Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3312 . 3313 . 3314 . 3315 . 3316 . 3317 . 3318 . 3319 . 3320 . 3321 . 3322 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 09:22
- Nahlásit

cernej caj
chudák bude pokusnej králík

grimmh
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 09:28
- Nahlásit

Zdravíčko všem,
obzvláště paní Jalapeňos. Japa asi dopadla, co Petro?

Dovolená je za tréééést. Nestíhám, budu dohánět asi do konce měsíce

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 09:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!

JÁ SI TAKOVÝHLE DNY MÁM NĚKAM NAHRÁVAT A POUŠTĚT SI JE TAK ZA ČTVRT ROKU!!!! Pupík byl nejhodnější Pupík pod sluncem a přilehlým okolí. Brtnik vyrazil s Bubitkou do polí a my do sídláku. Jak jsem dobře předpokládala na louce u hrbu jsme potkaly dvě kámošky psí. Jejich páníček Štajna oblibuje, Štajn jeho taktéž, takže když kluk pravil :"Pooď se mi ukázat, poooď" Vzal ho za slovo a vlít mu výskokem do náruče Chlapec měl co dělat aby tu dělovku ustál a ten vůl zrzavej byl velmi rozradostněn. Pak se k nám nařítila tlupa dětí od předškolkových až po třeťáka. Noo a nastalo rodeo Hovádisko malé bylo naprosto unešené. Ovšem ehm, začíná tam vykukovat jistý Ešusův rys - po určité době Štajnidlo přišlo a dotazovalo se, zdaliž již dál půjdeme, že tady už to všechno poznal, viděl, zažil a chce poznávat nové.A poznával - potkali jsme krásnou madarku ve vlastnictví pidiholčičky na odrážedle, kterážto Štajně honila ve snaze si tu blechu pohladit, což zrzavou blechu rozradostnilo a tryskala prostorem 4x rychlejc. Pak jsme potkali frbulku, tak se řádilo zas. Pak kříženku z útulku, kterou - stejně jako Ešátor kdysi /byla hrozně plašivá, všeho se bála a s ním jediným si hrála/ jí přemluvil, že von nejni žáden bubák, alébrž zdvořilé štěně vysoce kořivé. Následně jsme je potkali znovu a okouzlil její paničku a jakéhosi průchozího pána, když se hezky zastavoval při cvičení na obrubníku chodníku, kde byl za mega, mega vzornýho (dělá mi v tomhle radost, fakt se sám, bez povelu dokáže zastavit, včera jsem ho zastavila jen jednou, když se s něčím rozdováděl ). Průchozí pán pak následně po mé mega pochvale a odměně pro Štajnidlo pravil, že to byl takový projev, že očekával, že i on, který se taky sám od sebe zastavil, bude taktéž odměněn Optala jsem se, zdaliž tedy chce kus piškotu, kde je přilepený opatlaný kus buřtíka . Pravil, že si počká na něco lepšího. Dneska ráno byl Štajnik zas megavzornej s pejskama, pokaždý se hezky zastavil, posadil a vyrazil až po poplácání hrudního košika a povolení, že múže vyrazit. I u holubůch byl velmi vzorovanej, nechal se zastavit, když vzlítli, nevyrazil a zvostal jako krásnej moudrej nejhodnější nejšikovnější ohařík stát. A pak se sám sebou rozradostnil, jak je dobrej a hopikal a hopikal. A pak hopikal podruhý, když se zas nad sebou rozradostnil, páč přece von je ten dobrej, vynikající péf, co nežere rohliky co tam někdo poházel, ne? Je hrozně ftipnej.
A včera přišla máma na návštěvu, a komandos zrzavos předvedlo své umění , když pak v jednu chvíli Štajn dokázal vyrazit a srazit koš na odpadky, který je přidělaný na dvířka linky a který používám jako zásobárnu pamlsků a sušenýho chleba, aby hned v další vteřině Bubice mocným máchnutím tlapky ty dvířka ještě zavřela a bylo tam hluku a bordelu jak na nádraží, vyčerpaně si vzdychla a utekla radši na záchod. To jí ale nepomohlo,páč malý zrzavý hádě jí dostihlo a protože chtělo dělat kočičku, srazilo jí do mísy . Vytáhla jsem ho ven, zabouchla dveře a slyšela mámu, jak se tam radši zamkla . S Bubinkou jsme jí pak šly doprovodit a Bubi rozprávěla na zastávce. Mno rozprávěla - křičela. Na mě. Že jí šidim, že jí piškůta z ledvinky nevydám. A pak přišlo velký kouzlo - ledvinka zmizla , Bubitce došly arguementy, neb nestihla zpozorovat, že jsem ledvinu otočila na záda, a sklapla. Pak dostala toho piškůta. Pak chtěla nastoupit za mámou do autobusa, pak jsme se musely jít spolu procházet. A doma jsme si hrály. Na pokladní , Bubitka miluje hru na pokladní, mlátí při tom do pokladničky, která jí před tím "spolkla" toho piškůta, mrcha jedna pokladničková . Když se trefí do správnýho čudlíku (málokdy zatím, musím jí nenápadně pomáhat), pokladnička zazvoní a vyplázne piškůta , Bubi je unešená, vdechne kus piškůta a prej jedem dál. Včera zvolila zvláštní přístup. Neseděla jako vždycky, ale lehla si na bůček a mydlila do pokladničky vleže . Vysvětlovala jsem jí, že řádná pokladní, musí za pokladnou sedět, nemůže tam ležet. Nezajímalo jí to, ani kapínek . A Štajn miluje hledání, hledá krásně i venku, mezi ostatními hafany

Fifi

ale smichy, chudatko maly pipi pekelna

jojo, tady je to samej soucitnej člověk!

Kremylkovi se udelala na laloku

ale ne! ta si furt musí něco pořízovat?
birma

a dneska naprostá pohoda

to je radostnej pocit, že?

já bych tě politovala pani, ale to bych se nesměla tolik smát

no ty vole DALŠÍ!!

Xerxová

to bylo dobře vybarvené černočerné trio.

ooovšem to muselo bejt slušný komando škoda, že fotos nejni. Nicméně ta lítací ta je dost dobrá

Ale doma mu stačilo deset minut odpočinku - a už zase aktivně demoluje svoji velkou hračkárnu...

ano! Měli jsme to doma včera totožné

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 09:38
- Nahlásit

PetraK
ty tvoje romany

bubiska se stajnidlem pobavili

a samo sem tam nenasla, jak po paprika incidentu je dneska?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 09:43
- Nahlásit

fotos s pitinama i retrívkou bude - ale až v sobotu večer. To se vywebí dozí povídání s aktuálníma fotkama. Už devátý rok...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 09:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
ty tvoje romany
no jo! když my je žijem!

hele paprička k velikému překvapení - ZATÍM NIC se mi nechce věřit, že mám tak plechový potrubí?

bubiska se stajnidlem pobavili
ano, jak pravila máma pak po telefonu : "Ty se s nima prostě nemáš nejmenší šanci nudit!" Ta scénka s tím košem byla dost dobrá, nebyla sebemenší možnost jakkoliv zasáhnout do děje jen stát a smát se

Xerxová

fotos s pitinama i retrívkou bude
tak to se těším, jak na fotky, tak na článek . A už devět let?

grimmh
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 09:59
- Nahlásit

PetraK
No vida, nakonec se vyvrbil krásný a radostný den po tom papričkovém utrejchu

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 10:07
- Nahlásit

grimmh

jo, včera bylo super. Štajn měl den, kdy má mozek přítomný a to pak znamená, že se s ním dá hovořit na normální úrovni. Že stačí říct (což mě v jeho věku udivuje), hele Pipi, tohle nedělej, ne? a von to nedělá . Já miluju , když se postupem času člověk dopracuje se psem týhle komunikace, že se dá hovořit, že se nepoveluje, nezabraňuje, že se prostě je a společně se užívá. A s ním to někdy jde už teď. A já se pak musím smát, jak se u toho vtipně tváří.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 10:21
- Nahlásit

PetraK
pěkný zážitky, asi bys ty papričky měla konzumovat častějc, třeba je to v nich

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 10:24
- Nahlásit

Maya

si bys ty papričky měla konzumovat častějc, třeba je to v nich

no supr, já si kvůli tomu propálim potrubí jako? Vono nestačí že mi dávaj do těla ty dva chovanci, ešče se budu podpalovat !

grimmh
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 10:29
- Nahlásit

PetraK
Dívala jsem se na zrzavce na rajčeti. Na jedné fotce je tam tmavá ženská kebulka (focená zezadu) s kratičkými vlasy
ty ses nechala ostříhat nebo to byla návštěva?
A přiznej barvu, kolik jsi s příchodem Štajna shodila kilíček

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 10:31
- Nahlásit

grimmh

to je taky Petra, ale jiná , to je pánčička od Cuprumky, obě u nás byly návštěvou.
Shodila jsem kulový člověče

grimmh
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 10:35
- Nahlásit

PetraK
Tak se případný tuk přeměnil na svaly, páč při tom množství pohybu co máš s malým smrkáčem tomu nemůžu uvěřit

grimmh
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 10:36
- Nahlásit

Holky - jaké charakterové rozdíly jsou mezi MOK a NKO?

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 10:48
- Nahlásit

Stajn vespolek.
To byla jizda rano, sero a mlha, lahudka.
Lahudkovy bylo taky zjisteni, ze do baraku vniknul zivocich! Hrabavej, hnusavej smejd asi mysi. Prokousala ta svine normalne kus oblozeni drevenyho v chodbe a usidlila se, dle velmi nasrane signalizace perdelic, primo za nim. Snad se ta mrcha chytne do pasticky, nechceme tu takovy spolubydlici!
PetraK
Ty ses fakt Jirasek. Ja bych to datlovala pekne dlouho, ty pri tvym kmitoctu urcite udelas bzzzzzz a je to tam.
Já miluju , když se postupem času člověk dopracuje se psem týhle komunikace, že se dá hovořit,
Ano, ano, tez jsem promlouvala s Kremylkem pred chvili, rikala sem ji:"Kremylku, nesilhej, zustane ti to!" Se zamyslela a udelala cinana.

grimmh
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 10:50
- Nahlásit

Fifi
udelala cinana

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 10:55
- Nahlásit

Fifi
to je bestie teda, se ti nedivim, u nas ted taky opetovne smrdi mysina, zacala zima tak se svine stahujou...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 11:00
- Nahlásit

cernej caj
opetovne smrdi mysina,
To je strasnej puch! Sem nikdy nelezly, perdele jsou lepsi nez kocka. Az ted... Kdyby se na ne mely sanci dostat, vymlati je hned, takhle za oblozenim to je na hovno.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 11:08
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek! drásalice !
už Ešuska vidí???????
čék to ani nepozná bo velikost příspěfků se neustále zvětšuje
jen se to prolítla a smějuse...jak pochválíš, tak záftra bude velký bada BUM!!

Fifi
To byla jizda rano, sero a mlha, lahudka.

ha! měla si zůstat v jizerkách !!
tady od božího rána azůro a sluní!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 11:12
- Nahlásit

grimmh
i MOK a NKO?

slovy myslivce - NOK je tvrdší - vydrží tlak, taky pro něj třeba není takový problém pracovat pro někoho jiného - tzn. když půjde k výcvikáři, bude šlapat tam, když pak domů, bude šlapat tam - stejná úroveň.. Zatímco třeba Mok bude líp šlapat pro toho výcvikáře (hovořím o KVALITNÍM VÝCVIKÁŘI, u kterého pes prošel komplet výcvikem) s určitou špetkou jiné ochoty, protože si tu pracovní vazbu udělal u něj. Nevím jak to vysvětlit, jestli to říkám dobře, není to moje zkušenost, ale zkušenost člověka, který cvičí. Myslivci nemívali dřív MOK moc v oblibě, protože jsou pro jejich metody moc měkký. Musí se u toho používat cit a rozum a srdce. Z čeho se NOK otřepe, to MOK hůř zpracovává. A taky si myslím, že MOK je hroznej šašek. O dost víc než jiní ohaři. Je myslím i dymamičtější /je třeba i rozdíl mezi drátem a hlaďákem, dráti bývají klidnější/. Zjednodušeně řečeno němci šlechní plemena ( i u koní třeba), kteří snesou velký tlak (což je sice dobře , leč v rukou člověka často zneužívané) . Ale pochopitelně porovnat osobně nemůžu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 11:14
- Nahlásit

Fifi

tady taky ráno hnusně mlhavo, tetkon už šajní. Teda Štajní

Prokousala ta svine normalne kus oblozeni drevenyho v chodbe a usidlila se, dle velmi nasrane signalizace perdelic, primo za nim. Snad se ta mrcha chytne do pasticky, nechceme tu takovy spolubydlici!

aj jaj, hodlá se usaditi natrvalo, tož hodně zdaru. Jsem zvědavá kdo bude rychlejší, jestli ty a pastička, nebo perdelice . S Křemýlem moc nepočítám

ty pri tvym kmitoctu urcite udelas bzzzzzz a je to tam.

tak nějak

"Kremylku, nesilhej, zustane ti to!" Se zamyslela a udelala cinana.

chci foto tinťského rotvajlera

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 11:16
- Nahlásit

Fajka
už Ešuska vidí???????

snad si četla tu Vojnu a mír co ze mě vypadla, ne? tak jak se můžeš tak ptát ?
.jak pochválíš, tak záftra bude velký bada BUM!!

to si piš! a nebo si mě vychutná, bude hodnej, hodnej, hodnej a pak mě rovnou z něj šlehne

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 11:19
- Nahlásit

PetraK
snad si četla tu Vojnu a mír co ze mě vypadla, ne? tak jak se můžeš tak ptát
jo četla ale to u tebe není směroplatný bo ty musíš psát po paměti bo kdybys datlila a musela na to čučet tak todle story píšeš tejden !
takže furt nevim essi už vidíš nebo prt...

birma
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 11:42
- Nahlásit

Hlásím z Letňan, Adam tu se mnou naprosto vzorně prodává vstupenky, večer vám hodím fotku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 11:45
- Nahlásit

Fifi
jj ja je mam hajzliky taky za skrinema, kde se k nim nedostanes

birma
to je milacek

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 11:47
- Nahlásit

cernej caj
ja je mam hajzliky taky za skrinema
Fujky! tady sou akorat v ty vstupni chodbe a dlouho nepobudou, doufam!
Fajka
od božího rána azůro a sluní!!
No to ted uz tady taky. Akorat po sesty tomu tak jaksi nebylo.

grimmh
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 11:49
- Nahlásit

Fifi
Nevím jestli to bylo tady nebo jsem to četla jinde, že myšky šly překvapivě nejvíc po suchém chlebu a jiné pochoutky nechávaly stranou, tak to zkus. Držím palce. Pach myšiny nesnáším
PetraK
díky za charakteristiku. Shoduje se to se slovy jedné slečny, která má u nás chovku NOK a seznámila jsem se s ní v předzahrádce pivnice, kde byla socializovat štěňátko, které jí zbylo, bo žadatel si pro něj nepřijel a přestal komunikovat. Nabízela mi ho, ale pak si vzpomněla, že jsem čekatelka na zrzounka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 11:56
- Nahlásit

Fajka

bo ty musíš psát po paměti bo kdybys datlila a musela na to čučet tak todle story píšeš tejden

no tak to v žádným, nekoukám na to co píšu , to vono samo se to dělá, ešče u toho telefonuju, nebo dělám něcojinýho . Pokud se soutředím mám 220 čistých úhozů za minutu (tedy ze všech úhozů se počítají ty čistý, chyby jsou odečteny, takže toho vystřelím mnohem víc .D)

takže furt nevim essi už vidíš nebo prt...

vidim
ale vidím prt, jako dycky chce to brüle

grimmh

, tak ale ono ani s NOKem bys neprohloupila, jsou to chytrý psi. To já jen, že jsem už zrzavou okusila a stala se na ní závislou. Ale když odešel Ešus, koukala jsem i jinam, na fouska a i ten Noček byl ve hře. S ohařem se prostě člověk nikdy nesplete.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 12:02
- Nahlásit

grimmh
PetraK
tak ale ono ani s NOKem bys neprohloupila
No jejej! Jeste aby!

to vono samo se to dělá, ešče u toho telefonuju, nebo dělám něcojinýho
A pak to vylemta chilli caj.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2014 12:07
- Nahlásit

Fifi

Jeste aby!

a k poličce!

A pak to vylemta chilli caj.
ticho buď!

<< 1 ... 3312 . 3313 . 3314 . 3315 . 3316 . 3317 . 3318 . 3319 . 3320 . 3321 . 3322 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání