Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3321 . 3322 . 3323 . 3324 . 3325 . 3326 . 3327 . 3328 . 3329 . 3330 . 3331 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2014 15:06
- Nahlásit

worick
Někdy zázračné zlepšení předchází konci
moc jsem nepočítala, že by se dožila víc jak týdne, takže i tohle samozřejmě beru v úvahu. I tak mám radost, protože jí je očividně líp i se přestala stranit ostatních koček. Takže určitě bude lepší, když bude mít aspoň hezčí poslední dny, když nic jinýho

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2014 18:04
- Nahlásit

birma
zprávy z fronty jsou povzbudivé. Držím palce, ať se číče zlepšení podaří udržet

worick
kraj Liberce - Jizerky nám začínají "za humny". A opravdu blizoučko nám začíná veliký lesopark, který je oficiální městskou zónou volného pobíhání posů - takže tam nejsou jen psi místní, ale vozí se k nám i psiska z centra.
Navíc hodně chodíme... a tak i ta cizí psiska potkáváme. A protože páník bez foťáku neudělá ani krok - je i dokumentace.
Dneska jsme měli sportovní fakultní akci - psisko si užilo 11 kiláků Jizerek a následný pobyt v hospodě. Byl zlatý. Vzorný.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2014 18:51
- Nahlásit

Xerxová
ta pudlí smečka je krásná
mě napadlo, že to jsou na tý fotce králováci, ale připadali mi nějací malí proti Najtovi, já prostě na tuhle velikost psů nemám voko nebo co, mě i královák připadá jako obr pes
birma
tak super že je Želva lepší, tak snad jí to vydrží, s tím zlepšením před koncem jsem to taky jednou s kočkou zažila, ale pravidlo to určitě není

asi výsledek klikr tréninku, jinak fakt nechápu, tak rychle to neumí ani moji psi
https://www.facebook.com/video.php?v=5441221456921 04&set=vb.100002829711221&type=2&theater

jinak už jsem dočetla toho Šustu, grimmh určitě doporučuju zakoupit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2014 19:17
- Nahlásit

Jak jako malí proti Najtovi ??? Vždyť je to štěnítko, které ještě poroste
Dneska na výletě taky nikdo nechápal, proč mu manžel říká Prcku a já Chlapečku malý... Prostě jiná měřítka - ještě je menší, než byla Beta - a to byla čubina

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2014 20:27
- Nahlásit

Maya

Xerxová
jojo, ja taky na to nemam voko, ze tak vypadaj maly ty psi ale pak si clovek uvedomi, ze najtik by mel hlavu tak v pase, ne?

birma
tak to je supr, ze je zelva takhle pri zivote

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2014 20:36
- Nahlásit

podle toho, čí by to byl pas... já jsem mrňavá (160cm) a tohle je zhruba aktuální fotka (týden stará)

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2014 20:37 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
Sikovna Zelva, jen tak dal!!!
Xerxová
nikdo nechápal, proč mu manžel říká Prcku a já Chlapečku malý... Prostě jiná měřítka
spis meridla, v jeho pripadku. Tyhle osloveni domaci jsou stejne krasny, taky malokdo chape, kdyz volam na rtw Býýýku!

já jsem mrňavá (160cm) a tohle je zhruba aktuální fotka (týden stará)
Proste ho mas do pul pasu, jeliman 80 centimentrovej.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2014 20:44
- Nahlásit

rozumné měřítko je jídelní stůl. Bývá kolem 75 cm vysoký - takže KOHOUTEK má náš brouček už 5 cm nad stolem. Tudíž opravdu hravě na stole dosáhne všude a nemusí si ani stoupat na špičky. Neb když se přičte dlouhý krk... a krabicózní hlava... prostě je to ještě prcek

birma
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2014 20:55
- Nahlásit

Maya
tak rychle to neumí ani moji psi
to je supeeeer!

Xerxová
on je děsnej sympaťák

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 06:40
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Maya
Díky moc za doporučení. Už jsem si požádala Ježíška, ale nevím, jestli to vydržím z obavy, aby se kniha rychle nevyprodala.
birma
Mám radost s tebou a taky bych to brala jako ty - "díky za každé dobré ráno". Já ty konce nesu hodně těžce, ale z pohledu marůdka, když se jí ulevilo je to fajn - každý den bez bolestí je skvělý. Dnes budu moc držet palce, aby bylo sono milosrdné.

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 06:43
- Nahlásit

Maya
To video si budu muset pustit večer, tady nemám zvuk, ale to co jsem viděla - nemá chybu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 07:25
- Nahlásit

Xerxová
tak ja su jen o par cm vyssi nez ty, takze to sem se zas tak moc nesekla

Fifi
tak me napada, kdyz sme se teda shodli, kde je ten pas, kde je pul pas?

grimmh
taky zvazuju, zda k jeziskovi nebo si mam doprat sama - zas bych to mohla dat jako jeziska dal

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 07:47
- Nahlásit

cernej caj
jak ses vymarodila? Je ti líp?
Já to asi nevydržím a zkusím vygooglit, kde knihu mají a objednám jí.

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 07:55
- Nahlásit

Jak se jmenuje ta knížka? Našla jsem "Trénink je rozhovor, ve kterém má i Váš pes co říci - je to ono?
Našla jsem jí za 241,- Kč.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 08:05
- Nahlásit

grimmh
tak tos nasla za peknou cenu. JJ, to je ona pac myslim, ze jinou susta nenapsal, kdyz se tady na to vseci tesili

jinak jo, lip mi je, o vikendu sem byla vzorne doma, cely noci sem prospala a dneska? propoceny pyzamo a pozdni prichod do prace, pac sem si musela dat rano sprchu. Fakt des

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 08:10
- Nahlásit

cernej caj
Škoda, žes nemohla ještě tak 2 dny zůstat doma. To pocení je dobrý, to svinstvo se aspoň dostane z těla ven.
Já tu knihu dnes objednám, jestli Maya potvrdí, že je to opravdu ta kniha.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 08:36
- Nahlásit

grimmh
ja myslim, ze to urcite je ona.

Nj, nemam dovolenou uz... nebo takhle, mam asi 2 dny jeste na zimu, pokud nepocitam tyden s muzem ale nerada bych ukrajovala s nasi letosni jedine spolecne dovci

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 08:48
- Nahlásit

cernej caj
nerada bych ukrajovala s nasi letosni jedine spolecne dovci
No to je jasný

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 08:51
- Nahlásit

grimmh
jo, je to ona
cernej caj
taky už bohužel nemám moc dovolený, jinak bych snad taky byla ještě doma, od včera od rána mi třeští hlava, sem myslela, že se vyspím a ráno to bude lepší a ani prt, to se mi ještě nikdy nestalo, zas až na takovýhle bolesti hlavy netrpím, tak už se druhej den krmím práškama na bolest, protože to se jinak fakt nedá
v sobotu už mi bylo celkem dobře a od neděla zase tohle
navíc tady zase překvapení po ránu, další uzavírka, takže jsem musela vystoupit z busu o pár zastávek dřív a jít pěšky, takže ráno čtvrthodinka poloběhu mi taky teda nedodala, jak jsem si našla, je to naštěstí jen do čtvrtka

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 09:02
- Nahlásit

Maya
Já myslela, že alespoň ty už jsi fit. Tak držím palce, ať ta sviňa nemoc brzy táhne do pryč.
Knihu jsem právě objednala do Ježíška bych nevydržela.
S poštovným balným,...celkem 347,- Kč. Ale věřím, že jsou to dobře investované peníze

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 09:03
- Nahlásit

A to i v případě, že bych nedej bože pejska nikdy nekoupila.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 09:04
- Nahlásit

Maya
jojo, hlava u me taky masakr, sem usnula asi az dost po 11h a spat sem sla normalne, i prasek sem mela...

ja taky prave moc na tu hlavu netrpim a tohle je des. A naprosto te chapu, me to taky lita fakt jak na houpacce, hlavne clovek tomu obetuje dovcu (jen v patek teda u me), 2 vikendy a stejne de do prace stejne rozbitej jako pred 14 ti dnama

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 09:07
- Nahlásit

grimmh
S poštovným balným,...celkem 347,- Kč. Ale věřím, že jsou to dobře investované peníze
mě stála tuším 370, tak to máš levně, ona je i taková větší než normální knížky, takže určitě investice dobrá

na konci je moc hezká kapitola na téma vůdce a dominátor, jako člověk to tak nějak ví, ale takhle jasně a srozumitelně sesumírovaný jsem to ještě neviděla
a úplně na konci jako vyzkoušení pochopení knížky návod jak naučit chodit morče na chrastíko, grimmh může nacvičit s fretkou
škoda že už nemám Pištu, bych to fakt snad zkusila

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 09:11
- Nahlásit

cernej caj
taky máš bolehlav? ten je fakt děsnej, to snad byl lepší ten krkabol, jako už jsem si hledala, jestli to nemůže bejt zánět dutin nebo co, protože mám fakt pocit, že mám tu rýmu někde hore a nos docela volnej, ale píšou, že u toho je horečka, takže asi ne, ale při každým kroku mám pocit, že mi pukne hlava a to už ani nemluvím o kašlání a smrkání, to je na umření
jako fakt poprvý chápu lidi s migrénou a lituju je moc a moc, tohle zažívat častějc, tak mě klepne

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 09:23
- Nahlásit

Maya
může nacvičit s fretkou
Jj, díky odkazu Birmy na video jsem jí naučila na klikr válet sudy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 09:24
- Nahlásit

Maya
jojo, ten krkabol byl mnohem lepsi sice jeste trochu ten krk citim, ale na ustupu.

jj, kamoska a teta na migreny trpej hodne a to teda fakt lity lity. Tak snad bude brzo lip

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 09:59
- Nahlásit

a venku se dělá hezky, to je k vzteku, včera u nás pršelo už od oběda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 10:21
- Nahlásit

Maya
tady teda zatazeno furt. u nas prselo vcera asi od 13h a teda prisla hodne solidni burina. podle predpovedi to melo prijit az ve 2, ale sla sem sklidit pradlo pred 13h a jeste ze tak uz bylo krasne doschly od rana jak svitilo, prece jen se mi vyplatilo si rano privstat a zapnout pracku

jo a muz nadava, ze si nema co oblict a ma vic hader jak ja ja mam 3 policky, on ma 4,5 policky a porad si stezuje asi mubudu muset asistovat pri rozhodovani, co ma dat pryc, a koupime neco novyho, pac plny skrine hader a on to nechce nosit a pak kdyz ma oblibenej svert v pradle tak chudak nema co na sebe A to je zasadni odpurce bund, tak sem mu objednala bundu pac kdo nejvic breci, kdyz na nej snezi, kape, fouka? ze nemuze byt venku a musime uz jit dom?

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 10:26
- Nahlásit

cernej caj
ta bunda vypadá dobře - a navíc je za hubičku

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 10:54
- Nahlásit

cernej caj
koukám muž je naprosto normální chlap, může mít 3 narvaný skříně, stejně nosí furt dokola 2 věci
asistovat při vyhazování asi bude k ničemu, to chce jedině vyházet potajmu, stejně si toho nevšimne
bunda je pěkná

zajímavý článek, funguje i těm, kdo nemají fb
https://www.facebook.com/notes/euglena-janae-bradl ey/prvn%C3%AD-post%C5%99ehy-z-%C4%8Desk%C3%A9-%C5% A1koly-o%C4%8Dima-americk%C3%BDch-%C5%A1kola%C4%8D ek-ob%C4%9Bdy-sva%C4%8Diny-a-p%C5%99est%C3%A1vky/8 35562853132446

<< 1 ... 3321 . 3322 . 3323 . 3324 . 3325 . 3326 . 3327 . 3328 . 3329 . 3330 . 3331 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání