Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3015 . 3016 . 3017 . 3018 . 3019 . 3020 . 3021 . 3022 . 3023 . 3024 . 3025 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 23:00
- Nahlásit

birma
essi vás to uklidní
neuklidní

sem si to myslela...

birma
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 23:15
- Nahlásit

Fajka
nooo já sem zvědavá na nááááás....
určitě budete nejlepčejší!

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 23:54
- Nahlásit

birma
budete nejlepčejší!

jo jooo to my se zas budem snažit, abynám titul nejlepčí a největší jelita nikdo nevyfouk

du do peří, ráno vstávám brzo
tož hezké dny všem

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 00:21
- Nahlásit

Mathea

ty vole!!to je prostě Dy! zmlátíme jí hromadně, až se potkáme
ještě jednou - gratuluju, jsem ráda, že tohle můžu číst a že.... budeme všicí hromadně mlátit toho hajzlíka, co k nám přibude, páč douvám, že se fšící sejdem!!!![

birma
de se to v něm vzalo.

vono to tam jéééé! von se jen tváří, že ne
b]Vero[/b]
a složil ze dvou rozbitejch jednu peroucí

ty vole!!!!!!!!!!!!!!!!tak to je frajer jako dost!!!

birma
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 05:06
- Nahlásit

mějte se fšicí famfárově! Já už jenom zkontroluju, jestli všechno mám a pomalu vyrážíme na mašinku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 07:13
- Nahlásit

maua
mam oatmeal a to nevim co je. puvodni termin ale mela mamka 28, bohuzel sem ho o 10 minut prosvihla a mohls sem mit chocolate day

fajka neuklidnilo

tak si to vsichni moc uzijte volno, pecku a jine su zvedava vo ta janiii nejsilenejdi soutez
muj batoh je tak tezkeh, ze me asi klepne

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 10:46
- Nahlásit

cernej caj
tak si to užijtéééé
s troubou se ozvu. ale mužík je ted myslím opravářsky natěšen...

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 19:20
- Nahlásit

tady je koukám dneska mrtvo
cernej caj
oatmeal je ovesná kaše, tak to taky sedí ne?

grimmh
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 19:59 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Vzpomínám na výletnice, jak si tu užívají. Tady u nás bylo celý den pěkně, jen k večeru trochu sprchlo, ale už je zase pěkně. Tak snad to holky měly taky tak na svých cestách.

Taky jsem moc natěšená na zprávy o Ešusojc kamenným buřtíkovi.

Jdu vařit ten mátový sirup. Raděj jsem ostříhala co na mátě vyrazilo, bo má bejt v sobotu mrazejk a stejně by to přišlo pryč. Tak má zkazit tu mátu mráz nebo já, uvidíme

Mějte krásný večer.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 20:27
- Nahlásit

grimmh
Vyletnice mi smsovaly z bivaku, pry je tam krasne. A drobna zraneni a bolavy nohy psovsky nejaky, ale to urcite premuzou a uzijou si zbytek. Hlavne, aby je bourky nechytly zadny, tady se to honilo odpoledne.
PetraK
Kde mas fotky burta? Naval, ukaaaaaa!!!!

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 21:14
- Nahlásit

cernej caj
tak mužík se dal do trouboopravy, prej to už nebé těžší než složit pračku.

grimmh
kamenným buřtíkovi
to zní děěěsně

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 23:04
- Nahlásit

Vero
prej to už nebé těžší než složit pračku.

Přinejhorším z toho udělá další pračku

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 12:12
- Nahlásit

Fifi
Tak snad ty bouřky jste si užili jen tam u vás. Tady v poho.
Od rána se to nemohlo rozhodnout esli bé hezky nebo né a nakonec před chvílí začlo drobně péršet. Snad se to bude výletnicím vyhýbat.

Brtníkojc asi bivakovili u buřtíka bo se ho nemohli nabažit a vydrží tam až do konce května a pak už toho halamu rovnou přivezou
Vero
kamenným buřtíkovi
to zní děěěsně
- viď

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 12:14
- Nahlásit

Vero
manžela ponechat v inventáři!!!! co kdyby po troubě se rozes*alo zas něco dalšího

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 13:56
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Gůtn tág! předpokládám, že tu nikdo nejni, páč jsou fšicí, krom mě na dovolený
Fčera jsme byli na seznamovací lekci za Buřtikem. Jest to buřtik obrofský, pro špeky mu není vidět ani mašlička. Také byl pravděpodobně v předchozím životě krtkem, nem má-li ho člověk na klíně, zdatně krtkuje.Již zahájil devastati domácnosti, i když zatím na dálku - zdemoloval mi ve spolupráci se zbytkem mužstva a ženstva, nové traničky, zahlodnul se mi do jazyka - naščestí od boty a nechal s sebou smýkati prostorem : je to banda loupežníků, máteř dělala, že JEJÍ TO rozhodně není , zato strýček si s nima dosti užíval, je neuvěřitelnej. Flekanéc se ku mně na chvíli i nasáčkoval, tak jsem mu vysvětlovala, že se budem kámošit trochu víc, za tři nedělě.
Pak jsme si dali pěkněj výlet českým rájem - za bouřky! a protože jsem se kvůli Bubišce nesměla bát, tak jsem se v tom lese teda nebála. V hospodě pak Bubice s Ajšadlem obluzovaly paní servírku a vyobluzovaly si loupáčky. OVšem vrchol zájezdu, byl prý podle Bubice, když jsme dojely na chatu ke Ajšovým. Mají společnou zahradu s chatkou tatínka. Ajšadlo to má zařízený tak, že k tatínkovi se chodí hezky jak do lahůdek, jednou za čas se z jeho chaty vystrčí hlava na zápraží, aby se zkontrolovalo, zdaliž páníček a paničkou doma jsou a pak zase šup do lahůdek . Bubiška, která se ode mne nehne na krok a jdu-li při výletu do křovička, můžu si bejt jistá, že mám psa téměř na zádech, se tak hezky šmrdolila kolem nás, prohlídla si co kde v chatce mají a pak, zcela překvapivě, jako kdyby tam bydlela odedávna, stejnou cestičkou jako Ajšadlo, se stejným grifem jako Ajšadlo, zaplula............. taky do lahůdek seděli jsme tam čuměli jako puci a tlemili se. Po nějaký době vyběhla Bubiška, doběhla k nám, úplně nadšená, zkontrovala si, že tam jsme a........... šup zase do Lahůdek takhle to dala asi dvakrát a po třetí už začala taky jen vykukovat ze zápraží , když jsem si tam pro ní šla, začla naprosto nadšeně lítat prostorem a nadšeně hulákat, jestli to vidim, vidim, vidim, jak je to tam skvělý!!! Voči jí zážily jak lampijounovej průvod a byla naprosto unešená. Tatínek a jeho návštěva taky. Ty dvě čoudy zrzavý jim za jejich asistence vyplenily zásoby k odpolední kávě . Předpokládám, že se Bubice těší, až tam zase pojedeme

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 13:58
- Nahlásit

Fifi

Kde mas fotky burta? Naval, ukaaaaaa!!

u Brtnika v telefounu. Je jich nemnoho a nevalné kvality, ti hajzlíci se furt hemžej a nedaj se zachytit. A taky hrozilo, že nás sežerou zaživa

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 14:01
- Nahlásit

hele nevíte někdo, co to znamená trolling?

okok už tu nejsem....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 16:18
- Nahlásit

maya
ozvesnou kasi fakt nesnasim, jedno znejvic nechutnych jidel. ale mela sem se narodit o den driv, ale sem to o 10 minut prosvihla, tak to mam asi zatrest

fajka
at je jelito nejhodnejsi!

a jinak uz jedem dom. dali sme si z mnoha duvodu tfasu kratsi a nakonec dobre. burina nas dostihla par minut po te, ci smtesne stihly vlak, kroupy padaly obrovsky, kousek od vlaku udwril blesk. rana teda desna a chudak adamek

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 17:21
- Nahlásit

cernej caj
Rozumny rozhodnuti, ze jste jely domu driv. Sem se ted vali cerna stena a fici festovni ledovej vitr, nemam z toho dobrej pocit a cuby taky ne.
rana teda desna a chudak adamek
Leknul se chudak?
Tak dojedte obe v poradku domu!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 17:38
- Nahlásit

fifi
tam to taky vypadalo desive. byt v tom na sumave bych vazne nechtela.
adamek se lekl hrozne, desne se klepal pal tak doufam, ze se mu nezhorsi zas nejak ty vlaky

tady v brne 23 stupnu, nadherne, obloha jak vymetena.

se cubam nedivim, ze z toho nemaj radost. snad to neodnese vlka za hranice

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 19:49
- Nahlásit

cernej caj
ty jo, tak ještě že jste se tomu vyhli, tak snad to Adam ustojí, tyhle nečekaný pecky to se lekne každej
u nás nic moc, párkrát zahřmělo a trochu sprchlo
telefon nemám, nesehnali a ani jinde ho nemaj, holt starej model
PetraK
měli jste natočil video, to pak hemžení prckůch jedno
Blanice to teda myslí když hned pochopí kde je bufet a odkýbluje se tam

birma
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 20:05
- Nahlásit

hlásim, že vlaky mu to nezhoršilo, za to v Praze se lekal každýho náhlýho zvuku, tak doufám, že to bylo i únavou a že se z toho chlapeček vyspí.
Nohy mě bolej tak, jak snad ještě nikdy, děs, hnus hrůza. A jdu na fotky, protože ta nádhera za všechny útrapy stála a vy budete slintat a závidět

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 20:41
- Nahlásit

birma
Nohy mě bolej tak, jak snad ještě nikdy, děs, hnus hrůza.
cos chtela, to mas.

A myslim na vsechny Peckovice, Janii, Fajfka aspol, aby tam neumrzli, tu se ochladil fest, dest netreba zminovat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 20:50
- Nahlásit

PetraK
pak zase šup do lahůdek . Bubiška, která se ode mne nehne na krok a jdu-li při výletu do křovička, můžu si bejt jistá, že mám psa téměř na zádech, se tak hezky šmrdolila kolem nás, prohlídla si co kde v chatce mají a pak, zcela překvapivě, jako kdyby tam bydlela odedávna, stejnou cestičkou jako Ajšadlo, se stejným grifem jako Ajšadlo, zaplula............. taky do lahůdek

birma
tak hlavne, ze ve vlaku dobry. Doufam, ze je to tou unavou...
me teda prijde, ze ty fotky sou uplne priserny a hnusny proti realite uz se tesim na ty tvoje zeleny a modry

ja teda nohy relativne v poho, nastesti, ale su nejaka tuha a pudu spat... i kdyz ono je 9 a to je muj zas.

Fifi
A myslim na vsechny Peckovice
doufam,ze se jim to tam prezene rychle, at muzou cvicit, prochazet a vubec si to plne uzivat!

birma
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 21:16
- Nahlásit

fotky jsou na světě

cernej caj
ja teda nohy relativne v poho
závidim, já mám co dělat, abych se dobelhala na záchod
pudu spat
já taky, venčit půjdu až ráno, prostě se nevykopu

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 21:24
- Nahlásit

PetraK
Jj, to byla malá ochutnávka buřtíka a určitě vás pěkně navnadil
Blani je chytrá a ví co a jak a příklady táhnou Ajšadlo jí jen trošičku pomohla co a jak
birmacernej caj

Adámek je pašák a vy holky šoumenky největší. Udělaly jste dobře, že jste se rozhodly to odpískat. To by bylo na marodění na 100%. Pěkně se pod duchnou zrelaxujte.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 21:24
- Nahlásit

mé oblíbené

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 21:32
- Nahlásit

birma
Jsi skrytý talent. To jsou nádherný fotky a nemůžu se nabažit. Čajda vypadá docela svěže na všech momentkách, ale na hafících bylo vidět, že za přestávky jsou rádi.
Nenapadlo tě fotit profesionálně? Třeba vydat nějakého turistického průvodce a doplnit ho těma fotkama? Znám dost lidí, kteří rádi chodí na tůry a fotí, a bědují, že průvodců je stále málo.
Kontaktovat starosty v konkrétních lokalitách, které pokulhávají právě s propagací svého okolí. Ti by možná navázali rádi spolupráci.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 21:34
- Nahlásit

birma
no u nas to vbylq ferinka kdo se nechtel belhat ani na zachod me boli ta noha ale svalve ve v norme nastesti, uvidime zitra

ty fotky sou nadherny

grimmh
tak nemocny asi ne, ale nrmusim mit vsechno

u nas bourka, vyndalala sem veci ze sasuvek a du pomalu spat. jedte periny a plachtu sem prevlikla at se mi dobre spi.

ferinka ma na kyte takovy bolak - cca 5mm v prumeru takovy zacervenalu skoro bez chlupu misto, muze to byt vylyzany od klistete? nebo mam stresovat co to je?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 21:36
- Nahlásit

samo myslim aspon ty ukazkvy, zbytek fotek aj mych rano - v bource dulycky vypojuju pc ze zasuvky, pokud mi metsj blesky zavoknsma.

<< 1 ... 3015 . 3016 . 3017 . 3018 . 3019 . 3020 . 3021 . 3022 . 3023 . 3024 . 3025 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání