Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3303 . 3304 . 3305 . 3306 . 3307 . 3308 . 3309 . 3310 . 3311 . 3312 . 3313 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2014 17:43
- Nahlásit

maya
ja se nebudu nudit, konstatuju ze nafore bude nufa

fifi
jojo, krapet lepsi to je I kdyz rano me bolel fakt crlej vlovek

maya, kachna
odkazy ocihnu. koupila sem pro zacatek tester na tvrdost vody pac brnenska je odjakziva tvrda jak broy

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2014 18:42
- Nahlásit

Tak jsem právě zjistila, že dávat psovi, kterej "nenápadně" odchází s vajíčkem po betonové podlaze, povel "pusť" je trošku hloupý

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2014 18:53
- Nahlásit

kachna_
To asi zacne "nenapadne" odnaset vice vajci? Kdo kradaril?

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2014 19:11
- Nahlásit

přišlo mi na mail tohle http://centralnews.itstudio.cz/newsletter/public/s how-online/cmVhbC04MTExNzY1MDIyMmU2OTc1Njg4ODIyNzI 5MzI3OWYyMDI1MmM1MWFjYjUwMTE5Mjg1NS0xODM3MjExLWMzO WJmY2VmOTUwYTYzMTZhYmYxZTUzM2RhMGVmYWFi

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2014 19:13
- Nahlásit

kachna_
doufám, žes ho to nechala alespoň slízat za odměnu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2014 19:35
- Nahlásit

kachna_
pustil?

Maya
to je zajimavy

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2014 19:53
- Nahlásit

Fifi
Kdo kradaril?
tohle je specialita Májíčka
cernej caj
pustil?
no jasně, hned
Maya
ne a hlavně budu muset zejtra dodělat ty dvířka

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2014 20:12
- Nahlásit

kachna_
tohle je specialita Májíčka
Máája jedna! A dvirka teda necht se vydari. Stejne je hodna, ze krade jen vejce a zaroven nezahlusi slipky.
ne

K veceri byl hemenex?

birma
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2014 20:52
- Nahlásit

hlásim, že žijem, Adamovi je líp a je jak urvanej ze řetězu, já jsem po bruigádě chcípnutá a zítra jdu zas

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2014 23:51 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

birma
tak Adam je již zdráv? tak to je super, teda ale doufám, že k nám žádnej psincák nedojde

birma
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2014 23:56
- Nahlásit

Maya
Zdráv úplně ne, ale už dokáže kravit aniž by pak vypadal, že se udusí

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 07:24
- Nahlásit

Fifi
Stejne je hodna, ze krade jen vejce a zaroven nezahlusi slipky.
to je Páč tohle vyřeší dvířka, kdežto kdyby honila slepice, tak to vyřeší jenom oddělení.
On by byl vlastně hodnej i Cir, kdyby se jednou za rok nerozhodl trošku to probrat
K veceri byl hemenex?
z jednoho vajíčka?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 11:34
- Nahlásit

Janiii
tak doufam, ze na milesovce je jasno a slunecno

dneska du experimentovat. pokus o steak - vyhoda mit doma dva cumaky kdyz to nevyjde

kachna_
hlavne hemenex oblizanej z podlahy, to bych asi chut nemela

worick
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 11:41 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
dneska du experimentovat. pokus o steak - hovězí? Ještě jsi nedělala? My děláme celkem často, ale je to metoda: jednou to vyjde, 5x stejný způsob a nepoživatelné...tudíž pokus-omyl Udělej si krůtí a máš to bez problémů ten vyjde vždycky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 12:13
- Nahlásit

worick
spis veprovej, sem si koupila kus masa a premyslela co s tim. Sem si nevim proc myslela, ze na steaky je potreba nejaky spesl nadobi a ja mam jednu panev a jeden hrnec

a teda byl mooooc dobrej, i kdyz teda moh byt vevnitr malinko vic, ale na prvni pokus spokojenost

ja sem chtela teda koupit kruti/kureci maso ale holt co bylo za maso, to sem vzala

worick
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 14:49 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
vepřový z panenky či krkovičky je moc dobrý, ale vepřové jsem se ti ani neodvážila nabídnout, neb jsem myslela, že to ani nejíš ...co za maso jsi měla ty? Já dělám z panenky takovéhle(nemohla jsem zaboha nikde najít odpovídající foto...prostě omotané tou slaninou ) http://fresh.iprima.cz/recepty/panenka-se-slaninou -horcicnou-omackou

grimmh
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 15:49
- Nahlásit

Zdravíčko všem hlásí se vypečená
Od včerejška se snažím vás dočíst, to je nadlidský výkon mezi praním, žehlením , hraním s Eliškou, procházkováním s Darenkou (synovo berňačkou) a prací na zahrádce. Chybí mi dočíst ještě asi 10 stran, ale do večera to dám
Musím chválit kráááásný fotky xerxový, Čajdy, Fajky,......... a ráda čtu jak jste si to na dovčách a výletech užily. Na čajdu jsem hodně myslela, jak to zvládne s botama a kolenem a jsem moc ráda, že se to obešlo bez větších problémů.
Birma má přešikovného Adama a u Ešusů se léčí kašel homeo.
Jsem zvědavá, jestli nám Fajka bonzne co nechtěla aby nahlásila Janii - nebo už se to provalilo a ještě se dočtu?
PetraK - moc blahopřeju k uveřejnění článku a moc držím palce, aby všechno klaplo a to moc pěkný povídání dostalo ocenění.
A jak liguére - četla jsem, že ses chystala na výrobu? Chutná?
Jdu vás dočítat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 17:01
- Nahlásit

worick
tak vrprovy a hovezi jim malo, ale obcas jo. myslim, ze panenku, takovej peknej cistrj kus masa to byl, rozfikla sem ho podrlne na pul at neni moc vysokej a zbytek zitra

grimmh
dekuju a zapomela si na sebe - pochlub se, jak bylo, jak ste se meli?

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 17:29
- Nahlásit

grimmh
snažím vás dočíst, to je nadlidský výkon mezi praním, žehlením , hraním s Eliškou, procházkováním s Darenkou (synovo berňačkou) a prací na zahrádce
to je nadlidskej výkon i když nežehlíš, nepereš, nehraješ si s Eliškou, neprocházkuješ s Darenkou a nepracuješ na zahrádce

Byli jsme se podívat na výstavě exotickýho ptactva (tam se Michal nebojí chodit, protože ví, že exotický ptactvo nechci )

grimmh
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 17:31
- Nahlásit

cernej caj
no, luxusní hotel, luxusní jídlo, luxusní počasí......
ještě to do doby pořízení pejska budu muset absolvovat asi 2x. Pak už začneme poznávat i s pejskem krásy česka

Abych to vysvětlila - fakt to tam bylo špicový a jediná starost tam byla nesplést zažitý rituál - lehátko, moře, sprcha, bazén, bar a tak pořád dokola. Jezdíme all inklusive, takže za 8 dní jsem přibrala 2 kg. Po obědě i po večeři jsem si dávala po 3 zákuscích, protože ty tam měli stejně výborné jako jídla.
Ale - já už prostě na ty válecí dovolené moc nejsem, takže ano, bylo to fajn, ale těším se na ty dovči tady u nás v Česku, které budou akčnější. Jsem ráda, že jsme v tom s mužem za jedno, že až bude pejsek, tyhle letecké akce skončí.
Tyhle mořské dovolené jsou odpustek manželovi za to, že odsouhlasil koupi chatky se zahrádkou před pár lety. Musela jsem to slíbit

grimmh
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 17:35
- Nahlásit

PetraK
tak to jsem ráda paní, že liguére chutnal. Konečně jsem dočetla všechny stránky. Jak hafíci s kašlem - je to lepčejší?
Fajka
Gratuluju PANÍ i Čífovi
Birma
to je moc fajn, že Adámek už je zdravej
kachna_
tam se Michal nebojí chodit, protože ví, že exotický ptactvo nechci ) - ani netuší, že co není, může být?
Nikdy neříkej nikdy

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 17:38
- Nahlásit

grimmh
Tyhle mořské dovolené jsou odpustek manželovi

těším se na ty dovči tady u nás v Česku
to se ti vůbec nedivím
válecí dovolené
já bych asi byla tak nepříjemná (už ten první den), že po návratu by muš prodal chatku se zahrádkou. Hned ještě ten den a první nabídce

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 17:42
- Nahlásit

grimmh
ani netuší, že co není, může být?
Tuší
My jsme měli nádhernýho skvělýho papouška horskýho. Byl skvělej - žral nám bábovku, kytky co jsem dostala, slaměný misky... No a pak jednou v noci spadnul z garnyže kde spával a sežral nám ho pes. Jenže oba jsme zajedno v tom, že trápit papouška v kleci (voliéře), to prostě ne. Takže buď mi stačí slepice nebo si přikoupím holuby, těm dokážeme vytvořit přijatelný podmínky venku

grimmh
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 18:06
- Nahlásit

kachna_
trápit papouška v kleci (voliéře
vidíš, tenhle pohled na věc mě nenapadl. Člověk má ptáky ve voliérách tak zažitý..........
No tak si to vynahradíš jak píšeš

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 18:35
- Nahlásit

grimmh
tak super, že se vám na dovče líbílo, kde že jste to byli? jsem to zapmněla a nebo nějak přehlídla
já na ty válecí taky moc nejsem a pak se mi to dost tam prodražuje, protože kupuju všechny výlety
tak jsem byla jen 2x a stačilo
kachna_
my mívali andulku, já bych to nechtěla spíš kvůli tomu bordelu, co ptáci doma nadělají než že by mi to připadalo jako nějaký týrání, mě pták v kleci připadá stejnej jako kočka nebo pes v bytě, morče v kleci a tak

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 18:47
- Nahlásit

grimmh
Nazdaar, opalenino! Kde jste se byli opejkat? Takovy styl dovoleny nic pro me, ale aspon ste si odpocali a nahrali si klouby.
kachna_
No a pak jednou v noci spadnul z garnyže kde spával a sežral nám ho pes.
Promin, asi bych se smat nemela, je to smutny. Jen ale ten tvuj strohej popis...

grimmh
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 18:51
- Nahlásit

Maya
Byli jsme v Terecku - už po čtvrtý. Na výlety už ani nejezdíme. Ono v 36°C se člověku ani nechce. Na výletech jsme tam byli při první a druhé návštěvě. Jezdíme na 11-12 dní. Tentokrát jsme byli jen na 8. Bohatě stačilo. Stejně jsme xxx krát denně vzpomínali na Elišku a Darenku. Zkrátka jsme měkkoty - stýská se nám a bombardujeme sms syna, jak se holky mají a jestli se jim dost se snachou věnují .

grimmh
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 18:58
- Nahlásit

Fifi
Děkuji za přivítání. S tou opáleninou ses trefila. Takhle černá jsem ještě nebyla. Přitom jsme lehátka měli docela ve stínu. Ale ono to smaží i ve vodě a tam jsme byli asi nejvíc času. Snäžili jsme se tam vydat co nejvíc energie, když už jsme se tak přežírali.
Doufala jsem, že mě tam opravdu přejde bolest kloubu na palci u ruky, ale bohužel, je to snad ještě horší, což nechápu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 18:59
- Nahlásit

Maya
Já si myslim, že pes, slepice, holub, jsou prostě pro český podmínky vhodnější.
Morče mi bych si ale už samotný asi nepořídila a u králíků je taky plánovaná výrazná přestavba, doufám k jejich spokojenosti.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2014 19:00
- Nahlásit

grimmh
bolest kloubu na palci u ruky
lity lity lity

<< 1 ... 3303 . 3304 . 3305 . 3306 . 3307 . 3308 . 3309 . 3310 . 3311 . 3312 . 3313 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání