Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 07:38
- Nahlásit

PetraK
změna a to velká,já pro to zajedu v pondělí a rovnou vemem ten mrazák a jedem tam s tátovým autem

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 11:44
- Nahlásit

čau všichni, kukám tajně z práce

Brůůůůůtoooofkooooo, z jakejch korálků to děláš??? pošli odkaz nebo foto ... nezapomeň, že jsem ze sklářského kraje!!! a tatínek korálky vyrábí v práci, u babičky se možná taky nějaký zbytky najdou ... tak třebáá bych mohla posloužit

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 11:57
- Nahlásit

Janiii

tý vole.Janiii je tady!!! čumim asi tagle

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:02
- Nahlásit

Janiii
Brut
nezapomeň, že jsem ze sklářského kraje!!! a tatínek korálky vyrábí v práci, u babičky se možná taky nějaký zbytky najdou ... tak třebáá bych mohla posloužit
se přidávám k Janii... máme toho doma mraky a taky bych ráda aby nám nějaká ta škatule zmizela

Brý poledne sem nachcípnutá, sem nakrknutá bo je tu hnusně aspoň že bude víkendík

wami
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:13
- Nahlásit

Fajka
Janiii
holky, beru všechno, co nebere Brůtofka...

páč mě korálkování drží už celkem dlouho a matroš ze sklářskýho kraje je sen všech korálkářek! (zvlášť těch z druhýho konce republiky... )

brut
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:14
- Nahlásit

Zdravím dámy

Jsem zpět od lékařské vědy. Dostala jsem zase nějaké nové tabletky za 900,-

Janiii
čau všichni, kukám tajně z práce
jsi jak Eimy, tak taky kuká

z jakejch korálků to děláš??? pošli odkaz nebo foto
dám sem odkaz ..... preferuju sklo a dřevo
jinak od malých po velké, čiré, barevné, probarvené.... a teď jsem ještě objevila perličky na vytváření vánočních ozdob ( hvězdiček).

nezapomeň, že jsem ze sklářského kraje!!! a tatínek korálky vyrábí v práci, u babičky se možná taky nějaký zbytky najdou ... tak třebáá bych mohla posloužit
jůůůůů, to by bylo supeeer ... korálků není nikdy dost ( bohužel komponentů ještě víc, kor, když je člověk zapomene koupit )

Jinak pokud budete chtít něco vytvořit, tak stačí říct. Večera večír jsem vymyslela, kam všechny ty výtvarný a rukodělný věci dám ... zabavila jsem jednu truhličku, tak to půjde tam
Jo a upekla jsem podle novýho receptu houstičky ( vynikající), v deset večer jich bylo 54, když jsem teď přišla domů, tak na mně koukala jedna osiřelá poslední

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:17
- Nahlásit

šéf odjel do brna a mně se dneska niiiic nechce
Fááájuš no čáááu
mě napadlo, že by se holkám asi hodily šmelce, ale ty nevim jestli seženu - a těžko bude brácha vynášet něco z fabriky po kapsách že ale po doma a po babičkách by něco mohlo být jako malá jsem navlíkala jak vzteklá

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:21
- Nahlásit

wami
brut
Tak holky hodte mě do meila akita.feiko(zavinac)centrum.cz poštovní adresy, já vám něco příští tejden pošlu.
Ale bude to taková směska vseho chuť... estli to teda nevadí ?
Jens klo dřevo nemám ...
Jo a jen pro info jestli chcete někdy nakupovat korálky tak nejlíp a nejlevnějc fakt v Jablonci, bo tu je ted spousta obchodů specializovaných

brut
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:22
- Nahlásit

Fajka
se přidávám k Janii... máme toho doma mraky a taky bych ráda aby nám nějaká ta škatule zmizela
s velkou radostí beru

sem nachcípnutá, sem nakrknutá bo je tu hnusně aspoň že bude víkendík
myslím, že u nás není o nic líp ... mlha, zima ... dokonce i ti psi chtěj domů. Brut si zalezl do pelechu a odmítá vystrčit ňufák z baráku a to je co říct

Janiii
v levém sloupečku jsou odkazy na korálky ... v podstatě může být každý druh
http://www.koralky.net/cz/eshop/sklenene-koralky/r okajl

wami
že nás nenapadlo se holek zeptat, kor když jsem v Jablonci byla a nejen v můůůzeu ... holt hlava děravá ( a pěkně blbá)

Slečna doma není a zatím to nevypadá na návrat... bydlí u Matese, ale zítra večer se zastaví, budu péct ořechové houstičky, skořičníčky a šunkový šneky, tak aby si pochutnala...

brut
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:26
- Nahlásit

Fajka
ty jsi zlatíčko ... na oplátku dodám houstičky a koláčky

Janiii
těžko bude brácha vynášet něco z fabriky po kapsách že
tfůůůůj, sem si cvrnkla do trikotu, jak jsem si bráchu představila s kapsama plnýma korálků ...... pro tebe ty houstičky platí taktéž

brut
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:28
- Nahlásit

Fajka
Janiii
se ke mně doneslo, že má Jablonecká bižu nějaký problémy a prý končí... co je na tom pravdy? Byla by to obrovská škoda....

Ešuskóóóó ..... v Práglu jsem se mazlila s maličkým Ešuském, byl ňuňací a šíleně mi zaprasil bundu

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:33
- Nahlásit

brut
Janiii

se ke mně doneslo, že má Jablonecká bižu nějaký problémy a prý končí... co je na tom pravdy? Byla by to obrovská škoda....

jj Bižuterka co já vím tak je v likvidaci a Jablonex to stejný ( halt přišla bída taky pro to je tu mraky lidí bez práce
Holky musím mazat do města...
večer mrku na ty korále co tu pro vás vyhrabu

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:34
- Nahlásit

brut
jo a houstičky beru
až se uvidíme samo

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:38
- Nahlásit

Jablonex už skončil, a Skleněná bižuterie se zatím drží, ikdyž je to jak na houpačce ... Železnobrodské sklo už taky skončilo, no prostě Asie nás všechny převálcuje

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:40
- Nahlásit

Fajka
viděla jsi ten odkaz co dala Brůůůtofka??? škoda že to nezačala dělat před lety, pamatuješ cestu pod naším taťkou směrem ke Kříži?? tam toho soused vždycky vyhazoval kýble na cestu ... tůůůristi to sbírali ve velkým a tady za to chtěj 100,- za 100g

brut
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:43
- Nahlásit

Janiii
Fajka
jj Bižuterka co já vím tak je v likvidaci a Jablonex to stejný ( halt přišla bída taky pro to je tu mraky lidí bez práce
Jablonex už skončil, a Skleněná bižuterie se zatím drží, ikdyž je to jak na houpačce ... Železnobrodské sklo už taky skončilo, no prostě Asie nás všechny převálcuje

super ... takže to dopadne jako na Šumavě, kde figurky a korále dělá jen pár lidiček doma na koleně, proto, aby nezanikla výroba a umění úplně ............ fakt by člověk z toho všeho b*il

Fajka
pošlu po Janií, protože tý je upeču též a budu je muset nějak předat... tak to domluvíme tak, aby jela na sever a přivezla je

Janiii
děláš v Práglu nebo někde poblíž vás? Kvůli dodávce houstiček

brut
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:47
- Nahlásit

Janiii
tady za to chtěj 100,- za 100g
a to je internetová cena.. v krámu jsou dražší

škoda že to nezačala dělat před lety, pamatuješ cestu pod naším taťkou směrem ke Kříži?? tam toho soused vždycky vyhazoval kýble na cestu ...
takže cesta pod taťkou je vlastně plná drobných pokladů

Teď mně napadá, že sice jsem v Jablonci byla párkrát, na Královce taky, kousíček nad Jabloncem v jednom penzionku, ale žádnou korálkárnu jsem neviděla ... v tý, co jsme se byli podívat dělali figurky ( třá hlavu koně ). A jak to vidím, tak se ani nepodívám ...

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 13:15
- Nahlásit

děláš v Práglu nebo někde poblíž vás?
dělám v Kunraticích, ale v podstatě jsme už mimopražský - Vestec, Jesenice a tenhle směr ...
houstičky a dobrůtky nechej na divadlo, aspoň bude o důvod navíc, něco uspořádat!! a tam dorazí i Fájuška seniorka a bude společnej dlabanec - halt se místo v hospodě jako posledně sejdem někde na náměstí a bude hostina

brut
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 13:24
- Nahlásit

Janiii
dělám v Kunraticích
kousek od ségry

houstičky a dobrůtky nechej na divadlo, aspoň bude o důvod navíc, něco uspořádat!! a tam dorazí i Fájuška seniorka a bude společnej dlabanec - halt se místo v hospodě jako posledně sejdem někde na náměstí a bude hostina
dobrááá , jen nevím, jak se v šatně budou tvářit na krabice s houstičkama, který si pak odvezete domů .. ty na hostinu budou zvlášť

wami
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 13:44
- Nahlásit

Fajka
beruško, jsem v práci, a tady mě to bůhvíproč nepustí na mejl...

šlo by to udělat naopak? wami zavinac seznam cz a ja se na to mrknu vecer?

kujiiii!

(a ja tedy beru vsechno a smesky jsou upa nej nej nej! )

brut
mladá je trupka... ale aspon ze dojede na pokec, z to bych videla celkem pozitivne, ze zas nepali mosty, tak zas tak beznadejny to nebude... ;)

PetraK
ahojte pani,
snad se blyska na lepsi casy, ale se uvidi... zatim je nam s pesama fajn, vsichni zijem, zdravicko zvladame v ramci moznosti a rozhodne se nenudim (na to nemam kdy ) jen to slunicko a svetlo i chybi...

ale pani, nechcete jet s Esusem na msuhersky zavody, jak teda zas hezky na zviretnicek psala Ap? ;) budu tam taky a bude sranda a ten kousek (4km) byste mohla odejit aji pesky, to ani bezet nemusite... pojedte pani, bude fajn!

wami
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 13:46
- Nahlásit

all
a jinak, dybyste chteli, zas jsem neco fotila, jakoze ja furt... pozvanky ale nedam, rajce odmita mluvit s explorerem...

los fotos od wamios

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:16
- Nahlásit

Krásnej víkend baby, nestíhačka atetkon už valim dom. Mějte se a užijte si volnovolna.

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 13:50
- Nahlásit

hoooj šici,
tak máme za sebou oslavu Beruščiných narozenin
hned ráno tu měla první gratulantku Báru, takže narozeniny oslavila ve velkém - vypadala jak pracovník štěrkovny oslintaná, obalená hlínou, štěrkem a vším, co kde na zahradě potkaly ... ale nesmíííírně šťastná

Jooooooo! a už je to dáma!!! dort jedla celkem pomalu!!! heleďte sesemhle nebo k Berni na stránky

brut
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 20:21
- Nahlásit

Dobrý večír dámy

Janiii
tak máme za sebou oslavu Beruščiných narozenin
posíláme gratulaci

heleďte sesemhle nebo k Berni na stránky
óó, Berníí je dáma .. tak to smekám

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 20:52
- Nahlásit

posíláme gratulaci
děkujeeeem předáme

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 21:09
- Nahlásit

Janiii
gratulujeme Berniii
prej nespěchala??? dyt za 30 vteřin bylo vymetýno

brut
tak korálky mám ještě u sebe ale v sedum ráno si je vyzvedne hodnej kolega (kterej se zmiňoval něco o tom, že co to má za úkoly že ty baby asi zabije) tak nevím kdybych se zejtra nehlásila tak víte jak sem dopadla

teď ještě písnu konečně wami o tu adresu a bude to
Jo a přišla na mě nějaká křipečka takže celej víkend se bezvýsledně kurýruju

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 21:11
- Nahlásit

Fajka
čááááu matlo
děkujeme za gratulace, všechny jí pošeptáme do ouška

Jo a přišla na mě nějaká křipečka takže celej víkend se bezvýsledně kurýruju
jejda, pani, vy taky? to je všude kolem teď ... tak šup do postele, páníček na prochajdu a kurýrovat!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 21:16
- Nahlásit

Janiii
čááááu matlo
dneska sem spíš patla..sem dělala dortíček a ani ho nepřipekla héééč ................ páč byl nepečenej

jejda, pani, vy taky? to je všude kolem teď
jo jo babička hlídala nemocnou neteř, no od babičky se nakazil děda, od nich já a dneska už prskáme všici

páníček na prochajdu blbnéééš, nemůže !!! má rýmičku

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 21:18
- Nahlásit

sem dělala dortíček
tos nemusela, dělat Berni dort kdy ho dovalíš???

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 21:23
- Nahlásit

Janiii
tos nemusela, dělat Berni dort
to by jí nechutnalooooo v tom je ruuuuuuum

kdy ho dovalíš??? noooo na svatýho Nikdejše?????

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání