Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3303 . 3304 . 3305 . 3306 . 3307 . 3308 . 3309 . 3310 . 3311 . 3312 . 3313 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2014 16:15
- Nahlásit

mít tak místo a míň soudnosti. Ten by se táááák hodil k Máje

Měli bysme Novopackou kolii a Litoměřickýho špice

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2014 18:03
- Nahlásit

kachna
voxy tvorej tak80% nasehofuskovyho arzenalu. frote muzou bytfajn.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2014 19:46
- Nahlásit

MS fakt skvělý, tady jak si vedl špic, taky paráda http://www.youtube.com/watch?v=9hlTuJVmNfQ
cernej caj
ako predstava, ze se rano hadam hodinu o rohlik
to nee to maj normální sámošky a ani v hospodách se nesmlouvalo, ani v takových těch velkých značkových obchodech, spíš u stánků a těch minikrámkách ala vietnamci u nás, oblečení, boty, suvenýry a tak
kachna_
á myslela, když je to součást UNESCO dědictví, že to tam bejt nesmí

prosim tě, pyramidy by nevyřadili nikdy, aby kdyby je natřeli na fialovozeleno:
jinak nevím když tam grimmh byla, ale právě kvůli tomu bordelu hlavně postavili před pár lety kolem celý gízský plošiny betonovou zeď několik metrů vysokou, no nemám představu jak to vypadá, ale musí to bejt taky děs, ale už jim tam holt nechoděj rodinky na nedělní pikniky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2014 20:11
- Nahlásit

kachna_
jeee ten je ale fakt peknej

Maya
ahaaa

jo musim se pochlubit svoji novou vestickou, kterou budu mit brzo doma

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2014 21:41 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
eee ten je ale fakt peknej
viď? s Májou by se k sobě krásně hodili.
cernej caj
80% nasehofuskovyho arzenalu
a ty tenčí jsou taky dobrý?
Vestička je perfektní

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2014 23:28
- Nahlásit

cernej caj
ta vesta vypadá super, ještě že vesty nenosím
kachna_
s Májou by se k sobě krásně hodili.
a Májou i se Sany a vůbec se všema vypadá tak trochu jako koika

grimmh
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 06:47
- Nahlásit

cernej caj
o potraviny v marketech se nesmlouvá, ale skoro o všechno ostatní jo.
My jsme měli všechno jídlo a pití v ceně zájezdu, tak jsme si jen váleli šunky a abych neměla černý svědomí, cvičila jsem aqua gymnastik a přidali se ke mě i další
birma
já mám v tou kloubu dost silnou artrózu a na to cvičení už asi nezabere. Zkoušela jsem i prášky, které sice pomohly na jiné klouby, ale na ten palec ne, ten je asi v hajzlu a ani nevím, jestli se to dá řešit operativně
Adámka polituj, ne abys ho hubovala

grimmh
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 06:51
- Nahlásit

cernej caj
Ta vestička je supééérrr.
Nevím, jak se sem dostanu. Dnes mám premiéru v práci po dovolené a když jsem viděla ten stůl, myslela jsem, že mě klepne.........

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 07:45
- Nahlásit

kachna_
tak já nevím, jak na hodně potivou nohu. Muž má hodně potivou nohu tak nosí skoro pořád sandále tak je s těma tenkýma spokojenej. Já s tenkýma nejsu spokojená v okamžiku, kdy s něma vlezu do goráčových botasek, který moc prodyšný nejsou, pak to při delším nošení není moc OK. Jako na cestu do práce dobrý, ale kdybych v tom měla chodit celej den v teplým počasí, tak bavlna obecně spíš drží vlhkost v sobě, to potom nějaký sportovní odvádí líp pot, že noha není ve vlhku, ale to bych řekla, že je problém každé bavlněné fusky.

Já ty voxy kupuju už roky a nedala bych na to dopustit. AKorát jedna věc - zdá se mi, že nějak zvětšili o číslo reálnou velikost fusky, takže já mám nohu 39, měla bych si koupit 39-42 velikost, což sem dřív dělala, ale teď je hrozně velká, kupuju 35-38, páč ta sedne perfektně. U těch chlapských se mi to tak nezdálo, ale muž má cca 43 a taky mu kupuju ty o číslo menší.

Maya
já mám vesty ráda, že mi a) nefouká na záda, b) nerada nosím bundy přímo na tělo páč když se pak zpotím, nejsu nechutně olepená a je lepší prát často mikču než bundu a z tohoto hlediska dost často si radši vezmu mikču a vestičku kvůli zádum, než jen rovnou bundu bez mikče jinak bych se usmažila

grimmh
já si spíš představovala ty místní, jak to tam dělaj
tak aqua gymnastika musí být zajímavá.

co zkusit obklady z přesličky?

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 08:26 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
vypadá tak trochu jako koika
však ona Mája tak vypadá hodně (dle majitelů, který jsme jednou potkali na výstavě, by dostala tak VD, páč jí chyběj nějaký licousy). Jen mě teda pobavilo, že je v Řepnici vedenej jako kříženej špic
edit.
koneckonců tohle asi vysvětluje vše:
Holandské kachny dělají kooi kooi a hondje znamená pejsek, kooikerhondje je tedy psík na kachny, kachní pejsek.

grimmh
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 08:28
- Nahlásit

cernej caj
díky za typ na přesličku - vyzkouším. Tonoucí se stébla chytá

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 08:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek "
tady je krásně! a i vo víkendu bylo navzdory předpovědí že bude lejt ..a my museli a musíme makat... nejmíň do pátku nebé hotovo...chjo..jen to doděláme tak se určo udělá hnusně...

Xerxová
jůů Podještědská výstava tam jsme taky jednou s Fájou byli..
a kterej akiťák to vyhrál? ten dovezenej Číííf?
ten je moc pěknej !

grimmh
já mám v tou kloubu dost silnou artrózu a na to cvičení už asi nezabere
a to máš palec u ruky? muj otec měl něco podobnýho že ani palcem hnout nemohl a doktoři mu to rozřízli nějak vyčistili tu kloubní jamku otázka ambulantního zákroku a od tý doby o palci vůbec neví a ani jizva není vidět...zkusila bych se na to zeptat u doktora...

cernej caj
vestička je suprovááááá !

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 08:52
- Nahlásit

Fajka
doktoři mu to rozřízli
od tý doby o palci vůbec nev
A má ho???

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 08:57
- Nahlásit

kachna_
A má ho???
jistě ! ten na druhý ruce..to mu musí stačit

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 09:02
- Nahlásit

Fajka
tady je krásně
si děláš srandu?? tady je hnus, mlha a zataženo, včera celej den lilo, tak alespoň to člověk nalákalo něco venkud dělat
grimmh
v palci u ruky měla mamka artrozu a píchali jí nějaký injekce párkrát přímo do toho kloubu a od tý doby má pokoj
asi mě to čeká časem taky, protože mě palec u levý už taky občas bolí, hlavně při nějakejch určitejch pohybech

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 09:03
- Nahlásit

kachna_
jj, že je koika kachní pes jsem věděla a moc se mi líběj

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 09:17
- Nahlásit

Maya
si děláš srandu?? tady je hnus, mlha a zataženo, včera
no to si nedělám! tady od pátku azůůůro a sluní!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 09:25
- Nahlásit

kachna_
psik na kachny tak to je pes primo pro tebe. nebo na tebe?

Fajka
snad ne, drzim palce

tady je taky hnusne uz od patku

grimmh
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 09:26
- Nahlásit

Fajka Maya
zkouším se dostat na pracoviště k dr., který mi zařídil operaci ramene před 3 roky. Povedlo se
U nás chcandilo celou sobotu i neděli. Včera jsme vůbec nevystrčili nos z bytu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 09:28
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!

Milé děti, dnes si povíme pohádku, jak se nevyplácí, když je Koláče za pořádnou hospodyňku. Přijelo fčera večír Koláče domů. Uvařilo kulajdu, osmažilo hříbkový řízky, uďálo guláš z hříbkůch. Dalo sušit šípky, šlo s pejskama ven a tak jako podobně. A v půl dvanáctý, s pocitem, že má ešče rezervy, si řeklo, že už by mělo uklidit ty švestkový žížaly co má v sušičce. I jalo se Koláče švestky sušené uklízeti. Uklidido do jedné flašky, uklidilo do druhé flašky a ešče kapánek zbylo. i hledalo Koláče vhodnou skleničku, kam by zbytek švestek ubytovalo. Ne a ne nic najít a pak ve skříňce s kořením našlo sklénku vhodné velikosti, kde na dně byla velká hrst šípkůch. I zaradovalo se milé Koláče, že zabije dvě mouchy jednou ranou. Vysype šípky i se spoooustoooou zrníček, které z plodů vypadaly do hrnku, zalije studenou vodou a ráno bude mít výluh plný vitaminu Cé a uvolní si tak sklénku na ty švestky. Učinilo Koláče tak a šlo dělat hají. Ráno vyhopkalo Koláče z postele, zjistilo, že není za deset minut šest alébrž šest deset a že si teda nezacvičí a šlo dát pejskům snídani. Ešče předtím jim do mističek nalilo výluh z hluchavky a šípků a chtělo vodu z čistě šípkového výluhu přidati. Přecedilo a že se také napije, aby vitaminu Cé pozřelo. Napilo se Koláče milé velmi, velmi zhluboka. A poslední co si pamatuje je úvaha, že ty šípky jsou nějaký divný, asi zkvašený??? Že by takhle rychle přes noc????? A pak už nic. Pak už jen peklo a plameny z držky a pláč. Oni to totiž, milé děti, nebyly šípky, kdepááák, kdepááák. Kdo je chytrý již tuší, či přímo ví, jak je milé Koláče blbé. Ano milé děti, Koláče si totiž nevšimlo, že to v té skleničce nejsou žádné šípky, ale TOTOŽNĚ VYPADAJÍCÍ CHILLI PAPRIČKY TVRDÉ KATEGORIE. I S TĚMA DEBILNÍMA SEMÍNKAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já myslela , že zdechnu!!!!!!!!! , kdybych se na to bejvala byla bývala večír vykašlala, nemusela jsem teď mít díru do krku a potíže s viděním

V sobotu jsme byli v lese:

byly hříbečky:

byly muchomůrky:

Dáááááááááááuuuuuuun! :

Jak Bzuk a Ťuk putovali za sluníčkem:

a šla jsem se podívat na mýho starýho dobrýho kámoše, furt je to děsnej krasavec:

a krom houbiček byly taky žihadýlka. Ten smeták malej chytil čerstvou stopu zajíce, kterej za námi přeběhl. Zde musím velepochválit Bubitku, protože zůstala předpisově zapikolíkovaná!!!! No a Štajn si to mastil po stopě. A já to mastila za ním a kohosi jsem naštvala a on si to se mnou vyřídil . Bebí bylo. A žihadélko bylo. Ale nebylo vidět, vylezlo až večír. Alle zas vím, že nejsem alergická na píchnutí. Ale na ty chilli papričky asi jo, dějou se se mnou totiž divný věci

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 09:49
- Nahlásit

PetraK
dějou se se mnou totiž divný věci
muselo to bejt strašný! Lity lity.
Zkus to pak doma zajíst těma švestkama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 09:54
- Nahlásit

PetraK
Ano milé děti, Koláče si totiž nevšimlo, že to v té skleničce nejsou žádné šípky ale evidentnes prezila, to je pozitivni

hlavne, at je lip po paprickach. sem si vpozmela na dil simpsnu kdy homer ochutnal nejakej dost divokej gulas

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 10:00
- Nahlásit

A jak jste se tu měli?

Já jsem zapomněla jednu důležitou, předůležitou věc, z který jsem nadšená. Bubi mi zas pootevřela další vrátka. Fčera, když jsme šly spolu na šípky, popadla jí hravá. Ale hravá jinak, než normálně -Fifi bude vědět o čem je řeč a bude vědít, jak moc jsem ráda, že k tomu došlo, byl to jiný styl hry než obvykle, bylo to hodně důvěrný a já z toho mám hroznou radost. A pak večír, když jsem se válela u týví na zemi, lehla si ke mně a tulila se- zas jinak, než doposud, úplně se kolem mně obtočila a předla jako kočka. To bylo hééééééééééézkýýýýýýýýýýýýýýý!!! Já jsem jí zlobila tím, že jsem jí vždycky ťukla nosem do čumáku a vona se smálááá.lalalá. Škoda, že si člověk takový chvilky nemůže zakonzervovat.

kachna_

kachní pejsek.

pak to nemohlo dopadnout jinak, než že Mája je u Tebe

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 10:02
- Nahlásit

kachna_
švestkama

předopkládám, že máš na mysly ty švestky, který jsou v tý sklenici po papričkách, že ? mrcho!!

Hrozný to bylo. a hrozný toje furt, fakt, nemůžu zavostřit

cernej caj
at je lip po paprickach.
jo to si budu řikat večer

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 10:05
- Nahlásit

PetraK
lehla si ke mně a tulila se
Sany už se taky tulí a směje.
Mája včera stála na pařezu z vořešáka a volizovala Michalovi ucho (tvářil se, že jako to nééé, ale neuhnul ). Teď tu pouští chlupy na gauči (Mája)

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 10:05
- Nahlásit

grimmh

čus dovolenkářko, dobře bylo? Jo? seš opíknutej buřtik, jako Bubitka?

Janiii

mno, to už jste si mohli ten kousek zajet k nám, háskej pohled z tý restauračky, že jo?

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 10:06
- Nahlásit

PetraK
ty švestky, který jsou v tý sklenici po papričkách, že ?
jo jo jo
jo to si budu řikat večer
myslim, že si i poměrně přesně budeš moc změřit rychlost průchodu stravy trávicím traktem

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 10:09
- Nahlásit

PetraK
promiń, ale
ale zase máš vypálený všechny bacily, teď tě neskolí už nic

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 10:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

Sany už se taky tulí a směje.

to je suprovka!! Je skvělý, když se pes konečně uvolní.

Tohle bylo úplně jiný než jindá, já to neumím popsat. Strašně intenzivní a hm, jak to popsat, jkao by tam nebyla ta hranice, pes/člověk Strašlivě důvěrný. Pak mi ležela hlavou na krku a hrozně se na mě tlačila, kapek mě dusila , ale ani jsem se nehla, abych to zvláštní kouzlo neporušila.

(tvářil se, že jako to nééé, ale neuhnul

dostal vyznamenání!

Teď tu pouští chlupy na gauči (Mája)

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2014 10:11
- Nahlásit

kachna_.

jo jo jo

ano, taky na svini člověk fakt nenarazí, jak tu někdo tuhle říkal

myslim, že si i poměrně přesně budeš moc změřit rychlost průchodu stravy trávicím trakte

ano , to jsem si též říkala myslím, že si záměrně pořídím radši zácpu

Maya
promiń, ale
další!!

vypálený všechny bacily,

blbý je, že s bacilama to vzalo taky sliznici - mám díru do krku. A bulvy taky to vzalo. Nemůžu zaostřit, pálej mě oči. a taky záda

<< 1 ... 3303 . 3304 . 3305 . 3306 . 3307 . 3308 . 3309 . 3310 . 3311 . 3312 . 3313 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání