| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 10:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!
Tak si představte, že mě to moje agresivní štěně dneska kouslo tam, kam Červenou karkulku kůň. No! a ešče si za to můžu sama blbli jsme venku, já ho rozdováděla, von udělal klokana a kousnul mě do ňader. Říkejte mi Rovná-Plošinová , jsem po plastice . Jak si tu tuhle kdosi stěžoval, že by si dal líbit úpravu- není problém, i dojedeme .Pořád drží lajnu hodnýho, bojim se že až se to zlomí, zešedivim a zemru . A taky jsem se dozvěděla, že soused hárá. I se svou čubou . Sdělil mi to dneska důvěrně u výtahu: "My háráme!" Vzhledem k tomu, že to je nebetyčnej kretén, tak mu to i přeju
Germánština byla gůůt. pochlubila jsem se, že jsem hovořila germánsky do telefonu v pátek a už to jelo.
Co jste provozovaly žínky nehodné? Já byla včera na schůzi, heč! A tam právě prudil onen kreténský soused. Máme super výbor, hlavně předsedkyně je výborná, fakt se stará, má ten barák vymazlenej, je to její dítě, všechno hlídá, prachy z dodavatelů drhne po stotisísících,všechno zařídí. Fakt super. A poslední bod včera na jednání byl - poplatky ze psů v baráku. Zahájila tím, že podle obč. zákoníku by se to snad mělo nějak vyžadovat nebo co. Hárající soused okamžitě vyskočil a začal , kde že se to dočetla, a že to nemá žádnou oporu a....blábláblá. Ona na něj chvíli koukala a pak plynule navázala tam kde přestala, zmínila, že v tomhle ohledu moc nepátrala a hovořila o tom, že máme v baráku samý slušný lidi, že ano, že pes už je dnes člen domácnosti a tzn. voda, odpadky atdy (což je pravda), no ale že si myslí, že by to bylo zbytečné a pokud se teď všichni shodneme, tak to vyžadovat nebudeme. Sál lehnul a dědek už ani nepípnul
no a stačila jsem už jen projít se s Bubitkou, uklidit a vyluxovat a poprat se se psem a zajít za mámou, dát si Birrela, dojít se psema a upadnout do bezvědomí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 10:12
- Nahlásit
PetraK
nerikej, ze to de grafnout do nadra
se schuzi taky dobry
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 10:12
- Nahlásit
kachna_
v DMku lněnej olej nekupuj, je zbytečně drahej a nejni moc dobrej. Kdybys měla možnost se pohybovat někde kolem Pavláku, Tiláku, je tam super obchod, mají točenej a mooooooooc dobrej tuhleten olej. On se musí rychle spotřebovat, jinak hořkne, musí být v lednici, ale tuten tak rychle nehořkne a mě docela i chutná právě. Ta firma je tuhleto:
http://www.vomfass.cz/
VŘELE DOPORUČUJUUUU. mají tam i skvělý likérky, spoustu dalších olejů, octů, pití - super krámek.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 10:18
- Nahlásit
PetraK
založíš si plastikovou kliniku a budeš v balíku!!
háravej soused je taky dobrej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 10:20
- Nahlásit
birma
tak se Želvít rozhodla
a hergot!!!!!!!!!!!!! Hrozně jí držím palce!!!!!!
!kachna_
a Sany ho sice chytila, ale nezakousla.
hele jí Sanitku
Fifi
To jsem vypravela cubkam taky... A nic.
asi neumíš tak poutavě vyprávět
spadnul mi sutr ze srdce, fakt uz nechci hlidat staryho, nemocnyho psa nikdy vic!!!
To asi úplně nevyjde,co? a dělo se něco?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 10:23
- Nahlásit
cernej caj
h rekla, ale lebi ee mi proste ta jednoduchost tvarohu s lnenym olejrm obcas pridatdo stravy.
chci vyrazot na lov manflovyho oleje na ten peeling tak se mrknu I o lnenym.
mam utla xada a naky prsa pac mi prijde, ze vetdinou je usito nz predek I zadek stejne velky. u svatebniho vrsku mi kvuli tomu zas vychazely raminka dost k sove misto tam kde by je cek chtel nstedti pod nu narvu I mikcu, flouha pekne pod zadek, spokohenost
.
joooooooooooo čajda zase píše z telefona!!!
ramínka k sově a utla xada - mě zabilo
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
PetraK
cetla sem, ze do 14ti dnu, jinak zlukne a ztraci ty schopnosti tak asi lepsi ho koupit trosku, nez pak vyhazovat, nebo pro psy potom zpracovat.
jinak ten vomfass je i tu v brne, se tam chci zitra vypravit na mandlovej tak dobry, ze takhle dobre referujes
|
grimmh
Člen |
- Nahlásit
[b]PetraK[/b
Já bych si prosím objednala zploštění bříška a obroušení pasu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 10:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
nerikej, ze to de grafnout do nadra
jde i když stojíš, nemusíš sedět kvůli tomu na bobku. Když máš psa, kterej si myslí, že je blecha křížená s kočkou a dokáže vyskočit z místa až k tvým prsoum, tak jde. Já ho zlobila pekelně moooc a on se rozjel jak lokotka. No a čelisti sklaply a bohužel ne naprázdno
Maya
založíš si plastikovou kliniku a budeš v balíku!!
háravej soused je taky dobrej
jo jo, s Ešátorem jsem si chtěla otevřít živnost na to, že bude už od dvou a půl měsíce učit ostatní psy pevnýmu vystavování, k čemuž ho dovedlo přátelství s Kostičíkem. Tuhleten element mi zas otvírá jiný možnostě
háravej soused je hlavně neskutečnej kretén, jeho manželky je mi líto. On je despota, kterej si myslí, že von jedinej je chytrej a ví všechno a ona je kretén, kterej sotva umí samostatně dýchat. Stejně jako všichni ostatní, především ženy. Jednou jsme se trochu křísli - hmmmmmm, to mě dost bavilo si ho vychutnávat. A včera, když se ten sál dosmál, hodila jsem větičku, že by bylo dobré se naučit nechat ostatní domluvit a lehlo to zas
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 10:29
- Nahlásit
grimmh
ano píšu si do diáře a zkonzultuju s panem primářem,kdy máme volnýho termita
Zatím se jen zavádíme, takže nějaký komfort nemůžeme zaručit, bude to tedy bez anestézije, ano? Ale zase můžeme zaručit bleskurychlost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 10:32
- Nahlásit
cernej caj
jinak ten vomfass je i tu v brne, se tam chci zitra vypravit na mandlovej tak dobry, ze takhle dobre referujes
jojo, to jsem zapomněla napsááááááááááát, kravěna blbá, že jsou i u vás, Vřele doporučuju, fakt. A vezmi si hodně peněz, nebo radši kartu, věř, že od teď už ti moc na svěračení nezbyde. Nebo takhle, dáš se na svěračení olejů . Mandlovej velmi dobrej a z oříškůch, mňáám. Třeba na pleť je superovej olej z meruňkovejch jadýrek - zkus . A taky se tam podívej do jakých krásný lahviček si to můžeš nechat natočit - jo lahvičku můžeš mít i svou. Ale mají i dekorativní (stromeček, srdíčko, kraslici, hvězdičku) i obyč - placatka stojí tuším 16,- káče?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 10:41
- Nahlásit
PetraK
ja mam doma hopskulku a presto me kousla do ruky i nohy ale nadra jeste nee
konzultuju s panem primářem,
oni to maj vsechno vypsany na netu na webu, ja uz ty flasticky videla a ty oleje si taky prosla a tu cokolaaaaaadkuuuuu akorat sem teda myslela, ze ceny za oleje sou i s flaskou? tak to ja asi budu muset teda i nejakou tam koupit.
grimmh
asi se pridam k tobe s touplastikou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 11:12
- Nahlásit
cernej caj
ale nadra jeste nee
všeho do času
a asi budu muset teda i nejakou tam koupit.
to není od věci, protože to je skleněná placatka klasická, můžeš jí pak krásně vymýt /následující postup,aby to šlo dobře odolejovat: dáš jar a vlažnou vodu, ne horkkou, ale jen trochu teplou, protřepeš, necháš ustát, vyleješ a pak teprv nastoupíš s teplou až horkou vodou./ No a nebo si taky můžeš přinést třeba malou flaštičku od dobrý vody, nebo tak.
asi se pridam
koukám, že se nám živnost už slušně rozjíždí
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 11:29
- Nahlásit
PetraK
cernej caj
v DMku lněnej olej nekupuj - no jo, ale já se k takovému obchodu nedostanu, jak je rok dlouhej, takže vezmu za vděk i ten z DMka.
birma
taky jsem takovou kočičku měla, ještě v rozestavěném baráku.
Ta játra....jak jsi říkala, že je nalezenec, mohla být třeba přiotrávená a tím mít postižená játra. To, že se to rozjelo znova není dobré, ale držím palce, aby to spravila, jak píšou holky, jen zase nějaká regenerace. Nejlepší na játra je ostropestřec.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 11:35
- Nahlásit
sem si pekne oparila jazyk vrelou polivkou, uaaa ale krcku to udelalo dobre. na vikend se uz ted netesim, pac to bude mor - zas lezet a odpocivat. i kdyz ma byt hnusne, nutne potrebuju ususit a vyprat pradlo, doma mi to neschne a venku prsaaa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 11:37
- Nahlásit
cernej caj
mě je čím dál tím hůř, krk hnus, k tomu začíná rýmička a zimnička, fakt paráda, takže mě je asi fuk, jak o víkendu bude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 11:41
- Nahlásit
Maya
u me je blby, ze i kdyz mi je fakt mizerne, nedokazu lezet. To sem mela vcera zimnice/navaly horka, v noci sem propotila cely pyzamo, coz nekdy od minulyho patku uz proste byli jen malinko teplotky v noci, pres den uz uplne v poho... a kasel se mi rozjel jeste vic, nez minulej tyden. Fakt des jenze i tak to neznamena, ze se doma nenudim i kdyz mi je blbe
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 11:48
- Nahlásit
Zprávy z fronty - bílé krvinky v normě, červené krvinky mírně nižší, destičky mírně nižší, ledviny ok, játra v prdeli. Sono necháme na pondělí, kapačky budou kdyby přestala pít.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 11:50
- Nahlásit
cernej caj
ze i kdyz mi je fakt mizerne, nedokazu lezet
no to já taky neležím v posteli, ale ani nechodím cvičit jako někdo žejo
prostě dělám akorát relaxační aktivity jako čtení a tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 11:51
- Nahlásit
birma
a tak to je blbý tak snad to alespoň půjde operovat nebo tak něco
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 11:51
- Nahlásit
birma
tak to je blby vis presne, v cem je problem nebo jeste musi nad alsi vysetreni?
Maya
dyz me uz bylo dobre a navic sem si rikala, ze kdyz du zkusit pole dance, ze to bude na prvni hodine docela pohodicka
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 11:52
- Nahlásit
PetraK
Už do mě řezali zaživa bo pan dr. nějak opomněl mi něco píchnout, tak jsem zvyklá a když by to navíc byl bleskurychlý zákrok, tak to určitě přežiju
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 12:00
- Nahlásit
birma
To je mi moc líto. Snad další vyšetření napoví, jak tohle řešit.
Držím pěsti.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 12:00
- Nahlásit
Maya
Minule jí selhávaly i ledviny a jedny hodnoty, co teď má dvojnásobný měla neměřitelný, tak z tohodle hlediska je to furt ještě dobrý.
cernej caj
V pondělí půjdem na sono a uvidíme. Je fakt, že vet se tváří, že je to jasný a že asi nepůjde nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 12:06
- Nahlásit
cernej caj
, pac to bude mor - zas lezet a odpocivat.
čajdo, čajdo, možná proto, seš tak často do tý postele poslaná, aby ses naučíla ležet a odpočívat. I když já vím, že činorodost člověku nedává moc šancí přemýšlet a tak se člověk tím pádem vyhýbá určitým myšlenkám.
.. a kasel se mi rozjel jeste vic, nez minulej tyden.
kup si sušenej tymián a vař si z něj čaj. Rumíček s Bubitkou by ti potvrdili, že to moc pomáhá. A hluchavka taky.
birma
bílé krvinky v normě, červené krvinky mírně nižší, destičky mírně nižší, ledviny ok, játra v prdeli. Sono necháme na pondělí, kapačky budou kdyby přestala pít.
a sakra
grimmh
lý zákrok, tak to určitě přežij
mno, když myslíš!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 12:11
- Nahlásit
birma
tak nezbyva, nez drzet vam obema palce, at to jeste neni konecna...
PetraK
uvidim, jestli zitra nekde poridim, dneska bych sla nejradsi dom, ale nemuzu pac porada a pak povalim na nejblizsi bus, tak se uz do mesta neodstanu shanet. budu si muset pak najit nejakej bylinkovej obchudek, zarucenej. takhle ani nevim, kam to jit hledat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 12:15
- Nahlásit
cernej caj
Tymián najdeš v každý sámošce v koření
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 12:17
- Nahlásit
cernej caj
jojo, jak píše birmice - to je koření, mají ho všude, může ho případně koupit mužik. A je dobrý na maso, na pizuu, takže co nespotřebuješ, využiješ nadále v kůchni.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 12:24
- Nahlásit
PetraK
Jsem nasušila mladým dost tymiánu a říkala jsem si, že to nemůžou spotřebovat na vaření ani za 10 let. To o čaji na kašlíček jsem netuchala. Díky za typ. Kolik se ho dává? A jaký je postup?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 12:35
- Nahlásit
birma
supr napad
|