| Autor |
Zpráva |
grimmh
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2014 19:02
- Nahlásit
Maya
tak jsem byla jen 2x a stačilo
a kde jsi byla?
Je fakt, že ty výlety jsou hodně drahý. A navíc v tom horku je to zabiják. Mnohdy to ani nestojí za to. Mám v živé vzpomínce to těšení na pyramidy a následné strašné zklamání. Výlet na 26 hodin a pak vidět ty zhuntovaný panoramata okolo pyramid, to by člověk brečel.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2014 19:10
- Nahlásit
grimmh
v Řecku a v Turecku, v Turecku v červenci, tak si nestěžuj na horko
super video https://www.facebook.com/video.php?v=1015236182609 2207&set=vb.688682206&type=2&theater
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2014 19:12
- Nahlásit
Něco se mi děje s PC - jedno slovo píšu 5 minut - nenaskakují písmenka a píšu jako někdy čajda - možná probíhá nějaká aktualizace, tak to asi pro dnešek vzdám....
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2014 19:13
- Nahlásit
Maya
video
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2014 19:17
- Nahlásit
grimmh
zkus pc restartovat, někdy se to takhle kousne a pak to pomůže
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2014 19:18 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
ale jinak musím říct, že v Turecku výlet v džípech do pohoří Taurus zakončenej relaxem na tureckých divanech se stolečkem plným jídla a pití na pidi pontonu houpajícím se na ledový horský řece byl sice drahej jak prase, ale zážitek na celej život
a taky smlouvání mě bavilo, prvně mě donutila nouze o prachy a pak už to šlo samo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2014 19:29
- Nahlásit
Maya
grimmh
zhuntovaný panoramata okolo pyramid
jak to?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2014 19:31
- Nahlásit
Maya
smlouvání mě bavilo
mě smlouvání neba.
Ale je fakt, že naposled jsem smlouvala s O2, to je trošku jinej level
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2014 19:48
- Nahlásit
kachna_
ak to?
tipuju zeď a paneláky vedle pyramid, holt jsou už v podstatě uprostřed města
e naposled jsem smlouvala s O2, to je trošku jinej level
tak kdyby to probíhalo jak v Turecku, stoleček, kafíčko a hodinovej pokec na konci kterýho zaplažíš desetinu, tak to by se ti taky asi líbilo ne?
ale pravda na ulici u stánku už to až tak zábavný nebylo, ale pro mě pořád sranda
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2014 20:06 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
výstava malá a hezká. Vyhrál celou výstavu kamarádův americký akiťák, vyhráli i nejhezčí pár. Doga tam byla vystavovaná jediná - tříletý hárlekýn. Najtík budil pozornost (coby divák) - nikdo nechtěl věřit, že ještě poroste... Hodně choďáků, až jsem si myslela, že tam mají speciálku. Hodně ridžbeků. Žádný rotvík,ani erdel... hezký vlčí špicík.
Vrátili jsme se před obědem - a doma nás pak byla plná zahrada (13 lidiček, z toho tři prťavci) Dítka teď šla směr vana, a Najt totálně odpadl - běhá tu už delší dobu ze spaní a vůbec mu nevadilo, že mu mrňavka prohlížela "uchááá, žubííí, očíííčka, osááásek a dlááápky"
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2014 21:30
- Nahlásit
aktuální fotky tohoto týdne:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2014 21:52
- Nahlásit
Xerxová
Hele, aby on se casem vubec vesel do fotaku.
Maya
hodinovej pokec na konci kterýho zaplažíš desetinu,
To je ale normalni, oni se smlouvanim pocitaji, je to soucast prodeje.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2014 23:18
- Nahlásit
Fifi
To je ale normalni, oni se smlouvanim pocitaji, je to soucast prodeje
jo, já vím, taková tradice, ale hezká
Xerxová
teda to je kolos, fakt že jo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2014 07:04
- Nahlásit
grimmh
tak to zni dobre, ze ste si uzili presto ze byla vsleci a s prsyem blby, snad se brzo zlepei
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2014 07:08
- Nahlásit
xerxova
supr fotos
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2014 08:31
- Nahlásit
Xerxová
To je fajn, že jste si to tak pěkně užili. Fotky jsou super a Najtík krásnej dorostenec
kachna_
Maya má skoro pravdu. V blízkosti pyramid bordel, betonový stavbičky a řetěz vojáků se samopaly.............
cernej caj
Ten kloub už lepší nebude, už jsou na nem nevratné změny¨a počítám, že mě v budoucnu operace nemine.
Maya
Jo smlouvání je jejich národní sport a bez smlouvání je prodej ani nebaví. Jen jsou strašně otravní, když jdeš po předlouhé ulici plné krámků a z každého obchodu tě oslovují a tahají dovnitř¨ Hodně podobné je to i v Egyptě.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2014 08:35
- Nahlásit
Furt a furt mi blbne PC. Možná i problém s připojením, stránky se mi načítají hodinu a se psaním jsou taky problémy. Jdu to vydejchat do kuchyně.
Jinak tady u nás chčije a chčije a tudíž zahrada dnes odpadá. Už včera to tam bylo na utopení. Máme všude jíl a ten už vodu vůbec nebere. Tak zatím ............
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2014 09:32
- Nahlásit
grimmh
Maya
smlouvání je jejich národní sport a bez smlouvání je prodej ani nebaví
jaká myslíte, že je pravděpodobnost, že na jednoho z nich narazim u O2?
grimmh
V blízkosti pyramid bordel, betonový stavbičky
já myslela, když je to součást UNESCO dědictví, že to tam bejt nesmí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2014 11:43
- Nahlásit
zdrávi došli - nebo pošli?
Milešovka včera guuuuuuuuuut, až na ten kopec kdo by to do nejvyšší hory Českého středohoří řek, žejo?
největší krpál měl být poslední kilometr, ale to teda pěkně kecali!! to nemoh bejt kilometr .... celkem jsme ušli asi 15, já cca od 3.km s odřenou jednou nohou v botě (nechápu, prošláplý ověřený boty, ověřený ponožky, ...) a s nateklým kotníkem na druhé noze, parádička
nepršelo, bylo teplo, a nahoře bylo i trochu něco vidět, pěkná sobota navíc jsem s sebou měla všechny svoje rodiče ty levý i ty pravý. pěknej den
a dneska tu chčije a chčije ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2014 12:01
- Nahlásit
grimmh
tak to je blby s tim prstem
to si moc nedokazu predstavit, jak si tam rano kupujes treba snidani, to se hodinu hadas o cenu rohliku? nebo to plati jen na urcity druhy veci?
jako predstava, ze se rano hadam hodinu o rohlik, v poledni pauze hodinu o obed a po praci jeste o nakup a nedejboze kdybych si chtela koupit novou kabelku, to snad ani tam nepracujou a jen smlouvaj
Janiii
gratuluju k vystupu, ja tam teda nikdy nebyla ale uz jen fakt ze je to kopec me odrazuje
to si teda dobra, ze si to takhle dala, doufam, ze uz je kotnik lepsi?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2014 12:21
- Nahlásit
cernej caj
no on ten kotník mam nateklej od čtvrtka (teda možná už i od dřív, akorát jsem si toho nevšimla ), možná pozůstatek po víkendovém plážovém volejbalu... a jako po včerejšku to určitě není horší
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2014 12:24
- Nahlásit
Zvědavě jsem klikla na reklamu na sprchovou hlavici (v ceně 1499 Káčé)
Krásnej překlep:
Objednejte si kteroukoliv sprchovou hlavici a obdržíte zdarma v rámci balení sprchovou hlavici v hodnotě 300Kč.
http://www.ecocamel.cz/cz-detail-1196532-orbit.htm l
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2014 12:29
- Nahlásit
Adam furt občas kašle a k tomu je z nudy naprosto nesnesitelně protivnej. Nevim, jestli ho litovat nebo přetrhnout
grimmh
mamka měla s palcem na ruce podobnej problém a byl to karpální tunel s tím, že už to řešila dost pozdě a bylo riziko, že jí ani operace už moc nepomůže.. Prej se máš snažit s nim cvičit, když už nejdeš k dochtorovi.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2014 12:34
- Nahlásit
birma
Prej se máš snažit s nim cvičit, když už nejdeš k dochtorovi.
jo, mamča s tím taky hodně cvičí
Nevim, jestli ho litovat nebo přetrhnout
politovat a pak přetrhnout?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2014 14:42
- Nahlásit
kachna_
no je fakt, ze ta veta neni formulovana uplne nejlip
Janiii
tak aspon tak
birma
no to si dokazu u toho hyperaktivisty predstavit.
zvirena zacina harat se mi zda, uz ani nepamatuju kdy to bylo naposled, snad loni?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2014 14:51
- Nahlásit
cernej caj
zvirena zacina harat se mi zda
takže na říjnovej čundr budeš brát Timíka? To bude docela zajímací
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2014 14:57
- Nahlásit
Hledám ponožky na běžné denní nošení pro dost potivou nohu
http://www.obchodumysaka.cz/prod--ponozky-voxx-ref lex-1022/
co myslíte?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2014 15:38 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Bry den, bylo to napinavy do posledni chvile. O jeden bod utekl panu Plechackovi titul Mistr sveta. I tak, bombaa! A kdo by chtel, ted bezi livestream zdarma, bude vyhlasovani a ceremonial. http://www.working-dog.eu/livestream
birma
Nevim, jestli ho litovat nebo přetrhnout
Ja lituju tebe.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2014 15:46
- Nahlásit
Martina Magnoli Klimešová je s Kiki Mistryně světa v medících
Fifi
O jeden bod utekl panu Plechackovi titul Mistr sveta. I tak, bombaa!
teď jsem si to přečetla na FB. Je to úžasný!
A taky Petr Foltyn a Auzzy Ostraryka dvojnasobny Mistr sveta v obranach s 97 body (FCI a FMBB) !!!!
Ja lituju tebe
Děkuju, to mi pomůže
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2014 15:48
- Nahlásit
birma
Martina Magnoli Klimešová je s Kiki Mistryně světa v medících
Whau, tak to je krasna sbirka medaili teda, kdyz se dari, tak se dari!!
|