Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3006 . 3007 . 3008 . 3009 . 3010 . 3011 . 3012 . 3013 . 3014 . 3015 . 3016 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 10:21
- Nahlásit

cernej caj
no, ve třídě bylo ticho jako v hrobě (kromě ní), dveře jsou otevřený furt, hodina začla tak před pěti minutama
pokud mas potrebu to reist
mám, i když možná dost Don Quijotskou, já bych nechtěla, aby na moje dítě někdo takhle v první třídě křičel.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 10:23
- Nahlásit

kachna_
jo jako ja myslela, ze proste neco rikala/vysvetlovala hlasitej, nez by mi prislo OK, jestli fakt jako hnusne kricela, i tak bych to napred rekla ucitelce. A pak treba dal to resit, az podle odezvy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 10:30
- Nahlásit

denyk
nedame to na cervenec tu dovcu?
po skalnich rimsach

brut
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 10:44
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jen nakukuju, protože trochu nestíhám dodělat všechny resty, které se mi tady nakupily ..

Všechny, co jedou na Pecku zdravím, přeji jim krásné počasí, stejně skvělou atmosféru a legraci, co vždycky a hlavně pořádný odpočinek!! ... a hlavně nezlobte, ať nám neděláte ostudu

brut
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 10:46
- Nahlásit

kachna_
došla bych za učitelkou a podle její reakce bych si jen dávala pozor, jestli se situace nebude opakovat nebo pak došla rovnou k ředitelce s tím, že promluva s učitelkou nezabrala.... Vůbec bych nebyla nadšená zjištěním, že na mé dítě učitelka řve, i když se jim kolikrát vůbec nedivím ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 11:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

DNESKA MÁME SVÁÁTEK HOLKY, UŽIJME SI TO!

FŠIMNITE SI, JAK KRÁSNĚ ČERNĚ JSEM TO DNESKA POJALA - K TOMU DNEŠNÍM DNI, JO?

Zítra ráno uvidím pana Buřtózu teda, já nevim proč je furt naštvatej, ale naštvatej jako asi bude si myslim. Ale to k sobě budeme dost pasovat. nevim esli se mi z takhle naštvatýho psa povede vyrobit ten laibilní jedinec, bude to asi fuška

Měli jsme dneska na germánštině to frůchštykání dobé ro bylo dobré. Hezky jsem to vymyslela. Měli jsme plnej obloženej stůl, pan účící byl nadšen, že takový exoty ešče nikdá nevyfasoval, jako jsme my. Kolégen pravil, že když už neumíme pořádně germánštit, musíme se aspoň pořádně najíst! byla čurina zase. měli jsme můj domácí brót, kolegyně přinesla kůchn, druhá kolegyně šinkn, já kéze, další gemýze a nejmladší kolega belekte brétchen. A pan účící vyloupil lahůdkářství a přitáhnul obří pytel dobrůtek. Já jen doufám, že nám ten kurz dlouho vydrží. A fakt musíme uspořádat ten školní výlet do Drážďan

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 11:42
- Nahlásit

Fajka

dobře doražte, užijte si to i za nás a pozdravuj fšéécky, že na podzim je přepadneme s malým rasistou, páč je fšecky zrasí

pochválit červenomašlovatýho buřtína , na jedný fotce vypadá notně nakrknut

no bude k nám pasovat essi bude steklej....

denyk

akovejch přirovnání už klubíčko zrzavé dostalo

ať si zvyká od hnedle od počátkůch

ad bulvár - to nemá cenu ani komentovat, já jsem to vůbec nevěděla a přiznám se, že otvírat to nebudu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 11:47
- Nahlásit

PetraK
ona to tu davala maya na czpsa odkaz myslim, tak sem precetla ten nadpis

pomudlej teda soudecek poradne

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 12:05
- Nahlásit

cernej caj

joo, ono to bylo asi všude , ač jsem jí teda nemusela , tak je to hrozný a toho mašinfíry, tak toho je mi líto hodně, ti lidi si neuvědomujou, že oni sice svoje potíže vyřeší, ale někomu jinýmu je zatraceně, ale zatraceně do konce života přidělaj proč se nejdou zabít někam do ústraní? hm?

akovejch přirovnání už klubíčko zrzavé dostalo
provedu

brut
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 12:05
- Nahlásit

PetraK
Zítra ráno uvidím pana Buřtózu teda, já nevim proč je furt naštvatej, ale naštvatej jako asi bude si myslim.
tak zrzavou kouličku na čtyřech párátkách podrbej i za nás a prý i Brut se těší na budoucího spratečka

Měli jsme dneska na germánštině to frůchštykání
závidíííím, taky bych si něco dobrého dala ( ale abych nemusela nic vařit a připravovat )

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 12:06
- Nahlásit

PetraK
tak koukám von bude ne Flekouš ale Buřtík?
ad bulvár - to nemá cenu ani komentovat, já jsem to vůbec nevěděla a přiznám se, že otvírat to nebudu
konkrétně v tomhle případě bych až tak nepranýřovala bulvár, protože je to ten její hovadský manžel, kdo ten bulvár krmí
a tak na druhou stranu probíral se takhle každej, když si vzpomenu na Svobodu například..

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 12:11
- Nahlásit

PetraK
germánština fur mich nicht gůt aber gurmánština ách ich liebe žrádlo - velmi

jinak alles gůt - já dobrá sokolovna

Podrbání špekounkovi i ode mě!!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 12:19
- Nahlásit

Maya
v principu by se ale nikdo takhle probirat nemel.

tady chcije jak svina

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 12:24
- Nahlásit

grimmh
gurmánština

tak to by se ti dneska na germánštině líbilo, páč to bylo hlavně o gurmánštině
miluju náš dojčkurz!!
Podrbání špekounkovi i ode mě!!!!

bude vydrbán do bezvědomí
cernej caj

tady chcije jak svina

vim že vám to všem přijde úhylný (ale zase u mě asi nepřekvapí, když jsem ten úhyl) ale! vzhledem k tomu, že jsme to zrušili, bych byla naštvaná, kdyby nepršelo a bylo krásně

Maya
e Flekouš ale Buřtík

hele - vono to bude ešče hroší, jak nás znám

konkrétně v tomhle případě bych až tak nepranýřovala bulvár, protože je to ten její hovadský manžel, kdo ten bulvár krmí
a tak na druhou stranu probíral se takhle každej, když si vzpomenu na Svobodu například.

mi to vadí v principu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 12:26
- Nahlásit

PetraK
tebe chapu, ale nemusel by byt takovej slejvak

ešče hroší,
sme taky meli psa, co se vznesene jmenoval Hero a stal se z nej hrošík

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 12:27
- Nahlásit

cernej caj
Hero a stal se z nej hrošík

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 12:31
- Nahlásit

grimmh
mi nerikej, ze vy z elisky nemate lisku, listicku, elisaka lisaka? obe nase elisky totiz zkoncili jako lisky

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 12:32
- Nahlásit

Prosím o radu v kostce - vím, že teď nikdo nemáte čas.

Včera se nám už sželelo cca 4 měsíčního štěňátka sousedů, které je hooodně samo doma a kvílí za dveřmi. Když přišli páníčci k večeru domů, nabídli jsme se s mužem, jestli nechtí, že štěndo vezmem na prochajdu. Chtělia rádi.
Docela dobře ťapkalo na vodítku a když jsme se dostali na travnatý plac za městem, bylo v euforii kterou dávalo najevo m.j i tím, že se mi permanentně zakusovalo do bot a moc nepomáhaly ani nabízené pochoutky. Prostě štěňátko se octlo mimo náš svět. Jak ho jinak zaujmout. Příště si vezmu s sebou i nějaké hračky, abych odvedla jeho pozornost.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 12:39
- Nahlásit

grimmh
ten buldocek?

ja bych zkusila ty hracky, jak pises - neco piskaciho, neco na pretahovani nebo neco na hazeni, co by ho bavilo za tim behat? kazdyho psa bavi necojinyho, nektery vsechno a nekteryho tezko ucis aspon neco

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 12:45
- Nahlásit

cernej caj

tebe chapu, ale nemusel by byt takovej slejvak

chápu, tak já to upřesnim, ráda bych, aby pršelo ve Velký úpě a přilehlým okolí! Aby měla tu satisfakci

vznesene jmenoval Hero a stal se z nej hrošík

hošik jménem Hrošik!

grimmh

ano hračky pískací kousací, který může lovit. A ono se to taky ochodí, až se mu to stane běžným to venčení na trávě.
Tak nakonec .... budeš mít jako předskokana buldočka to nejni marná liga. Podivej na Buřtika, taky vypadá jak zakrslej budloček kříženej s bordö dogou

birma
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 13:00
- Nahlásit

Nakupuju, balim, stresuju, šílim A do toho to vypadá, že pojedem prvně večír na agi busem, což znamená přestupování a tak vůbec dost voser (a návrat asi metrem). Že bych z toho měla radost, to teda faaaakt nemám

grimmh
že se mi permanentně zakusovalo do bot a moc nepomáhaly ani nabízené pochoutky. Prostě štěňátko se octlo mimo náš svět. Jak ho jinak zaujmout.
Mám hodně přízemn radu - vezmi si boty u kterejch ti nebude vadit, že ti je prcek sežere

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 13:03
- Nahlásit

birma
Nakupuju, balim, stresuju, šílim
me to ceka az skoncim vpraci... a jeste musim jit reklamovat zbozi, co sem vyzvedavala v pondeli... snad mi vratej penize

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 13:12
- Nahlásit

cernej caj
nedame to na cervenec tu dovcu?
ses po*rala nééé? Já tohle vrávorání mezi skalisky nemám
ráda, ale klí´do někomu řeknu, ať tě tam odveze

tady chcije jak svina
tak si to tam nechte jo, u nás zatím polololojasno

do Beskyd jedu ke kámošce potřebuju prostě vypadnout
z práce na pár dní, jedu sama, Bukíse mi bude hlídat kámoška, páč kámoška v Beskydech má šarplaninku a ta by ho asik doma nerozdejchala.....
zpatlaly jsme to nějak na poslední chvíli, tak to snad vyjde no

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 13:16
- Nahlásit

denyk
tak drzim palce, aby to vyslo

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 13:20
- Nahlásit

birma
Nakupuju, balim, stresuju, šílim
sem na tom stejně.. ještě do toho makám a vyřizuju zákazníky essi mě nejebne dnes tak už nikdááá

PetraK
dobře doražte, užijte si to i za nás a pozdravuj fšéécky, že na podzim je přepadneme s malým rasistou, páč je fšecky zrasí
se těšíme

Díííky, My zrovna vyrážíme jedem štípat kůži návrat nevim kdy takže dobalit večer a pojedu až ráno, jednak je to dálka a jet sama v noci bojim bojim a k tomu budou krz ty čarodejnice na silnici nejen srnky a čuníci ale ještě vopilci ...takže já hlásám i pro Janii že dorazíme s jelitoozou záftra rááno..

PS: až najdu mobil a nabíječku tak jí to písnu i na mobil

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 13:23
- Nahlásit

Holky díky, příště půjdu vybavená hračkama. Půjdem kilometr za město, tam sundám batoh s hračkárnou a jdeme do toho
Jo, jde o toho buldočka.
Já ho chápu. Je hodně zavřenej a i když nás zná (skoro denně ho alespoň trochu podrbeme za ušiskama), stejně to nezachrání to, že by potřeboval daleko více pohybu a zábavy.

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 13:24
- Nahlásit

Jináč kdybych se tu už nestihla zjevit tak přeju všem kráásný prodloužený víkend (předpokládám že máte všici dofču a nejdete do arbajtu)
já budu až v neděli zasejc, pokud teda přežiju to co si zas na nás Janii s mamčou vymyslely předpokládám že vloni to bylo lyžování, tak letos to bude vindsurfing bez vody, nebo možná golf bez míčku , a to by vlastně byly zase kuličky... no možná že si budem hrát na partyzány (bunkrů je v okolí dost), a nebo se možná budem učit vařit... taková smažená vofce to nejni k zahození...

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 13:25
- Nahlásit

cernej caj
tady chcije jak svina
tady sluníčko a taky to tak zůstane!!!
grimmh
Prostě štěňátko se octlo mimo náš svět. Jak ho jinak zaujmout. Příště si vezmu s sebou i nějaké hračky, abych odvedla jeho pozornost.
ale žádný takový mimo náš svět prostě si hraje a zkoumá a musí zubama rukouch nemaje
přetahovací lana jsou dobrý, plyšáci navlečený na laně, ale vono stačí třeba jen zauzlovaná ustřižená nohavce z džín, taky je celkem trvanlivá
a jak píše birma, brát si na vycházky s ním psí voblečení, stejně máš nejvyšší čas si ho pořídit

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 13:26
- Nahlásit

Přeju všem výletnicím krásné zážitky a rozumný počasí.

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 13:27
- Nahlásit

brutVšechny, co jedou na Pecku zdravím, přeji jim krásné počasí, stejně skvělou atmosféru a legraci, co vždycky a hlavně pořádný odpočinek!! ... a hlavně nezlobte, ať nám neděláte ostudu
dííík !

<< 1 ... 3006 . 3007 . 3008 . 3009 . 3010 . 3011 . 3012 . 3013 . 3014 . 3015 . 3016 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání