Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3303 . 3304 . 3305 . 3306 . 3307 . 3308 . 3309 . 3310 . 3311 . 3312 . 3313 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 10:09
- Nahlásit

cernej caj
teniska vas moc zdravi vsecky
tak že zdravíme tenisku!

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 10:18
- Nahlásit

cernej caj
tvl to jako fakt s tim brufenem?????

JO mám to info přímo ze školních lavic

teniska vas moc zdravi vsecky, ma toho ted hodne, nestiha nic.

děkujeme! už se těšíme až z tenisky bude zase kecka a ráčí nás navštívit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 10:22
- Nahlásit

Fajka
tak to bych fakt neceala, a to delaj teenageri nebo i decka treba ve 4te tride? to by jim pak museli aj primo davat rodice...

až z tenisky bude zase kecka

rozhovor s dokumentarisktou s filmem sugar-blog kterej asi prijde na podzim, tak to treba bude zajimavy pokud se k tomu dostanem

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 10:25
- Nahlásit

cernej caj

chudak rumicek

CHUDÁK RUMÍČEK?? CHUDÁK VON??? NE!!!!!!!!!!!!!!!! CHUDÁK JÁ! včera jsem přišla dom, porozdala meducínu, vzala je ven oba na rychlý vyčůrání. Pak Bubi domů, Rumíček na chvíli ven. Rumíček domů, Bubi ven, plnou těžkou tašku IKEA s prádlem k mámě na rameno a tradá na návštěvu. Z návštěvy domů. Nakrmit Bubi, páč Rumítka už zvládnul nakrmit pánik. Věnovat se Rumidlu, uvařit večeři, věnovat se Bubi..................... a voba už lezou po zdi, že prej to je nuda. TAKŽE CHUDÁK JÁ!

o. Proc se to nevi ted?

protože každej na všechno peče, chce si jen udělat čárku a mít hotovo. To myslím obecně, nejen doktory. Já mám tupozrakost, když jsem byla malá nosila jsem brüle, klapku. Od určitý doby řekl pan dochtor, dost bylo okulárí, nyní jich netřaba, to levý voko na to stejně peče a tak bychom jen zlenivěly to zdravý. A brülí mě konečně zbavil (tak jako já se jich zbavovala i sama, že jo, rozšlápnutý, ztracený, "ukradený" a tak jako podobně), ale tohle byla definitiva. STejně tak, jako - jak jsem si ověřila - u kolegyně manžela - o fous mladšího, než jsem já. KOlegyně, který je cca 26 let, celoživotně brejlovec.A proč? No protože je tupozraká! Nikdo jí nikdy neřekl, že od určitýho momentu je to nejen zbytečný, ale de-facto ŠKODLIVÝ! protože se lenivý to zdravý voko. Smutný, žejo? Jak říkám či spíš , jak si tady notujeme - bohužel nekoukají v širších souvislostech. Jedou v kolejích, chtějí mít (jasně, že ne všichni) splněno, hotovo. Chirurg si oddporuje a dál ho to nezajímá, nezajímá ho, jak se pacient hojí, jak se to chová dál, to už ať si zas obstará jiný oddělení, von si zaoperoval. To si necucám z prstu, ségra pracuje v nemocnici.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 10:26
- Nahlásit

Fajka
JO mám to info přímo ze školních lavic

tak to je brutál smutný tohleto. Mno ostatně kolegyně tu mají růžové pilule po megaobřích baleních já to nechápu. Mladý holky si to berou, když mají menstruaci, jen tak, žádný šílenosti, prostě nechtějí mít ani minimální bolest.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 10:27
- Nahlásit

cernej caj
tak to bych fakt neceala, a to delaj teenageri nebo i decka treba ve 4te tride
todle je info tak 7-8má třída jestli i menší to netuším ..

to by jim pak museli aj primo davat rodice...

hele podle mě ani nemusej a ani to nemusej vědět protože vem si že se prodávaj balení brufáče v plastové doze po sto kusech....
poznala bys v tom množství, že se ti jich pár ztratilo....

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 10:32
- Nahlásit

PetraK
je brutál smutný tohleto. Mno ostatně kolegyně tu mají růžové pilule po megaobřích baleních
přesně !

Mladý holky si to berou, když mají menstruaci, jen tak, žádný šílenosti, prostě nechtějí mít ani minimální bolest
no hrozný no... no a aby né když odevšad se valí reklama na všechny možný prášky na bolest a že je vlastně normální to do sebe hrnout
nechci vidět jak tahle generace co tomuhle podlehne bude "zdravá" za dvacet let

a voba už lezou po zdi, že prej to je nuda. TAKŽE CHUDÁK JÁ!
tak po výše uvedené debatě ti lexaurin a diazepámek nabízet ani nebudu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 10:42
- Nahlásit

PetraK
ok, chudak esuska

Fajka
tak samo nepoznala, ale myslim, ze u malych deti by snad rodic mel mit sakra kotrolu, resenou uz treba tim, ze si 100ks baleni nekupuje a ma leky schovany, ale chapu, no...

kaminkovy mozaiky zajimavy docela

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 10:51
- Nahlásit

Fajka
lexaurin a diazepámek
tobě po víkendu nějakej zbyl jo?

a jináč zas jdu, protože k debatám posledních dní nějak nemam, co bych řekla

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 10:54
- Nahlásit

Fajka

když odevšad se valí reklama na všechny možný prášky na bolest a že je vlastně normální to do sebe hrnout

ty jo ale přesně!!! Vždyť je to stejný, jako kdyby byla regulérní reklama na cigára!!!! To nikdo nevidí? No nevidí, protože vidí ty prachy co mu přišly na účet

tak po výše uvedené debatě ti lexaurin a diazepámek nabízet ani nebudu
jo, di s tím do někam, do toho jsem nešla, ani když jsem byla nejvíc K.O. loni po odchdodu Ešusa a k tomu ten sajrat v práci co byl. Jak mi to někdo navrhul, tak jel.

cernej caj
ok, chudak esuska

děkuji ajskafé, že mě politovalo

malych deti by snad rodic mel mit sakra kotrolu, resenou uz treba tim, ze si 100ks baleni nekupuje a ma leky schovany, ale

jenže to by museli používat mozek, ty lidi. svět se v řiť obrací.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 10:57
- Nahlásit

Janiii
nezavid fajfce

no a co jak bydlite? uz ste vykrabicovany?

PetraK
vyjimecne

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 11:01
- Nahlásit

Janiii
tobě po víkendu nějakej zbyl jo
co jááá ale číííf ......ten má zásobu balení tak se můžem podělit

PetraK
ty jo ale přesně!!! Vždyť je to stejný, jako kdyby byla regulérní reklama na cigára!!!! To nikdo nevidí? No nevidí, protože vidí ty prachy co mu přišly na účet
právě... jinak já stavim na jednu úroven alkohol cigára drogy
a prášky.....nevidím v tom rozdíl všecko návykový a všecko na hovno dyž tomu člověk propadne

cernej caj
ze u malych deti by snad rodic mel mit sakra kotrolu, resenou uz treba tim, ze si 100ks baleni nekupuje a ma leky schovany, ale chapu, no...

hele ono už 10 -12 letí jsou schopný vymyslet věci že čék nestačí žasnout (vidim to na neteři..) ..to by to čék musel bud vůbec nemít doma a nebo v trezoru...a nebo fakt jen to jedno platíčko a přesně vědět kolik jich tam má bejt

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 11:03
- Nahlásit

PetraK

jo, di s tím do někam, do toho jsem nešla, ani když jsem byla nejvíc K.O. loni po odchdodu Ešusa a k tomu ten sajrat v práci co byl. Jak mi to někdo navrhul, tak jel.
přesně ! si můj čék ! já to mám stejně!!!

svět se v řiť obrací
jo bohužel a nějak moc rychle ....

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 11:06
- Nahlásit

jak bydlite? uz ste vykrabicovany?
nejsme, není kam to vykrabicovat jsme ve stísněném prostoru ... takže krabice jen dělíme na ty, které musí zůstat tady v přízemí, aby je neprožraly myši, a na ty, kterým to neublíží, a můžou jít na půdu
Fajka
co jááá ale číííf ......ten má zásobu balení tak se můžem podělit
jjáááááá je nepotřebuju. minimálně do další Pecky ne

a vůbec!!!!! vůbec ses tu nepochlubila, co jsme ti provedli!!!!! a já to nepráskla. a moc mě to mrzí

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 11:07
- Nahlásit

Janiii
a jináč zas jdu, protože k debatám posledních dní nějak nemam, co bych řekla

čůůs, hele ešče nechoď, jednak kde jsou fotky z Pecky, kde jsou zážitky - furt nevíme co ta Fajfka a prosím Tě, nemáš tucha, zdaliž by mělo smysl, by se synovec po madurýdě optával u Vás - ale v Jesenici, v tvým původním působišti - po práci? Předpokládám, že asi tucha nemáš, ale kdyby náhodou...

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 11:10
- Nahlásit

Janiii
jjáááááá je nepotřebuju. minimálně do další Pecky ne
no ale TOBĚ jsme je nenabízeli to byla nabídka pro chudáka Ešusku ale tý rači teda fláknu mokrej hadr na hlavu

vůbec!!!!! vůbec ses tu nepochlubila, co jsme ti provedli!!!!! a já to nepráskla. a moc mě to mrzí
tssss beztak už to všici vědí!! se přiznej !!

já se podělila jen s Fifijovou po mailu bo ta by neusla...
a vůbec domluf si to s čífem bo ten ti dal zákaz..... jáááá néééé.... ačkoliv číf byl méně fšoku než jáááá to je prafda ...to se zase jako přiznám..aj bez mučení

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 11:15
- Nahlásit

cernej caj

vyjimecne

no aby ses náhodou nenamohla!
Fajka
inak já stavim na jednu úroven alkohol cigára drogy
a prášky.....nevidím v tom rozdíl všecko návykový a všecko na hovno dyž tomu člověk propadne

přesně! ešče že žampuňský, víno, pívo a rum nejsou aklohol

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 11:17
- Nahlásit

Číííííífa se nebojim, max. si nechám udělat melíry a budu ta nejhodnější Janiiiiiiii

PROSTĚ JSME FAJFKU NA PECCE VOŽENILI, A JE Z NÍ OFICIÁLNĚ PANÍ FAJKÝŠOVÁ NO

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 11:17
- Nahlásit

PetraK
Mně teda v některejch situacích přijde míň škodlivej prášek krátkodobě, než ten bordel, co tělu dělá velkej a dlouhodobej stres

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 11:21 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Janiii
no vidááá! tož oběma veliká gratulace!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 11:22
- Nahlásit

Fajka

přesně ! si můj čék ! já to mám stejně!!!

Člověk prostě musí věci ustát, jinak nic nevydrží. Bez berliček co nejdýl. Já vím, že to asi někdy nejde, ale tohle nebyl ten případ. I když jsem byla na maděru, to jo, ale je to věc, která halt do života patří a člověk se musí snažit sám, dřív nic takovýho taky nebylo.

já se podělila jen s Fifijovou po mailu bo ta by neusla...

tak ale tohle mě teda mrzí! Se mnou se nikdo nepodělil!!

Fajka
Člen
- Nahlásit

Janiii
Číííííífa se nebojim, max. si nechám udělat melíry a budu ta nejhodnější Janiiiiiiii
tak to už aby sis zajistila termín u kadeřnice

A JE Z NÍ OFICIÁLNĚ PANÍ FAJKÝŠOVÁ NO
no a ještě to udělali tak že tu část kde se ptaj jestli někdo ví o nějakej překážkách proč k tomu nemůže dojít tak tu ZAMERNE!!! vynechali
a ani mě nepomohlo že sem upozorňovala na skutečnost že je to pod nátlakem
sem prostě chudák největší !!! a vůbec!!!
v pohádce vo Karkůlce žádná svarba nebyla! uplně ste děckám popletli hlavu !!

Maya
Člen
- Nahlásit

PetraK
přesně! ešče že žampuňský, víno, pívo a rum nejsou aklohol

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 11:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii

TY KECÁŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

FAAAKT JAKO TAKHLE NĚJAK?

JAKO ŽE MAJ PAPÍRY NEJEN NA HLAVU ALE I NA SPOLEČNÝ JMÉNO?????

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO???

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 11:24
- Nahlásit

Maya

happy end točíme uvnitř!!

Fajka
Člen
- Nahlásit

PetraK

tak ale tohle mě teda mrzí! Se mnou se nikdo nepodělil

no tys totiž vůbec nebyla nevodbytná jak Fifijová totiž...já s tím vůbec nechtěla chodit na světlo boooží...na rozdíl vod Janiii..... znáš to zatloukat zatloukat zatloukat !!!!

Janiii
Člen
- Nahlásit

no a ještě to udělali tak že tu část kde se ptaj jestli někdo ví o nějakej překážkách proč k tomu nemůže dojít tak tu ZAMERNE!!! vynechali
myslíš takový to "ať promluví teď, nebo ať mlčí navždy??" moc koukáš na americký filmy mě se na to taky nikdo neptal

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 11:26
- Nahlásit

a byla to prostě pravá pejskařská svatba

slavobrána, oddávající pultík, svědkové, dav, oddávající (já ), řeč, prstýnky, pejskařský oddací list, svatební dort, žampus, fotograf i svatební dar

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 11:27
- Nahlásit

birma
Mně teda v některejch situacích přijde míň škodlivej prášek krátkodobě, než ten bordel, co tělu dělá velkej a dlouhodobej stres

no když já si zase myslím, že některý věci se dají vydržet a tělo si poradí. Pochopitelně vodcama pocama, pokud má někdo bolest zad - špatná páteř či něco- až do migrén, nebo zuby, či tak, tak to by byla hovadina, ale pokud jde o běžnou bolest typu bolí mě hlava, mám mensturaci a je mi blbě, zmasila jsem si nohu /jako v zimě já/ a tak, tak prostě já za sebe nic.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2014 11:27
- Nahlásit

Janiii
myslíš takový to "ať promluví teď, nebo ať mlčí navždy??" moc koukáš na americký filmy mě se na to taky nikdo neptal

a ono to tam u nás fakt není????
to jako já nevim že jo..já to znám jen z těch filmů

mě se na to taky nikdo neptal
no vidíš ! to byla zásadní chyba !!!

PetraK
TY KECÁŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

no nekecá.... to víš tady je dobrá duše na každým rohu

<< 1 ... 3303 . 3304 . 3305 . 3306 . 3307 . 3308 . 3309 . 3310 . 3311 . 3312 . 3313 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání