| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2014 13:44
- Nahlásit
birma
hustyyyy
Maya
tak to je blby, no
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2014 13:54
- Nahlásit
Hoj všem tady na fóru a taky rodinným příslušníkům..
Nějak se mi to navalilo, zase problémy v práci s tou samou osobou měla jsem chuť se na vše vykašlat, ale ten nahoře má se mnou jiné plány, takže jsem začala běhat po doktorech a neměla čas na "blbosti"
Doufám, že jste tu fšici happy
Bukís pár dní kulhal ne přední nožičku, tak jsem mu objednala GAG od Caniny.
A vod pondělí jsem přihlášená na germánštinu...to zas budu ještě za většího hluponě než mě všici mají
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2014 13:57
- Nahlásit
Japak to že Štajník je najednou Rumíček?? Von už jako chlastá joo??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2014 14:15
- Nahlásit
denyk
ahoooj, doufám , že nic vážného s těma doktorama a že Bukís bude taky brzo v pořádku
Japak to že Štajník je najednou Rumíček?? Von už jako chlastá joo??
von je rumštajníček, tudíž podle toho z kterého se to vezme konce
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2014 14:16
- Nahlásit
denyk
všechno nej pani, ať tě dochtoři pozdravěj a ona osoba ať se odstěhuje někam do řiti
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2014 14:24
- Nahlásit
Nic vážného s mudrama, jen vyříznutí nějaké krvácející pihy, boule na noze (boule nad kolenem, ale bolí mě tříslo)-takže v úterý sono a ta operace mě stejně čeká ale jinak gut
Trošku jakoby hypochondr si připadám
Maya
n je rumštajníček, tudíž podle toho z kterého se to vezme konce
njn ku*va já fakt nějak moc nepřemýšlím
birma
ať se odstěhuje někam do řiti
kéž by...tady pomůže jen strčit do pytle, zbít a poslat potokem k soudruhům do NDR
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2014 14:26
- Nahlásit
Nějaký fotos z dovolených atd, máte, nebo sooo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2014 14:29
- Nahlásit
dinosaurus do každé rodiny! (ja ciiiiiiiiiii )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2014 14:42
- Nahlásit
birma
http://biopop.com/products/dino-pet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2014 14:51
- Nahlásit
denyk
at to nemusis hledat fotos z dovolene
tak snad pak bude vse OK
Mayabirma
ja to asi nechnapuuuuuu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2014 15:03
- Nahlásit
cernej caj
ja to asi nechnapuuuuuu
no něco jako to pravěký akvárko s korýšema, co tu všude prodávaj, akorát tady v tom máš bioluminiscenční plankton, když s tím zatřepeš, tak to chvíli svítí, nekrmíš to neustále dokupovaným jídlem, tak to chcípne za pár tejdnů
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2014 18:48
- Nahlásit
hlásám, že se Adamovi 3. den naprostého klidu zajídá a přesto je úplně úžasně milej a hodnej (a tedy naprostý klid u nás znamená procházky tak 50 m dlouhé)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2014 18:54 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
dnešní procházka v dešti byla pohodová. Najtík blbnul, já ho nechávala docela vzdalovat (moc cvoků v dešti lesem nechodí), pohodička pohoda. Při návratu k civilizaci jsem slyšela cinkot. Jasně - nějaké známky na obojku - tudíž přivolat, dokud je čas (z honičky ho fakt často neodvolám). Krásně poslechl, a za chvili se k nám přiřítil nadšený zlaťák. Kluci se pozdravili, vrtichvostili... ale když se měli rozejít, tak to nešlo. On totiž majitel psa byl asi tak ve druhé třídě, fyzicky ani psychicky psa odvést nedokázal. Nakonec jsem musela trošku ostřeji popadnout psa za obojek, zaklepat s ním a vyhnat ho za jeho nešťastným a natahujícím páníčkem...
Nevím, jestli bych dokázala (navíc v dešti ) vyhnat dítko se psem, kterého v případných problémech nemůže vůbec zvládnout, na poměrně dalekou procházku. Co kdyby se do sebe kluci pustili ??? Jasně - Najt je zatím zcela bezpečná hračka pro psy a feny všech velikostí... ale vidět to už není.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2014 19:05
- Nahlásit
Xerxová
Nevím, jestli bych dokázala (navíc v dešti ) vyhnat dítko se psem, kterého v případných problémech nemůže vůbec zvládnout, na poměrně dalekou procházku.
já tohle taky vůbec nechápu. U nás chodí chlapeček s tím rtw, co se Adamovi zahlodnul do kořichu. Vídám je spolu venku už tak dva roky, zpočátku vypadal klučík tak na 7 nebo 8 let a i teď váží tak polovinu toho, co ten pes. Bejt to někde v lese, tak ještě možná pochopím, ale na sídlišti je pouštět ven hrát si s dalšíma dětma, když tu je okolo xy psů a lidí a fyzicky ani psychicky ho nezvládá ani chlapečkova máma, natož on?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2014 19:17
- Nahlásit
Možná se to někomu z vás bude hodit:
http://vetnem.cz/prazska-veterinarni-klinika/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2014 07:59
- Nahlásit
birma
tak to je adamek zlaticko jak se mu vede? lepsi se?
Xerxová
si myslim, ze dite tak do 10ti let by moc asi nemelo chodit samotny daleko a jeste v necasu se psem a uz vubec je diskutabilni ta velikost psa...
a huraaaaa mame tu konec tydne, prezila sem ho skoro celej a o vikendu spaci - odpocivaci rezim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2014 08:16
- Nahlásit
jo a kdo chce neco objednat z tchiba, jsou ode dneska do nedele dny marianne (slevy v casaku pro zeny) a je tam i jedna, co se da pouzit online na tchibo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2014 08:33
- Nahlásit
Rumštááájn
Lucinka se zbavila rýmy. Zato Michal, Katka i já jsme to chytli a zatímco Lucinka nic moc, my si to vychutnáváme
cernej caj
dite tak do 10ti let by moc asi nemelo chodit samotny daleko a jeste v necasu se psem a uz vubec je diskutabilni ta velikost psa...
No to to dítě ale asi nesmí být spratek jako já, který rodičům namluví, že jde někam s kamarády a trajdá si samo, kde chce. Doufám, že děti nebudou v tomhle po mně
birma
fyzicky ani psychicky ho nezvládá
tak ono obecně by se takovej pes neměl vyskytnout na ulici se psem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2014 08:38
- Nahlásit
tak podle mě by dítě do 10 let nemělo chodit samo ani s malým psem, ale holt si lidi, hlavně ve městech, ulehčujou práci když vyšlou venčit dítě, každopádně bych se po zkušenostech taky nedivila kdyby to dítě šlo se psem bez vědomí rodičů, kdybych si to neohlídala, s Dorinem by mi odešla i 3letá neteř, akorát teda ona by ho vzala na vodítko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2014 08:42
- Nahlásit
kachna_
tak gratuluju lucince a jinak lity lity
ja myslela hlavne na to venceni psa - jinak my taky jako decka i ve 2-3tride litaly sami se segrou treba u babicky (v centru mesta trochu nerealny, to sme ani nechodili moc nikam daleko, pac kam taky, ze jo).
Maya
jenze ono kdyz si toho psa vydynda dite, tak co? my meli psa az me bylo 12 takze bylo automaticky ze budu 2-3 denne chodit vencit, kdybysme meli psa o 3roky driv, asi by to dopadlo stejne.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2014 08:49
- Nahlásit
cernej caj
No jako promiň, ale jestli někdo koupí dítěti psa už s tím, že ho bude venčit malý dítě a ne oni, tak je u mě fakt chudej duchem.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2014 08:50
- Nahlásit
cernej caj
ja myslela hlavne na to venceni psa
no kdybych měla psa, trajdala bych se psem , výmluvu bych si určitě našla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2014 08:52
- Nahlásit
Jako třeba 11letý synovec chodí venčit borderáka u nás na vesnici, ale ve městě bych ho nenechala ani omylem, protože prostě vidím, že neudrží ani toho 20kilového psa, když ten pes nechce a že když se něco semele, jako třeba u nás Dorinem, tak není schopnej nic udělat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2014 09:04
- Nahlásit
Maya
tady je asi problem v tom, ze ja neznam zadny 8mi lety dite, tak nevim, ale pred tema 20ti rokama mi to taky prislo v pohode - ale to je mozna taky tim, ze bylo min aut, min pejskaru, min dementu ve meste se psem... me to neprislo jako takova traga, krome toho ze se mi casto fakt zalostne nechtelo
kachna_
je fakt, ze to dite to taky vnima dost jinak, ze nicmene treba kdyz bydlis v byte, je asi tezky se s vymluvou vyvlect i s tim psem, kdyz rodice vi, ze si ho beres s sebou my takhle chodivali se segrou s kozama ven
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2014 09:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj
my takhle chodivali se segrou s kozama ven
no ehm...tak to já si je taky dycky beru sebou ven
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2014 09:21
- Nahlásit
Fajka
tak to já si je taky dycky beru sebou ven
já bych je zase někdy ráda nechala doma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2014 09:22
- Nahlásit
Fajka
kachna_
bozeeeee
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2014 09:27
- Nahlásit
Štve mě O2. Chtěla jsem z nich vyrazit nějakou slevu zato, že si zvýšim paušál u nich (druhej u stejnýho čísla) a vono nic. Nedaj. Lakomci lakomý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2014 09:28
- Nahlásit
kachna_
tak to já si je taky dycky beru sebou ven
já bych je zase někdy ráda nechala doma
a nebylo by to tejrání? by se taky měly pravidelně venčit !
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2014 09:34
- Nahlásit
Fajka
by se taky měly pravidelně venčit !
nj, když vono je to s nima těžký
|