Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3015 . 3016 . 3017 . 3018 . 3019 . 3020 . 3021 . 3022 . 3023 . 3024 . 3025 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 13:45
- Nahlásit

denyk
Zdravím neupálenej Denyku. Krásně si uživ dovolenou. Dnes mám poslední šanci ti popřát, bo tu týden nebudu.
Bude se ti stýskat po Bukískovi - macecho!!!!

Brut
Plechy vem čert (i když je to k naštvání).Hlavně že jste ve zdraví přežili. Haf bude taky v pohodě, možná jen natažený nějaký svalík.

PetraK
Blandíra je suprová dáma
Mátový sirup se povedl a je chutný převelice. Dělala jsem ze třtinového cukru, takže i drahý převelice

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 13:47
- Nahlásit

Ještě mrkám na fotky od Čajocha - mi příjde, že Adámek se zase trochu spravil a sedí jak starosta a všimla jsem si že paní špicová má botičky dáma a Adámek pod dekou jejéééé mimíííí a Birmica-drbáníčko, oni jsou fšici stejní . Lopata s rukavicema-super,

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 13:49
- Nahlásit

birma
tak když byste se vešli, tak bys ušetřila na váze batohu
vižla z nás je jen jedna, takže asik ne .
Já jsem takovej možná až trochu nadprůměrnej chlápek (postavou myslím )

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 13:51
- Nahlásit

grimmh
Bude se ti stýskat po Bukískovi - macecho!!!!
bude bude, je to tak 3/4 roku, co jsem byla pár dní bez něj
a abych řekla pravdu, mě ty výlety ani moc bez něj nebaví,
ale nedělalo by to se šarplaninkou dobrotu, mohla by ho mít ke sváče

grimmh
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 13:54
- Nahlásit

denyk
No to je jasný, že někdy není zbytí.... A bude si tě ještě víc hýčkat až se vrátíš. To bude vítání.... nebo bude uraženej?

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:01
- Nahlásit

grimmh
ne on nebejvá uraženej, naopak sežral by mě samou láskou paní která ho hlídá miluje od mala

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:02
- Nahlásit

denyk

noo, klobouka dolů, enyky denyky!! Řídit koště s čistou hlavou! to se dneska nevidí

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:04
- Nahlásit

grimmh

Blandíra je suprová dáma

to ano prosím. Hlavně je děsně ftipná to na ní miluju. To s tou Dydy to byl jen takovej moment, naštěstí zachycenej , hrozně mě to rozesmálo.

Mátový sirup se povedl a je chutný převelice. Dělala jsem ze třtinového cukru, takže i drahý převelic

je to hodně sladký? asi se to dělá jako pumprdlicovej sirup stejně?

Mathea
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:04
- Nahlásit

PetraK

Kdepak u vás. Já nejsem vůbec nastydlá, já mám nějaký hajzlíky v těle už asi dýl. Zánět dásní, několik měsíců zduřelý uzliny na krku, nejspíš mi vyhnívá jeden moudrák (to aspoň zkusím vyřešit v rámci jedný nemocenský)... No a nebyl pořádně čas, abych mohla marodit, tělo si to nepřipouštělo. A teď vím, že je Dy v pohodě a tak namísto toho, abych užila zbytek dovolený, zalehnu. Klasika. Ale aspoň to tu pořeším se svojí dokchtorkou, která zná mojí komplexní diagnozu a nějak se snad podaří hodit tělo zas do klidu.

Jo, skromná kráva Dydy)) Ne, se mi fakt líbilo, že mezi nima nebyly v podstatě žádný napnelismy, že to bylo celý takový hezky v klídku, to je pak moc fajn.

Tak rozhovory s Brtníkem vedl i Baloun, ale je moc hezký, jak s nima Brtník komunikuje. Byli tam u vás šťastný, strašně ráda sem je tam pozorovala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:08
- Nahlásit

brut
hlavne zw ste vbporadku a brut taky bude

denyk
takze dovca bude? to by hylo skvrly a dobre ze sis uzila dlouho do noci

maya
jak se to pozna?

sem normalne nejak pribrala, nefopnu kalhoty jeste ze vetsinu mam volnejsi

mathea
tak to je blby, nemocna si byla nedavno, at je brzilo lip

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:09
- Nahlásit

Mathea

hele, tak ale za to moc nedáš, na to rozházený tělo a imunitu, dojdi si koupit echinaceovou tinktruru (nejlépe z čerstvých bylin), jo? nic moc práce s tím, 3x denně po jídle kápneš a vypiješ, nic víc, tělu tím pomůžeš aby mohlo bojovat.

Ne, se mi fakt líbilo, že mezi nima nebyly v podstatě žádný napnelismy, že to bylo celý takový hezky v klídku, to je pak moc fajn.

jojo, moc fajn to bylo, fšicí si to jeli na pohodu, jsem ani nečekala, že by ne, ale.

ale je moc hezký, jak s nima Brtník komunikuje.

že jo? Já tyhle hovory Há se psema miluju, když ten pes vedle tebe capká a hovoříte k tématu

. Byli tam u vás šťastný, strašně ráda sem je tam pozorovala

to jsem ráda, já jsem to vnímla stejně. Když jsem viděla Vilibalda Dírku, jak to smaží lokou,jen tak prostě z čistý radosti z pohybu.... . Nic se nemuselo, nic se nedělo, prostě se jen bylo

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:10
- Nahlásit

brut

brůt! Probůh, měli jste z pekla štěstí, že šlo jen o matroš teda!! cinkni večer, sím Tě.

grimmh
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:15
- Nahlásit

PetraK
Je to sladký, ale díky chutí máty se to dá snést Užívat se může léčebně 1 lžíce 3x denne, nebo jako studený nápoj (limča) nebo do čaje.
Mathea
Děvče - udělej si generálku celého těla, ať jsi fit!!!

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:19
- Nahlásit

PetraK
Řídit koště s čistou hlavou!
kolikrát mám vám všem vysvětlovat, že my andělé, máme křídla a koště nepotřebováváme?

Mathea
když čtu, co všechno tě trápí, už si nestěžuju

cernej caj
jo dovča schválená v 10hod. místního času

Hele děcka, když jsme u těch nemocí, neslyšely jste o to, že by to mms mohlo léčit rakovinu?
Včera jsem mluvila o tom s mojí ségrou a ona říká, že zná dvě ženy, co to pily a zázrak jedna měla rakovinu dělohy a vaječníků a pak najednou prý nic

grimmh
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:21
- Nahlásit

denyk
mms mohlo léčit rakovinu To neznám a ještě jsem o tom neslyšela.

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:21
- Nahlásit

PetraK
jak to smaží lokou,jen tak prostě z čistý radosti z pohybu....
tyhle chvíle si taky moc užívám a připadám si jako nejšťastní člověk pod sluncem....a péf vypadá stejně.
A pak když je daleko, hvízdnu na prsty a řítí se ke mně to moje paku ušatýýýýý

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:32
- Nahlásit

cernej caj
jak se to pozna?
nedostatek železa?
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/333575-podle-ceh o-lze-poznat-ze-mate-nedostatek-zeleza.html

denyk
by to mms mohlo léčit rakovinu
to vůbec neznáš, myslíš tohle? http://www.mms-kapky.cz/

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:34
- Nahlásit

MMS je látka, která zabíjí viry, bakterie a koky
četla jsem kočky a teda chvíli mi to bylo divný

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:34
- Nahlásit

Maya
ano to je ono, prý je k tomu dobrý jíst vitamín B17
Já osobně na tyhle zázraky moc nevěřím...ale zase jsem si říkala, není to předražené tak třeba proč to nezkusit

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:35
- Nahlásit

denyk
a jeslti je to teda tak, že asi možný to je, protože mnoho rakoviny a zvláště těhle ženských orgánů jsou virovýho původu, tak když to ty viry pobije, tak je asi fuč

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:38
- Nahlásit

denyk
B17 jsem četla na rakovinu taky a i sodu
k ceně jsem se ještě nedostala
ale červíček hlodá, jako že to zabíjí viry bych pochopila, ale bakterie jako je spousta těch hodnejch, který nutně v těle potřebuješ, jak je to pozná? asi blbě tipuju, takže buď je to kec a nebo je to koleda o nějakej průšvih, i když pravda možná to nebude horší než kdejaký atb

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:53
- Nahlásit

Maya
četla jsem kočky a teda chvíli mi to bylo divný

já zas četla že PMS a taky mi to vylo divný

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:54
- Nahlásit

Vero
PMS co zabíjí kočky

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:59
- Nahlásit

Maya ja o tom jeste moc necetla to vis jedni pisi tak a druzi tak..... jen jsem to hodila do placu jestli treba neznate nekoho kdo by mel zkusenost.

Mathea
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 15:01
- Nahlásit

denyk

když čtu, co všechno tě trápí, už si nestěžuju

Ale ne, sem si na 90% jistá, že to jsou všechno dozvuky z doby, kdy jsem se přestěhovala do Prahy. Byla sem v nervu, stresu, měla jsem náladu na hovno a furt sem jenom řešila hrozný sračky. Už tehdy jsem cejtila spousta zdravotních věcí, že fakt nejsem moc ok, ale psychika to vyblokovala a já držela hubu a táhla. A za poslední měsíc jsem zjistila, že jak nechci bejt chovná, tak nechci bejt ani ta tažná. Prostě ne, budu na sebe hodná, budu si říkat co chci a budu se podle toho taky chovat. Věřím, že pak se to moje tělo nebude takhle hroutit.

PetraK

Echinaceu pořídím zejtra, až pojedu s neschopenkou na poštu, dneska se nezvedám, pokud to není akutně nutný, vejlet za lidskou vetkou mi stačil.

A furt dumám o tý homeo, jak jsme se už kdysi bavily. Jenže u mě je průser hroznej, mám fakt velký problémy brát pravidelně cokoli. Respektive beru furt, odmalinka to, co mi zachránilo život, ale snažím se prostě brát co nejmíň věcí. Hnusí se mi furt na něco myslet, že musím kvůli zdraví (a je v tomhle jedno, jestli to je chemka nebo přírodní, prostě mám docela slušnej blok.) Tak prostě úplně nevím, jak se k tomu dokopat, když se bojím, že bych to vydržela chvíli a pak zas začala "zapomínat". A jo, jsem v tomhle kretén, ale přiznávám si to.

Mathea
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 15:02
- Nahlásit

Maya

PMS co zabíjí kočky

Si myslím, že kdyby takhle fungovalo PMS, tak není moc problém s toulavkama, ani s přeplněností útulků

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 15:45
- Nahlásit

Mathea

echinku pořiď, opravdu. A neboj se to pro začátek malilinkatě předimenzovat s dávkováním, takže třeba na tři dny dáš místo 8 kapek 12.
HOmeo - tak jak ho používám já, není to o tom, že ho beru několikrát denně, ani denně, u mě to fungá tak, že ho beru jednou za měsíc, ale je to indivindi, pochopitelně. Ale - chce to nejdřív za homeopatem dojít a protože to je individuální, vždy šité na míru, je nutný udělat konzultaci, aby věděl, co jsi zač a co ti sedne, takže ta vstupní investice tam je.

Maya

PMS co zabíjí kočky

huuuustý!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 15:47
- Nahlásit

denyk
damicka si prosoupala polstarek nekde, ale v patek uz ji tlaka nebolela a sla pekne tak ho mela aspon na silnici a nozka uz ok, vcera tech 15km uplnev pohode

mathea
tak snad to poresis

na to pms co zabiji kocky mrknu domaz pc.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 18:00
- Nahlásit

byla jsem vycachtat Adama, protože nám konečně do Rokytky pustili vodu a místo po zápěstí to má nad lokty úžasně si vyhrál a hrozně mě potěšil, protože naprosto ostentativně ignoroval cyklisty. Co ignorovat nedokázal, byl potkan, ten ještě navíc, místo aby plaval ode mě, aby se vodítko napnulo a Adam za ním nemohl, plaval ke mně a já měla co dělat, abych mu zachránila život
A zítra budu poprvé někoho něco učit, budu dělat kamarádce představení klikrtréninku a jsem na sebe fakt zvědavá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 19:25
- Nahlásit

birma
tak at se to kamaradce libi a navnadis ji

my dneska nakonec na prochazce byli, tak sem zkusila zase vytahnout zrcadlovku asi po roce a hruuuuuza, ale neco sem vyfotila. jak ja miluju fotaky, kde krasne clovek vsecko vidi na displeji a ono mu to vsecko krasne ukazuje jak bude foto vypadat

<< 1 ... 3015 . 3016 . 3017 . 3018 . 3019 . 3020 . 3021 . 3022 . 3023 . 3024 . 3025 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání