| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 18:16
- Nahlásit
kachna_
a modelína je kde?
Xerxová
budu se opakovat, ale jídlo opuštěný je volně k diposzici
taky jsem dohnala spánkovej deficit, ale že by mi bylo nějak super, to fakt ne a takový hezky a bych neušla ani kilák, s kašlíčkem a rýmičkou nemůžu dejchat
tak chudáci psi byli jen chvíli na louce, když jsem byla natrhat žrádlo želvám a takový hezky asi naposledy zrovna je, je to k vztteku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 18:40
- Nahlásit
birma
tak to zni nadejne
Xerxová
kachna_
ale lity lity teda
Maya
jj, dneska u nas naaadherne ale radsi lezim a odpocivam... pac proste musim byt zdrava kvuli praci. A presne jak rikas, k vzteku, ze tak hezky dneska je
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 19:02
- Nahlásit
cernej caj
no jo, tady bylo hezky tak do 4, pak se prohnala buřina, ale krásně teplo, ale taky potřebuju bejt fit do práce, za měsíc budu platit 6 tisíc za korunku na zub, tak na to taky musím mít, tak jsem alespoň četla toho Šustu, už jsem skoro na konci
a chovatele špiců se po boo maj zase na co těšit
http://www.super.cz/294462-paris-hilton-ma-novy-mo dni-doplnek-civavu-vymenila-za-tohle-stenatko-za-c tvrt-mega.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 19:27
- Nahlásit
Maya
tak tady se prohnala az asi o pul 5 ale kdyz sem vesela pradlo, tak mi to uplne peklo do zad, jak tam bylo teploucko
no bozi teda
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 19:37
- Nahlásit
má smůlu hošík, ale musí se to naučit. Za mlada to všechny dogy zkoušely... a v dospělosti fakt jídlo nekradly. Dosáhnou všude - takže to byla jejich dobrá vůle.
Betka byla veliký žravec (a všežravec), ale koláče odložené od babičky na lince vždy zůstaly nepoškozené - jen nás po návratu domů vždy vedla ke stolu či lince, kde bylo něco dobrého..... a že za odměnu máme něco vydat. A vydali jsme - to je jasné.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 19:43
- Nahlásit
Xerxová
no tak mě se podařilo akorát docílit, že si to nebere před někým, ale jak ví, že nikde nikdo, tak to je konečná, ono jako že by špic čekal, až mu někdo něco vydá, když si to může vzít sám a dřív, to je utopie
ale tak zase nás to naučilo nenechávat nikde povalovat jídlo, naštěstí to má Kim až od kastrace, teda asi 2 roky, předtím byl s tím jídlem tak nějak normální
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 19:52
- Nahlásit
Maya
ale jak ví, že nikde nikdo, tak to je konečná, ono jako že by špic čekal, až mu někdo něco vydá, když si to může vzít sám a dřív, to je utopie
sem si vcera mazala chleby s medem a tim olizoval hranu stolu asi 5 cm od toho chleba jako znameni, ze on by taky neco rad a hned by to ukrad taky nebyt sledovan. Ale je srandovni jak proste normalni zebrota sedi a cumi, pripadne skace a dozaduje se a on jen voblizuje nejaky nejblizsi misto
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 20:08
- Nahlásit
Xerxová
Dosáhnou všude
Jedno z negativ dozich. Snad nebude mit Najtik brichabol. U nas Bajitko pokracuje v kradeni brambor, je to joker.
Maya
ono jako že by špic čekal, až mu někdo něco vydá, když si to může vzít sám a dřív, to je utopie
Jako i linky by se sam obslouzil?
birmici
preji dukladne dospani.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 20:13
- Nahlásit
Fifi
vzpominam si, kdyz sme meli stul v rohu mistnosti a davali rohliky uplne dozadu, aby psi nedosahli na rohliky kdyz si stoupnou na zadni. Vis jak to ferinka vyresila? Proste se poradne odrazila a pristala na stole
to si teda zkusila jednou ale je pravda, ze jidlo bych nikdy nenechala polozeny bez dozoru dyl, jak par minut, pac s tim, ze vlastne ani nemam kuchyn a moc to delat nemuzu, tak by se stopro obslouzili sami.
jo a prochazim fotky ze svatby, ze snad necham par vytisknout a vzpomela sem si, jak sem zjistila, ze mam moc dlouhou kuzi (reminek na krk) a kamoska mi to tam jeste ukusovala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 20:14
- Nahlásit
cernej caj
on jen voblizuje nejaky nejblizsi misto
to je taky dobrý
mě teda normálně nelouděj, jen taky sedí a čumí, ale holt to je jídlo někoho, ne volně ložený
Fifi
Jako i linky by se sam obslouzil?
zkraje jo, když si stoupne na zadní, tak na kraj došáhne, teda naštěstí teď už mu ani nohy moc stoupat na zadní nedovolujou, takže stačí šoupnout jídlo trochu dozadu
Dorin si vyskočí na židli nebo na gauč, takže došáhne všude, ale ten teda nekrade, jen natáhne krk jak žirafa až k jídlu a jídlo tak akorát voslintá
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 20:22 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
tak tady se prohnala az asi o pul 5 ale kdyz sem vesela pradlo, tak mi to uplne peklo do zad, jak tam bylo teploucko - dneska jsme byli ve slovenské Skalici na vinobraní (obírat, ne chlastat ) a holky, jak byli v řádku zády ke sluníčku, si normálně spálily krky(já tam mám vlasy) bylo fakt vedro. U nás trošku sprchlo až po 19h.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 20:25
- Nahlásit
worick
no to me neprekvapuje, ze je to speklo. Ono jeste zarijovy je dost silny, kdyz je. ono od zacatku zari nebylo, tak uz s tim nikdo nepocita
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 20:43
- Nahlásit
Fifi
Najtík a břichabol ??? Ten je zvyklý na stravu velmi různorodou - stejně by kus toho koláče k snídani nafasoval... Takhle má smolíka - bude mít jen granulky a jogurt (řecký tučný bílý) s medem (poctivým domácím)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 20:46
- Nahlásit
Maya
zkraje jo, když si stoupne na zadní, tak na kraj došáhne,
Tak to bych je prizabila, aby mi na zadnich cokle neco sbirali z linky.
Kremyl kradaril coby mala houbicky od nadobi a ty cucavy hadriky, jak nejakej ruzek zustal trcet pres hranu, ukradnu a sezeru.
Xerxová
Takhle má smolíka - bude mít jen granulky a jogurt (řecký tučný bílý) s medem (poctivým domácím)
Chudacek malej. Ja krajela drstky zeleny, to bylo zase aroma. Ag me popohanela, ze delej, deleej, hlad veliky!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 20:46
- Nahlásit
Fifi
Mili začala krást, když jí bylo 11. Do té doby kradla jenom jitrnice (jako těm fakt neodolala nikdy, ale ostatní jídlo nechávala bejt)
Batyna krade, když má hlad (třeba když dám jen malou večeři/snídani). Když nemá hlad, tak nechá být jídlo i na stole.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 20:51
- Nahlásit
kachna_
Do té doby kradla jenom jitrnice
Tak tem by neodolal asi nikdo. Taky bych chodila krast.
Batyna krade, když má hlad (třeba když dám jen malou večeři/snídani). Když nemá hlad, tak nechá být jídlo i na stole.
Skritek krade ze sportu. Kdyby byly brambora v chodbe, ani si jich nevsimne. Jde o ten vzacny okamzik zlodejceni, aby se co nenapadne priblizila a ulovila. Dneska sem si ani nevsimla, ze uraduje a sama mi bramboro prisla ukazat, vychechtana vrtichvosti, ze hehehee, mam ho!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 21:09
- Nahlásit
černá je nejlepší - tvrdí zdejší paní domácí...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 21:12
- Nahlásit
ale kámošů máme víc... a jinobarevné taky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 21:33
- Nahlásit
Fifi
Skritek krade ze sportu
Xerxová
kámošů máme víc... a jinobarevné taky
a máte taky nějaké větší než je Najtík?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 22:00
- Nahlásit
kachna_
a máte taky nějaké větší než je Najtík?
To asi snad jen vlkodava?
Xerxová
černá je nejlepší
Je! Kremyl je rasista na bily psiska, nedejboze bily a hodne chlupaty. Krasny fotos.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 23:15
- Nahlásit
Fifi
ak to bych je prizabila, aby mi na zadnich cokle neco sbirali z linky.
ale jo, však já taky, ale to funguje jen akorát tak na Dorina, pes jako Kim voprskej ze všech stran si z toho akorát vezme poučení, že příště se krade jen když ho nikdo nevidí a jako můžu říct, že ani schovávačka za rohem nepomůže a maso na lince, to bych asi musela mít kilometrovej periskop a sledovat to z dostatečný vzádlenosti, ale jak pak zase to přizabití nevím
ale jak říkám, v podstatě celej život byl s tímhle v pohodě, po kastraci trochu rok peklo a teď už mu nohy zas nesloužej, takže zase celkem pohoda a omezuje se spíš na krádeže venku, tam na stůl nedošáhne a co kdo nechá kde ležet na zemi nebo v kýbli je jeho blbost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 23:16
- Nahlásit
Xerxová
pěkný, na tý první fotce to jsou ošmikaný pudli?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2014 00:28
- Nahlásit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2014 06:49
- Nahlásit
Kachna
větší kámoše tady v okolí nemáme. Ale pokud třeba na výstavě nějakého toho dogouna potkáme - Najt je stejně nadšen, jako když potká "standardní" velikost kamarádů...
Maya
pěkný, na tý první fotce to jsou ošmikaný pudli?
jsou to ošmikaní dva černí královští pudlíci. Většinou bývají podstatně upravenější, asi byli po velkém výletě.
I když se potkáváme s paní, která má obří smečku malých a středních pudlů a ti jsou vždycky báječně naladění a upravení - a to lítají i ve výstavních střizích po Jizerkách. Betka s nima vždycky chvilku řádila, ale jak jich byla velká přesila - tak se pak o mě opřela a chtěla jít radši dál... Najt s nima ještě neměl čest se potkat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2014 07:26
- Nahlásit
Xerxová
Najt s nima ještě neměl čest se potkat
Ježiš to je hezká smečka
Najt je stejně nadšen, jako když potká "standardní" velikost kamarádů...
.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2014 10:11
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Xerxová
moc pěkný fotky!
kachna_
rakytník závidím moc. Mě už se na zahrádku bohužel nevejde ani prd, jinak bych do něj šla taky. Nejen kvůli plodům, ale líbí se mi i jako keř.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2014 10:24
- Nahlásit
kachna_
tak to ja mam pocit, ze treba tim ma hlad furt
Xerxová
krasny fotky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2014 11:30
- Nahlásit
zdravííím zprávy z fronty - Želva přes noc vdechla misku masa, půl misky kefíru a půl misky vývaru, navíc mi přijde i míň žlutá jestli to takhle půjde dál, budu asi zítra jen těžko panu dochtorovi vysvětlovat, že je to fakt ta nemocná kočka
akorát to tedy moc nechápu, protože jestli je to nádor, tak by se to nemělo takhle samo zlepšit, ne? A jestli není, tak co to kurňa odstartovalo a proč se to samo zlepšuje?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2014 14:29
- Nahlásit
birma
To je moc dobře, že se takto lepší, ale jásej opatrně. Někdy zázračné zlepšení předchází konci což vám samozřejmě nikdo nepřeje Jen mi včera sestřenka popisovala něco podobného s jejím kocourem(tam byl ale nějaký úraz, na první pohled nerozpoznaný ani veterinářkou )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2014 14:31
- Nahlásit
Xerxová
Samé krásné fotky Ani nevím, kde to bydlíš?? Překvapuje mne to ohromné množství pejsů, se kterýma se potkáváte...
|