Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3312 . 3313 . 3314 . 3315 . 3316 . 3317 . 3318 . 3319 . 3320 . 3321 . 3322 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 20:01
- Nahlásit

výmaračky jsme s Betkou potkávaly dvě... Vypadaly viz obr.1, když Betka se tvářila viz obr.2

ale je fakt, že když jsme je míjely nablízko, tak jsem měla prst zaháklý za obojek... aby věděla, že odpovídat na nadávky nebude

birma
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 20:45
- Nahlásit

hlásám, že Adam byl naprosto vzornej a byl všema chválenej a obdivovanej a drbanej (to jako spolupracovníkama, návštěvníci většinou netuchali, že v budce s nápisem "zákaz vstupu psů" leží pes ). Samozřejmě si to vybral, když jsme pak šli na procházku, kde se na první půl hodinu změnil v tažnýho koně, ale po tejdnu naprostýho klidu a dnu v budce na to měl nárok. A doma pak hezky odpadnul
A takhle Adam pracoval:

birma
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 21:19
- Nahlásit

Maya
já myslela, že děláš jen jacky a podobný a ty všechny teriéry?
teriéry a jejich křížence, krom těch, co mají vlastní stránky v nouzi, takže právě jacky ne

PetraK
a když teda Adam umí prodávat lístky, tak Bláňa vám může dělat i tu pokladní
bojím se, že Bláňa by nám kazila pracovní morálku a navíc bychom se už asi nevešli do kumbálku (místo by sice bylo, ale je tam upadlá police, do prostoru z ní trčej ostrý šrouby a já nepřišla na to, jak jinak ji položit, takže se tam nesmí odehrávat žádný hemžení...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 06:49
- Nahlásit

kachna_
dobrý meno, lívaj. V jedný detektivce s hluchou herečkou která hrála i hluchou podporu FBI mela asistencniho psa Livaje a priznam se, ze tvoje zminka je krome toho serialu prvni, kdy takovy psi jmeno slysim

a jinak supr, ze se trefili

Xerxová
supr zimni fotky, vy mate fakt vyfoceny uplne ale uplne vsecko

birma
adamek je tak roztomilej, sikulka hodnoucka

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 06:55
- Nahlásit

Zdravíčko všem
birma
Ty fotky jsou moc pěkný, Adámek stále překvapuje, co? Já vím, že musíš být Blažena jaký je tu šikulínek.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 07:41
- Nahlásit

grimmh
Zrovna teď mě nasral tak, že bych ho nejradši roztrhla

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 07:53
- Nahlásit

Xerxová
Betka se tvářila viz obr.2
noo
cernej caj
hluchou podporu FBI
to je snad podle skutečnosti dokonce?
birma
grimmh
musíš být Blažena
Zrovna teď mě nasral tak, že bych ho nejradši roztrhla
Takže jenom Škopková?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 08:12
- Nahlásit

kachna_
myslim, ze to je podle skutecnosti, me se na tom moc libi fakt, ze opravdu hlucha herecka hraje tu hluchou asistentku FBI.

dala sem si cviceni i na patek, pac celej tyden mam nudu, tak at vyuziju toho, ze vyjimecne nikam v patek nespecham, v noci nechapu proc mi zas bylo blbe, dneska hlava hruza, trochu teplotka... boze, sem tomu obetovala celej vikend lezenim doma a k nicemu

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 08:24
- Nahlásit

birma
mě nasral
neměl by bejt zlatej tak často, bo pak by sis moc zvykla a byla nasratá, když si jednou vyhodí z kopýtka (tedy z pacičky)

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 08:27 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

Dočtu se někde jak naučit pejska, aby zastavil před přeházením silnice? Občas vezmu ven toho frb, který je spíš bost.ter. Je mu půl roku a mám pocit, že kromě sedni, lehni a pac toho moc neumí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 08:29
- Nahlásit

grimmh
a co se proste zastavit na konci chodniku, treba mu dat to sedni a chvilu tak pockat a pak rict treba tak dem a vyrazit? myslis, ze by se casem nenaucil, ze se na konci chodniku treba dycky sedne a az na tak dem se de?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 08:39
- Nahlásit

cernej caj
cvičila si asi moc brzo, obvykle víkend na vyležení nestačí
grimmh
tak chodník netuším, to ti asi poradí spíš někdo z města, my chodníky nemáme, ale aby mi psi neprobíhali před plot brankou jsem učila tak nějak jak píše cernej caj prostě že to je vždycky jen na povel a bez něj tam nesmí prostrčit ani tlapku

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 08:44 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

grimmh
aby zastavil před přeházením silnice?
tak ona základní otázka je, kam chceš tu silnici přeházet
Ale to, co píše černej čaj je dobrý a záleží spíš nad tím, jak ty to chceš.
- můžeš použít úplně klasickej povel "STUJ" (zůstaň) vždy na konci chodníku s tím, že až na povevel "DEME" vyrazíme
- taky jsem viděla a líbilo se mi to, že pes na silnici směl chodit jenom u nohy, na chodníku i na volno. Ono psisko se automaticky u silnice řadilo k noze. edit. jo ale nevím, jak to měli třeba na lesních asfaltkách, jestli tam fungoval povel "volno"? Nevím.
- no a nebo taky, pokud nechceš klasický povely, tak povel "pozor, auta", Dája (náš 1. špic) uměla třeba na povel "po chodníku" přejít na chodník a věděla, že ho nesmí opustit.
Zajímavá byla kdysi diskuse, kdy Nadbůch tvrdil, že to pes bude umět jen pokud pozná, že je to chodník.
Ale v zásadě se to učí stejně jako dítě. Furt srozumitelně opakuješ, co po něm chceš, dobré splnění odměníš, špatné dopiluješ.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 08:50
- Nahlásit

kachna_
jo na povel auto se mě psi naučili chodit na kraj silnice sami, protože po vsi choděj na flexině a jak chodíme s dětma a nemáme chodníky, tak jak jede auto, kdo ho zmerčí křikne auto a všichni se řaděj na kraj, tak i psy si tam samo řadím nebo kde to jde až vedle silnice a teď už to dělaj v podstatě sami i když je to nikdo cíleně neučil
a taky poznají kde je silnice a kde její kraj a tak, takk nechápu jak by pes mohl nepoznat chodník

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 08:54
- Nahlásit

Holky, já mu při každém přechodu dávám povel sedni a povídám pozooorrr auta. Když si sedne u nohy dám pochoutku, to je v pohodě, ale on zjevně nechápe tu situaci, důvod, proč zrovna před krajem silnice. Pro něj je to normální povel sedni a když si hezky sedne vedle nohy, dostane prostě pochoutku jako v jiných situacích....
Mívám ho tak málo, že se to asi ode mě naučit nemůže, ale prostě bych ráda věděla jak na to, abych nezkoušela nějaké kraviny.

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 08:57
- Nahlásit

Maya
Jj, takhle to funguje i se synovo berňačkou. Je jí 7 let a na volno s ní chodí jen mladí. Já jen po klidných místech a manžel jen na louce nebo na poli. Prostě na frekventované cestě bych si to netroufla.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:04
- Nahlásit

Maya
kdo ho zmerčí křikne auto a všichni se řaděj na kraj, tak i psy si tam samo řadím nebo kde to jde až vedle silnice a teď už to dělaj v podstatě sami i když je to nikdo cíleně neučil
jo, to máme stejný. Až na Cira. On je takovej mírně neempatickej (já nevim, jak to pojmenovat, abych nemusela napsat, že je to prostě chlap ) a zatímco Baty s Májou chápou, že pokud řvu auto, maj se někam uklidit, tak Cirovi musím dát striktní povel, co jako PŘESNĚ má udělat.
grimmh
Prostě na frekventované cestě bych si to netroufla.
já bych si s tím nelámala hlavu, pak se svým psem se to naučíte podle vlastních představ.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:05
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!

Fčéra jsme měli návštěvu naši nejdůležitější. Ričrd přijel. I šli jsme proto s Brtnikem s čoklema na společnou prochajdu,nic složitýho, abychom byli včas doma. Štajnidlo bylo stále ještě vzorované a vydrželo mu to dokonce i do dnešního rána /opominu to, že se hodlal zas vyválet v nějakým humusu, naštěstí ho netrefil / a pěkně překvapil. Nejen, že se nechal zastavit, odvolat od holuba, kterýho si našel ve křoví a vyndal si ho na chodník (asi holub kaskadér, protože ho to nijak moc nebralo a zraněnej nebyl, odlétnout mohl) ale překvapil hlavně tím, že si fakt pěkně do hlavy zasouvá to, že bez poklepání na hrudníček ze sedu za psékama nevyráží. Jak jsem po včerejšku tak trochu neprovozuschopná, tak jsem mu bez toho gesta řekla, že může a on nic. Seděl. A běžel, až když mi to došlo a poklepala jsem to mě velmi mile překvapilo. Ričrd byl taktéž překvapen. Ač již měl tu čest se s pometlem zrzavým seznámit, tak to co včera ten hovád předváděl doma nasadilo Ričrdovi takovou jako stálou grimasu údivu a vyvrcholilo to v momentě, kdy rozradostněné pometlo prolítlo bytem, vlítlo do kůchně a začlo lomcovat polštářem, kterej tam maj na ležení. Pak s polštářem tak různě smýkalo a mlátilo a pak.......... si asi vzpomnělo zrzavé pometlo, na svůj velmi ranný věk a............ zas ten polštář poscal kdy to stihnul vůbec nechápu, pořád jsem ho měla v merku Když to udělal naposled, dali jsme polštář pryč s tím, že se vrátí do hry, až bude mít pod kontrolou svěrače. To už má velmi dlouho, takže polštář už je jakou dobu zpátky. No ale včera byl Štajn tak rozjívenej, že ho prostě ve své radostnosti poscal a snad o tom ani nevěděl. Je to vůůůůůůůůůůůůůůůůl a nemůže se na něj člověk ani zlobit, když je tak ftipnej. Pak jsme šli do hospody, čokle nechali doma a po návratu měli dojem, že je po silvestru. Páč jsem nechala oběma takový veliky, ale fakt veliký roličky a nacpala je ještě roličkama od WC papíru. Pracovali pilně, vypadala ta předsíň že se tam odpáliloo minimálně milion rachejtlí a zbyl po nich ten papírovej bordel

Maya

uměj dělat takový ksichty, t

to je hrozný co von dělá,Ešátor byl víc zvukovej - to on zatím není - teda řve na Bubici, když dělá Šaolína,to jo, a brble si pod fousiska, když nejde rychle večeře , ale jinak tak zvukovej ještě není, ale o to víc, proti Ešátorovi používá gezicht a gesta. A dostane vždycky všechny. Nejvýstižnějš se prostě dá říct, že líbezní, na někoho se zaměří a líbezní, jak komixová figurka až má dotyčnýho na lopatě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:08
- Nahlásit

kachna_

jo a koupila sem si mikcu - dala sem pryc vsechny hnusny, jety, 8let stary pripadne ty "srazeny" a koupila sem si novou vzala sem si o cislo vetsi, tak je docela dobre dlouha na mych 168cm je docela dobra delkove takovej medvidek. nekdo me tu totiz navnadil krasnou mikcou s psima tlapama kde se me neobtezovali ani odepsat tak sem si nasla nahradu

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:10
- Nahlásit

Maya
u a to je hajzl agresivní na psy i na lidi,

výmaří jsou třeba proti maďarovi ostřejší (taky se používali k hlídání tý hájenky a dokážou si ohlídat -je v nich dobrman. a myslím, že jednu dobu byli vedení i jako služební někde?????to nevím přesně, ale myslím že jo.) Na psy bývají někteří ostrý to je fakt. Ale určitě v tom hraje roli i výchova, co člověk dovolí a co ne. Třeba jedna známá ohaří měla pesana, ten byl na psy ne úplně milej, nicméně to měla pod kontrolou. Věděl, že si to nesmí dovolit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:14
- Nahlásit

PetraK
ty mas napred ohnostroj v zaludku a pak doma... kdovi, cim je krmis, chudaky

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:24
- Nahlásit

cernej caj
ad mikča - tedy můj šálek čaje to fakt není, ale jestli jsi si udělala radost, tak je to jen dobře

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:25
- Nahlásit

PetraK

Ohňostroj před manželem zatajím
On je hroznej puntičkář v úklidu

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:27
- Nahlásit

cernej caj
tys sis objednala tu sadu na výrobu mejdla? jeslti jo, tak poreferuj, jak se to vyrábí, kdyby to nebylo moc náročný, tak bych si to taky objednala

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

návštěvníci většinou netuchali, že v budce s nápisem "zákaz vstupu psů" leží pes ). S

no ale Adamita dělá radost, velkou teda.
a navíc bychom se už asi nevešli do kumbálku

a o to by ses bát nemusela, ono marně jí neříkáme Matka všech Buldozerů. Ta s o prostor umí postarat

Xerxová

dobrý fotky
no já se přiznám, že co znám výmaráky, je to půl na půl. Něco dospěje do podoby břitvy - hlavně kluci, něco je pohodář. Každopádně jsem vždycky tak trochu v pozoru, než si zjistím, co je pes a páník zač.

kachna_

Takže jenom Škopková?

krééééteééééénééééé! Kafe, měla jsem kafe, ten minulej čas je bohužel dost důležitej. měl jsem ho v kušně

grimmh
ad ten chodník. My to učíme tak, že na vodítku u obrubníku dáme čekej a jde se až na povel. Tak dlouho, dokud pes nezačne tak nějak sám ten chodník vnímat a chválíme každý jeho správný pokus. Pokud naznačí krok, ozve se ne, špatně, a vodítko mu nedovolí jít dál. Tím pádem se on zastaví, a je za co pochválit. Časem začne reagovat už sám. Já to pak posouvám ještě dál tím, že začnu vstupovat do vozovku jakoby tělem před ním a chválím, když on zůstane, pak postupně chodím do tý vozovky víc a víc od něj, aby si zvyknul, že ani to, že tam jdu já, neznamená, že může on, že on může až když mu řeknu , aby si sám od sebe zapsal do makovice, že prostě doopravddy dokud neřeknu chodník!, nebo nepřijde gesto, že nesmí, protože ne na každým místě je na silnici vidět, kolikrát jsou u nás nastavený auta tak, že přes ně nevidím a chci aby pes zůstal pevně zapikolíkovanej a já ho nemusela hlídat.

mimochodem - co je s Vero??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:32
- Nahlásit

Maya
ja si objednala jen ten spalek, co nakrajis a rozpustis a pak si do nej jen neco pridas - vpodstate ten spalek muzes pouzivat rovnou jako mydlo. Tu sadu, kde mas oleje, destilku a pridas NaOh, tu sem si nekoupila ale zvazuju, ze to zkusim v druhym kole.

ten mydlovej spalek mam uz na ulozence, tak v patek ho asi vyzvednu.

grimmh
me se libila, ze je chlupata. nesnasim fleece a je tak problem sehnat teplejsi mikcu. ta barva teda ale je opravdu tak brutalni, jak na obrazku ja mam samy fakt hutne sportovni veci, tak tahle je takova i esteticka

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:32
- Nahlásit

cernej caj
jo a koupila sem si mikcu

no ale ta je!! hmm, v tom si budeš lebedit!!

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:33
- Nahlásit

cernej caj
mikča pěkná, ale v mý velikosti bych v ní byla z medvěda

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:36
- Nahlásit

cernej caj

ty mas napred ohnostroj v zaludku a pak doma... kdovi, cim je krmis, chudaky
dneska k snídani vepřovitej pajšlik. Večer kuřátko

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:37
- Nahlásit

cernej caj
aha, no mě by zajímalo, jak se to z těch ingrediencí vyrábí, jestli se to jen nějak smíchá nebo tak, tak to bych si pořídila, ale jsetli se to musí nějak vařit nebo jinak kolem toho poskakovat, tak to ať si nechaj
protože máma dělala krém a to nějak vařila furt, to bych fakt nechtěla

<< 1 ... 3312 . 3313 . 3314 . 3315 . 3316 . 3317 . 3318 . 3319 . 3320 . 3321 . 3322 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání