Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 09:49
- Nahlásit

PetraK
a co takhle regulace teploty v místnosti teda?
jedinej čék, co to umí regulovat, byl vyozen před týdnem.

Nebo co vokno??
nevotevírací, bojej se, že vyskáčem asi...

nebo klimačka, nebo tak něco??
viz první případ, uměl ovládat i klimu.

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 10:00
- Nahlásit

PetraK
jak to jde?

nebudu sprostá!

ale jenom buďte, tu to taky stojí za Renault...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 10:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jbat
jedinej čék, co to umí regulovat, byl vyozen před týdnem

pani! Ste čék? Ste! Ste ingeligentní? Ste - páč ste žena, takže děte a zatočte nějakou kličkou, buď se přitopí a nebo vochladí. Nic jinýho to udělat nemůže - to stejný s klimačkou

ale jenom buďte, tu to taky stojí za Renault..

tady ne, ale fčéra mě zničila mamina moje. Je deprézista navíc s velmi negativním nábojem. Já jsem optimista, leč bohužel ten tip, co bravurně vycítí rozpoležení i u lidí, z kterých to tak nesálá, natož potom z mámy. a mám pak problém se tomu negativnímu bránit. Neumím to, potřebuju metodu nějakou. Nevím jak s tím bojovat, abych pak nebyla tím negativismem obklíčená :confsused:

brut
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 10:36
- Nahlásit

Zdravím dámy

Jsem zpět a celá, ovšem vůbec se mi nechtělo domů. Celou dobu svítilo sluníčko, teploty se pohybovaly od 28 do 30°C přes den, v noci sice klesly, ale jen na 22°C. Moře bylo příjemně teplý.
Ubytování v malém hotýlku super, snídaně ve formě švédských stolů ( ovšem v kombinaci španělsko anglické kuchyně). Ostatní jídlo jsme si kupovaly a mimo paelly, která byla trošku dražší ( s předkrmem a pitím), se dalo bez problémů vydatně najíst. Mají vynikající sýry, takže jsem se neustále cpala nějakým + spoustou ovoce a zeleniny.
Jediný zádrhel, který nastal při cestě tam i zpět, bylo zpoždění kufrů, které zůstaly v Paříži. Takže jsme v pátek vyrazily na nákup oblečení a plavek, aby jsme horký den přežily a hlavně se mohly ráchat v móřeti. Včera kufry opět nedorazily a tak čekám na jejich doručení, které má být během dnešního odpůldne.
Udělaly jsme jeden velký výlet do Granady, kde v horách byl sníh ( ovšem ve městě bylo 28°C). Pak jsme ještě prošly Malagu a městečko, kde jsme byly ubytovaný Benalmadenu.

Cesta letadlem byla vynikající. Z Práglu do Paříže to trvalo 1,45 hod. Viděla jsem nejen oblaka nad kterýma jsme letěly, ale i osvícený vesničky a městečka. Dostaly jsme pití ( čaj, kafe a vodičku nebo džusík dle vlastního výběru) a bagetku... celozrnnou a moc dobrou. V Paříži osvětlenou samozřejmě i Eifelovku a další. Přestup byl maličko hektický.. musely jsme na záchod, takže nás pak k letadlu vezli autem, páč jsme byly poslední pasažéři. Z Paříže do Malagy trvá cesta 2,45hod. Tady už platí trošku jiný systém a jídlo s pitím si člověk platí .. takže voda ( 0,33l) stojí 1,95 E. Víc jsme toho ani nechtěly. Vidět toho moc nebylo, páč jsem sice seděla na sedadle u okýnka, ale to okýnko nějak zrušili.

Cesta z letiště do hotýlku byla taky zajímavá. Mají děsně spořádaný taxikáře, kteří stojí v dost dlouhé frontě před halou a čekají na zákazníky. Ten náš byl velmi ochotný ( jezdil octávkou), ale hotýlek neznal a ani netušil, kde by měl být. Tak se šel zeptat kolegů a v tu chvíli se projevil místní temperament.... řidiči se překřikovali, kroutili hlavama, máchali rukama a ukazovali mu na papíru cestu. Nakonec jsme nasedli a jeli tam, kam mu kolegové poradili. Jen si krapítečko spletl hotel a tak jsme zastavili jiného taxikáře, ten tomu našemu vysvětlil, kde udělal chybku a pak nás už dovezl na místo ..... cesta trvala cca 20min a stála 25 E. Tyhle služby mají teda dost drahý, ale zase jezdí jen jedna firma a mají pevné ceny, takže nehrozí, že by čéka obrali o poslední košili.
Druhý den jsme se dozvěděly, že k letišti jezdí místní vláček a tak jsme se rozhodly, že jím pojedeme zpět...

Cesta letadlem zět byla príma.... z Malagy jsme vzlétali za světla, takže jsme krásně viděla, jak letíme nad mořem, Afiku kousek od pobřeží, spoustu hor a roztrošených domečků, vesniček, bazénů a nádrží na vodu, tak hrozně moc větrných elektráren a přehrad. Musím říct, že pohled v noci nezklamal mé očekávání a jsem naprosto spokojená. Letěla bych klidně znovu ....

brut
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 10:38
- Nahlásit

Teď mi přišla od ségry smska, že zřejmě v letadle nechala peněženku ( mojí) se zbytkem eur....tak měl někdo hned příjemnější let

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 17:41
- Nahlásit

jbat
jakých obrů, šak von se třeba teď zpomalí... Doufám ale snad zas tak moc neee

brut
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 18:48
- Nahlásit

Hlásím, že mám oba kufry doma (i ten ségry) a hned jsem začala vyřizovat pojistku a reklamaci u čsa.
Jsem zvědavá, jak se pojišťovna pochlapí, když je rozdrcená výstuha kufru. Minimálně u aerolinek jednali velmi slušně a chápavě... taky od nich chci jen potvrzení o tom, že s kufrem bylo nesprávně nakládáno

brut
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 18:50
- Nahlásit

Eimy
maličkej roste jako z vody .... teď už máte doma pěknýho šikulu ( počkej, až bude v 7 měsících chodit, vypadá na to :lol

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 22:24
- Nahlásit

brut
Já si ho teď konečně začínám užívat, protože s ním začíná být sranda Když se na něj s manžou tlemíma jak retoši, culí se na nás a je z toho celej takovej nadšenej a konečně už vydává i jiný zvuky než jen ten šílenej řev jak na začátku Jen by mohl trošku míň jíst no... si kolikrát řikám, že chápu, jak se cejtí kráva, která má na sobě přicvaknutej ten automatickej "dojič"

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2009 19:40
- Nahlásit

nazdáár lidijové a psiskové
brut
týýjo to to ale rychle uteklo!!! vítej zpátky

tak jsem si koupila nakonec uplně megasuperskvělý šatičky takže s dovolením vynechám tip od Fajkýšové

dneska jsme byli s Berni na Blaníku, bylo to tam sice trochu jak na Václaváku - hafo lidí i psů, byli jsme se známými, kteří mají bostonka, no úplný kámoši s Berni teda nebyli on nějak nevěděl jak na ni, tak štěkal, no a to si na Berni dovoloval teda moc - takže štěkala taky ... ale šli vedle sebe naprosto v pohodě, tak má Berni za sebou další zatěžkávací zkoušku - na volno jsem ji teda nenechala lítat, ale ušla to v pohodě

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 08:42
- Nahlásit

brut

Moře bylo příjemně teplý

ach bóže probouzí se ve mě závist

z Malagy jsme vzlétali za světla, takže jsme krásně viděla, jak letíme nad mořem, Afiku kousek od pobřeží, spoustu hor a roztrošených domečků, vesniček, bazénů a nádrží na vodu, tak hrozně moc větrných elektráren a přehrad.

tak to já bych neviděla nic , celou cestu bych měla zakrytý oči a křičela hrůzou

vítej zpátky babo, je fajn, že to všechno klaplo a užila sis to , však si to taky zasloužíš

hned jsem začala vyřizovat pojistku a reklamaci u čsa

ehe, klasika, ovšem s tou peněženkou je to teda pech

Eimy

si kolikrát řikám, že chápu, jak se cejtí kráva, která má na sobě přicvaknutej ten automatickej "dojič

Milkoooooooooooooooooooooooooooooo
Janiii

ale ušla to v pohodě

takže parádaaa!!
no úplný kámoši s Berni teda nebyli
Oni obecně pesani kolikrát nevědí jak s těma placatkama komunikovat, páč voni maj nakrčenej nos, chroptěj- rozumí se jakoby vrčej a ešče jsou to neodbytný energetici , Ešus taky vždycky musí nejdřív otestovat, ale pak dobrý - má kámoše Frenkího- to je mops a tetkon si oťukává Brůna, to je frbulík
FUJTAJBL VE SPOLEK

tyhle volný dny by měli dávat každej tejden!! Měla jsem tu synovce a udělali jsme si tématický dny nazvaný - Dva dny s Bruce Welice . V ouderek v deset večír jsme si dali Nárhadníky v Multikině ( neviděla jsem tam malou Brůtofku?????? - si tak myslim, že jo, ale nejsem si jistá ) a včera dopolko jsme si pustili oblíbených 12 opic a pak vyrazili na výlet. Hoši zvolili stylově Kozí hřbety . Utavili jsme Ešusa tak, že dokonce ODPOLEDNE SPAL!!!!!! Věc normálně nevídaná

a BRŮŮŮTOFKOOOOO dělala jsem včera 2x LIPÁÁÁNEEEK s maximálním úspěchem

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:13
- Nahlásit

dobré ráno dezoláti,
nebaví mě to tu, můžete s tím něco udělat???
ředitelka nám dnes osvětlila, podle jakého vzorce bude rozdělovat bonusy, no to člověku hned přidá na náladě. navíc strašně šišlá a její rétorické schopnosti jsou někde na úrovni desetiletého dítěte...
doufám, že u Vás taky prší.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:15
- Nahlásit

jbat

její rétorické schopnosti jsou někde na úrovni desetiletého dítěte

proto taky šišlá

jsem nesmírně vděčná za mýho gůtovýho šéfa. Taky sem mu jako výraz uznání dneska donesla nový Štajny.

Tady neprchá - zatim.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:16
- Nahlásit

PetraK
Paníííííí co ste potřebovala?Sem dostala avízo vot března,že mě scháníte.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:17
- Nahlásit

PetraK
proto taky šišlá
pani ale přece - když šišlám, nemluvím a hlavně když šišlám, nedělám ředitelku, ne?!?!?! kdo to má poslouchat?!?!?!

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:39
- Nahlásit

jbat

kdo to má poslouchat?!?!?!

no vy!

jablunka
Paníííííí co ste potřebovala?

pozlobit vás s miláfkem Brůcem Welicem.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:57
- Nahlásit

PetraK
kdo to má poslouchat?!?!?!

no vy!

brut
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:00
- Nahlásit

Dobré ráno

Eimy
Já si ho teď konečně začínám užívat, protože s ním začíná být sranda
jj, oni do těch šesti neděl jsou takový nemastný neslaný, za to potom se rozjedou a je s nima sranda .... hlavně jsem milovala tu škálu ksichtíků a pozic, které dokázali oba zaujmout

Jen by mohl trošku míň jíst no... si kolikrát řikám, že chápu, jak se cejtí kráva, která má na sobě přicvaknutej ten automatickej "dojič"
buď ráda ... holka byla kojená jen do šesti neděl a pak blila úplně po všem, v pěti měsících jsme musely přejít na pevnou stravu, jinak by se snad "vy*lila" z podoby. Od té doby je z ní nenažránek
No a mladej sice byl kojenej dýl, ale častýma pobytama v nemocnici dopadl podobně jako holka, v šesti měsících baštil klasickou pevnou stravu ( pravda ve špitále nechápali, proč po nich hází flašku se sunarem a sápe se po rohlíku )

Janiii
týýjo to to ale rychle uteklo!!! vítej zpátky
děkuji za přivítání, uteklo to opravdu moc rychle , ještě bych tam klíďo zůstala
Berniííí supéééér, to vypadá, že už je jí dobře a bude zase brzo běhat a řádit jak divá

PetraK
ach bóže probouzí se ve mě závist
nejsi jediná, omladina závistí zelenala ( jestli to nebude tím, že jsem proti nim maličko víc opálená

tak to já bych neviděla nic , celou cestu bych měla zakrytý oči a křičela hrůzou
náhodou by jsi byla tichoučko, páč i ty dětičky byly mocinky hodný a nevydaly ani hlásku ( a že jich s námi letělo dost) ...... hlavně mimo dvou asi pětivteřinových chvilek vůbec nevíš, že letíš nebo přistáváš ( teda pokud nejsou turbulence, ale to je zase jako nerovný terén v autě)

Už mám naplánováno, že příští rok zase někam poletím, sem si to fakt užívala jako malý dítě ( ségra se dobře bavila)

vítej zpátky babo, je fajn, že to všechno klaplo a užila sis to , však si to taky zasloužíš
děkuji a představ si, že za celou dobu mně bolela hnáta jen jednou a to když jsme dobíhaly autobus

ehe, klasika, ovšem s tou peněženkou je to teda pech
jj, bavím se dokonale .... na aerolinky mi nejde protlačit fax s palubenkama, nedoručeným zavazadlem a lístkem od kufru, takže pěkně soptím .... no a pojišťovnu půjdu vyřídit dneska, abych byla v obraze, jestli jsem si pojistku neplatila zbytečně
Peněženka zamrzí, ale já už si u ségry zvykla na kde co ... v Malaze jsme peníze, doklady a kartičky pojišťoven hlídala já, páč by jsme byly bez peněz nejspíš hned druhej den

neviděla jsem tam malou Brůtofku?????? - si tak myslim, že jo, ale nejsem si jistá
viděla ... musíš se k ní příště hlásit, ona v tom blázinci lidi nepoznává ... právě mi potvrdila, že tě neviděla a že jí to mrzí

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:00
- Nahlásit

jbat

co se čuříte?pro pravdu se každej zlobí

brut
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:01
- Nahlásit

jbat
paní vedoucí dělaj pokaždý super lidičky... šišlavý, koktavý, pidlooký .... holt si zvykej

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:04
- Nahlásit

brut

viděla ... musíš se k ní příště hlásit, ona v tom blázinci lidi nepoznává ... právě mi potvrdila, že tě neviděla a že jí to mrzí

sem si nebyla ale jistá, ešivá je to právě vona- se mi často stává, že se pak hlásím ke zcela cizím lidem a taky my tam byli na poslední chvíli, takže to bylo ve fofru.

Příště asi žádný nebude, páč mi multikina neoblibujem. My oblibujem Ořechovku. Todle byla výjimka- kvůlivá synovci, jsem naplánovala právě ten tématický okruh s Brůcem Welicem. aby se se starou tetičkou a strýčínkem nenudil .

ale kurnik řeknite mi někdo fakt jako, jakej je rozdíl mezi normoš kinem a multikinem, že to musí bejt tak drahý???

mishi
Člen
- Nahlásit

Bré dopoledne všem! Pracující jdu naprdnout, mám dovolenou a užívám si jí v Praze. Divný, co? Ale dyž vona neteř jinak brečí, když mě dlouho nevidí a já si jí chci vzít na ruku, tak aby na mě nazapomněla, že jo. A hlavně je to tu fajn, sice mám místo Gastona 12 koček (dneska jsem před nima už na noc prchla), ale dá se to. Včera jsme se zasekli na obědě (protáhl se do večeře) a pak jsme byli na úúúúúúúúplně příšerbnym bowlingu, ale byla sranda. Hlavně když jsme pak zjistili, že zůstalo otevřený okýnko u auta a stáli u něj policajti a hlídali ho!!! No, to by se u nás na severu nestalo. Dneska jdu uklidnit svědomí, jedu do ikey nakoupit gastoňákovi deky.
A co je novýho u vás?

jbat
Člen
- Nahlásit

brut
paní vedoucí dělaj pokaždý super lidičky... šišlavý, koktavý, pidlooký .... holt si zvykej
ale vona je navíc i blbá a hraje si na chytrou, nic neví, absolutně se neorientuje! V ničom!
Odjebať sa odtialto...

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:09
- Nahlásit

brut
Ty už jsi zpátky? Týýýýýý jo, to nemohlo tak rychle utýct!!! Jdu si přečíst vyprávění, abych byla v obraze.

PetraK
To je jednoduchý, v multikině máš víc místa na nohy a můžeš házet popcorn po lidech, tak si za to zaplatíš. Jakože zábava dva v jendom.

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:19
- Nahlásit

žencký, s váma je prostě psina! Jak to tady čtu zpátky, co jsem zameškala, učůrávám.
Jani, dneska máš ten kocert? Si ho užij a pak dej vědět, jaký to bylo, hm? Já to v telce asi nestihnu, jestli vyjde to kino.

jbat
Nečil se a představ si šéfovou v klaunskym obleku, bude ti hnedle líp. U nás je to s bonusama dost podobně, ale už jsem si za těch šest let zvykla. Sice furt reptám, ale tak můžem bejt rádi i za to málo, že jo? Furt ještě jsou lidi, který maj míň... Dobrý je to, že i ředitel je buzerovanej.

brut
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:21
- Nahlásit

PetraK
já neoblibuju žádný kina, nějak mám potíže vydržet v klidu sedět na pérdeli a to mám díky holce lístky zadarmiko

mishi
hezký zážiteček ... u nás by policajti taky u auta nestáli, tak maximálně by tam prdli cedulku, že už autí mělo otevřený okýnko, když k němu přijeli a byl by klid

Už jsem zpět a fakt bych si to dala znovu

jbat
ale vona je navíc i blbá a hraje si na chytrou, nic neví, absolutně se neorientuje! V ničom!
ty jsou nejlepší ... a je jich všude jak holubů

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:23
- Nahlásit

jbat

Odjebať sa odtialto..

.... musíš za tunelářem..... ten zmůže víc než my......

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:26
- Nahlásit

mishi

Pracující jdu naprdnout, mám dovolenou

nesnášim lidi co maj furt dovolenou!!

Ofšem páni poliši dost překvapili teda!! to by bylo na pochvalu před nastoupenou jednotkou.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:28
- Nahlásit

PetraK
.... musíš za tunelářem..... ten zmůže víc než my......

to mám v plánu.

brut
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:29
- Nahlásit

Taky chci dovolenou ...... mám doma nejen všechny harantííí, ale i mladý kluka a mužskýho, do toho tři psy začínám mít pocit přecpanýho baráku

Jdu vyřizovat pojistku, tak na mně myslete, ať nepřijdu s prdlou céfkou ....

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání