| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 12:14
- Nahlásit
PetraK
S ohařem se prostě člověk nikdy nesplete.
Asi jak kerej člověk, já bych se spletla hodně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 12:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
pravda, dobře, tak jinak, pokud je člověk ohaří srdcem a povahou, tak se tak moc nesplete. Jsou plemena, který jsou takový šlechticové - porceláni třeba, psi tvrdí pracanti - výmar, němci a pak kašpaři jako MOK nebo francouzi (kdy francouz zase - třeba o něco líp snese změnu majitele) edit - ne že by Mok nebo frantik nebyl pracant, to ne, jen.... si tu práci dokáže občas trošičku oživit , ale makají spolehlivě a rádi a do úmoru. Jen se při tom ešče stihnou tlemit
Ale všichni jsou to venkoncem humoristi, akční, s dobrou vazbou na člověka, s ochotou ke spolupráci.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 12:34
- Nahlásit
birma
asi tak nějak
Adam podává lístky kupujícím
jeslti prodáváš lístky do zoo, tak to by mohlo mít i úspěch
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 12:42
- Nahlásit
no já bych se spletla definitivně děsně
já potřebuju jako psa stejnýho povaleče jako su já
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 12:43
- Nahlásit
PetraK
Ten tvůj popis zní jako "ohař do laždé rodiny" a já mám přitom z tvých popisů deního života pocit, že bych byla za pár dní v blázinci
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 12:53
- Nahlásit
birma
Ten tvůj popis zní jako "ohař do laždé rodiny
Já se musím zastat, bylo to míněno pro ty, kteří zvažují mezi ohaři a nejsou rozhodnutí
jenže, jestli mi bude sloužit zdraví, tak chci zrzku
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 12:54
- Nahlásit
a jestli sloužit nebude (tedy to zdraví), tak ž á d n é ho - ani ohaře ani nějakého gaučáka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 13:32
- Nahlásit
velš v útulku, to se moc často nevidí http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/clanky/end y-fotky.html
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 13:51
- Nahlásit
Maya
Bohužel je máme na stránkách pravidelně ale dík, musím zaktualizovat, tak ho přihodím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 13:58
- Nahlásit
birma
já myslela, že děláš jen jacky a podobný a ty všechny teriéry? to musí bejt fuška teda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 14:11
- Nahlásit
birmaMaya
jak psla grimmh
Já se musím zastat, bylo to míněno pro ty, kteří zvažují mezi ohaři a nejsou rozhodnutí
jenže, jestli mi bude sloužit zdraví, tak chci zr
myslím tím, že když člověk chce ohaře a ví do čeho jde, tak nemusí být smuten, když se mu do cesty místo MOK připlete NOK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 14:12
- Nahlásit
birma
, Adam tu se mnou naprosto vzorně prodává vstupenky, večer vám hodím fotku
hooooooooooouby!!! No tak to je suprový, a když teda Adam umí prodávat lístky, tak Bláňa vám může dělat i tu pokladní
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 14:21
- Nahlásit
PetraK birma
Adam umí prodávat lístky, tak Bláňa vám může dělat i tu pokladní
Jééé, já bych se tam jela určitě podívat. To by bylo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 14:29
- Nahlásit
grimmh
jen pokladní si k tomu asi lehne. Na bok
No a Štajn by ty lístky mohl rovnou trhat, to mu jde. cupovat papíry je jeho vášeň. Jako dneska ráno. Vím s kým mám tu čest, takže jsem včera večer ten pytlik od Hl.mouky dala až na dno koše a zatemovala ho nějakým časopisem. Leč. proti Skřítku Bordeláříčku vše marno jest.Tak dlouho hrabošil v tom koši, až si tohle vyhrabošil. nevím proč zrovna tohle, když tam bylo navrch habakůůůk jinejch papírů. Ne musel mít zrovna tohle a pak to pěkně i s tím zbytkem mouky rozmasakroval v jídelně na koberci . Já už ani neříkám Pane Nadbože, já už to jen tše uklidím a řeknu mu že je prasca. On je potěšen a vezme mě činkou po makovici, jak to tak uklízím.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 14:46
- Nahlásit
PetraK
pani - odstranit koberce, stejně vyniknou líp ty Brtníkovy dlaždice který se navíc líp uklízí
Mě se to směje, no on mě ten humor přejde, to je mi jasný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 15:04
- Nahlásit
grimmh
von vám osobo ten hjůmor taky dojde nebojte, nebojte.
Já se jen musím vždycky hrozně smát, jak von v tichosti v tom koši kramaří, když třeba večeříme . S přístupem -to nic to jen větříííček, vybordelí celej obsah, pak si vytáhne něco, co je evidentně hodnotná trofej a s tím jezdí bytem. Pak mu to vypadne z kušny, zpravidla u Bubice, která leží na pelíšku. A to von se zase ale bojí, po tom sáhnout, protože co kdyby Bubi měla zrovna náladu dělat tu carevnu. Tak si lehne na bok, řve na ní, ať mu to dá a hrabe hrozně tlapkou. Bubi leží a v gezichtu výraz - "Ečše vjetší debil, než jsme doufali!" a ani se nehne. Trofej jí zpravidla nezajímá /když jo, mrskne pyskem a to nastartuje teprve vír událostí /. Aby nám neprdla céfka a ušní bubny, natáhnu nohu od stolu žďuchnu do hodnotný trofeje a zrzavej magor zase začne rejdit prostorem. než mu to zas vypadne z kušny . A jedem takhle dokola
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 15:09
- Nahlásit
PetraK
já to vidííím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 15:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
grimmh
a ani nemusíš vydržet nepapat až do večera
no a to buď ráda, že to co? že to neslyšíííííš!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 15:35
- Nahlásit
PetraK
a co sousedi? ještě vás zdravěj?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 16:02
- Nahlásit
Maya
zatím jo, já se snažím jeho hlasové projevy tlumiti. Ráno a po devátý má utrum. Ale ani tak ho nenechám dlouho, převedu to jinam.
Ale sousedi pro něj zatím mají všichni slabost, spíš mi ho kazej, páč on je komediat komik a líbeznil. Líbezní na každýho a furt. A vychází mu to
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 16:04
- Nahlásit
PetraK
jo, lísat se ke každému, to uměj i bordery excelentně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 16:05
- Nahlásit
hele, jestli jsem to dobře vygúglila, tak na těch terapiích se člověk regulérně a asi i zákonně zfetuje
ale třeba to fakt pomáhá, však dneska píšou, že se odvyká kouření lysohlávkama
http://ibogaterapie.com/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 16:15
- Nahlásit
Maya
no von se ale nelísá, von líbezní . lepší slovo pro to nejni.On je schopen líbezniti na dálku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 16:19
- Nahlásit
PetraK
no von se ale nelísá, von líbezní
tak to neznám, znám jen lísání a to se dá dělat jen zblízka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 16:29
- Nahlásit
Maya
tak s námi někdy pojeď třeba tramvají, případně vyraž na procházku. Ten smeták si je velmi dobře vědom všech svých atributů a plně je využívá. Je schopen sedět na rohožce, a líbeznit na procházející sousedku. Dělá všechno pro to aby získal cenu Komik roku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 19:16
- Nahlásit
Maya
ak to neznám, znám jen lísání a to se dá dělat jen zblízka
no páč špic se lísá asi podobně něžně jako kombajn
Soused má výmara a to je tak skvělej pes. Majitelé se mu museli stěhovat a vzhledem k tomu ze Lívaj o samotě vyje, tak mu hledali novýho majitele. No a trefili se
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 19:21
- Nahlásit
dnešní večerní procházka byla jak pro Fifinu... Jedni ze sousedů spoustu let chovají rotvíky. Nyní už mají jen jednu čubinu. O kus dál, nad náměstím mají statnou velikou rotvinu - děsně uřvanou hlídací zaplotovou. Najtík říkal, že raději přejdeme na druhý chodník Ale jaké bylo moje překvapení, že o tři zahrady dál, kde nikdy pes nebyl, o plot stojí opření a řvoucí dva rotvíci. Jeden byl určitě kluk, ale připadal mi velmi drobný. Možná, že jsou to dorostenci... Netuším, ale určitě časem zjistím.
Dále na druhou stranu od baráku máme statného rotvíka psa a to nepočítám jednnoho rotvího chudáka, který myslím nikdy neopustil zahradu, o to víc řval a hlídal. Ale už jsem ho neslyšela ječet dlouho... ten už asi není.
Prostě na jednu dogu dost přerotvíkováno...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 19:26
- Nahlásit
kachna_
u nás mají jedni lidi výmaračku a to je hajzl agresivní na psy i na lidi, před ní měli jinou, ta jim umřela brzo na rakovinu a ta bylo hodná, tak nevím, jestli maj takový výkyvy v povahách
Xerxová
že by nastával boom rotvíků? to doufám ne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 19:29
- Nahlásit
kachna_
no páč špic se lísá asi podobně něžně jako kombajn
no jo, proto to má taky Kim zakázaný, chceme aby návštěvy od nás odcházeli po svejch
PetraK
Dělá všechno pro to aby získal cenu Komik roku
vono tihle psi s visacíma plachťákama uměj dělat takový ksichty, to já znám, to pes s ušima nahoru nikdy nedokáže
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2014 19:31
- Nahlásit
Maya
to doufám ne
u nás ve vsi jsou 3 , (ale všechna čest, všichni zvládnutí, milovaní a opečovávaní). Četnější jsou jenom ovčákoidi.
u nás mají jedni lidi výmaračku a to je hajzl agresivní na psy i na lidi
nevím, já znám jen samé sympaťáky (2 )
|