Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3321 . 3322 . 3323 . 3324 . 3325 . 3326 . 3327 . 3328 . 3329 . 3330 . 3331 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 19:33 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Hufstajn.
Janiii
aneb 3 tuny odpadního kamene přeházeny tam, kam patří.
To jste meli az tak zanesenej odpad?
birma
Želva žije, žere, čůrá, což mi fakt spadnul kámen ze srdce
Huuf! Asi to za tebe hazela aj Janii dneska. Jen tak dal, Zelvicko!
Adam má za sebou první procházku celou v košíku
A dobry, Hannibal?

Edit - Skotsko krasne, Skotsko me, jsem zvedava, jak to dopadne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 19:36
- Nahlásit

birma

procházku celou v košíku

to se teda fakt vyběhal, když si ho celou dobu nesla v košíku, to mám tak ráda, tyhlety dámičky, co nosej psi po taškách a pes se ani neproběhne

Želva žije, žere, čůrá,

tak to nezní úplně špatně. tak ať se hezky snaží dál holčina.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 19:43
- Nahlásit

Fifi
Huuf! Asi to za tebe hazela aj Janii dneska. Jen tak dal, Zelvicko!
Tak tak, jen aby se v pondělí nepotvrdil ten předpokládanej nádor.
Teď vařim kančí kýtu (ze zverimexu v kvalitě pro lidi), tak dostane vývar a pokud bude chtít, tak i maso, zbytek masa bude pro Adama na pamlsky.
A dobry, Hannibal?
S košíkem neměl vůbec problém a s lidma taky ne, takže pohoda. Akorát v čekárně u veta, kde se mnou byl Želvě pro prášky, chtěl sežrat perdelí holčičku, rasista.
Skotsko krasne, Skotsko me, jsem zvedava, jak to dopadne.
Co???? Něco mi uniklo???

birma
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 19:45
- Nahlásit

PetraK
to se teda fakt vyběhal, když si ho celou dobu nesla v košíku
kdybych nebyla tak neskutečně utahaná, tak bych třeba vymyslela i nějakou ftipnou odpověď

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 19:45
- Nahlásit

PetraK
to se teda fakt vyběhal, když si ho celou dobu nesla v košíku
Ty si pakon, fakt. Vidim zive birmicu s Adamkem lezerne zavesenym na prave ruce v kosiku.

Jo a Bajitko je kradarka, strasliva zlodejka. Nevim proc, ale zamerila se na brambory. Co tu bylo trpaslo na hlidani, tak jednou nenapadne cornula obr bramboro. Asi se ji dostalo dost pozornosti, tak ted uz chodi a nenapadne se snazi krast dal. Ted sem ji rikala: "Bajutki, nepapej, nekrad ty brambora!" A vona vyrechtana, vysmata, ze maaalem se ji to povedlo, mohla se umrcet vocasem. Kdyz ji ovsem brambor date, syrove do zradla ci jen tak, flusne ho. Nema to asi prislusnou prichut kradarstvi. Skritek Kradařík.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 19:46
- Nahlásit

birma
chtěl sežrat perdelí holčičku, rasista.
Ale to je hnusak! Od kdy je rasista na perdelice?
Co???? Něco mi uniklo???
Jestli ne moc ci stolice, tak referendum?

birma
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 20:12
- Nahlásit

Fifi
Skritek Kradařík.

Od kdy je rasista na perdelice?
v Praze stále, tady ještě to bylo umocněný tim, že jí nechali v čekárně u veta dojít až k němu ksicht na ksicht a já jsem fakt mimoň, tak mi nesecvaklo a nestopla jsem je. Docela by mě zajímalo, jestli to v Praze nedělá, že ho serou, když zjistí, že to nejsou tvoje holky, nebo jestli se prostě namíchnul kdysi dávno předávno na jednoho perdela a od tý doby je prostě nemá rád
Jestli ne moc ci stolice, tak referendum?
aha, tak to mi neuniklo, jen mi prostě nesecvaklo

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 20:21
- Nahlásit

birma
tak mi nesecvaklo
jen mi prostě nesecvaklo
Hele, bez se nejak secvaknout!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 20:32
- Nahlásit

taky jsem zvědavá, jak to dopadne. Ve Skotsku jsme prožili bezvadný týden - Betka byla vzorný a nadšený cestovatel ... a my jí dost uzpůsobili pobyt. Hodně přírody, malé velmi staré památky a minimum velkých měst.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 21:23
- Nahlásit

hlášení - Želva napřed vysomrovala na mamce kus suchýho chleba, kterej sežrala, pak vyzunkla skoro plnou (malou) misku kančího vývaru, následně ho zajedla několika kolínkama od naší večeře a pak si dala hrst vařenýho kance . Kdybych jí neprohmatávala, neviděla tu šílenou srst a neslyšela dneska jaterní hodnoty tak neuvěřim, že tý potvoře něco je

birma
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 21:28
- Nahlásit

a pro Prahu a okolí - určitě zajímavá přednáška (já už šetřim, jen Želva mi to kazí)

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 21:58
- Nahlásit

Tož Koláče nakoupilo, mámu navštívilo, věci do útulku odvezlo, vytřelo byt, udělalo a upíklo štrůdlika a!! Pejskům pro radost (a nám taky ) jablíčkatý sůšenky upíklo.Bubitka bude nadšená. Bubitka miluje sladký. Jsou s medem, tak nejsou nezdravý, jsou z ovesných vloček, tak nejsou nezdravý. Bude megaradostná.

birma

tak bych třeba vymyslela i nějakou ftipnou odpověď

si klidně počkám, až se vyspinkáš

Fifi

Vidim zive birmicu s Adamkem lezerne zavesenym na prave ruce v kosiku.

hezké že? Tyhlety městský fuchtle!!

tak ted uz chodi a nenapadne se snazi krast dal
e maaalem se ji to povedlo, mohla se umrcet vocasem

pipíííííííííííííííííííííííí roztomilýý!!

prichut kradarstvi. Skritek Kradařík.

sámoška, to stejný s hračkama, co je doma, nemusí být tak zajímací, jako to stejný, co čórnu kolegovi venku

birma
Želva napřed vy

jéééééééééééééééééééééééééééé!! to je dobře, moc dobře.

Fifi

secvaknout
[i][/i]
možná si spíš cvaknout?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 21:58
- Nahlásit

Xerxová

taky jsem zvědavá, jak to dopadne

až v jedenáct , tak si musím počkat asi

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 22:03
- Nahlásit

Xerxová
a my jí dost uzpůsobili pobyt. Hodně přírody, malé velmi staré památky a minimum velkých měst.
To musela byt nadhera. A to jste jeli autem? Pekne jak krtci kanalem ci trajekt?
birma
Želva napřed vysomrovala na mamce kus suchýho chleba, kterej sežrala, pak vyzunkla skoro plnou (malou) misku kančího vývaru, následně ho zajedla několika kolínkama od naší večeře a pak si dala hrst vařenýho kance
Tak tomu rikam fakt dieta!

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 22:05 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
Bubitka miluje sladký. Jsou s medem, tak nejsou nezdravý, jsou z ovesných vloček, tak nejsou nezdravý. Bude megaradostná.
Necht babce chutna, tuze moc!
sámoška, to stejný s hračkama, co je doma, nemusí být tak zajímací, jako to stejný, co čórnu kolegovi venku
To ne, tohle bylo vyslovenej joker. Vsimni si me! I kdyz tu je ten nakej vetrelec...

edit - pravda, vetrelci, jdu nastrazit paste!

birma
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 22:16
- Nahlásit

Fifi
Tak tomu rikam fakt dieta!
nj, nadělám prt jsem se na to i ptala veta a říkal, že v tuhle chvíli je důležitý hlavně aby se trochu zakrmila a pořádně pila, s dietou, že si mám dělat hlavu až jestli dopadne nějak rozumně sono.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 22:19
- Nahlásit

Fifi

Necht babce chutna, tuze moc!

což to sem si i jistá, že bude, potíž je v tom, že budu mrcha, aby nebyla klustá

lovenej joker.

jojoo, já myslela to, že si ty brambory jinak nedá, kradení samo o sobě jest pochopitelně velm velm zajímavý

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 23:09
- Nahlásit

birma
a tak super, že se želva netváří nemocně, tak snad bude v poho

ad Skotsko, kdo cestujete se psema, tam si sledujte, zda bude schváleno, ale je to nařízeno, tak asi jo http://www.novinky.cz/domaci/348099-nove-cestovni- pasy-pro-domaci-mazlicky-podrazi.html

birma
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 23:13
- Nahlásit

kdybyste se chtěl někdo mrknout na trénink na zadní nožičky na brigádě Fakt je, že tam má hlavu hodně utavenou z nevyspání a prostředí, ale i tak jsem hrdobec (Fifinko očekávám jen pochvalu, kritiku tentokrát nechci vůbec slyšet )

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 23:19
- Nahlásit

birma
Fifinko očekávám jen pochvalu, kritiku tentokrát nechci vůbec slyšet )
To mas smolika. Zvlast, kdyz si sem onehda linkovala cosik o kratkym treninku mezi tv reklamama. Jako Adam super, krasa, ale byl to na nej dloooohyyy. Proc to neukoncis v tom nejlepsim?

birma
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 23:21
- Nahlásit

Fifi
Proc to neukoncis v tom nejlepsim?
Protože cílem nebyl až tak trénink, jako to, aby pak dal chvíli pokoj a nechal mě taky trochu pracovat Navíc nevim, na jakou televizi se díváš ty, ale všechny kanály, co chytám já, maj reklamy 5 minut minimálně

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 23:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

Fifina mě předběhla, ale ještě..... proč s ním cvičit, když toho má plný brüle? Zbytečně mu to otrávíš, nebude se těšit. Ideál je, když si čoklid o cvíčko řekne sám.

Když to vezmu s Bubicí - doma nejčastěji cvičíme v tělocvičným pokoji. Když vidím, že jakmile otevřu dveře a začasto vůbec ne protože se chystám cvičit , a ona se tam nařítí a mrcasí ocáskem a čumí co budeme dělat jdu do toho. I tak, vzhledem k jejímu věku a aktivitám, vezmu třeba krabičku s kostičkama a hodím jich do postoru jen pár, třeba čtyři a když vidím, že ty čtyři suprově nanosila a říká si o nášup, pak terpve rozhodím další tři třeba. Nehodím to všechno najednou, aby to postupně uklidila, dávám to po částech. Druhá varianta cvičení je ráno v kůchni. Když sedí u linky a mrcasí a dožaduje se, jdem do toho, jinak nic.
Snad mě nazastřelíš, ale píšu to kvůlivá Tobě, páč on si člověk kolikrát sám neuvědomí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 23:28
- Nahlásit

jdu hnípat, tak budu až záftra

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 23:35
- Nahlásit

birma
Protože cílem nebyl až tak trénink, jako to, aby pak dal chvíli pokoj a nechal mě taky trochu pracovat
Tak pak tedy te mohu jen a jen pochvalit. A jestli tohle nebyl trenink? tak pak nevim.. Ale jiste to ucel splnilo.
A ano, jsem zase za tu zlou, ale vsimni si, ze jsem Adamitu chvalila!

birma
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 23:37
- Nahlásit

PetraK
proč s ním cvičit, když toho má plný brüle? Zbytečně mu to otrávíš, nebude se těšit. Ideál je, když si čoklid o cvíčko řekne sám.
Protože on si o to cvičení i tak řeknul To, že je toho na něj moc a hůř se soustředí neznamená, že to cvičení nevyvolal on, ale když do mě půl hodiny reje, ať jako koukám s nim vyvíjet nějakou činnost a když vezmu do ruky klikr, tak skoro udělá stojku, tak to považuju za signál, že chce cvičit. To, že se hůř soustředí je pravda, kdybych ale měla končit ještě dřív než končívám, tak neudělám nikdy nic. Ještě bych asi měla dodat, že podle všech trenérů, u kterejch jsme kdy něco dělali, mám naopak já tendence končit příliš brzo

A jinak, děte obě někam, když napíšu "kritiku tentokrát nechci vůbec slyšet", tak tím myslím "NE kritiku" a ne "jen do mě"

birma
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 23:39
- Nahlásit

Fifi
Ale jiste to ucel splnilo.
ne nesplnilo, chtěl dělat dál, ale nějak to úplně nemělo cenu, takže jsem ho já zlá nutila hnípat, přestože on chtěl něco dělat
vsimni si, ze jsem Adamitu chvalila!
nevíš, že chvála má tvořit 80 %, aby to mělo efekt?

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 23:43 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
děte obě někam, když napíšu "kritiku tentokrát nechci vůbec slyšet", tak tím myslím "NE kritiku" a ne "jen do mě"
Jiste sme se na tebe domluvily!
To, že se hůř soustředí je pravda, kdybych ale měla končit ještě dřív než končívám, tak neudělám nikdy nic.
Nevim, proc by tomu tak melo byt. Navic, i ten clanek onehdy tebou nadsene linkovan, rika opak.
A uz mlcim, teda. radsi. Neb to, ze si pes o cviceni, znudenej po kasli a nedostatku natapanejch silenejch km za den, rekne, jeste neznamena, ze ten "netrenink" na nej nebyl dlouhej. Dobrou noc a slunce v dusi.
Jo a aby to fakt nevyznelo spatne - obr pokrok pri tapani adamitim zadnima na neco, ze si je uvedomuje! Ja bych jen proste po par super zacouvanich zadnima delala se psem neco jinyho a necekala, az zacne bejt roztekanej. Vytahnout plysaka, potahat, pak zcela jiny cviky a tak..

birma
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 23:53
- Nahlásit

Fifi
Nevim, proc by tomu tak melo byt.
protože si začasto o cvičení řekne, ale přestane se soustředit dřív, než zvládne první věc. Neznamená to ale, že se pak nedokáže nahodit a dělat soustředěně i na něj relativně dlouhou dobu.
A pokud si ten článek přečteš znovu, zjistíš, že se tam píše
lekce mají být krátké a pět minut bohatě stačí, video, co jsem linkovala má 2:26 minuty, to jsem prošla, že?
dávala za úkol mít úvodní pokus krátký do minuty, která slouží jen ke zhodnocení postupu - jestli je zvolený správně a má smysl v něm pokračovat, nebo potřebuje přepracovat. tohle nebyla úvodní lekce na zhodnocení postupu, tu už máme nějakou dobu za sebou
A Katčino video v onom článku má přes 3 minuty, tedy je opět delší, než to, co jsem sem házela já. Ešče něco k článku pani?

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 23:59 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
Ešče něco k článku pani?
Ne, ja jen editla prdchozi svuj, nez si sepsala toto. Uz tak si nasrana. Ja taky, neb sem se zhadala s matickou. Myslim, ze svuj nahled na video jsm ti napsala jasne, aj si pochvalu dostala, adamek vic.
protože si začasto o cvičení řekne, ale přestane se soustředit dřív, než zvládne první věc. Neznamená to ale, že se pak nedokáže nahodit a dělat soustředěně i na něj relativně dlouhou dobu.
Na to mame kazda svuj uhel pohledu, ja proste nenecham psa delat neco tak dlouho, aby se prestal soustredit. Kor u klikr cviku. Coz ovsem u vas super, ze se on vubec soustredi a chce makat, v tom je obrvskej posun. Nicmene ja bych ho proste nenechala dojit do toho bodu, ze se "prestane soustredit a musi se znovu nahodit". Edit - a to byl dle myho okamzik kolem 0:55 tvyho videa.
A k clanku? nic, libil se mi. Jen nekterej pes se dovede soustredit treba pul minuty, minutu. Nejde to brat dle meritka nakyho obecnyho.

worick
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2014 00:02
- Nahlásit

kachna_
Mně kazí náladu jedině to, že oškubávám raketník (tak mu říkaj děti) a vypadám, jak kdybych lovila tygra - jéé, sem se sem nedostala mrknout, nevím, jestli jsi někde četla ale: hodí se to do mražáku, na druhý den vytáhne a zmrzlé bobule jen oklepou na folii. Přiznám se, že sama jsem to ještě nezkoušela, je mi líto stříhat ty větvičky, ještě ho nemám tak velký. Nejspíš to oletí i s listím. Já obírám tak, že sedím na stoličce pod keřem a dvě hodiny manikůrníma nůžtičkama do hrnku cvakám bobulky

birma
Želva žije, žere, čůrá - tak to je dobré...vypadá i líp?

<< 1 ... 3321 . 3322 . 3323 . 3324 . 3325 . 3326 . 3327 . 3328 . 3329 . 3330 . 3331 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání