Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3015 . 3016 . 3017 . 3018 . 3019 . 3020 . 3021 . 3022 . 3023 . 3024 . 3025 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 11:04
- Nahlásit

Maya
Já mám třeba jedno morče, bydlí s králíkem, ale on si to vybral sám, protáhnul se od druhého morčete, ale častý to nejni, zejména ty svině samice (králice) jsou v tomhle celkem ortodoxní.
předminulej a předbudoucí už umíš?
ne, ale z těch nedělám zkoušku

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 11:13
- Nahlásit

kachna_
Já mám třeba jedno morče, bydlí s králíkem
no to já nemá, ale slyšela jsem storky o tomhle soužití a nic moc
hele je možný že starší morče už jako nemůže moc běhat? to vypadá, že letos ho nebudu moct dát ven, protože má do patra rampu a letos mi připadá, že po ní nemůže vyběhnout, tak dyž ho dám dolů, tak tam sedí jak pecka, ještě loni lítal nahoru a dolů furt, tak nevím, jestli fakt nemůže a nebo nechce, ani tu trávu už tam skoro nepase

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 11:17
- Nahlásit

birma
že ji z rodinných důvodů prodali a zpátky ji rozhodně nechtějí, páč teď mají výmaráka.

kachna_
njn, měla jsi ho prostě zařadit do nějaké vyrovnané smečky a měla bys do týdne po starostech (tak nějak to tuším prosazuje Walda)

ale není možný, že kdyby měla birma doma 4 jiný stabilní psy, tak už to od nich Adámek pobral mnohem rychleji, než může takhle od člověka? já nevím - zkušenost nula nula nula - ale logicky by to smysl dalo, máte s tím někdo zkušenostě? na podporu nebo naopak vyvrácení?

birma
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 11:19
- Nahlásit

Vero
není možný, že kdyby měla birma doma 4 jiný stabilní psy, tak už to od nich Adámek pobral mnohem rychleji, než může takhle od člověka?
Určitě, mít psa pevnýho v povaze (i jen jednoho), tak by Adam minimálně tyzačátky zvládal o hodně líp. Jiná věc je, že by se pomalejc navazoval na mě a ještě další, že kdyby ten pes byl jenom dobře vychovanej, ale ne úplně povahově stabilní, tak ho takovej Adam dokáže rozstřelit a měla bych labily doma dva. Navíc by to samozřejmě nepomohlo se vším a ve všem...

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 11:30
- Nahlásit

birma
Určitě, mít psa pevnýho v povaze (i jen jednoho), tak by Adam minimálně tyzačátky zvládal o hodně líp. Jiná věc je, že by se pomalejc navazoval na mě a ještě další, že kdyby ten pes byl jenom dobře vychovanej, ale ne úplně povahově stabilní, tak ho takovej Adam dokáže rozstřelit a měla bych labily doma dva. Navíc by to samozřejmě nepomohlo se vším a ve všem.
jo to dává smysl

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 11:33
- Nahlásit

Vero
no já spíš narážela na to, jak každej jede jen tu svojí jednu metodu a zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
no a třeba můj povahově pevnej pes neměl Cira ani Máju rád.

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 11:39
- Nahlásit

kachna_
zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
no jo, no.
někdo psa zařadí do smečky a hned pes stabilně pracuje a je v poho, někdo ze dne na den změní metodu a vyřeší problém, krz kterej myslel, že si psa ani nebude moc nechat...... to je na chycení frustrace ze svýho matlovství

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 11:40
- Nahlásit

Necháme se překvapit je doufám Let us surprise jinak sem za blbce.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 11:41
- Nahlásit

kachna
lucinka je sikovnaaa!

sme se nedavno minulej prubehovej taky ucili a modelovy priklady byl o podvadeni behem maratonu

brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 11:43
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Tak máme za sebou víkend, který svým zakončením dovršil rčení " jednou jsi nahoře, podruhé dole"

Během včerejšího výletu začal velmi výrazně kulhat Brut na přední tlapku ... prohlídka bříšek prstíků, drápků, osahání bylo k ničemu, nikde nic .... Veterinářka domácího zvířectva usoudila, že jde o problém artrotického charakteru v lokti případně v rameni, ale tam to určitě není. Dostal klidový režim, chondra a pokud se do zítra nezlepší, tak jedeme na rtg.

Večer jsme odváželi nejmladšího na intr a kousek od nás nám před auto vběhla srna a došlo k bouračce.... Cena odhadem 60.000,- - 70.000,- a srneček mrtvý Naštěstí jsme jeli pomaleji a Vilém zareagoval tak úžasně, že nedošlo k dalším nebo spíš větším škodám a hlavně my oba jsme v naprostém pořádku..

Závěr? Na smolaře i srnec skočí!

Doufám, že jste měli lepší víkend a pořádně jste si odpočinuli, aby jste do dnešního pracovního procesu odcházeli dobře naladění I když Číf s Fajfkou jsou dozajista naladění velmi dobře a vesele, když odjížděli na super víkendík

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 11:49
- Nahlásit

brut
jaj! ale hlavně že se nestalo něco ještě horšího a brutík snad bude ok....
ta zvěř bejvá tak nevopratrná, že to někdy nejde zabránit neštěstí

birma
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 11:53
- Nahlásit

Vero´
to je na chycení frustrace ze svýho matlovství
ale prt. Jestli má bejt někdo frustrovanej, tak já
Kamarádka si nedávno vzala zanedbanou fenečku a takhle krásně jí malá po pár trénincích běhá. My trénujem už pár měsíců a 4 překážky jsou stále náš vrcholný výkon... (o ostatním, jako třeba tramvajích nebo přivolání, radši ani nemluvím)

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 11:53
- Nahlásit

tak teď jsem se dočetla, že mám všechny příznaky nedostatku železa, asi brzo umřu

birma
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 11:54
- Nahlásit

brut
teda to jsou zážitky
Na rtg držím palce (bych asi jela v každém případě, kdyby neměl nic zvenku vidět) a jsem moc ráda, že jste všichni zdraví, když už máte zrušený auto

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 11:58
- Nahlásit

brut
teda ještě že se vám nic nestalo a Brut bude určitě v pořádku, moh je nějak blbě šlápnout

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 11:59
- Nahlásit

birma
Kamarádka si nedávno vzala zanedbanou fenečk
no ti jsou ale čikovní!

Jestli má bejt někdo frustrovanej, tak já
a né, ty máš supr extra těžký podmínky, z toho já bych už byla asi u chocholoušků jste dobří.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 12:03
- Nahlásit

Vero
ty máš supr extra těžký podmínky
třá ne, třá jsem jenom supr extra neschopná

Mathea
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 12:28 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

PetraK

Bylo to u vás tuze moc príma! Jsem ráda, že mě zlaťáci vyvezli Joo a bratr volal v sobotu v noci, takže k těm českejm ptákům, co váběj na stavění hnízda

Pěnice hnědokřídlá

Staví sameček a láká..

A pozooor - Moudivláček lužní

Začne stavět sameček a pak se přidá samice a dostavěj to spolu

No a já se v neděli probrala a zjistila, že mi je fakt zle, takže jsem na nemocenský v Chlumci, v pátek jdu na odběry, to už budou výsledky výtěru krku. Naštěstí hodnej vet, co se teď stará o Skřivánky, mi objedná a doveze pytel granclí až domů pro slečnu Dy, maso holt pořeším z normálního krámu.

Jo a bylo super tě vidět s Vilibaldem Dírkou (tohle mě už v životě nepřestane rozesmívat), moc se těšíme na socializaci malýho prtěte

Aaa, jak jsem strávila víc času s Blaničkou, lidi, vona je fakt úpnlá ťupinka! To je tááák hrozně úžasnej pef (i když je podle ní Dydy taky kráva), jak se jí komíhá rychlostí blesku ten její páreček radostí, předníma nožičkama si tahá ruku, aby teda byla hlazená, chechtá se na vás... A neprudí do zlaťáků, který byli furt rozložený někde vedle mě... No prostě dík za muchomůrku rezatou!

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 12:29
- Nahlásit

Podařilo se mi krásně rozstřelit dnešní poradu , když se pan náměstek zeptal, jestli někdo něco má, přihlásila jsem se a řekla: "Já! Hlad!"

asi si mě tu už nenechaj

kachna, Maya
- díky za info, v tom případku morče a králik dohromady nejdou. Jeden argument horší než druhej, tož díky.!!

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 12:33
- Nahlásit

birma
neschopná?? blázníš??
jen holt z něj chceš udělat normálního psa no
navíc je to podle mě hodně o tom jak si sednou ty průsery psa s prostředím, si myslím, že třeba někde na samotě u lesa zavřenej furt na zahradě by se i Adam mohl jevit jako bezproblémovej pes a lidi by pak říkali jak dobře v útulku pořídili, pokud by jim teda časem nějaký ten průser nevyplaval a byl by to furt jeden a ten samej pes

birma
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 12:57
- Nahlásit

Maya
třeba někde na samotě u lesa zavřenej furt na zahradě by se i Adam mohl jevit jako bezproblémovej pes
to jo, pokud by byl plot jak v alcatrazu a neměli by chuť s ním manipulovat a ještě by ho brali denně na sáhodlouhé procházky, tak by to byl bezproblémový pes
ale jasně, v tom máš svatou pravdu, prostředí dělá strašně moc

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 12:59
- Nahlásit

PetraK
Bych jí klidně i na zkoušku to králíkomilovný morče půjčila, páč to fakt pozná docela snadno, jenže ono je takový malý, nenarostlý (bych tipla, že z příbuzenský plemenitby), bojím se, aby jí nechcíplo a ona z toho nebyla špatná.

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 13:22
- Nahlásit

Brej pondělek
se nigdo nigdá netěšákuje do kolbenky a já se docela
těšila. Už jsem nemohla dospat, vstávala jsem co 2hoďky a
naposled v půl 4 a pak už jse nějak nezabrala . Budu
si asik muset koupit ten Dormian nebo co. Vlastně se těším ve středu do vlaku jak se cestou, která trvá 8,5hoďky konečně vyspím . Vižlák nejede, takže nemusím nikoho hlídat, aby nežral průvodčí a taky aby ho někdo nepošlapal (psa myslím )
Čarodky gut, vydržáli jen ti nejsilnější asik 5ks+já do půl 3.
Njení v mých silách dočítat vše, co jste zas tadyk nadrásaly. Musím teda určo mrknout na fotky ČajochoBirmici.
A pobavila jsem se mocinky nad vyprávěním o Blanici zlatici

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 13:27
- Nahlásit

Mathea

hééj, díky za ornitologickou informaci :

Seš cíplá?? Jsi tam u nás nastydla co? jsem tě slyšela kejchat ráno v sobotu. To asi jak jsme pak buřtovali?
Vilibald Dírka je komik, a Dydy je sice možná podle Blanice taky kráva (bože to byla skvělá scénka!!) , ale je moc nejmilejší a skromná. Jsem si vzpomněla, jak měli s Brtnikem ty rozhovory

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 13:29
- Nahlásit

Tak už prohlížím, - spící Adamita super, Čajíkovatá jak si prohlíží kolínko-jak kdybymu domlouvala, houbičky-tak jsem zapomněla vám napsat, že jsem našla včéra na prochajdě kováře (houbu, né toho co dělá koníkům podkovy) a kámoš u rabníka 2 velký křemeňáky....příroda se zbláznila....,
Krása, jen ty bágly na zádech, auuuuu...u mě je jeden big problém, že by holoprtka mosela mít svůj spacoš

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 13:29
- Nahlásit

kachna_

Bych jí klidně i na zkoušku to králíkomilovný morče p

hele ne, myslím, že do toho nepůjde, až jí řeknu, co může být. už i proto, že teda by jeden měl cípnout proto, aby ten druhej necípnul. Já myslela, že jsou jako nějaká obranná zeď a ne, že to na sebe přetáhnbou.

denyk
+já do půl 3.

ejch a co játro?

birma
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 13:32
- Nahlásit

denyk
u mě je jeden big problém, že by holoprtka mosela mít svůj spacoš
no já nosim Adámkovi podložku + deku + většinou ručník, takže ozkoušený to je, unést se to dá (někdy teda)

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 13:34
- Nahlásit

PetraK
ejch a co játro?
já moc nepila, zasejc se mi vrátil nějaký ten bolebřuch,
vzala jsem báglík, do něj termosku s mátový čajem a byla jsem za exota, kerýmu nikdo nevěřil, že tam nemá ani kapičku alkeholu

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 13:37
- Nahlásit

birma
unést se to dá (někdy teda)
ve finále jak ho znám, by se mě rval do psacáku
budu muset koupit ty dva prpojovací, jestli někdy
Ale já bych to spaní venku už nedala, já nespím moc ani doma,
natož venku, já prostě pořád hlídám a kdybych měla ujít pak druhý den x km, byl by to boj.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 13:45
- Nahlásit

denyk
ve finále jak ho znám, by se mě rval do psacáku
tak když byste se vešli, tak bys ušetřila na váze batohu

<< 1 ... 3015 . 3016 . 3017 . 3018 . 3019 . 3020 . 3021 . 3022 . 3023 . 3024 . 3025 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání