Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3312 . 3313 . 3314 . 3315 . 3316 . 3317 . 3318 . 3319 . 3320 . 3321 . 3322 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 18:36
- Nahlásit

worick
jsem si onehdá v DMku koupila lněný olej
kolik stojí a kolik ho je?

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 18:50 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Jo a hledala jsem náhradu za rakytníčky (předražený želé bonbony pro děti z rakytníku) a hele co jsem našla.
http://scribbler.cz/jidlo-2/domaci-gumovi-medvidci -z-prave-ovocne-stavy/

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 19:10
- Nahlásit

Cir našel ořechy (takové ty první, šlupky začaly chytat plíseň, tak jsme je nechali psům), takže už hodinu je slyšet jenom chrup chrup chrur chrup. Je horší, než myš

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 20:09
- Nahlásit

začínám být ve slušném srabu. Když už se mi povedlo někde vyhrabat trochu peněz na základní věci pro podnikání a třeba i nějaký dluhy, tak se Želvít rozhodla, že opět zežloutne. Dneska se brala krev na biochemku a hematologii, pokud budou výsledky dobré a ještě se mi jí povede trochu zavodnit, tak zítra jen další pigára, pokud ne, tak zítra sono, pokud bude sono dobré, tak kapačky, atb. a podobné radosti, pokud bude sono nedobré, ale ne úplně v řiti, tak operace v nejbližší době a co bude, když sono dobře nedopadne vůbec, na to radši nebudu ani myslet

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 20:12
- Nahlásit

birma
to je kočka? teda to jsou vyhlídky a co jí je, že by to bylo i na operaci? tak držím palce ať to není nic vážného

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 20:18
- Nahlásit

Maya
jj kočka, tahle

žloutenka (takže játra v pi.i), jaký má původ se zatím neví, to podle krve a sona. A průšvih je v tom, že to samý s dost blbejma jaterníma testama měla tak dva roky zpátky, tehdá se na sonu ukázal pozměněnej parenchym jater, ale bez nádoru, takže možnej důvod je to, že místo pozměněnýho parenchymu už může mít na játrech pěkně velkej nádor, kterej může a nemusí bejt operovatelnej...

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 21:25
- Nahlásit

[b]birma[/b
] tak se Želvít rozhodla, že opět zežloutne
já myslím, že to prostě dělají schválně , třeba jako Buldozérek (co je vlastně s Vero?)

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 21:28
- Nahlásit

kachna_
já myslím, že to prostě dělají schválně
mám taky ten pocit, jen doufám, že ji kvůli jejímu naschválu nebudu o víkendu pohřbívat

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 21:31
- Nahlásit

Hufstajn.
Si vas nak doctu coby vecernicka asi.
birma
žloutenka (takže játra v pi.i), jaký má původ se zatím neví, to podle krve a sona.
Jejej. Kolik ji je? Ja kockam vubec nerozumim, tak jen muzu drzeet palce, at to cici zvladne nejak s tvou co nejmensi financni ujmou. Kdyz vezmu psici trpaslici, tak ty se jatra srovnaly az neskutecne, tvrde dietu a asi 4 podpurny leky denne, to ma jeste i problemy se srdickem.
Tak at se parenchymove kocici taky umoudrej!

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 21:35
- Nahlásit

birma
ach jo

Tak já aspoň přidám jednu dobrou zprávu. Mamče utekl králík a Sany ho sice chytila, ale nezakousla. Mamča jí vypráví, že králíci jsou naši a že jsou hodní a že jim nesmí ubližovat, ale iluze a naděje jsme si nedělali

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 21:39
- Nahlásit

Fifi
Kolik ji je?
Odhadovanej věk je 8 let, může to bejt samozřejmě i mnohem víc, protože jako jediná z mejch koček je sebraná z ulice až co by dospělec.
Kdyz vezmu psici trpaslici, tak ty se jatra srovnaly az neskutecne, tvrde dietu a asi 4 podpurny leky denne
já se v tom úplně nevyznám, ale ona měla před těma dvěma lety už jaterní testy úplně čistý, to že se jí to vrátilo musí mít nějakej důvod, otázka je, zda se ho povede najít a zda bude řešitelnej nějak. S tim jak tu válčíme je i dieta hodně těžko řešitelnej problém
Tak at se parenchymove kocici taky umoudrej!
kujem

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 21:40
- Nahlásit

kachna_
Mamče utekl králík a Sany ho sice chytila, ale nezakousla.
Tak to je super! Sany je evidentně úplně nejchytřejší a nejhodnější na světě

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 21:43
- Nahlásit

kachna_
Mamče utekl králík a Sany ho sice chytila, ale nezakousla.
To je Slunickova tuzee hodna.
že králíci jsou naši a že jsou hodní a že jim nesmí ubližovat,
To jsem vypravela cubkam taky... A nic.
birma
ale ona měla před těma dvěma lety už jaterní testy úplně čistý, to že se jí to vrátilo musí mít nějakej důvod,
No jo, kocky asi na ledviny a takovy ty veci dost trpej, vid? Tuk tuk, at nemusite ani na to sono. A jim nejdou davat kapicky ci leky nejaky, preventivne?

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 21:51
- Nahlásit

Fifi
No jo, kocky asi na ledviny a takovy ty veci dost trpej, vid?
nevim, v životě jsem to u svých koček krom Želvy nemusela řešit
Tuk tuk, at nemusite ani na to sono.
to budem muset stejně, jen možná nebudu muset jak šílená zítra svištět z brigády přes Prahu, ale půjde to nechat až na pondělí
A jim nejdou davat kapicky ci leky nejaky, preventivne?
jako celoživotně? To mi přijde trochu divný, ne? Ona už ty játra i ledviny měla zcela v cajku, nebyl důvod jí něco dávat...
jestli myslíš teď, tak dostala něco na podpoření chuti k jídlu a pití, aby při troše štěstí nebyly nutný ty kapačky zejtra. Větší léčba nemá moc smysl, když nevíme co přesně a jestli vůbec léčit

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 22:02
- Nahlásit

birma
jako celoživotně?
Ne, myslela jsem po tom, co mela prvne nejak problemy s jatrama, pred dvema rokama.
Proste at je micka zelvovata v poradku!

A ja odevzdala trpajzlika, spadnul mi sutr ze srdce, fakt uz nechci hlidat staryho, nemocnyho psa nikdy vic!!!

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 22:10
- Nahlásit

dojáááák

Fifi
Ne, myslela jsem po tom, co mela prvne nejak problemy s jatrama, pred dvema rokama.
Proste at je micka zelvovata v poradku!

nikdo nic neříkal, fakt je, že třeba ostropestřec mě mohl napadnout, ale brala jsem to prostě jako nějakej divnej úlet, kterej nebude mít následky ani opakování a dál jsem to neřešila...
spadnul mi sutr ze srdce, fakt uz nechci hlidat staryho, nemocnyho psa nikdy vic!!!
vůůůůbec se ti nedivim!

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 22:18 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
vůůůůbec se ti nedivim!
Ja sobe taky nee!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 06:11
- Nahlásit

fifi
tak supr, ze navsteva se uz odporoucela

kachna
recept na medvedos bozi, sany je skvela

birma
tak drzim palce pro nejpohodovejsi variantu, to by byl naprd resit jedte nadory

worick
tak samo diety drzi jen na tele ci mozku nemocni lidibych rekla, ale lebi ee mi proste ta jednoduchost tvarohu s lnenym olejrm obcas pridatdo stravy.
chci vyrazot na lov manflovyho oleje na ten peeling tak se mrknu I o lnenym.

vcera dodla vesticka. je skvela. budu muset ke svym miram psat, ze mam utla xada a naky prsa pac mi prijde, ze vetdinou je usito nz predek I zadek stejne velky. u svatebniho vrsku mi kvuli tomu zas vychazely raminka dost k sove misto tam kde by je cek chtel nstedti pod nu narvu I mikcu, flouha pekne pod zadek, spokohenost.

grimmh
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 06:45
- Nahlásit

Zdravíčko všem
birma
Moc držím palce, aby výsledky dobře dopadly a Želvinda byla brzy v pořádku.
kachna_
Sany je móóóc šikovná

grimmh
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 06:49
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/347987-slibuji-pejska- a-vytahaji-z-lidi-desetitisice.html
ještě pořád se najde dost lidí, kteří naletí množitelům nebo podvodníkům

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 07:27
- Nahlásit

grimmh
kdyz si to ctu, tak uz v prvnim odstavci vidim 2 dost vystrazny informace - stene jen za prepravu!!!! + stene je z danska a zenska posle prachy do kamerunu zprostredkovateli??

me fakt prekvapuje ta naivita lidi... nehlede na to, ze by davno za pulku penez uz to stene ti lidi meli...

Ja jeste pochopim, ze nekdo naleti mnoziteli a prevzeti stenete u benzinky mu prijde OK (jako ze nemusi az nekam do "chovky" daleko ale privezou mu to za humna, pac tam je to kdyz uz, aspon z rucky do rucky pes - penize, ale z tohohle uz podvod primo couha dopredu

grimmh
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 07:37
- Nahlásit

cernej caj
lidi se nechají hloupě zlákat "původní" cenou. Fr.B s PP prý stojí v česku 20000,- a podvodníci zneužívají naivitu některých lidi.
A i když by někdo nechtěl s PP, stejně je lepší se k chovateli jet podívat v jakých podmínkách zvířata chová, jak se stará. Je to stejný jako u jiných zvířat (třeba fretek )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 07:42
- Nahlásit

grimmh
Jasny, s tim podivanim k chovateli to souhlasim. Jen me proste prekvapuje, ze v dnesni dobe internetu na to ty lidi fakt sou schopny skocit, kdyz to navic proste od pohledu vypada jako habadura...

grimmh
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 08:00
- Nahlásit

Dneska se jdu nechat namasírovat. Tak už se těším. Zkusím se zeptat na tu Dornovu metodu. Mám vystudovaného maséra, který navíc školí, tak třeba bude v obraze.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 08:37
- Nahlásit

birma
teda tak to držím palce ať je v brzo v pořádku
Fifi
No jo, kocky asi na ledviny a takovy ty veci dost trpej, vid?
my měli kdysi kočku nalezenou jako kotě a ta odešla asi v 10 letech na ledviny a vet nám říkal, že tyhle toulavky to mívaj dost často kvůlivá tý špatný výživě už březí kočky a pak koťat

jo a mám ten čajův krkabol, kdo ho chce dál?
přemejšlim že si zejtra vezmu dovolenou, stejně jsem už nějak grogy, tak uvidím asi odpolko jak mi bude

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 08:43
- Nahlásit

Maya
jestli te to uklidni, v noci sem propotila pyzamo, takze se dal evidentne nestehuje a samo me zacalo v krku skrabat a trochu pokaslavam, to je fakt k vzteku

tak sem zrusila zitra cviceni kvuli tomu a netesi me, ze druhej vikend ztravim doma

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 08:48
- Nahlásit

cernej caj
no já včera nic a ráno se probudím a škrábě mě v krku, teda jen na jedný straně, takže mám asi chycenou jednu mandli, jako já se nežinýruju, takže jsem si vzala coldrex doma před odchodem, tak je mi celkem dobře a na horečky netrpím, abych se potila nebo tak něco, ale nechci to nechat moc rozjet, tak nevím, zatím se zdá, že se to zhoršuje, pak nasadím ještě cucací neoangin a uvidím
kdybych měla víc dovolený, tak neváhám, ale mám už jen 8 dní, tak s nima musím šetřit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 09:15
- Nahlásit

Maya
taky koupim cucaci neco, minule 3 dny cucani a bylo to skoro pryc. nevim, proc se to vratilo

grimmh
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 09:18
- Nahlásit

Maya cernej caj
U nás v práci taky spoustu lidí chrchlá, takže se to za chvíli asi rozběhne po celé firmě a širokém okolí, takže v tom nejste samy.
Takže zvýšit příjem vitamínů ať jste brzy fit!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2014 10:02
- Nahlásit

grimmh
jojo, asi by to chtelo citrony

<< 1 ... 3312 . 3313 . 3314 . 3315 . 3316 . 3317 . 3318 . 3319 . 3320 . 3321 . 3322 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání