Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3312 . 3313 . 3314 . 3315 . 3316 . 3317 . 3318 . 3319 . 3320 . 3321 . 3322 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

a nemají jinou barvu tý mikiny? Napadá mě totiž jako dárek pro mámu, má mikiny ráda, tahle má supr vysokej stojáček. leč tu barvu toooo nevim ešivá bych koupila

edit - nevšímej si mě, už to vidííím! díky.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:44
- Nahlásit

Mikinu nevidim, Slunce seno jsem neviděla, takže Škopkovou jsem musela gůglit, to ten den hezky začíná

PetraK
Asi by neměli radost, kdyby jim Bubiška zvětšila budníček vybouráním několika stěn
Adama tu všichni brigádníci milujou, když jsme fasovali kasu, tak ho tam vodrbávali a on byl nadšen ale je teda vidět, že je to pro něj pěknej psychickej záhul...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:45
- Nahlásit

PetraK
normalne me to taky po ceste do prace napadlo, kde vezi a kde je ji konec

ty mikiny s ouskama na kapuci sou taky bozi ale blby ze kvuli vyprodeji je blby velikost X barva

Maya
trochu to varit musis, ale zas moc ne a taky chvilu mixovat. Spis to pak 3-4tydny zraje na vetranym miste coz teda nevim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:46
- Nahlásit

birma
zdeee mikca

no zase je to ale zmena pro adamka, a jestli takhle spokojene vypada po psychickym zahulu, tak to je fakt bozi videt

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:49
- Nahlásit

birma
Mikinu nevidim, Slunce seno jsem neviděla,

takys pila výluh z čili papriček????

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:51
- Nahlásit

birma
u, tak ho tam vodrbávali a on byl nadšen

ááá panáček se stává lvem salůnůů!! Hlavně chlapi ať ho vodrbávaj,
tohle by bylo přesný prostředí pro Štajnidlo, byl by tam Blažej, mohl by celý den líbeznit a furt by měl nějakýho animátora k ruce, zn. ideál

pro něj pěknej psychickej záhul...
to si dovedu představit, no halt se musí vobrousiti.

cernej caj
ty mikiny s ouskama na kapuci sou taky boz

to jo, ale to nevim, ešivá by máma vocenila???? což je škoda, protože ty bez uší jsou takový barevně jako tudleto

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:54
- Nahlásit

PetraK
ale urco by ouska vocenila

treba ten mysi kozisek je naprosto uzo , vzala bych si ten, kdyby meli tu moji velikost

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:56
- Nahlásit

cernej caj
Se mi předtim nenačetly obrázky, teď jo tam se mi některý líběj moc, ale chlupatou a v týhle barvě bych si asi nevybrala. Tobě bude ale určitě slušet

PetraK
To se směješ mě nebo sobě?

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 09:59
- Nahlásit

PetraK
Dík moc za výstižný výklad. Při nejbližší příležitosti vyzkouším

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 10:03
- Nahlásit

PetraK
Jj takovej mladej kluk ho drbal a dostal skoro hubana, což je velká pocta, to nedostávám ani já
Celej den líbeznit nemůže, sedíme tu s mamkou zavřený a jen občas sem vleze někdo z trhačů pro sváču a podrbe ho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 10:05
- Nahlásit

birma
mozna vam oboum?

birma
jestli se mu kluk nelibil vic nez ty

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 10:10
- Nahlásit

ty vogo...mikina s ušima.... děsný..ale dyž může bejt mouka s ušima tak proč né mikina....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 10:13
- Nahlásit

Fajka
na tebe koukaly doma usi z mouky?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 10:15
- Nahlásit

birma

To se směješ mě nebo sobě?

á je správně

cernej caj

ale urco by ouska vocenila

já si to představila, jak s tím mašíruje po ulici pomoooooooooooooct!

grimmh
Dík moc za výstižný výklad. Při nejbližší příležitosti vyzkouším

postupuj pomalu a hlavně pokaždý měj oko na psu už jak se blížíte k obrubníku. Pochopitelně chval a odměňuj, každý náznak vedoucí k vytčenému cíli a postupem času se snaž aby vodítko bylo prověšený a tys jím psu nenapovídala. Jakmile dospěje k tomu, že je na správný cestě, fakt moc chval, musí to z hlasu poznat, že .seš úplně nadšená z toho, jak...... chytrej a geniální a šikovnej a megašiktanc a nejlepčejší hošíček na světě von je! Já sem ešče nikdá, nikdá , ale fakt nidká tak nejšikovnějšího hošíčka neviděla/právě jsem Ti přehrála naši minulou lekci . pak se ti ale může stát, že kolemjdoucí bude buď divně koukat, a nebo se též do výcviku zapojí a bude chtít být taktéž pochválen a odměněn .Důležitý ale je, že pes po tomto infantilním projevu psovoda, jest mega nadšen z toho, jak je nadšen psovod a jak von byl teda čikoven!

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 10:15
- Nahlásit

cernej caj
tebe koukaly doma usi z mouky
nééé to byla Matylda z vodníků..

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 10:17
- Nahlásit

birma
Celej den líbeznit nemůže,

a to by bylo pro Štajna velký, ale velký zklamání, mít tolik lidí na dosah a nemoct líbeznit. Usalašil by se Ti na klíně, dělal kočičku a kuk na lidi z vokýnka . Zkus to nabídnout Adamitovi

l a dostal skoro hubana

to JE SKVĚ-LÝ! pro něj prima příležitost, super, že ho tam můžeš mít, navíc Ti to ušetří čas, páč ty pracuješ a on se socializje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 10:18
- Nahlásit

Fajka

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 10:21
- Nahlásit

PetraK
Jj, už jsem se naučila mega chválit, to mám naučené od berňačky Darenky a na kolemjdoucí kašlu.Normální to pochopí a nenormální jdou mimo mě

Fajka
jak jste na tom s tou zakázkou, ještě dýcháte?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 10:32
- Nahlásit

grimmh
jak jste na tom s tou zakázkou, ještě dýcháte?

eh..ani nemluvim....blbě... máme hotové teprve třičtvrtě a mám takovej pocit, že to ani na pátek nestihnem...

čífoj asi upadnou pacejky tendle tejden....

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 10:43
- Nahlásit

PetraK
Usalašil by se Ti na klíně, dělal kočičku a kuk na lidi z vokýnka . Zkus to nabídnout Adamitovi
Se snažim nedráždit hada bosou nohou, když je na našem budníku cedule o zákazu vstupu psů do celého areálu výstaviště

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 10:55
- Nahlásit

birma
nedráždit hada bosou nohou,

fšak jo, to byla jen moje ilustrace, představila jsem si tam to hovádě, kteréžto by bylo ve svém ráji, neb by mělo - podle jeho předstv - dostatek materiálu k tomu se realizovat

Mimochodem ten smeták malej mě svejma alotriema opracoval do toho stádia, že když se včera spletl a v rámci přetahovacího boje o karton se netrefil do kartonu, ale do mojí holý paty, již jsem pravděpodobně propadla celkové apatýji a nereagovala nijak, podívala jsem se jen dolů řekla "Aha", přes to, že to byl dost plnej zákus

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 11:01
- Nahlásit

birma
, když je na našem budníku cedule o zákazu vstupu psů do celého areálu výstaviště

no a co...tak to máš jako živou ukázku toho co tam nemá vstupovat! něco jako Cimrmanůf živý obraz!

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 11:03
- Nahlásit

cernej caj
aha, tak to výroba mejdla nebude pro mě, to až po něm budu mega toužit, tak si ho koupím na fleru
ta mikina ušima je děsnáááá
birma
když je na našem budníku cedule o zákazu vstupu psů do celého areálu výstaviště
přinejhorším můžeš dělat, že je plyšovej

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 11:09
- Nahlásit

Fajka
tak držím pěsti ať to dobře dopadne a vy to přežijete se zdravou hlavou a se všema končetinama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 11:29
- Nahlásit

Maya
jo, s tim flerem to taky tak vidim

dyt je boziii

PetraK
a co pata, je cela?

Fajka
zejo, nazorna ukazka nad vsechny popisky

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 11:41
- Nahlásit

cernej caj

a co pata, je cela?
jo zatim jo. kupodivu

se tu teď sama směju, páč sem si teď vybavila jak ráno dostal amok a tryskal prostorem. Sám.Vystačil si, honil sám sebe protože vostatní už se honit nechtěli, páč jsou normální. VOn ne
A včera potkal obřího rýžbejka. Jak se mu kořil!!! to bylo hrozně ftipný, ten gigant jak na něj koukal dolů a dole se šmrdolilo NĚCO!

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 11:57
- Nahlásit

grimmh
tak držím pěsti ať to dobře dopadne a vy to přežijete se zdravou hlavou a se všema končetinama
dííík

cernej caj
zejo, nazorna ukazka nad vsechny popisky
jo

PetraK
dostal amok a tryskal prostorem. Sám.Vystačil si, honil sám sebe protože vostatní už se honit nechtěli, páč jsou normální. VOn ne
a ty jako seš normální????
dyž místo aby ses schladila mokrým hadrem na hlavě tak do sebe leješ panáky čilipapriček a přitápíš pod kotlem?????

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 12:04
- Nahlásit

Fajka

a ty jako seš normální????

ANO JÁ JSEM NORMÁLNÍ!! Trvám si na tom

tak do sebe leješ panáky čilipapriček a přitápíš pod kotlem???

no tak ale logický ne? Já potřebuju podpořit ten drive ve mně, zapálit ešče víc voheň!!

Jednoho dne budu umět i todle!

a nebudu k tomu potřebovat ani ty fidlátka, co má Tilda!

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 12:12
- Nahlásit

PetraK
ANO JÁ JSEM NORMÁLNÍ!! Trvám si na tom
Koho se snažíš přesvědčit? Sebe?

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2014 12:15
- Nahlásit

PetraK
Jednoho dne budu umět i todle!
našlas lepší matroš než čilipapričky?

<< 1 ... 3312 . 3313 . 3314 . 3315 . 3316 . 3317 . 3318 . 3319 . 3320 . 3321 . 3322 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání