| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 13:11
- Nahlásit
Janiii
fesandy
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 13:15
- Nahlásit
PetraK
jo a uplně jsem ti zapomněla odpovědět na tvůj dotaz ohledně synovce po madurýýdě ... co z něj bude? na technika je potřeba vyhláška 50 elektro. na obsluhu a doplňování automatů asi "jen" řidičák, ale na tuhle práci berou vesměs ženský, protože jsou čistotnější a tak nějak prostě lepší v tomhle směru
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 13:29
- Nahlásit
worick
Podle jakého receptu?
Já ho letos dělala prvně. Asi jsem to trochu přehnala s kyselostí (je takový dost pikantní ) Dva roky před tím mi ho dělala mamka, ale je jí už hodně let a nechci, aby s tím měla práci.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 13:34
- Nahlásit
Janiii
Krásný berňačky ♥
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 13:39
- Nahlásit
Janiii
ad synovec - má obchodní akadémiji, tož kdyby úředníka potřebovali jsem myslela. Do práce línej není a právě by jí rád našel co nejdřív. Zatím brigádničí.
Mimochodem moc Ti to sluší Terko
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 13:45
- Nahlásit
PetraK
moc Ti to sluší Terko
blbečku
Já jak nemám přezdívku spojenou se jménem, u nás je prostě zvykem, že psi se radostně vítaj, kdežto děti (dospělý) a partneři se oslovujou zejména, když je něco potřeba
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 13:47
- Nahlásit
PetraK
ad úředník - na to je to u nás blbý. nový se nepřijímaj, a když někdo vodejde, tak se práce přerozdělí mezi vostatní, páč přece stejnak dělaj málo že jo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 13:49
- Nahlásit
kachna_
u nás se psi taky vítaj, do doby, než se zjistí, že něco provedli což je v podstatě denně. tereza to dovádí k dokonalosti tim, že vždycky průšvih čeká za rohem, aby si toho přivítání aspoň trochu užila ...
a holt u nás je to ztížený tim, že i psi maj lidský jména aniž by to bylo cílený, prostě Apolenka se nám líbila, a Terezu jsme si nevybrali, ta už jméno měla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 14:27
- Nahlásit
kachna_
blbečku
Janiii
na to je to u nás blbý. nový se nepřijímaj
v pohodě Terko, já si to tak myslela nějaj, že to neklapne, ale zkusila jsem , kdyby náhodou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 14:40
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/348135-desitky-policis tu-procesavaji-bruntalsko-hledaji-nebezpecneho-nas ilnika.html
tyjo..že by biluše dostala na zadek vod souseda že má moc psů?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 14:52
- Nahlásit
Fajka
tyjo..že by biluše dostala na zadek vod souseda že má moc psů?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 15:02
- Nahlásit
asi VŠEM PŘEJU KRÁSNEJ VÍKEND
A
TAKY
PONDĚLÍ
A
TAKY
ÚTERÝ
Středu už ne to zas budu v procesu.
Nezlobte dědečka a neotvírejte cizím strejdům
ať nedopadnete taky špatně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 15:15
- Nahlásit
slyšeli jste tu ránu???
tedle ram-štajn mě spad ze srdce!
zrovna vodjel kamidžoon a vzal si ty dvě palety do řiti uuuuuuuuuuuuuuf... v pondělí to tam bude..sice sem tvrdila že v pátek ale tak to už je snad tak nějak detail...
fujtajxl to zas byla akce!
Jelito nevylítaný, přibylo na zahradě pár kráterů, Fajka přeleželá neměl jí kdo vobracet aby se nepřeležela.... asi je pudu zalehnout nebo je vytřepu za krk a srovnám je do latě....zmetky!
Tak háskýho víkenda fšem..já se du léčit ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 15:22
- Nahlásit
Fajka
šiškovní ste
háskýho víkenda
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 15:27
- Nahlásit
já plánovala delší procházku (neb večer jdeme na návštěvu bez psíka) a on dorazil "kotlář" na revizi... takže máme po procházce. Ale lepší kontrola topení, než v zimě zmatkovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 19:05
- Nahlásit
fajka
skvely ste!
ja pokracuju v kulinarenia mam navikend hovezi svickovou a bude pokus o tatarak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 19:07
- Nahlásit
xerxova
aslon nebudes jak my, tyden sme netopili, nastesti venku uz 10 byt mohlo a pak sme zistili ze muz udrlsl chybu v cisle a to ze se tyden nedovolal neni to, ze by kotlar lyzoval
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 19:07
- Nahlásit
Želva žije, žere a čůrá. Nepije kráva. Cestou domů jsem chtěla nechat Adama vyplavat a jemu se nechtělo, vlezl tam dvakrát, pokaždý udělal pár temp a už lezl ven Taky jsme míjeli dva psy, došly mi dobroty, tak jsem ho megapochvávila, že je nechtěl jít sežrat on mi za odměnu sežral ruku, asi už nikdy nebudu mít pravou ruku normálně citlivou a i jinak jsem mrkef
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 19:41
- Nahlásit
a úplně jsem se zapomněla podělit o ten veledůležitý fakt, že dneska je to přesně rok a půl, co si můžu stěžovat na ukouslý ruce, prohnaný cyklisty, sežraný psy a podobný věci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 19:45
- Nahlásit
cernej caj
mam navikend hovezi svickovou a bude pokus o tatarak
fííííha
Já jsem vyvenčila sama psy i děti (bohužel jsem nemohla vzít jen kus psů, páč byli nevylítaní). Těch 200m na louku s nevylítanejma psama mi vždycky sežere aspoň měsíc života. Před sebou tlačim tříkolku s Qáčátkem, na vodítku Máju a hysterickou Batynu, Musíme minout 3 ovčáky, se kterými se nemají rádi, což znamená, že Batyna nejde u nohy, alébrž se zamotává do Máji, když mají dobrý den (a že ho mají často), tak se do nich ještě zamotá Cir. Tříkolku maj zakázanou zamotávat pod vysokými tresty
birma
Želva žije, žere a čůrá
a tak aspoň něco. Třeba dospěla k názoru, kterej prosazuje Kačenka, že kočičky pijou jenom šťávu a mlíčko (Kačenka tvrdí, že je kočička)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 20:01
- Nahlásit
drápalice, člověk se jeden den kurýruje a kdo to má pak dočítat
kachna_
úúplně chápu, mě kolikrát stačej 3 psi bez dětí a jsem z toho na palici
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 20:06
- Nahlásit
birma
tak dobry, ze zelva zere, snad zacne i pit...
kachna_
to popisujes idilku, pockej na Omylku/a a to teprv bude
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 11:13 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
popisujes idilku
tam je jediný blbý, když jsou ty děti p o m a l ý, jakmile povyrostou, je to v pohodě. Nejhorší jsou tak ty 2-3 roky, když už choděj pěšky, ale ještě furt pomalu. Lucinka tlapkala úplně skvěle
Rakytníkový hlášení - SIRUP JE VÝBORNEJ.
http://www.toprecepty.cz/recept/36654-rakytnikovy- sirup-zastudena/
Sice je v něm dost cukru, ale vůbec není kyselej, chutná jak multivitamín. Dávkování jako u šťávy.
edit. jen jsem to teda nemixovala (chcípnul mi mixér ), ale přecedila a z těch plodů udělala jednak marmeládu a druhak příškvarek na hrnci, páč jsem u toho usnula.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 12:02
- Nahlásit
kachna_
tak hlavne, ze sirup se povedl. Ja du experimentovati s tatarakem.
rozsekam v sekacku, pridam vejce a beda jak nebude dobrej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 13:30
- Nahlásit
tak byl
pekne s domacim vajcem od sousedu
venku tak krasne sviti slunicko... chvili sem se vyhrivala pri veseni pradla, ovsem jinak sporadane odpocivam doma... doufam, ze si jinak vsichni uzivate vikend
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 13:45
- Nahlásit
cernej caj
Jojo, dřepim na brigádě a nemůžu se dočkat dom, až zalezu do peřin a dospim spánkovej deficit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 14:19
- Nahlásit
birma
to se nedivim, tak doufam, ze uz te to ceka brzo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 16:01
- Nahlásit
cernej caj
Už jsem v posteli a jdu spát
Poprvé mám pocit, že Želva vypadá líp a to dostane prášky prvně dneska večer
cestou domu Adama otlapkaly dvě malý holčičky. Nadšen sice nebyl, ale zvládnul to na jedničku. A plovat zase nechtěl
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 16:13
- Nahlásit
Njťoun má černej puntík. My uklízeli a on si nabídnul z linky švestkový koláč od babičky. Zmetek jeden... První jeho krádež. Jednak dorostl a pohodlně dosáhne kam potřebuje, jednak ten koláč tak krááásně voněl
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 18:06
- Nahlásit
Právě jsem zažila něco horšího, než hodit do sebe panáka vodky v domnění, že to je voda. Hodit do sebe panáka vody se šťávou, do který děti hodily modelínu. Fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj
|