| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 00:30
- Nahlásit
Fifi
No jo, jenže to by ses právě u Adama nikam moc nedostala, páč nikdá nevíš, jestli se prvně přestane soustředit po vteřině nebo po minutě a fakt bych tě chtěla vidět, jak koncipuješ tréninky v délce tak 0,1 vteřiny což byl náš začátek
Navíc tady mi ten výpadek nepřišel jako reakce na dýlku tréninku, ale na podnět z prostředí a to už tuplem neumim načasovat, kdy projede autobus nebo projde divnej chlap mně za zády... Prostě jsem to sem hodila z radosti, že mám video, kde je vidět, jak krásně si uvědomuje zadní nohy a taky je schopnej něco dělat a nad něčim přemejšlet na místě, kde by se ještě nedávno snažil o sebevraždu. Navíc má pro mě velkou vypovídající hodnotu to, jak na něj rychle je tam schopnej vracet svojí pozornost ke mně, i když už třeba neni schopnej navázat na to, co dělal před výpadkem...
Hádky s matičkou je mi líto, držím palec, ať to brzo vyspravíte.
worick
Přijde mi, že o trošičku jo, tak snad si to jen nenamlouvám.
A jdu spát, ať mám spánku aspoň něco přes 4 hodiny
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 06:09
- Nahlásit
worick
hodí se to do mražáku, na druhý den vytáhne a zmrzlé bobule jen oklepou na folii
Jo, tenhle popis znám, ale ono to celkem oškubat šlo, takže mi bylo líto to mrazit a "zmrzlé bobule se jen oklepou na folii" je jako dost eufemismus
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 06:34
- Nahlásit
Fifi
je tam mocmoc písmenek (i očima Bety) a pod každým dnem desítky fotek. http://drporkert.com/cesty/skotsko/index.html
Ale stačí to jen očima prolítnout, kde jsme byli... Jinak ano - se psem autem a tunelem (je to rychlé, zůstáváš s ním v autě, je tam veterinární přejímka psů 24 hodin...) U trajektů může být se psem potíž.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 06:38
- Nahlásit
Zdravíčko všem
kachna_
a to jako teď už nekašleš, nebo ti to nevadí?
Já kašlala jen od září do ledna a to ne nějak výrazně, ale bolelo mě při tom na prsou. Prostě jak začaly sychravý rána, tak se to spustilo. Teď už asi 3 zimy jsem byla v pohodě.
Kvůli nějakýmu exemu jsem byla jednou na alergologii a tam mi z krve doktorka našla, že mám slabší imunitu na horní cesty dýchací. To jsem netušila, že se to dá z krve poznat. Ale to, proč jsem tam šla - z čeho je ten exem (jestli jsem na něco alergická) se nepodařilo objasnit.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 06:56 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
Maya
dík za info - o nových pasech jsem ještě neslyšela... ale určitě holt budou, úředníky nezastavíme... Je to sice vícenáklad, ale je to jednou za život psa... To víc mě bude mrzet, že přijdeme o španělský pas - je to raritka
On třeba vstup se psem do Anglie taky není zadarmo (oni si tu nonstop službu na hranicích nechají dobře zaplatit) a obecně pes na cestách je někdy drahá sranda a ta cena za pas... se v tom ztratí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 07:02
- Nahlásit
birma
to su rada, ze ma zelva takovou chut k jidlu
z ferinky je zas beckomil, fakt clovek nehlida muze jestli ji to dava dobre a je to a k tomu jak ma tu kratkou srst tak fakt vypada jak tlustej pes
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 07:36
- Nahlásit
birma
To je fajn, že Želvík baští a pije. Snad dopadne dobře i to sono.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 08:08
- Nahlásit
birma pektraK
všimla jsem si v jiné diskuzi - myslíte, že ondra73 je opravdu Ondra?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 08:21
- Nahlásit
grimmh
myslíte, že ondra73 je opravdu Ondra?
já myslím, že Nadbůch nedělá takovýhle gramatický chyby (ty mezery mezi otazníkem a textem, psaní názvů velkým písmem)
Ale jestli je to dětská hra nebo reálná osoba, tó netuším. Nicméně to, že se někdo bojí pitbuloida chápu. Ta mediální masáž je hodně silná.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 08:33
- Nahlásit
kachna_
Nadbůch nedělá takovýhle gramatický chyby
no může to být nějaká inovace v ingognitu
že se někdo bojí pitbuloida chápu
tak to chápu tedy určitě. Já bych popravdě tu odvahu asi nenašla.
Jestli je Ondra reálný, tak smekám, že se chce pokusit psovi pomoct, aby neskončil někde v útulku nebo u nějakýho blba.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 08:45
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!
Dnes ráno proběhl hon na lišku. Liškou byl Rumíček a honcem foxidlo Avanka. Rumidlo je prej velmi vhodná líška, páč je rychlej jako sviň (když neupadne ) a nechá se dobrovolně zabíjet. Občas zapomněli, kdo je liška, kdo honec a zabíjel Rumíček Avanku . Chyběla jim ovšem nora Bubi jim to soudcovala a když si s ní nechtěli hrát, že prej je moc pomalá, hulákala na ně a šla dělat tukana. Tukan nikoho nezajímal, to jí rozhořčiloi a šla řvát na mě, ať s tím něco udělám a nejlépe hned . Sdělila jsem jí, ať sklapne a je ráda, že Rumidlo se řeže s někým jiným, páč jináč by se pak až odejdu do práce chtěl třeba řezat s ní a to by ho musela zalehnout a vytahat za kůži a důrazně ho potrestat. Možná by ho měla nejlépe postavit ke zdi a rovnou zastřelit.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 09:00
- Nahlásit
PetraK
Možná by ho měla nejlépe postavit ke zdi a rovnou zastřelit.
A máte doma fluntu? Nebo budeš muset naklikat i tvorbu zbrojáku a nákup zbraně?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 09:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
kde je vidět, jak krásně si uvědomuje zadní nohy a taky je schopnej něco dělat a nad něčim přemejšlet na místě, kde by se ještě nedávno snažil o sebevraždu
to je megasuprovina tuhleto
jenom k tomu ukončení v nejlepším - já zas sebe si myslím, že když se psu něco fest povede, je lepší - když se neumí soustředit - skončit, i kdyby to fakt mělo být jednou. a jít do něčeho jinýho, ať už jinej cvik - zpravidla nějakou oblíbenou hovádinku a nebo hru. S Bubinou potrhlou jsme taky takhle začínaly.
A máte doma fluntu? Nebo budeš muset naklikat i tvorbu zbrojáku a nákup zbraně?
flintu už nemám a naklikávat myslím nebude třeba, střílela jsem závodně (občas se mi stejská, dneska jede kolega na střelnici a já mu tvrdě závidím )
edit - jsem debil! Špatně jsem to přečetla, je mi jasný, že naklikávat nebylo třeba mě, ale koho? BUBITKU koukám, že mi z nedostatku spánku ten mozek funguje dosti závadně . Ale ty lidsko - psí sůši, co jsem vyrobila a nešla spát, tak ty za to stojej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 09:14
- Nahlásit
jo a zapomněla jsem se pochlubit, že jsme spolu s Bubi včera laškovaly a mám krom plastiky prsou i plastiku nosu (páč jsem jí zas zlobila nosem, ona vždycky naznačila, že mi ho ukousne no a já jednou nestačila ten frňák dát z tý pozice včas zpátky , bylo mi jí líto, jak se lekla, dál už do hry nešla, i když jsem se snažila, předpokládám, že prošla nějakou takovou tou výchovou vedle zmíněnou ) a to bude třeba voda na mlejn někomu, že mě koušou psi . Měla jsem jí zalehnout, když se takhle spletla, místo toho abych byla ráda, že se rozblbla a uvolnila
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 09:28
- Nahlásit
PetraK
Měla jsem jí zalehnout
pani, ale když tak jen max na 15 minut
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 09:30
- Nahlásit
grimmh
vona je velká, jí můžu zahlenout klidně i na hodinu a můžus ní taky třepat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 09:37
- Nahlásit
PetraK
vona je velká, jí můžu zahlenout klidně i na hodinu a můžus ní taky třepat
oooo, ty se máš
PetraK
to bude třeba voda na mlejn někomu, že mě koušou psi . Měla jsem jí zalehnout, když se takhle spletla, místo toho abych byla ráda, že se rozblbla a uvolnila
no já taky nechápu, proč je třeba všechny a všechno tak moc svazovat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 09:50
- Nahlásit
PetraK
Kdybych měla pocit, že se mu něco fakt mooooc povedlo, tak to ukončim, ale nějakej průlomovej moment tam moc nebyl krom toho, jak rychle se po výpadku vrátil a to by nebylo, kdybych to ukončila dřív
K plastice gratuluju! Abych tě ještě poznala, až se zas někdy uvidíme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 09:51
- Nahlásit
kachna_
oooo, ty se máš
viď? ale ty máš taky matroše na třepání dost, ty si můžeš vybírat.
no já taky nechápu, proč je třeba všechny a všechno tak moc svazovat
no proč, protože se ještě furt vezou starý věci, snad to jednoho dne vyšumí a lidi najdou normální pohled na to, jak zvířata žijí a vnímají svět.
Víš co třeba Bubi - má takovou tu tvrdou hubu, navíc je děsně zbrklá. Je pošahaná, Bubi moje. No tak s tím prostě počítám (když se nespletu ). Musím vycházet z toho, co kdysi dostala do života a jak jí vychovávali. kdybych k jejímu projevu přistupovala tak, jak někteří navrhují, nebyly bychom spolu třeba dneska tam, kde jsme. A já jsem obrščastlivá, že si se mnou hraje, že si to užívá, když vidím ty její kukadla, jak se řehtá- jooooooooooooooo to je suprovina.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 09:53
- Nahlásit
birma
K plastice gratuluju! Abych tě ještě poznala, až se zas někdy uvidíme
neboj, já tetkon už budu ten správnej kynológ, já s nima zatřepu, že se nepostačej divit . Toho nosu je ale trochu škoda, ten jsem na sobě měla docela ráda
Kdybych měla pocit,
to byla enem taková poznámka, však si to každej jedeme nějak
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 10:05
- Nahlásit
PetraK
to byla enem taková poznámka, však si to každej jedeme nějak
vůbec to tady nehrajte, stejně to děláte jenom proto, abyste Worick dokázaly, že nejste tooo, daf.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 10:08
- Nahlásit
kachna_
Kdybys viděla, jak jsem byla v noci nasranááá
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 10:11
- Nahlásit
birma
Kdybys viděla, jak jsem byla v noci nasranááá
Právě jsem mluvila s realitkou. Jakýkoliv nasrání si myslím umím představit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 10:15
- Nahlásit
jsem se dočetla na FB dobrou zprávu, tak se mušim s váma podělit, kamarádi, kteří dělají taky Pecku - ale jen pro berňáky - tak udělali letos sbírku, a rozdělili to na dvě části, a jedna putuje do Skřivan
což mi tak připomíná, Fifinóó, nebrali by ty matrace tam? nikdy jsem tam nebyla, tak nevim ... nebo nevíš o nějakým jiným útulku (nevíš, jak je to třeba ve Smiřicích?)? od táty k nám bych je nějak dopravila ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 10:23
- Nahlásit
kachna_
tooo, daf.
egberts?
birma
nasranááá
to mi mrzí, to nebyl záměr ale. Já to psala proto, že některý věci si člověk nemusí uvědomit. pamatuju si kdysi, jak jsem něco psala a tehdy Ispidich něco napsal a já koukám na to co psal a říkám si no jo, dyk sem blbá úplně..Ale hlavně opravdu se mi právě maximalisticky osvědčil systém krátce rychle aktuálně , pak hurá od toho a po nějaký době zas hurá do toho. Máme v sobě zpravidla to, že když to tomu psu jde, chceme to eščéééé, a zbytečně, proč eščee, když už to udělal? Dvakrát? třikrát? může místo toho dělat něco inšího, aby se to nevochodilo. No a už mlčím, to jsou jen mé lajkovské postřehy.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 10:29
- Nahlásit
se mi právě maximalisticky osvědčil systém krátce rychle aktuálně
ehmm, a praktikuješ to i na Brtnika?
se mi totiž vybavila scéna z Pelíšků ... "pojď, hlavně tiše a rychle. hlavně rychle ..."
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 10:41
- Nahlásit
Janiii
ehmm, a praktikuješ to i na Brtnika?
se mi totiž vybavila scéna z Pelíšků ... "pojď, hlavně tiše a rychle. hlavně rychle ..."
vzhledem k tomu kolik toho dycky za večír stihne bych řekla že aj jo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 10:42
- Nahlásit
PetraK
Je to divný, ale Adama nejvíc bavěj ty cviky, který děláme nejčastějc. Co děláme málo ho málo baví...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 10:44 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fajka
vzhledem k tomu kolik toho dycky za večír stihne bych řekla že aj jo
myslim, že na nás čeká polička ...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 10:46 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
birma
tak ono to bude hodně povahou cvičence. Třeba Lůca má ráda jednoduchý věci, který umí dobře. Kačenka se zas ráda učí něco novýho, i když to pak dělá špatně. Máje je to jedno, hlavně že něco děláme spolu, Cirovi (ale tam je to taky dost omezený tou jeho hybností) je to taky jedno, když z toho něco kápne. A pro Batynku to musí bejt krátký nebo něco co dobře umí. No... a nepoplést to
Janiii
Fajka
myslim, že na nás čeká polička ...
spíš zkapalnění, ohně pekelné urna a poklička
|