdu a pustím
tak jen upozorním, že teda, ale se připravte tak trochu na to, že to je nářez a hlavně, nesmíte si pouštět klipy! To by vás mohlo předčasně odradit , ale vzhledem k tomu, že hošíci jsou Germáni, tak vám to ROZHODNĚ rozšíří slovní zásobu , pravda, ne všechno budete moci tak nějak využít při obchodním jednání , ale to neva, nikdy nevíte kdy co budete potřebovat
Eimy
Kuk pro Ešusovou
hele, kukaččí dítě Je roztomilej, prďola jeden
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 13:04
- Nahlásit
all
hahááá, speeduju a nestíháma bude prdéééél...
Fajka
korálky dorazily, DĚKUJI!!!! jsou super, občs se mezi tím dají najít i vyloženě poklady...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 13:16
- Nahlásit
wami
haloo pani, myslíte si, že bych vás mohla někdy v Prahé odchytit a zneužít coby poštovního panáčka? Mám něco pro Peťu, nechce se mi to svěřit č.poště, neb je to robitelný a posléze rozlitelný. Není to nic velkýho, ani těžkýho. Co???
hahááá, speeduju a nestíháma
asi virus ňákej
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 13:39
- Nahlásit
PetraK
myslíte si, že bych vás mohla někdy v Prahé odchytit a zneužít coby poštovního panáčka
určitě... akorát...
pani, ale já tam asi budu až v lednu...
asi virus ňákej
jo, jen kdyby tomu odpovídal můj výkon...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 14:40
- Nahlásit
wami
pani, ale já tam asi budu až v lednu.
aha to to by asi neklaplo poslat s tím i vánoční dáreček
jo, jen kdyby tomu odpovídal můj výko
kdo dneska hledí na výkony?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 20:07
- Nahlásit
PetraK
Pani, to tu čtu po dvou dnech a vy ste mi teda dala! Dneska jsou v Liberci Rammstein revivel a já tam s mužíkem fakt chtěla jít! Jenže on vstával dneska ve čtyři ráno, aby mi jel přes celou Prahu vyzvednout disky na auto, abych ho konečně přezula, takže dyž sem přišla z práce, házel šlofíka a já ho dneska už nechci víc zatěžovat. Tak snad sem zase zavítaj, kucí jedny!
Hele, žencký, nehodilo by se třá někomu pár pytlíčků? Mám asi 100 (eee, nepočítala jsem je, ale je jich hodně) těch uzavíratelných pytliků, ale nejsou velký, asi jako platební karta. Tak třá na ty vaše korálky?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 21:26
- Nahlásit
Zdravím dámy
Dneska jsem byla na malé promoci... synovec je bakalářem na VŠE v Práglu. No a potom na malé rodinné oslavě.... když vám řeknu, že tam bylo tolik dobrot, že jsem přecpaná, tak nebudete věřit
mishi
Hele, žencký, nehodilo by se třá někomu pár pytlíčků? Mám asi 100 (eee, nepočítala jsem je, ale je jich hodně) těch uzavíratelných pytliků, ale nejsou velký, asi jako platební karta. Tak třá na ty vaše korálky
to víš, že by se hodily.... přesně tak na korálky
PetraK
už nejezdíte na Apaluchu? Že by jsme nějak zvládly to dívadlo .... mám totiž absťák
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 21:27
- Nahlásit
PetraK
už nejezdíte na Apaluchu?
že bych vás už konečně vytáhla na venčení?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 21:59
- Nahlásit
Hyena
Neboj, dopadne to s ním dobře
to doufám, protože s tím, co studuje zrovna díru do světa, bez dalšího učení, neudělá... naštěstí má trochu víc rozumu než se na první pohled zdá a uvědomuje si, že bez nástavby nebo něčeho dalšího to nebude vončo
PetraK
Co děláte?? Krom toho že zabíjíte nezdělaný haranty?
promejšlím strategii ... od zítřka musím oddělit piraňu od Brua
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 10:33
- Nahlásit
brut
Tak když mi dáš adresu, pošlu ti je. Mně tu dělaj jenom bordel.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 15:04
- Nahlásit
Ebony
paní, vy jste si pořídili nového plemeníka? (Igora Hnízda?)
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 16:43
- Nahlásit
miisha
no, ten je Martiny, je to pohrobeček Canda
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 16:56
- Nahlásit
nuž drobek nebude alespoň šikanován droběnkama, by nemusel Julču rozdejchat
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 17:03
- Nahlásit
miisha
no to ne, on je fakt drobeček, je vidět, že není od nás možná si bude hrát tak s Ájou a Rufuskem
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 08:18
- Nahlásit
zdar lidi,
"snědl jsem párek nevalné chutě a přišlo mi nevolno ..."
takto lze popsat můj včerejší a dnešní stav, kdy se od WC dále než ob jeden pokoj vzdáliti nelze
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 08:43
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!
Čus báby, jak se daříte???? My si užívali poslední víkendík na Apaluše, bylo krásně a OZNAMUJU, ŽE EŠUS UŽ UMÍ HRÁT FORBÁÁÁÁL!! Konečně to pochopil. Namastí s přihrávkou přes půl hřiště, jako prt!! Huž jsem myslela, že se mi nepodaří mu ukázat o čem to je. Takže jsme ho s Brtnikem dokonale uštvali. Leží v bydlíku a odtamtud se ozývá jen protahovací "huuaach" , vyleze, nasází do sebe žrádlo a udělá dřevěnýho pejska
a já sem taky mrtvola, páč jsem si hrála na vertikulátor a drsně vyhrabávala jeden z mnoha našich trávníků. vynosila jsem odtamtud asi tak 67,5 kýble mechu a stařiny. Jen debil jako já si může vymyslet podobnou bejkárnu
brut
od zítřka musím oddělit piraňu od Brua
no nazdar, doma bude veselo
Janiii
"snědl jsem párek nevalné chutě a přišlo mi nevolno ..."
pani a prosim vás, nejste kapek magor, dyš žerete párky nevalný chutě? Vám musí být jasný, že vám z toho bude potom mdlo. Nebo ste tenhleten - masochista?
Hyena
no ještě byla Apalucha. Asik naposled?? Ale u nás se nikdy neví . Minule už jsme taky tvrdili, že to je naposled a pak jsme se rozhodli, že nee a vyrazili na samotu.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 08:52
- Nahlásit
OZNAMUJU, ŽE EŠUS UŽ UMÍ HRÁT FORBÁÁÁÁL!!
pani, to je v týhle republice asi výjimka - nechcete ho angažovat do našeho nároďáku? nějak jim to prej nejde
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 09:13
- Nahlásit
Brýtro všem! A krásnej den přeju!
PetraK
Je nějakej sport, kterej nevzládá?
Janiii
Takže dneska leháro u záchodku?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 09:15
- Nahlásit
PetraK
Ale u nás se nikdy neví
No právě pani, no právě
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 09:16
- Nahlásit
Takže dneska leháro u záchodku?
lehárko moc ne, záchodek jsi odhadla správně
co domeček??
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 09:17
- Nahlásit
Jo a jinak všem vespolek hnusné a ještě hnusnější jitro. Su nasraté a mám depku, tak se moc nedivte
|