| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 10:54
- Nahlásit
Ebony
brut
a kdybych si z těch dvou měla vybrat, tak šáhnu po Julče
Mě se zase líbí Pleška.
brut
Paní,jak to tak vypadá,tak už to za náma do Bylan nestihnete.Páč essi půjde fšechno jak má,tak na Vánoce budeme v novým.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 11:05
- Nahlásit
wami
jo a ještě k tvým fotkám ... vybrala bych si
Ale dost se mi líbí některé kárky se sedačkou a marně přemýšlím, jestli jí máš taky tak nebo ne. No a samozřejmě jsem byla překvapená pohledem na jistou osobu...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 11:08
- Nahlásit
jablunka
Paní,jak to tak vypadá,tak už to za náma do Bylan nestihnete.Páč essi půjde fšechno jak má,tak na Vánoce budeme v novým
tak to je super zpráva ( teda myslím to stěhování ne to, že vás nestihneme ) Kam by jste se stěhovali, někam poblíž nebo ouplně fuč?
Mě se zase líbí Pleška
Já mám slabost pro chlupáče a Julča byla další v pořadí ( po Jasmínce), která se mi líbila už jako malé štěně, jen rozhodoval temperament a toho měla ( a zřejmě stále má) tahle potvůrka přehršel
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 11:50
- Nahlásit
brut
Kam by jste se stěhovali, někam poblíž nebo ouplně fuč?
Jen o 25 km dál na Vysočinu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 11:59
- Nahlásit
Dobrý den vespolek....
Janiii
Jéé vy ste byli na Řípu???? Tam já už dlouho nebyla a taky bych tam ráda vyrazila.. ovšem teda za lepšího počasí a lepších výhledů než jste měli vy
jooo, a pani, představte si, od Lenčiný Montíkový ségry přítel má doma japončíka - resp. japončici, ale jméno si fakt nepamatuju
Jakou japončici??? šibu nebo akitu??? zjistit .. i jméno!! ciii fotku
brut
Hárá mi piraňa, tak se začínám "těšit"
šiš naše piraňa taky
na jakých věncích? Vždyť dušičky už byly
no na advenťákách... budou vánoce.. první adventní už je 29.11. a vzhledem k tomuže jich je potřeba udělat přes 200 kusu musí se začít třív.. ještě že mě včera pohla Kazíčková, tak nám to pěkně odsejpalo
Akorát jí asi bolí děsně ruka a mě záda
O zádech mi ani nemluv, už jsem zase noční pták neb nemůžu ležet a spát no auuu to tě lituju.. já dneska nemohla ani spát a to na to moc netrpím ...
jablunka
Páč essi půjde fšechno jak má,tak na Vánoce budeme v novým. týjo.. stěhování.. to je věc co uplně nejvíc nesnáším.. něco stěhota to je za trest.. ale tak kdyý budete v lepším tak se to dá vydržet
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 13:02
- Nahlásit
jablunka
Jen o 25 km dál na Vysočinu.
to není zase až tak daleko, navíc přes Vysočinu jezdíme častěji než přes okolí Pardubek
Jen to balení a stěhování ti nezávidím.... i když my stále máme půlku věcí v krabicích na půdě, tak by to tentokrát nebyl takový horor
Fajka
no na advenťákách... budou vánoce..
néééé, ještě ty začínej
vzhledem k tomuže jich je potřeba udělat přes 200 kusu musí se začít třív..
to děláte pro regiment či co? Já používám slaměnej, na něj přitavím šištičky, skořici, bodlák, sušený pomeranč, jablíčko atd. Takže je to taková rychlovka a pokaždý jiná neb při našem neustálém přesouvání věcí, nikdy nemůžu to potřebné najít a tak improvizuju
já dneska nemohla ani spát a to na to moc netrpím ...
na to jsou nejlepší uvolňovací cviky, kdy se protáhneš a ono to svalstvo pak tolik nebolí ..... po každé půl hodině sezení ti stačí minutka na protažení
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 13:19
- Nahlásit
brut
Jen to balení a stěhování ti nezávidím...
Balení a stěhování mi nenahání takovou hrůzu,jako odhlašování a přihlašování energií,hlášení se na nové úřady kvůlivá mateřský,výměna občanek a podobný věci.....z toho mám neurózu už teď.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 13:26
- Nahlásit
jablunka
tak to gratuluji ))))))))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 13:51
- Nahlásit
brezen2008
Ještě opatrně s gratulací,ještě tam nejsme.Ale díky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 14:25
- Nahlásit
jablunka
odhlašování a přihlašování energií,hlášení se na nové úřady kvůlivá mateřský,výměna občanek a podobný věci.....z toho mám neurózu už teď.
to zase nevadí mně
Dámy odcházím na třídní schůzky a pak do hospůdky... tak se tu mějte dobře
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 15:03
- Nahlásit
ahoj ženský, jen pozdravím a papapapapapa mizím, jsem časově v prézu. Tak nezlobte a neotvírejte cizím lidem. A hlavně cizích chlapům . Ačkoliv - Agrošek neni cizí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 15:09
- Nahlásit
jablunka
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PANI PANIIIIII!!! SICE VÁS TAKHLE UŽ NIKDY NEUVÍDIM VŮBEC, KDYŽ BUDETE TAK DALEKO ALE GRATULUJŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 15:12
- Nahlásit
wami
krásné fotky
můžu se zeptat, čím fotíte? Ať vím o co přesně říct Ježourovi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 15:17
- Nahlásit
wami
JÉÉÉÉÉ
jo a pani Gratulace posílám, ste čičkovní, fšicí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 15:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
wami
jak je v tom ohař, je jasný, že ten čokl mít totál vylízáno v makovici
GŮŮŮT
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 15:43
- Nahlásit
PetraK
SICE VÁS TAKHLE UŽ NIKDY NEUVÍDIM VŮBEC,
My bude jezdit do Prahy pořád. A díky.Zejtra du složit rezervační poplatek já.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 16:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jablunka
Zejtra du složit rezervační poplatek já.
juhůůůůů huhůůůůůůůůůhůůůůůůůůůůůůů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 16:05
- Nahlásit
jablunka
My bude jezdit do Prahy pořád
to je dobře, páč já si plánovala, že až bychom třeba jeli někdy do Pardubek zas vokázat Hošíčka a podívat se naoplátku na nástupkyni Babetky, že... bychom... třeba..... No tetkon už by to neklaplo, páč přeci jen je to o fous dál, tak se snad potkáme v Prahé (ešče, že ta Prahé je )
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 16:25
- Nahlásit
all
jsem ráda, že se fotky líbí...
Easy
můžu se zeptat, čím fotíte?
Canon EOS 400d + objektiv Pentacon 4/200 (staré sklo z Prakticy )
PetraK
jj, byla tam... a jak jim to mazalo, úplná paráda!
jablunka
a vám, pani moc a moc gratuluju! Jen to stěhování nezávidím... já mám občas tendence to podpálit, bylo by to jednodušší...
(BTW a mám na vás takový malý soukr. dotaz, ze mi sím písneš na wami zavináč seznam tečka cz? díky moc! )
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 17:11
- Nahlásit
wami
ze mi sím písneš na wami zavináč seznam tečka cz? díky moc! )
Taxem písla a není zač.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 18:33
- Nahlásit
Hoj všici, hlásim, že moč odebrána (naštěstí to prt dochtorce stačilo) a výsledek je zvětšená prostata a zánět. Máme antibiotika a doufám, že zaberou. Jinak prej kastrace a já už ho pod narkózu nechci. Už si toho užil dost, že jo.
Jdeme se válet. Po celym dnu lítání si to zasloužim. A Gaston za toho dochtora taky.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 18:39
- Nahlásit
mishi
Máme antibiotika a doufám, že zaberou. Jinak prej kastrace a já už ho pod narkózu nechci. Už si toho užil dost, že jo.
chjo...
s tímhle bývá problém, že se to rádo vrací i po přeléčení... ta kastrace je fakt jedinej způsob, aby nebyl na atb furt...
ale držím palečky, v horším případě by to možná šlo udělat i jen pokud by byl lehce přispanej + lokální anestetikum, u psů je to raz dva...
snad mu bude brzy líp!
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 19:54
- Nahlásit
wami
foto numero 270:
Ebony
Bobandyyyy Vony se venčí zároveň, to se nepočítá.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 19:58
- Nahlásit
zdar nazdar
Fajka
mají akitu, jméno si fakt nezapamatuju, nevim proč se japonská akita nemůže jmenovat Natálka z Horní Dolní - to bych si zapamatovala
ale zjistim, i fotku třeba seženu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 20:07
- Nahlásit
joooo, a jinak nezačínejte s adventem, nebo Ešuska zase začne pálit Františky a jiný chlapííí
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 20:40
- Nahlásit
miisha
no nevím, jestli se i venčí, každopádně se nejvíc spíš rvou
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 20:54
- Nahlásit
vopičky nazuřený jééé, vy máte žlutej kopačák...náš volejbalový míč už umřel, ale je to její nejoblíbenější hračka, tak Ježíšek musí donést novej. No dávám mu měsíc.......
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 21:11
- Nahlásit
Janiii
mají akitu, jméno si fakt nezapamatuju, nevim proč se japonská akita nemůže jmenovat Natálka z Horní Dolní - to bych si zapamatovala
páč by to nebylo dost hoogo fooogo
zjistit foto sežen, su zvědavá
joooo, a jinak nezačínejte s adventem, nebo Ešuska zase začne pálit Františky a jiný chlapííí
hele u Kazíčků už maj vozdobenej stromeček tak ať si Ešuska v klidu pálí co chce.. klidně aj chlapíí
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 21:42
- Nahlásit
miisha
to je spešl kopačák na "niti" pro psy dovezenej z německa
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 22:06
- Nahlásit
Ebony
no takhle vypada ted nas volejbalak, ale jak se nekutali uz, tak ji to nebavi, na snure mame obusek, a to ji taky moc nebere, zkratka balon je favorit No a hlavne...jak se to neda znicit, tak je to taky vopruz ze...
|