Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 19:37 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

jbat
bože ten Bulík je nááááádhernej
mate slusnej fkus, pani
..je to muj Milos Fryba aka Prevyseni Hraze, momentalne Gramofon

jbat
dyš máš v chalupje orchestryjón, nevadí, že do ní ..fici!

PetraK
..i ten kul v plote zas klici!

..zdar nazdar Esusimu dvorku!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 19:44
- Nahlásit

StaHi

zdar nazdar Esusimu dvorku

tak nevim, v pozadí za toudle větou mi tak nějak zní.... Náááá-pi-pi-pi-pííí

Janiii
hlásím se do stavu nemocných

vítej f klubovně. Já teda zatim úspěšně s rýmičkou bojuju-právě sem sežrala polivku s asi tunou česneku - bude mít Brtnik radost, až příde domki. A v práci taky.
šéfa máš úžasnýho - nosit na rukouch to je málo

jbat
Hele víš kdo je ženská?

no myslela jsem si, že jo, ale... asi... ne e?

ženská je chlap co v předchozím životě hrozně moc hřešil a tak se musel v tomdle narodit jako žencká, aby šécky ty hříchy odčunil

StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 19:53
- Nahlásit

PetraK
v pozadí...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 20:01
- Nahlásit

StaHi

smějete se, takže sem se trefila asi vám krapítek načešu fazónu, až se uvidíme

StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 20:08
- Nahlásit

PetraK
uvidime, hlafko!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 20:19
- Nahlásit

StaHi
uvidime,

uvidíme jako, že se uvidí, nebo že se uvidíme??

hlafko

nejsu žádný zelí!!

StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 20:42
- Nahlásit

PetraK
jako ze se uvidi, az se uvidime... (hlafka byla narazkou na to cesani.. a na exkurzi do zoo.. coz sem taky patri ..sledujete, jak mi dneska srsi 'pozadi'? )

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 20:44
- Nahlásit

StaHi
a na exkurzi do zoo..

eee????

sledujete, jak mi dneska srsi 'pozadi'?

nemáte žrát tu čočovou polifku!

StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 20:49
- Nahlásit

PetraK
'ja budu krmit hrocha! libi se mi, ze je spinavej'
..furt nic?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 21:21
- Nahlásit

StaHi

dva lidi v žoloo??

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 21:27
- Nahlásit

zdar nazdar Esusimu dvorku

tak nevim, v pozadí za toudle větou mi tak nějak zní.... Náááá-pi-pi-pi-pííí

už sem pochopila proč tu není a nechodí sem žádnej chlap

Zdravím, šecky nemocný i nenemocný... já sem zatím nemocná jen na tu hlavičku jináč Okej

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 21:45
- Nahlásit

Fajka
už sem pochopila proč tu není a nechodí sem žádnej chlap

voni nemaj tak pevnou nervovou soustavu jako my, silné ženy
Oukej? I s eletrikou?? myslim jako ešivá už svítíte, ne že máš eletriku na krku

JInak hošíček se byl dnes družit za díťátkem malým. Dostal od prcka francouzáka a nestačil se divit

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 21:48
- Nahlásit

PetraK
voni nemaj tak pevnou nervovou soustavu jako my, silné ženy

Oukej? I s eletrikou?? myslim jako ešivá už svítíte, ne že máš eletriku na krku
elektrika oukchej akorát nesvítí pouliční osvětlení, tož je to večerně venčení celkem o déržku.. budu zas muset vyštrachat čelovku ...

JInak hošíček se byl dnes družit za díťátkem malým. Dostal od prcka francouzáka a nestačil se divit
kdo se nestačil divit Ešusík nebo díťátko ?

Nevíte někdo co je s Bruuut??? Už tu dlooouho nebyla

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 21:53
- Nahlásit

Fajka
Hošíček se nestačil divit, páč není zvyklej, že by mu někdo takto vyznal lásku. Díťátko na matkou zadaný povel: "Dej Ešusovi hubičku!" popadlo tu zrzavou makovici a dalo překvapenému Zrzavohubci hudlana. Naoplátku si muselo nechat očichat oko! Na oči je totiž Hošíček vysazenej. razí heslo - Oko do duše okno, takže každý objekt svého zájmu překvapí tím, že mu narve šňupák do voka a nasává cosi

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 21:58
- Nahlásit

PetraK
razí heslo - Oko do duše okno, takže každý objekt svého zájmu překvapí tím, že mu narve šňupák do voka a nasává cos
jéé to mám rád to dělal můj první psék ... nejdřív ňuchal pak začal vylizovat, ´takže dyž čék nezavřel včas oko tak měl umytou i rohofku

brut
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 21:59
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Mám velkou absenci a přiznám se, že ještě do konce října bude pokračovat.

Ve čtvrtek odlítám do Andalusie, tak musím doma vše připravit na odjezd a hlavně navařit do zásoby, vyprat atd. Vracím se sice někdy v pondělí v noci, ale hned ve středu odjíždím na chatu, páč harantííí mají podzimní prázdniny.

Vůbec nic nestíhám, ale zapadlým "vlastencům/vlastenkám" jsem držela palce, ať brzy vyplavou. Snad sem na nic nezapomněla ( teda zapomněla..... Brut chtěl v pátek sežrat černého pséka a Aluška se rozhodla, že mu ho nažene. Sem myslela, že je roztrhnu jak hady oba dva - rameno mi bolí ještě teď )

brut
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 22:01
- Nahlásit

PetraK
koukám, že Ešusek stále perlí

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 22:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

no von narve šňupák do oka a zkoumá a zkoumá. On nemeje, on nasává. Jako by tam cosi bylo.
A hele než jsem stačila napsat, že Brůtofka má asi zas potíž z eletrikou, abys f tom nebyla sama, tak hůůž je tu!!

brut
Aluška se rozhodla, že mu ho nažene.

no jo, prostě honáckej péf, no

kdybychom se neviděly - nečetly - TAK SI BRŮTOFKO MOC UŽIJ TU KRÁSNOU DOVOLENOU, ODPOČÍVEJ A KOCHEJ SE!! :up

no nejen Ešus perlí
Jo a Kostižer právě prohlásil:

"Eši poď! Budem natahovat kosti! ty seš Jitka!!"

:

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 22:08
- Nahlásit

pokračuje:
Ty starej buřte! tak co bude? Nekřič! Ty Kostiprtko. Nekřičím, tady sou! Kurvisek,budeš vodička. Ríša Kolařik. Dej to sem! Budeš vodička! máš sejtka?? už musím jíít, půlíštunde! . Bude srááz, ten se Ti počká. Pupisák.Poďor! Poďor! Eši, no!Hoříme tygřiku! Mlufte, co daj? Pečínko. No tak já sem.

a končím, nebo tady budu sedět ještě zejtra, chytil slinu a teď bude mlýt, dokud mu nezhasnu. Respektive ještě tak čtvrthoďky i poté.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 22:09
- Nahlásit

brut
Ahooooj, sem si říkala že užs dlouho nebyla.. já teda sem tak ted jen vobčas ale tak sem nevěděla jestli se jen nemíjím

Ve čtvrtek odlítám do Andalusie
jééééé tak si to hezky užij!!!! upa závidím
tak musím doma vše připravit na odjezd a hlavně navařit do zásoby, vyprat atd.
nooo todle ti ale teda nezávidím

Sem myslela, že je roztrhnu jak hady oba dva - rameno mi bolí ještě teď
to mě připomíná.. jak minulej tejden fučel vítr tak lítalo listí ve větru a ta moje blpka si to vzala jak trénink kůrsingu a nečekaně vyrazila... no celej zbytek dne sem si pak broukala píseň Mááááááám jednu ruku dloooouhoooooou.......

PetraK
Jo a Kostižer právě prohlásil:
šiš ty ptícové jsou super bych hned nějakýho brala ....mě by ale doma neprošel

brut
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 22:10
- Nahlásit

PetraK

na to se nedá nic jinýho

no jo, prostě honáckej péf, no
honáckej blb si chtěla říct, že?

TAK SI BRŮTOFKO MOC UŽIJ TU KRÁSNOU DOVOLENOU, ODPOČÍVEJ A KOCHEJ SE!! :up
děkuji, snad se povedou nějaký fotečky a pak je sem dám, ať máte alespoň trošku z dovolený

brut
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 22:15
- Nahlásit

Fajka
to mě připomíná.. jak minulej tejden fučel vítr tak lítalo listí ve větru a ta moje blpka si to vzala jak trénink kůrsingu a nečekaně vyrazila... no celej zbytek dne sem si pak broukala píseň Mááááááám jednu ruku dloooouhoooooou.......

Já dneska vypustila Bruta ven bez vodítka ( cikáňata tu opět řádili a tak jsem si byla jistá, že tu není žádný živý tvor). No a oni tahali nějakou igelitku s listím a hopsali u toho.... mno, tak po Brutíkově zásahu neměli igelitku, ale hromádku listí všude okolo sebe

Víš na co se těším nejvíc? Na letadlo... poprve poletím za tmy (pokaždý jsem lítala za dne)

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 22:21
- Nahlásit

brut
.... mno, tak po Brutíkově zásahu neměli igelitku, ale hromádku listí všude okolo sebe
jj si dovedu představit.. halt igelit to je jejich

Víš na co se těším nejvíc? Na letadlo... poprve poletím za tmy (pokaždý jsem lítala za dne)
týjoooo, to věřím, hlavně aby nebylo hnusně a mraky ...aby si aspon něco viděla

brut
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 22:29
- Nahlásit

Fajka
si dovedu představit.. halt igelit to je jejich
hlavně si pak šli hrát jinam a nevyřvávali mi pod okny

hlavně aby nebylo hnusně a mraky ...aby si aspon něco viděla
to doufám .... sem dneska volala na letiště ohledně berlí a léků, které si s sebou musím vzít ( máme naplánovány výlety, tak abych je zvládla). Dostalo se mi rady, abych měla vše v originálním nenačatém balení. Což směrem tam je docela v pohodě, ale zpátky poletím s načatým balením, tak sem asi nějaká natvrdlá, ale tuhle radu nechápu

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 22:36
- Nahlásit

brut
Dostalo se mi rady, abych měla vše v originálním nenačatém balení. Což směrem tam je docela v pohodě, ale zpátky poletím s načatým balením, tak sem asi nějaká natvrdlá, ale tuhle radu nechápu
no to bude jasný.. jak myslíš že se nás potížistů chce stát zbavit.. nejlíp nenápadně... tak budeš mít jistý že se dostaneš vééén ale domu už to tak jistý nebude

brut
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 22:43
- Nahlásit

Fajka
nejlíp nenápadně... tak budeš mít jistý že se dostaneš vééén ale domu už to tak jistý nebude
to nechcííííí .....tu nechám chlupáčky a moc se na ně budu těšit ( na harantííí taky, ale s těma budu zřejmě komunikovat mejlíkem nebo founem ) Sem si to přetlumočila tak, že si vezmu léky v potřebném množství načaté a vyřeším problém hned u nás

brut
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 22:44
- Nahlásit

Jdu venčit piraňu, takže přeji hezký zbytek večera, dobrou noc... popř. dobré ránko

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 22:52
- Nahlásit

brut
vyřeším problém hned u nás
nooo to sice joo ale vyřešíš problém jen směrem ven a néé zpátky

taky huž du humřít, brou noc

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 08:51
- Nahlásit

Fajka
bych hned nějakýho brala ....mě by ale doma neprošel

to máte tak malý furta?

kůrsingu a nečekaně vyrazila..

jáááááááááááuuuuuuuuuu

brut

Dostalo se mi rady, abych měla vše v originálním nenačatém balení. Což směrem tam je docela v pohodě, ale zpátky poletím s načatým balením, tak sem asi nějaká natvrdlá, ale tuhle radu nechápu

jááák nechápeš? Ják nechápeš?? prostě tam to načatý balení vyhodíš a fertich! šák to je jistě korunková záležitost, tak co by sis nekoupila nový, že?

Tvoje svatý nadšení nad leteckými zážitky bohužel nesdílím, my co máme potíže vylézt na židli.......

Fujtajbl ve spolek!

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 08:58
- Nahlásit

zdar nazdar bazar čus bambus autobus
jsem ukecaná jak Kosťa od Ešusový

máme tu hnusně, mlhu, že by se dala krájet tak jen hledám rybníček Brčálníček

Brůůůůtofce přeju krásnou dovolenou ačkoliv její nadšení z letu ať už je jakýkoliv též nesdílím je mi blbě i za ni

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání